עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא לתקן (DIVFIX) אלה תוכנה שמשפרת את התמונה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. סץכלו פירמטתי את המחשב עכשיו לא הצלחתי להיכנס לאינטרנט וזה התקשרתי להוט וזה הסבירו לי אמרו לי תיכנס לכאן לכאן לכאן קיצר אמרו לי שאני צריך להוריד דרייבר לכרטיס רשת שלי עכשיו אין לי דיסק של זה קיצר יש לי מחשב של DELL עכשיו שפתחתי בפורום תמיכה ומונדיג וחומרה נעלו לי אמרו לי לבקש כאן דרייבר ללוח אם לא הבנתי מה הקשר.. קיצר מה אתם חושבים שאני צריך?? Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני מנסה לצרף 2 תמונות אחת ליד השנייה, להדביק אותם בגלל שאני עובד עם 2 מסכים והייתי רוצה שבכל מסך תהיה לי תמונה שונה, אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות לבחור תמונת מסך שונה לכל צג אבל אני מעדיף בלי להתקין כלום. צירפתי לינק ל-2 התמונות, אשמח אם מישהו יוכל להדביק לי אותם ביחד, הרזולוציה שלהם היא בדיוק כמו שאני צריך (יש לי 2 מסכים עם 1920x1080) אם אפשר אז שהתמונה 47193-1920x1080 תהיה בצד שמאל. http://www.megaupload.com/?d=48UM7KB3 תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. טוב אני רוצה להתחיל ללמוד גראפיקה ולעשות דברים מגניבים כמו כולם בפורום. השאלה היא ממה להתחיל ללמוד, אך להתחיל ומה עושים. וגם איזה תוכנות צריך ואיזה מידע צריך אני אשמח מאוד אם תענו על שאלותי. תודה :D :D :D :D :D

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. USB 2.0 איפה אני מוצא ל-WINXP?דרייבר+תוכנה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. צריך תוכנה למציאת פורטים (פתוחים\סגורים). פעם היה לי משו שקוראים לו advenced port scanner.. אם יש אותה למישהו שיביא לינק. או שיביא תוכנה אחרת

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. כיצד אני מגבה על צורב DVD מאות מיילים ששמרתי בתיקיות ב OUTLOOK EXPRESS בלי שאצטרך באופן סזיפי לשמור כל מייל ו ATTACHMENT בנפרד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. Started by gal4545,

במהלך פתיחת פיקאסה מתבצע הכפלת כל התיקיות. למה? וכיצד ניתן להפסיק זאת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by LM10,

שלום. חיברתי אתמול לראשונה את המחשב לטלוויזיה עם HDMI בשביל לראות סרטים, ויש לי בעיה מוזרה שאחרי איזה 40-50 דקות (לא קבוע) הסרט נתקע ואיתו כל המחשב. אי אפשר להזיז את העכבר וללחוץ על שום כפתור, רק RESET מציל את המצב. אני משתמש בBS PLAYER והכרטיס מסך שלי GTX460. החבילת קודקים שניסיתי הייתה גם של הBSPLAYER וגם K-LITE (כל חבילה הותקנה בנפרד ולא במקביל אחת לשנייה). מה יכולה להיות הבעיה?

10. Started by approx,

איך אני שומר את המועדפים והסיסמאות השמורות שיש לי בכרום ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by oren500,

ניסיתי להעתיק את קבצי ה-VOB מתוך דיסק של DVD. לקראת סוף ההעתקה קיבלתי את ההודעה הבאה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zygjannzymxd.jpg מה זה אומר? האם יש בעיה בדיסק או שהבעיה במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי קובץ ISO שבתוכו יש סרט באיכות HD 1080p, אני רוצה להמיר אותו מ-ISO לקובץ וידאו. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. לצערי הווינדוס עושה לי בעיות... הווינדוס עולה, אבל שום דבר לא מופיע בצג. החלטתי שאם כבר אני אפרמט את המחשב. הבעיה היא שיש לי תיקיה על שולחן העבודה שלא מגובה בכונן D, ואני רוצה לגבות אותה לפני הפירמוט. רציתי לשאול איך אני נכנס לדוס, ומעתיק את התיקיה לכונן D. אני כמובן לא יכול לעשות את זה דרך הווינדוס כי אין לי אפשרות להכנס להפעלה - cmd. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. סתם ..אין הפתעה אבל אם אתם כבר פה אז תגידו לי באיזה תוכנות אתם משתמשים לניקוי ערכים לא ננחוצים מהרג'יסטרי? אני הייתי משתמש ב JV16 POWER TOOLS ... ובSYSTEM MECHANIC 4 PRO התוכנה השניה גם מסירה קבצים לא נחוצים מהמחשב והיה בה מלא אפשרויות חוץ מניקוי ברג'יסטר..אחלה תוכנות.. אבל עברו 30 יום ונגמר הטריאל (ולא מצאתי סיריאל נורמלי ;D) תביאו שמות של תוכנות שינקו הכל יעשו תמחשב ריק חח תודה עריכת המודר: לא עובד פה. הכותרת נערכה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי פרק מסוג .MKV והתרגום הוא מסוג .SUB ו.IDX בניגוד ל.SRT שאני רגיל לעבוד איתו. הסטרימר לא מסוגל לקרוא את הסוג הזה של התרגום, ולכן אני רוצה לחבר את התרגום לפרק, שיהיה תרגום מובנה. איזה תוכנה יכולה לעזור לי בזה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. FlashMX ו Photoshop7 לא נותנים לי לכתוב בעיברית הם הופכים את הכתב.. אז אני צריך תוכנה שהופכת ואז מעתיקים ממנה את הטקסט ההפוך לתוכנה הגרפית ואז זה בסדר.. תודה למי שעוזר לי

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. ולמה אין לי את זה אוטומטית בWIN?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by itai_1813,

היי! יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. התחלתי להשתמש בתוכנה Fraps לפני כשבוע ומאז ההתקנה יש לי בעיה עם קליטת הסאונד, ז"א אני מנסה לצלם סרטונים מתוך משחק מסוים, הסרטון נשמר אך בלי שמע. האפשרות Record Sound מסומנת ב-V והאפשרות של Detect Best Sound Input מסומנת גם היא (ככה זה היה בברירת מחדל לאחר התקנת התוכנה). בנוסף לכך (פחות חשוב), האם יש אפשרות גם לקלוט את הסאונד של המשחק וגם סאונד ממיקרופון בו זמנית בצילום הסרטון? אם כן איך עושים זאת בתוכנה? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. האם יש עוד סוגי אופיס או רק השניים האלה ומה ההבדלים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. איזה תוכנות מומלצות במחשב כדאי לקנות רשיון אנטי וירוס יש לי של בזק MCAFEE אם מומלץ אחר תגידו לי תוכנה לעדכון דרייברים ואם יש לכם עוד רעיונות תגידו לי

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, אני רוצה לעשות תמונת מחזור לגן ילדים של אמא שלי (כ-15 ילדים). אין לי כלכך ידע וכישרון בעיצוב בפוטושופ, אז כך שאני יכין את הפרויקט לבד יורד מהפרק. (על אף שבתוכנה עצמה אני מבין) מה שרציתי לשאול, זה האם מישהו מכיר שלד של תמונת מחזור שאני יכול לערוך אותו לבד בפוטו שופ ? או כל דבר אחר שיכול לעזור לי לבנות תמונת מחזור לגן ילדים ? תודה, עידו.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. בזמן שהמחשב מחובר לרשת לאחר כמה זמן מופיע חלון עם כותרת: svchost.exe - Application Error בתוך החלון כתוב: The instruction at "0x596c17c2" referenced memory at "0x569c17c2". The memory could not be "written" ואז יש אופציה ל- OK או CANCLE.ו והמחשב נתקע. המחשב חדש, סיימתי להתקין את מערכת ההפעלה win xp pro sp3. הרצתי את memtest86+ והוא לא מצא בעיה בזיכרונות. התקלה מתרחשת כל פעם ודי מהר לאחר חיבור כבל הרשת. מפרט: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray Cooler Master Socket 775 Gigabyte GA-G31M-ES2C G31 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, Sapphire ATI Radeon 4350 512MB מה לבדוק?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני מנסה להתקין אנטי וירוס והוא לא יכול כי יש אנטי וירוס ישן שבעצם כבר לא קיים אני מנסה למחוק אותו בלוח בקרה ומקבל שגיאה היתה לי פעם תוכנה ואני לא מוצא אותה שמוחקת בקלות וביעילות תוכנות/תיקיות וכל דבר ואני לא זוכר מה השם שלה מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by רון88,

אז עזרתי לחבר לקנות רישיון לעסק מחודש לאופיס 365 (אם אני לא טועה ככה זה נקרא). שילמנו לפי חודש אבל משום מה הם לא העניקו לנו מפתח מוצר בשום שלב. לאחר שהחבר ניסה לשוחח איתם ארוכות בטלפון בכל מיני שפות הוא התייאש ולכן אני שואל מה עשינו לא נכון ככה שלא קיבלנו שום מפתח מוצר. בטלפון אגב נאמר לי שאמרו לו שצריך מפתח מוצר. מה לעשות? אני אישית משתמש בלינוקס אבל בעסק חשוב להם ווינדווס (10) תודה

25. שלום לכולם! כל פעם שאני מפעיל את הגוגל כרום דף הבית הופך ל-http://www.datecity.co.il/?site=mc3 - שזה אתר הכרויות לא קשור למציאות. בהגדרות דף הבית מופיע לי גוגל! ועדיין זה האתר הראשון שעולה כשאני מפעיל את הגוגל כרום! ניסיתי למחוק קוקיס ולאפס את כל ההגדרות (למחוק היסטוריה והכל...) אפילו התקנתי את הכרום מחדש, סרקתי את המחשב לוירוסים דרך AVG ו- ADVANSE SYSTEM CARE. כלום לא עוזר!!!! מה עושים?! אף פעם לא נכנסתי לאתר הזה...ראיתי את זה כבאנר אבל לא יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים