תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי 2 מחשבים ואני מעוניין לחבר אותם ברשת המחוברת באמצעות כבל מתאים בין כרטיסי רשת. התקנתי את הרשת והיא עבדה לי עד לפני זמן מה , אך נאלצתי להתחיל מחדש את התהליך מכוון שפירמטתי את המחשב. להלן הבעיה : חיברתי 2 מחשבים בעלי כרטיס רשת עם כבל רשת, והגדרתי את הרשת. במחשב אחד יש את סמל "כבל רשת מנותק" (ובנורית הבקרה של הכרטיס רשת- אור אדום) ובמחשב האחר יש את סמל קישוריות מוגבלת או חסרה (נורית בקרה ירוקה) כיצד ניתן לסדר זאת ?
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם האינטרנט אקספלורר לא נפתח לי מה לעשות ? בתודה דני
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הכל חינמי כמובן, והכי טוב שיש. אנטי וירוס פיירוול ותוכנה נגד ספייוורים. אנטי וירוס לפי מה שראיתי בפורום, מומלץ על avg. יש עוד משהו חוץ מזה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי תקלה מוזרה עם האקספלורר 6, כשאני מנסה להכנס לאיזהשהו אתר אז או שהוא לא נכנס ממש לא מגיב כאילו שלא כתבתי כלום או שהוא עשוה לי הורדה של האתר (כאילו אני מוריד את האתר בHTML). מה אני עושה? ניסיתי לעשות תיקון לווידוס אבל הוא לא מזהה את המערכת. תודה!
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מוריד פרקים של NARUTO וראיתי עד 83, עכשיו מ84 כל הפרקים אצלי במחשב פגומים (זאת אומרת שאני נכנס רואים לשניה את התמונה ואז WINDOWS נותן לי הודעת שגיאה ושנכנסים לפירוט זאת חתימת השגיאה- AppName: divx player.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: xvid.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0000b0ce במחשב של אחותי זה לא קורה והכל פועל בסדר (בDIVX יש אצלה גם כמה קירטועים אבל בWINDOWS MEDIA PLAYER הכל טוב) ואצלי ניסיתי באיזה 1000 נגנים ואף אחד מהם לא פועל גם ניסיתי DIVX REPAIR וניסיתי לקדד לפורמט אחר אבל שום דבר לא פועל....אני כבר מיואש שאני חושב לפרמט בגלל זה כי אני חייב להפעיל את הפרקים הבאים גם ניסיתי להוריד מלא CODECS שונים ומחקתי והתקנתי אותם מלא פעמים... למישהו יש רעיון? :help: ודרך…
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יכול להיות שזה אנטיורוס? למה זה מאט לי את כל המחשב תופס הרבה זיכרווון..
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
ראיתי את זה במחשבים בקורס יש כזאת אפשרות להכנס לFDISK וכאלה בלי תקליטור או דיסק תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, הימים שלי בזמן האחרון הפכו לעמוסים יותר וקצת קשה לי לזכור אם זה שעות אימונים, מבחנים או שיעורים פרטיים... אני יודע שהפעולה הזו תקטין לי את המוח בכשתי אחוזים בגלל שהינה עוד פחות מאמץ למוח אך זה פשוט קשה משום שהמבחנים חשובים והכול מתבלגן... אני רוצה משהו שיראה פשוט כמו לוח שונה רגיל שאני אוכל לכלול בו את האימונים והשעות ומבחנים וכל השאר... אני רוצה תזכורת של שבוע לפני בקשר למבחנים וגם שיהיה לי קל נגיד להכניס את ימי האימונים לכל השנה משום שקשה לעבור שבוע שבוע ולסמן את הימים ואת השעות ואם השעות קבועות אז זה ממש טפשי לעבור ככה שבוע שבוע בזמן שאפשר ללחוץ על כפתור אחד ולהגדיר לכל השנה... אשמח אם תשיגו לי תוכנה כזו הן אם היא חינמית או הן אם היא בתשלום. בתודה מראש, אבי. עריכ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במוצלחת אני מתכוון לאחת שתחרוג מסגנון ההקראה עם האיכות המחשבית שהורגלתי אליו בעבר. יש לי מחשב חזק כרגע שיוכל לטפל, אני מקווה, בחידושים האחרונים בתחום. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
רציתי להתחיל ללמוד לעצב בפוטושופ אשמח לאתרים עם מדריכים טובים, עדיף לי בעברית .. תודה לכל העוזרים ואל תפחדו לתת כמה שיותר יותר טוב שבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי נייד של ELONEX ולא מצאתי באתר שלהם תכנה מיוחדת לנ"ל כשהיה עליו WIN 98 היתה תצוגה של הנ"ל אבל אחרי שהותקן XP זה נעלם. מישהוא יודע האם כלול ב XP ואיך לגרום שיופיע או אולי יש תכנה שלא של יצרן המחשב שתדע לתת תצוגה של מצב הסוללה = % טעינה של הסוללה תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
איך אני מגיע להיסטוריה ב אינטרנט אקספלורר ?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC2500A ואני רוצה לצרוב בו שירים MP3 עד נפח של 4.7G וגם לעשות COPY לסרט DVD ... עם איזה תוכנה אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, (רשמתי את זה גם בפורום מצלמות דיגיטליות כי לא ידעתי לאיפה זה שייך למרות שפה זה נראה יותר מתאים). צילמתי סירטוני ווידאו במצלמה הדיגיטלית שלי ועכשיו אני רוצה לעשות מהם סרטם, הבעייה היא שהם עם סאונד ואני רוצה להוריד להם את הסאונד ואם אפשר דרך התוכנה movie maker שמגיעה עם הווינדוס. (XP) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש צריבה שונה מצריבת DATA רגילה?? כלומר אני רוצה לצרוב מצגת מהPowerPoint ולהשים בדיסק ואז שהDVD יפעיל את זה-אפשרי?? (יש לי DVD שקורא את כול הפורמטים-אם זה משנה)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את הכונן קשיח החדש שלי אני צריך המלצה לתוכנה לחלוקת מחיצות. שנית - תוכנה שאיתה אוכל לגבות את כל מחצית מערכת ההפעלה+ התוכנות הבסיסיות. שמעתי על norton ghist ועוד תוכנה של אקרוניס. את ה image אני מתכוון לאחסן על כונן קשיח חיצוני שמתחבר ב USB ככה שבמקרה נוסף של קריסת הכונן קשיח הפנימי לחלוטין אני אצטרך לשחזר דרך כונן USB חיצוני לכונן חדש. יש המלצות? תדוה רבה!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי הכל כולל כל העדכונים... יש לי נאנו שהוא עובד פיקס ואני מעדכן שירים עם itunes בלי בעייה כשאני לוחץ על update my ipod והכל מתעדכן. כשאני מחבר את האייפוד וידאו החדש הוא מראה את השירים שעליו ואם אני רוצה לעדכן אותו אי אפשר פשוט ללחוץ על update.... מישהו יכול לעזור?? תודה :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
התקנתי את KASPERSKY anti-virus personal pro 5.0.14 ומתי שאני מדליק את המחשב מחדש קופץ לי ERROR מה אני עושה? ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר כלום.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אופיס 2007 המותקן על חלונות ויסטה. (לא במחשב שממנו אני כותב, למי שתוהה) אני לא מצליח לשנות את שפת הממשק לאנגלית (כלומר תפריטים וכו'). ניסית לשנות זאת דרך האשף של אופיס וזה לא עובד. מישהו יודע לעזור לי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות רשימה של לינקים מרפידשייר שירדו אוטומטית? או שצריך לפתוח כל לינק בנפרד? תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אודה לכם, אם תענו בהקדם...... ערן.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב את אותה ההודעה לכל האנשים שבאנשי הקשר שלי גם אלו שלא מחוברים איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן התקנת crysis על המחשב ומשום מה המשחק לא רץ לי טוב. יש לי מחשב די טוב(מפרט מימין) אך עדיין המשחק לא זז על יותר מ-20 fps לדעתי.. אמרו לי לנסות לעדכן דרייבר של כרטיס מסך אבל עדיין אותו דבר. בנוסף, כשאני מנסה לעדכן/להסיר דרייבר של כרטיס מסך באמצע ההתקנה/ההסרה המסך נכבה וניהיה שחור והמחשב לא מגיב.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
מע' הפעלה WINXP היה קודם מותקן כ.טלויזיה מעפן של FLYVIDEO98 שהוסר... חיברתי את הPVR-150 שלי, זוהה ככרטיס וידאו מולטימדיה, ושום דרייבר לא מתאים איך מתקינים אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-