תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה יש לי כרגע גלריה של 7.5 גיג'ה (אל תשאלו) אבל יש לי פה ושם תמונות כפולות אני רוצה למצוא תוכנה שתחפש בגלריה שלי ותמצא כפולים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי נהיה איטי אנשים אני חייב שתמליצו לי כל תוכנות כדי שהוא יזוז קצת עכשיו הורדתי kaspersky במקום הAVG AVG- מוצא וירוסים ולא מוחק איזה אנטיוירוס מעפן יאאלה אנשים אני מחכה להמלצות אני חייב את המחשב בימים האלה של תקופת הבגרויות והמתכונות אזז יאאאלה מחכה
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה על המחשב ורציתי לדעת איך משתמשים בה ולמה היא נועדה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות תמונת מחזור לגן ילדים של אמא שלי (כ-15 ילדים). אין לי כלכך ידע וכישרון בעיצוב בפוטושופ, אז כך שאני יכין את הפרויקט לבד יורד מהפרק. (על אף שבתוכנה עצמה אני מבין) מה שרציתי לשאול, זה האם מישהו מכיר שלד של תמונת מחזור שאני יכול לערוך אותו לבד בפוטו שופ ? או כל דבר אחר שיכול לעזור לי לבנות תמונת מחזור לגן ילדים ? תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני עובד כטכנאי מחשבים,עכשיו לרוב הלקוחות אין דיסק דרייברים שקיבלו עם המחשב של הכרטיס קול וכדומה... בעיה להתקין להם דריברים ,אין גישה לאינטרנט אין מאיפה להביא,מה אני עושה במצב כזה? אין איזה דיסק שמכיל את כל הדרייברים או איזה דרייברים אוניברסלים שאפשר לשים? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. התוכנה אצלי שומרת את הקוד כל פעם שאני מריץ את הפרויקטים שלי, אפילו שיש שגיאות. איך אני מבטל את השמירה האוטומטית הזאת בVisual Studio 2010?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה XP, עבדתי עם מנהל ההורדות פלאשגט. בכל פעם כאשר רציתי להוריד קובץ, הייתי מצביע עליו עם העכבר, בוחר באופצייה "הורד באמצעות פלאש-גט", וגמרנו. כעת יש לי מחשב חדש עם ויסטה. התקנתי שוב את פלאש-גט, אבל כאשר אני מבקש להוריד קובץ מסוים, הוא לא מוריד את הקובץ עצמו, אלא קובץ קטן של 5KB שזה כנראה דף אינטרנט, או השד יודע מה. (ראה תצלום) השאלה, מה הבעיה בתוכנה, ואיך צריך לסדר את זה, בכדי שהקובץ עצמו שבחרתי יהיה זה שאכן יורד? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני הרבה זמן ראיתי תתוכנה אצל דוד שלי (הוא לא הוריד אותה ) ומאז אני מחפש אותה זו תוכנה שעוקבת אחרי רוב המטוסים בעולם אם למישהו יש מושג או מידע לגבי שיעזור לי. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי DVR שאני מתחבר אליו מכל מחשב שמותקן עליו XP עם IE8 ויש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם WIN7 וIE9 שעליהם כל הזמן הוא רושם שגיאה אחרי שאני מתחבר (מצורפת תמונה) איך פותרים את זה? בתוכנות כמו CHROME או FIREFOX הוא לא מכניס אותי בכלל לתפריט של ההתחברות אז להשתמש בדפדפן אחר לא אפשרי (גם בספר הוראות של הDVR רשום שעובד רק עם IE) נ.ב. פלאש וגאוה מעודכנים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך למחשב לא כל כך חזק אנטיוירוס טוב ושלא יעמיס יותר מדי על המערכת. עד לא מזמן היה מותקן NOD32. להמשיך איתו? יש משהו יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לקחת שיר מוכן , ועליו להוסיף משהו שאני הקלטתי (למשל הקלטתי קטע אם המיקרופון ואני רוצה שבמקום המילים של הזמר יהיו המילים שלי !) האם יש תוכנה כזאת ? , וגם אם אפשר שתוכנה זו גם תוכל לגזור חלק משיר קיים ולהעביר אותו לשיר אחר ?!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מנסה להגדיר את המייל של העבודה בoutlook בבית ומשום מה זה לא מסתדר לי, אני מקבל שגיאת התחברות לשרת כל הזמן אני רושם ב-server את כתובת השרת וב-name את השם משתמש שלי המייל מסונכרן אצלי עם האייפון והכל בסדר, יש לי את הפרטים של השרת והדומיין וכמובן השם משתמש והסיסמא. לא עשיתי משהו מיוחד באייפון על מנת שזה יעבוד, פשוט הגדרתי חשבון exchange עם הפרטים שזה דורש. ניסיתי תוכנות אחרות כמו thunderbird ועדיין לא מצליח אני עושה משהו לא נכון? אשמח לעזרה ממביני עניין
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי להעתיק את קבצי ה-VOB מתוך דיסק של DVD. לקראת סוף ההעתקה קיבלתי את ההודעה הבאה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zygjannzymxd.jpg מה זה אומר? האם יש בעיה בדיסק או שהבעיה במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם של גיגהבייט ga7vtxh ומעבד athlon xp 1600 ואני לא מצליח לראות את הטמפרטורות של המעבד והלוח דרך התוכנה הזאת!, אבל היא כן מראה את המתחים השונים! יש פה מישהו עם לוח כזה שכן הצליח לראות טמפרטורות או מישהו שיכול לפתור לי את הבעיה?? אגב בתוכנות אחרות אני כן מצליח לקרוא טמפרטורות אבל לפי מה שהבנתי זו אמורה להיות התוכנה הכי טובה! תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לווינדוס 7 או לא אבל האופיס לא נותן לפתוח קבצים, אחרי שאני שומר קובץ וורד ואני מנסה לפתוח אותו הוא נותן לי הודעה: "אירעה בעיה בשליחת הפקודה לתכנית" ופשוט הקובץ לא נפתח. כבר התקנתי 3 גרסאות שונות של אופיס שהורדתי וכל גרסא התקנתי ומחקתי פעמיים ותמיד זה עשה את אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה שיש לה פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי אותו וצרבתי את Worms הכנסתי לכונן תקליטורים את הדיסק הצרוב אני מקליק פעמים על הדיסק וקופצת לי הודעה: קובץ איזה אינו ישום חוקי של WIN32
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לעצמי אתמול בערב את By The Way של צ'ילי פפרס. הוא התנגן באוטו, וניסיתי עכשיו לנגן אותו על המחשב של אחי הקטן ושם הוא עובד. כשאני מנסה לנגן אותו על המחשב שלי, Winamp מתרסק ו-Windows Media Player לא מצליח לנגן אותו למרות שכן מזהה שזה הדיסק הזה. זה הדיסק היחיד עד עכשיו שלא הצלחתי לנגן על המחשב שלי. יש למישהו רעיון מה עשוי לחרבש את זה? העפתי את Winamp והתקנתי את הגרסה האחרונה וזה עדיין לא עזר.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני אגיד שערכתי חיפוש מעמיק בנושא ולא מצאתי שום פיתרון לבעייה שאציג בפניכם. השבוע פירמטתי את המחשב, התקנתי מחדש כמובן את הקאזה לייט שעבדה לי כמו שצריך עד לפני הפירמוט, והתוכנה פשוט לא מוכנה להתחבר. הגירסה שאיתה עבדתי הייתה 2.43 ולאחר אלפי ניסיונות התחברות מחדש והתקנה מחדש החלטתי לנסות גירסה אחרת, הורדתי והתקנתי גירסה שנקראת קאזה ריבולושן 2.6. למרבה ההפתעה גם הגירסה הזאת לא מתחברת, ואני מתחיל לחשוש שנחסם לי איכשהו פורט מסויים שמשמש את הקאזה. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה? תודה מראש, דודי.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ ISO שבתוכו יש סרט באיכות HD 1080p, אני רוצה להמיר אותו מ-ISO לקובץ וידאו. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר תפתח לי אתר אקראי כל דקה או כמה דקות האם קיימת תוכנה בכלל כזאת. וקישור יהיה נחמד! תודה לכל העונים :-*
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי גרסא חדשה של התוכנה, ומשום מה היא לא רוצה להעלות אוטואמטיתא ת הכתוביות שנמצאות בתקייה ביחד עם הסרט, מן הסתם שגרירה לתוכנה עובדת, יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? לא הצלחתי למצוא משהו מנבירה מהירה בהגדרות.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי נגן MP4 עם רמקול והא דיי חלש ב-90% מהשירים\סרטונים (אלא אם כן יש שיר\סרטון עם ווליום גבוה) אז בעזרת איזו תוכנה אני יכול להגביר ווליום בקבצי MP3?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לרכוש חלונות 7 עם המחשב החדש. כאשר היתרונות הם: ידידותיות, 64 ביט. יותר ראם. מאידך אני עובד היום על xp עם אדובי cs2 ושמעתי שיש בעיה של התאמה בין cs2 לחלונות 7. יתרונות: אמינות, קיים, מוכח, בהקשר הזה הוסיף שיש לי אפשרות לעבוד בcs3. אולם חשובה לי תאימות בין המחשבים. האם התועלת רבה על הנזק במעבר לחלונות 7 בנוסף ל500 ש"ח שהוא עולה? אודה לתגובתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סץכלו פירמטתי את המחשב עכשיו לא הצלחתי להיכנס לאינטרנט וזה התקשרתי להוט וזה הסבירו לי אמרו לי תיכנס לכאן לכאן לכאן קיצר אמרו לי שאני צריך להוריד דרייבר לכרטיס רשת שלי עכשיו אין לי דיסק של זה קיצר יש לי מחשב של DELL עכשיו שפתחתי בפורום תמיכה ומונדיג וחומרה נעלו לי אמרו לי לבקש כאן דרייבר ללוח אם לא הבנתי מה הקשר.. קיצר מה אתם חושבים שאני צריך?? Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-