עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי DVR שאני מתחבר אליו מכל מחשב שמותקן עליו XP עם IE8 ויש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם WIN7 וIE9 שעליהם כל הזמן הוא רושם שגיאה אחרי שאני מתחבר (מצורפת תמונה) איך פותרים את זה? בתוכנות כמו CHROME או FIREFOX הוא לא מכניס אותי בכלל לתפריט של ההתחברות אז להשתמש בדפדפן אחר לא אפשרי (גם בספר הוראות של הDVR רשום שעובד רק עם IE) נ.ב. פלאש וגאוה מעודכנים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by LRa,

שלום, האם אתם מכירים דרך להוריד וידיאו מהאתר של הוט צפייה ישירה: http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-7250,00.html ? ניסיתי עם תוספים לפיירפוקס, אבל משום מה הוא מראה לי רק את הפרסומת להורדה ולא את הוידיאו שבא אחרי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by eriK,

ערב טוב, אני מנסה להגדיר את המייל של העבודה בoutlook בבית ומשום מה זה לא מסתדר לי, אני מקבל שגיאת התחברות לשרת כל הזמן אני רושם ב-server את כתובת השרת וב-name את השם משתמש שלי המייל מסונכרן אצלי עם האייפון והכל בסדר, יש לי את הפרטים של השרת והדומיין וכמובן השם משתמש והסיסמא. לא עשיתי משהו מיוחד באייפון על מנת שזה יעבוד, פשוט הגדרתי חשבון exchange עם הפרטים שזה דורש. ניסיתי תוכנות אחרות כמו thunderbird ועדיין לא מצליח אני עושה משהו לא נכון? אשמח לעזרה ממביני עניין

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. מאיפה אפשר להוריד מילון אנגלי עברי ועברי אנגלי טוב (לא Babylon כי הוא דפוק)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Gil28,

מישהו יכול לתת לי ולעוד רבים שמחפשים את הסריאל של התוכנה Illustrator cs3? serial number... צריך דחוף.. תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי קובץ ISO שבתוכו יש סרט באיכות HD 1080p, אני רוצה להמיר אותו מ-ISO לקובץ וידאו. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. [flas :jump:h=200,200]http://רציתי לדעת איזה אנטוירוס נחשב היום הכי טוב לשימוש

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי את התוכנה על המחשב ורציתי לדעת איך משתמשים בה ולמה היא נועדה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yotam.m,

אהלן, כבר הרבה זמן אני מושך את דליפת הזיכרון הזו עם התוכנה הנ"ל חשבתי אולי למישהו יש דרך שעובדת על מנת להתגבר על הבעיה. לאחר זמן ממושך שהתוכנה פועלת (לאו דווקא בהורדה קורה גם בשיתוף בלבד) הזיכרון מגיע ל-72% ניצול (12GB RAM) וצונח לאיזור ה-30% ברגע שאני סוגר אותה. ראיתי שהבעיה קיימת ניסיתי לעקוב ולשנות הגדרות בהתאם למדריך כזה או אחר אבל ללא הצלחה. אגב, המחשב עבר ממש לא מזמן לווינדוס 10 הבעיה הייתה קיימת גם ב-7. תודה למשתדלים.

10. Started by menis,

התקנתי אותו וצרבתי את Worms הכנסתי לכונן תקליטורים את הדיסק הצרוב אני מקליק פעמים על הדיסק וקופצת לי הודעה: קובץ איזה אינו ישום חוקי של WIN32

11. Started by alexta-z,

האם יש תוכנה שיכולה לקחת שיר מוכן , ועליו להוסיף משהו שאני הקלטתי (למשל הקלטתי קטע אם המיקרופון ואני רוצה שבמקום המילים של הזמר יהיו המילים שלי !) האם יש תוכנה כזאת ? , וגם אם אפשר שתוכנה זו גם תוכל לגזור חלק משיר קיים ולהעביר אותו לשיר אחר ?!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני מתלבט אם לרכוש חלונות 7 עם המחשב החדש. כאשר היתרונות הם: ידידותיות, 64 ביט. יותר ראם. מאידך אני עובד היום על xp עם אדובי cs2 ושמעתי שיש בעיה של התאמה בין cs2 לחלונות 7. יתרונות: אמינות, קיים, מוכח, בהקשר הזה הוסיף שיש לי אפשרות לעבוד בcs3. אולם חשובה לי תאימות בין המחשבים. האם התועלת רבה על הנזק במעבר לחלונות 7 בנוסף ל500 ש"ח שהוא עולה? אודה לתגובתכם.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by parlov,

אני מחפש תוכנה אשר תפתח לי אתר אקראי כל דקה או כמה דקות האם קיימת תוכנה בכלל כזאת. וקישור יהיה נחמד! תודה לכל העונים :-*

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. ולמה אין לי את זה אוטומטית בWIN?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by dvvon,

המחשב שלי נהיה איטי אנשים אני חייב שתמליצו לי כל תוכנות כדי שהוא יזוז קצת עכשיו הורדתי kaspersky במקום הAVG AVG- מוצא וירוסים ולא מוחק איזה אנטיוירוס מעפן יאאלה אנשים אני מחכה להמלצות אני חייב את המחשב בימים האלה של תקופת הבגרויות והמתכונות אזז יאאאלה מחכה

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי נגן MP4 עם רמקול והא דיי חלש ב-90% מהשירים\סרטונים (אלא אם כן יש שיר\סרטון עם ווליום גבוה) אז בעזרת איזו תוכנה אני יכול להגביר ווליום בקבצי MP3?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי בעיה קטנה עם העכבר, איך אני גורם לו להיות מדוייק? ניסיתי הכל, לשחק עם הDPI, להעלות רגישות במשחק/בWindows או כל מיני קומבינציות בין שניהם, אבל אף אחד מאלה לא פתר את הבעיה, או שהעכבר מהיר מדי (ועדיין לא מדוייק) או שאיטי מדי (אם אני מאט אותו דרך הwindows). כעיקרון ככל שהDPI גבוה יותר כך העכבר אמור להיות מדוייק יותר וגם איטי יותר (סורק יותר נקודות לשניה) אבל שילוב של מהירות גבוהה+DPI גבוה לא גורמת לדיוק. יש עצות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית ופשוטה להמרה של שירים בMP3 לרינגטונים (אני רוצה להוסיף אותם לטלפון שמריץ אנדרואיד 4.0.4 עכשו וכנראה 4.1 בעתיד הקרוב...) את העריכה אני רוצה לעשות במחשב לא בטלפון... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by oren500,

ניסיתי להעתיק את קבצי ה-VOB מתוך דיסק של DVD. לקראת סוף ההעתקה קיבלתי את ההודעה הבאה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zygjannzymxd.jpg מה זה אומר? האם יש בעיה בדיסק או שהבעיה במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Tzox,

שלום, בדיוק פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7, ועכשיו כשאני מפעיל קבצי ווידאו שהיה בהם קובץ SRT של תרגום - כל העברית מופיע כג'יבריש. איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש, טום.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. תודה..

22. Started by civic,

אחרי שאני מוריד סרט...איך אני יכול לצרוב אותו על דיסק DVD או אם יש מקום בדיסק כמה סרטים....כדי שאני אוכל לנגן אותו בDVD רגיל לא דרך המחשב? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אהלן. יש לי Mini Windows 7 בדיסק Hirens גרסה 15, השאלה שלי, אם יש שם כבר דרייברים של USB3, ואם לא, איזה מהם אני צריך להתקין על מנת להעתיק GHOST מדיסק נייד דרך USB3? הכוונה שלי, דרייברים שאני מתקין רגיל שמותאמים ללוח האם שלי, או שיש דרייברים מיוחדים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. אהלן. התוכנה אצלי שומרת את הקוד כל פעם שאני מריץ את הפרויקטים שלי, אפילו שיש שגיאות. איך אני מבטל את השמירה האוטומטית הזאת בVisual Studio 2010?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים