תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להתחיל לעצב חתימות ועכשיו אני יודע שיש כל מיני עיצובים כאלה שדורשים עבודה אם ניק(אם לא קוראים לזה ככה אז תתקנו אותי בשם ) ורציתי לדעת איך עובדים אם הדבר הזה בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם ניתן לשנות את ברירת המחדל של קבצי טקסט כך שיהיו UTF-8 ולא ANSI? במידה ולא, האם יש למישהו פתרון חכם להמרת הפורמט של עשרות רבות של קבצי טקסט בצורה מהירה? (התוכן שלהם בעברית, הפורמט של הקובץ הוא ANSI אבל צריך להיות UTF-8) אחרת אאלץ לעבור קובץ אחד קובץ, לפתוח אותו, לשנות את הפורמט ולשמור, מייגע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לא ברור לי על מה לחצתי, אבל ה FF נפתח לי על כל המסך ואני רואה את הטאבים רק כאשר אני מזיז את הסמן לקצה העליון של המסך. איך מחזירים את המצב לקדמותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי DVR שאני מתחבר אליו מכל מחשב שמותקן עליו XP עם IE8 ויש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם WIN7 וIE9 שעליהם כל הזמן הוא רושם שגיאה אחרי שאני מתחבר (מצורפת תמונה) איך פותרים את זה? בתוכנות כמו CHROME או FIREFOX הוא לא מכניס אותי בכלל לתפריט של ההתחברות אז להשתמש בדפדפן אחר לא אפשרי (גם בספר הוראות של הDVR רשום שעובד רק עם IE) נ.ב. פלאש וגאוה מעודכנים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר על כרטיס ATI HD4870x2 ותוכנת Sony Vegas pro 10, בכל פעם שאני מנסה לרנדר וידאו בעזרת הGPU התוכנה קורסת והדרך היחידה בה ניתן לרנדר היא בעזרת ה CPU בלבד... אשמח לעזרה בנושא!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני מכיר הרבה אנשים שמותקן להם vobsub ו bsplayer על המחשב וה vobsub מזהה להם את הכתוביות עם ה bsplayer. אני לא יודע למה , אצלי זה כמעט אף פעם לא עובד (כמעט אף פעם - אחרי שאני מפרמט את המחשב או שופך איזה גוסט). כמובן שאני יודע שצריך ששמות הכתובית והסרט יהיו באותה התיקיה עם אותו שם קובץ , ואני התעסקתי עם החרא הזה מלא , וה vobsub עובד עם כל התוכנות חוץ מ bsplayer........! בבקשה , מישהו יכול להגיד לי מה לא בסדר אצלי?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי גרסא חדשה של התוכנה, ומשום מה היא לא רוצה להעלות אוטואמטיתא ת הכתוביות שנמצאות בתקייה ביחד עם הסרט, מן הסתם שגרירה לתוכנה עובדת, יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? לא הצלחתי למצוא משהו מנבירה מהירה בהגדרות.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי שאני פותח task manager אני רואה שהקובץ ekrn.exe לוקח לי מלא זיכרון..וכך גם שאני גולש דרך firefox לוקח פי 2 זיכרון השאלה ממה זה ? למה הקובץ הזה קשור ? ואיך אני פותר את זה? תודה על המענה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום יש לי את התוכנה על המחשב ורציתי לדעת איך משתמשים בה ולמה היא נועדה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לווינדוס 7 או לא אבל האופיס לא נותן לפתוח קבצים, אחרי שאני שומר קובץ וורד ואני מנסה לפתוח אותו הוא נותן לי הודעה: "אירעה בעיה בשליחת הפקודה לתכנית" ופשוט הקובץ לא נפתח. כבר התקנתי 3 גרסאות שונות של אופיס שהורדתי וכל גרסא התקנתי ומחקתי פעמיים ותמיד זה עשה את אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה שיש לה פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, כבר הרבה זמן אני מושך את דליפת הזיכרון הזו עם התוכנה הנ"ל חשבתי אולי למישהו יש דרך שעובדת על מנת להתגבר על הבעיה. לאחר זמן ממושך שהתוכנה פועלת (לאו דווקא בהורדה קורה גם בשיתוף בלבד) הזיכרון מגיע ל-72% ניצול (12GB RAM) וצונח לאיזור ה-30% ברגע שאני סוגר אותה. ראיתי שהבעיה קיימת ניסיתי לעקוב ולשנות הגדרות בהתאם למדריך כזה או אחר אבל ללא הצלחה. אגב, המחשב עבר ממש לא מזמן לווינדוס 10 הבעיה הייתה קיימת גם ב-7. תודה למשתדלים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
בזמן התקנת directx בווינדוס 7 אני נתקל בבעיה שמוצגת בתמונה המצורפת, אשמח לעזרה בכדי לפתור את הבעיה תודה מראש, גל
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי הרבה קבצים ואני רוצה להוסיף להם סיות של RAR איך אני יכל לעשות אתזה ? (אם זה עוזר אז השם של הקובץ נגמר בRZR...)
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מצאתי תוכנה חמודה שנותנת לך שיחות בארץ ולח"ול ואפשרות לצבור שיחות אז מי שמעוניין להצטרף לחגיגה שישאיר את המייל שלו ואני אשלח לו טופס הצטרפות
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתשמש באתר של היי קיו שעובד על פלאש, יש לי את התוכנה בגרסא 11. שאני נכנס זה לא מראה לי עברית וגם נתקע, אני יודע שזה עובד טוב עם הגרסא 10 של הפלאש אבל שאני מנסה להתקין אותה זה אומר שזאת לא הגרסא הכי חדשה ושאני יוריד את הגרסא החדשה... בבקשה עזרה תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עובד כטכנאי מחשבים,עכשיו לרוב הלקוחות אין דיסק דרייברים שקיבלו עם המחשב של הכרטיס קול וכדומה... בעיה להתקין להם דריברים ,אין גישה לאינטרנט אין מאיפה להביא,מה אני עושה במצב כזה? אין איזה דיסק שמכיל את כל הדרייברים או איזה דרייברים אוניברסלים שאפשר לשים? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לקחת שיר מוכן , ועליו להוסיף משהו שאני הקלטתי (למשל הקלטתי קטע אם המיקרופון ואני רוצה שבמקום המילים של הזמר יהיו המילים שלי !) האם יש תוכנה כזאת ? , וגם אם אפשר שתוכנה זו גם תוכל לגזור חלק משיר קיים ולהעביר אותו לשיר אחר ?!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה XP, עבדתי עם מנהל ההורדות פלאשגט. בכל פעם כאשר רציתי להוריד קובץ, הייתי מצביע עליו עם העכבר, בוחר באופצייה "הורד באמצעות פלאש-גט", וגמרנו. כעת יש לי מחשב חדש עם ויסטה. התקנתי שוב את פלאש-גט, אבל כאשר אני מבקש להוריד קובץ מסוים, הוא לא מוריד את הקובץ עצמו, אלא קובץ קטן של 5KB שזה כנראה דף אינטרנט, או השד יודע מה. (ראה תצלום) השאלה, מה הבעיה בתוכנה, ואיך צריך לסדר את זה, בכדי שהקובץ עצמו שבחרתי יהיה זה שאכן יורד? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לעצמי אתמול בערב את By The Way של צ'ילי פפרס. הוא התנגן באוטו, וניסיתי עכשיו לנגן אותו על המחשב של אחי הקטן ושם הוא עובד. כשאני מנסה לנגן אותו על המחשב שלי, Winamp מתרסק ו-Windows Media Player לא מצליח לנגן אותו למרות שכן מזהה שזה הדיסק הזה. זה הדיסק היחיד עד עכשיו שלא הצלחתי לנגן על המחשב שלי. יש למישהו רעיון מה עשוי לחרבש את זה? העפתי את Winamp והתקנתי את הגרסה האחרונה וזה עדיין לא עזר.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי כרגע גלריה של 7.5 גיג'ה (אל תשאלו) אבל יש לי פה ושם תמונות כפולות אני רוצה למצוא תוכנה שתחפש בגלריה שלי ותמצא כפולים
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם....... יש לי חומר חשוב בהארדיסק אני צריך תוכנה שתנעל לי אותו עם סיסמא שלכל מחשב שאני יבוא יופיע לי Enter the password ואז אני יוכל להיכנס לדיסק קשיח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-