עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eyal,

:bash: :bash: מישהו מוכן להסביר לי למה הסימס לא עובד בXP!!!!!!!!1 :bash: :AR15:

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by GiDo,

יש לי שרת FTP צנוע על המחשב שלי... עד אתמול עבד מצויין. אתמול צצה בעיה מוזרה מאוד: כחצי שעה - אולי יותר מרגע פתיחת השרת, אין יותר אפשרות להיכנס אליו. מי שבפנים ממשיך להוריד כרגיל, מי שלא, לא יכול להיכנס - גם אם יש מקום פנוי... הבעיה צצה לאחר שהתקנתי DNS2GO אבל מחקתי את התוכנה , אפילו פירמטתי את המחשב וכלום לא עוזר.. למישהו יש עצה?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  3. מישהו מתחיל לעצבן אותי ולהפציץ אותי באימיילים עם וירוסים(אם אני תופס מי זה אני שובר לו את הפנים) עשיתי Block Sender באואטלוק אבל הוא רק שם ישר את ההודעה ב-Deleted items, ואני רוצה שהוא בכלל לא יוריד את ההודעה מהשרת אלה ישר ימחוק אותה מהשרת !!! יש דרך לעשות את זה או שאני צריך להחליף אימייל ?????

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by huber,

שלומות... הדיסק הקשיח שלי קרס (W.D. 30GB 7200RPM) אז החלפתי אותו ב MAXTOR 40GB 7200RPM בעקבות כך נעשתה התקנה מחודשת של ה..כ..ל..!!! ןמפה נובעת הבעיה. איפא משיגיןם את ההתקנה הישנה של קאזה? ההתקנה הנוכחית מסורסת לאחר הצו המשפטיץ אז אם למישהו יש את ההתקנה הקודמת (אני חושב שזו גירסא 1.1.3?) או לינק להורדה שלה, אני אשמח לדעת THE HUBER

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אם מישהו יודע איך אני יכול להוריד את הפרסומות המרגיזות של איסיקיו 2001B ? או שמישהו בבקשה יכול לתת לי לינק מאיפה להוריד לזה קראק, או משהו כזה.. תודה רבה עריכה - :bash: - ככה זה כשיש אחים קטנים.... :bash: בקיצור זאת שאלה של אחי שהשתמש בשם שלי :saint: :AR15: מה לעשות, ככה זה כשלשני אנשים לא מספיקים שני מחשבים (והאח הגדול לא נמצא תמיד בבית) ... אני בכלל לא משתמש ב ICQ הזה, בכל אופן, תודה שעזרתם לו.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Marko,

ובכן יש לי בעיה.אני לפני כמה חודשים התקנתי : Asus Detonator 21.88e שלינק אליו התפרסם פה. יש לי asus v7700 pure gforce2 gts .אני חושב שהיגיע הזמן לאדכן את הדרייבר. הבעיה היא שיש יותר מדי סוגי Detonators ואין לי מושג איזה מהם הוא שלי: The official Nvidia drivers : Detonator 4: 2x.xx Series (23.11) Detonator 3: 1x.xx Series 6.xx Series Manufacturer Asus (6.xx) Leaked 27.xx מה ההבדל בינם, איזה רצוי להתקין. ושאלה אחרונה מה יותר טוב ? נ.ב. המידע נילקח בחלקו מ-Guru3d ו-3dChipset.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gil_st,

שלום אני מחפש פונטים בעברית (ואני לא מתכוון ל-GLOBES או שאר הפונטים שפתרו פעם את הבעיה של עברית בנטסקייפ ;D ) מישהו יודע ? למישהו יש לינק לאתרים עם משהו כזה ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by omri_ro,

הגדרתי לכל סוגי הקבצים שהם תמונות(BMP,JPG,PNG וכו') שיפתחו עם הIVIEW ועדיין הם נפתחים עם הWINDOWS PICTURE AND FAX VIEWER הדרעק הזה! איך אני מנטרל אותו???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. קורא לי הרבה שאני מתעצל לקרוא טקסטים ארוכים באנגלית, אז החלטתי להוריד תוכנה שתקריא לי. יש למישהו המלצה לתוכנה כזאת? רצוי שהיא תהיה כמה שיותר מהירה לשימוש, ושהקולות המקריאים יהיו נורמליים. תודה

• 6 תגובות
    • 7.9k צפיות
  10. Started by Xenasis,

המורה שלי לפיסיקה שאל אותי איך מגדירים את אקספלורר לפתוח קבצי אופיס (כגון קבצי DOC ו XLS). הוא אמר שאצלו בבית זה עושה את זה לבד אבל בבית-ספר זה לא. את יודעים אולי איך להגדיר את האקספלורר לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by barshaked,

שלום לכם קוראי הפורם יש לי בעיה גרועה בתוכנת ה Photo Editor 3.0 אי אפשר לפתוח קבצי תמונות שבדקתי בסוגי קבצים לא היה שום זכר לPhoto Editor נכנסים למסך הזה על ידי כניסה לתיקיה כולשהי משם לתצוגה משם לסוגי קבצים ומשמה יש את כול התפרטיטים צירפתי תמונה. הבעיה הנוספת היא Photo Editor נפתח ללא תמונה על ידי הגדרתו מחדש בתפריט סוגי קבצים בבקשה עזרו שקד בר

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  12. Started by shimon23,

למישהו יש תוכנה שממירה קבצי vcd ל div-x או ל mpeg? ובנוסף עם איזו תוכנה אני יכול לקחת תמונות מסרטים, כי כשאני מעתיק עם alt+printscreen מסרטים, התמונה בצייר נשמרת בתור צבע שחור בלבד.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  13. אני צריך תוכנה המסוגלת להמיר מדיוידי לויסידי או פיצוח לתוכנה dup-dvd

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by eyal,

אני רוצה לבחון את המחשב שלי תעזרו איך להפעיל את התוכנה כי אין לי מושג מה לעשות!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by Haflo,

יש למישהו המלצה לגביי תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח? (ואל תמליצו לי על Scandisk!)

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by Haflo,

יש לי את המשחק Red Alert 2 - שני דיסקים, זה בין המשחקים היחידים שאני קניתי, ואני משחק (עדיין!) אני מעוניין לעשות לו גיבוי - המשחק מוגן ב Safe Disc 2, יש למישהו מושג איך אני צורב אותו?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  17. Started by Haflo,

יש הרי מספר תוכנות צריבה שידוע שהם צורבות גם דיסקים מוגנים, CloneCD CDRWin Blind Write וכדומה.... מה ידוע לכם עליהם? הם באמת צורבות דיסקים מוגנים?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by Milford Cubicle,

שאני אבין, אתה חושד שחבר שלך שלח לך סוס טרויאני, אבל בגלל שאתה פוחד לבדוק לבד, אתה רוצה שנהיה שפני הניסיון שלך ונבדוק בעצמנו?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  19. Started by omri_ro,

מה קרה לטמבלים מM$ - החליקו על השכל ואח"כ זרקו אותם במדרגות של המקדש הבאהי בחיפה??? WTF??? הם מחקו ת'פקודה הזו מהלכסחכון של ה - DOS בכאילו של הWINXP... אני רוצה לעשות קובץ BATCH קטן ונחמד שיבצע מחיקה של כל הדרעק מסיפריית הTEMP שלי(זה שיש כזו לכל USER כבר קלטתי לבד)! ראיונות לצחליפים יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yair_gobani,

איזה ץוכנה תוה אתם מכירים שבודקת את מחום של המעבד ושל הלוח אם

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by TNT,

מה ההבדל בין VCD ל SVCD? ומה עדיף?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ot,

מעולם לא השתמשתי בצליל מערכת המודיע לי על קבלת דואר (אחרי ההורדה) . לפני כמה ימים קיבלתי באימייל קובץ ובו דוגמאות להודעות קבלת דואר, את הרוב לא אהבתי, החלטתי להשתמש באלו שכן אהבתי ודחיתי את זה לפעם אחרת. הבעיה: כנראה כתוצאה מהפעלת קבצי הדוגמא לשמיעה מקדימה אחת מהדוגמאות "ננעלה" על התוכנת הדואר ותפסה פיקוד, מאז כל הודעת דואר שנתקבל (הורד) הקול המרגיז הזה קופץ להודיע לי על הדואר! 1. איך אני מסיר אותו לצמיתות? 2.באותה ההזדמנות איך אני מגדיר קובץ קול אחר? WIN2000PRO תוכנת הדואר OE6 תודה

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by shark,

מישהו יודע אם אפשר לשלוח פקס מadsl על ידי winfax או משהו אחר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by unknown,

עד עכשיו הייתי בטוח ש-dap היא הכי טובה, אבל אני גם רוצה לדעת אם זה נכון...

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים