עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pssheba,

הורדתי קובץ חשוב לי מאוד מכווץ ב winrar. כשביקשתי לפתוח נכונה לי עגמת נפש איומה: נדרשתי להקליד סיסמה... אפשר לעקוף את הדבר השטני הזה ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי עברית במחשב אבל משום מה במשחקים וסרטים רואה גיבריש במקומם. ווידוס 7 .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Spawn123,

אני מוריד סרטים ( DVD DIVX) שכל אחד בממוצע לוקח 715 מגה, ואז אני לא יכול לצרוב אותו על דיסק של 700 ועל דיסיקים של 800 מגה הצורב לא צורב!!! איזו תוכנת קיבוץ יעילה במקים כאלה , לקבץ קובץ לפחות ב-20 מגה תודה מראש לאלו שיעזרו!!!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. בוקר טוב.. יש לי מחשב נייד (מפרט 6) עם Windows 7 ו Firefox וכל פעם שאני נכנס לפייסבוק או לכמה אתרים אחרים אני מקבל מלא חלונות קופצים.. גם כשאני משתמש בIE8.. בשתי התוכנות האופציה לביטול חלונות קופצים מופעלת! בדקתי וסרקתי עם NOD32 וSPYBOT וWindows Defender.. וללא שינוי.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Ibrow-Now,

אני יודע שאפשר לעשות את זה אבל רק בעקיפין וכו' אז אני מחפש מישהו נדיב שאוכל לשלוח לו קובץ MIDI והוא ימיר לי אותו לMP3 או WAVE ויישלח לי בחזרה אם יש פה מישהו כזה שיירשום לי בבקשה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם.......... אני צריך עזרה בלהגדיר שהמייל של הוט מייל שלי תישלח לOutlook Express אז......... איך אני עושה את זה בבקשה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני מתכוון לזה שאני רוצה ליצור קובץ אחד של סרט בפורמט MKV עם תרגום מובנה ע"מ לראות בטלוויזיות LCD דרך ה- USB (אני מכיר תוכנות אחרות שבהם צריך להמיר את ה קובץ MKV ל- AVI למשל ואז רק להטמיעה את התרגום אבל זאת לא המטרה- המטרה להנות מסרט באיכות HD עם תרגום כמובן) מישהו מכיר כזאת תוכנה שהתהליך הוא פשוט וקצר לעניין הזה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by IPIP,

מחקתי את הדרייבר הקודם במצב בטוח עם Driver Sweeper התקנתי את החדש בהפעלה רגילה ואחרי שהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: http://www.fastup.co.il/images/3059483.jpg אני לא יכול להפעיל את ATI Catalyst Control Center , כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו דרך התחל עולה ההודעה הזאת יש לי: Windows XP Professional Sp3 AMD Radeon HD 6800

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by duk4u,

היום בשעה 8.00 בערב נדבקתי בוירוס - W32.Silly Dc . לא נותן לי לעדכן את האנטי וירוס, גם לא נותן למחוק ידנית. גם דרך האנטי וירוס שאני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שהוירוס נמחק ויש לעשות ריבוט. אבל זה לא עוזר. עשיתי גוסט ולאחר ניסתי לעדכן אנטי וירוס, ושוב נדבקתי. וכל חמש דקות עולה האנטי וירוס בהודעה שעלי לעשות ריסטרד כדי למחוק את הוירוס, כמובן שזה לא עוזר אשמח לקבל עיצה איך נפטרים מהחולה הרעה הזאת, בתודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אהלן חברה, יש לי תוכנה שמותקנת במחשב ואי אפשר להשיג אותה, אני חוזר שוב אי אפשר! עכשיו אני רוצה ליצור קובץ התקנה מהתוכנה שמותקנת, עכשיו מצאתי תוכנות שעושות את זה אבל הם פשוט מיצרות את ההתקנה רק מה PROGRAM FILES בלי REG או שאר הקבצים של התוכנה שמסתובבים במערכת הפעלה בUNINSTALL של הווינדוס התוכנה קיימת אז אני מאמין כמו שאפשר להסיר אותה בטוח אפשר ליצור התקנה אני מודה מראש לכל העוזרים והמנסים לעזור

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by tulz,

אני צריך המלצה לתוכנת אנטי-וירוס,נוחה,טובה ובעלת יכולת זיהוי וירוסים ומחיקתם בצורה מושלמת שלא תחסום דבר,וחשוב שגם התוכנה לא תתפוס הרבה משאבים ותתנו המלצה לתוכנה שאתם הייתם לוקחים במקומי מכל הלב. או שעדיף להישאר עם Norton Internet Security 2005??? נ.ב:צריך תוכנה לשימוש יומיומי קלה ונוחה עם ממשק מובן לא כמו NOD32 שצריכה מלא הגדרות והממשק שלה מסובך

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by blancman,

היי לכולם. אני מחפש תוכנה שיכולה לאחד כמה קבצי MP3 לקובץ בודד אני צריך את זה לאיחוד של ספרים אלקטרונים שמגיעים בכמה קבצים בחלקים ולא כיחיד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מחפש תוכנה שיהיה נוח לעבוד איתה וליצור מודלים של מכוניות, אבל שלא תהיה מסובכת מדי להבנה. מישהו מכיר איזו תוכנה ממולצת לדברים כאלו? אני יודע שלאליס (החברה של MAYA) יש תוכנה מיוחד לזה אבל אני חושב שזה מקצועי מדי,, אני מחפש משהו למתחילים.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ReflexHD,

התקנתי את הcod מהדיסק המקורי ולאחר ההתקנה לסטים כאשר אני מנסה ללחוץ PLAY המשחק טוען את עצמו לכמה שניות(עושה סימון ירוק של עלייה למשחק) ולאחר מכן שוב חוזר לאונליין כלומר אינו מצליח לעלות.. חשוב לומר שכבר התקנתי את הדרייבירים לכרטיס מסך בדקתי עדכונים התקנתי מחדש את המשחק ועשיתי את כל הפ'אצים.. ישנה שמועה שכאשר מעדכנים את הBIOS הבעיה נפתרת אך איני יודע כיצד והאם זה נחוץ.. יש למישהו אולי פיתרון לבעיה או רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי את התוכנה על המחשב ורציתי לדעת איך משתמשים בה ולמה היא נועדה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by מסבחה,

מישהו מכיר תוכנה פשוטה שממירה סדרת תמונות JPG לקובץ וידאו MPG?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by roykoo7,

התוכנה ERD commander היא רק ל WINDOWS XP ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by tania131,

היי אני תמיד הכנתי חתימות, ועכשיו קצת נמאס, אז התחלתי להכין WALLPAPER כי לזה לפחות יש שימוש לשים בשולחן העבודה וכו' אז זה ה WALLPAPER הראשון שלי , איך? http://img93.imageshack.us/img93/4812/eminemwallpaper1il.jpg

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by moo2004,

אני רוצה שבכל פעם שאני אפתח את ה Word המסמך יפתח עם תבנית קבועה. אני לא רוצה ללחוץ על איזשהו כפתור (טקסט אוטומטי) או לפתוח תסנית ע"י לחיצה על Open->Filename.dot מישהו מכיר דרך כזו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by yogev_23,

איך קוראים לתוכנה המפורסמת שאומרת לך בדיוק חלק חלק מה יש לך במחשב, דגם חברה והכל? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by udi80,

הבעיה אני לא מצליח לחבר אוות אם המדיה סנטר התכנתי את התוכנה שצריך לעבוד אם המדיה סנטר הבעיה היא כל פעם שהוא מגיע לסריקה ניתקע ב0 אחוזים מה יכול להיות הבעיה שלי

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by NuKe007,

על איזה אנטי וירוס אתם ממליצים לי?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by kalisto08,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מתנה לחבר שלי ליום ההולדת שלו לוח גרפי לאיור וציור מהמעט שהצלחתי להבין בכוחות עצמי wacom זאת החברה המומלצת ואני מתלבטת אם לקנות את bamboo fun ראוי לציין שאין לו ניסיון באיור ממוחשב בכלל הוא עוסק בוידאו (עריכה ובימוי) ומאייר כתחביב ראשית רציתי לדעת עד כמה באמת אפשר לצייר עם המכשיר? והאם אפשר להגיע איתו לתוצאות ראויות? מצאתי איזה הדגמה באנטנט וזה נראה היה כאילו האופציות הן בערך אותן האופציות שיש בצייר הפשוט של חלונות... בליינים אחרים של החברה ראיתי שיש אופציה לעבוד עם שני מסכים (יש לו בעמדת עריכת הוידאו שלו...) שווה את תוספת אלפי השקלים או שלשלב ראשון שיתמודד עם מסך אחד? האם אפשר ליצור אנימציה בסטופ מושיין בעזרת הלוח? (אני מקווה שאני לא מערבת מונחי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Jabradb1,

שלום, עד היום הייתי משתמש ב BSPLAYER להפעלת קבצי AVI + תמיכה בכתוביות. אני משתמש כעת ב WINDOWS 7 ו BSPLAYER לא עובד כל כך טוב. מישהו מכיר פלייר שתומך גם בכתוביות ונמצא עובד טוב על WINDOWS 7? תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by daniel0089,

היי, כרגע אני משתמש בFF אבל אני מרגיש שהוא קצת איטי והייתי רוצה לנסות משהו אחר... איזה דפדפן הכי מהיר ומה ההיתרונות והחסרונות של כל דפדפן. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים