תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני עובד כטכנאי מחשבים,עכשיו לרוב הלקוחות אין דיסק דרייברים שקיבלו עם המחשב של הכרטיס קול וכדומה... בעיה להתקין להם דריברים ,אין גישה לאינטרנט אין מאיפה להביא,מה אני עושה במצב כזה? אין איזה דיסק שמכיל את כל הדרייברים או איזה דרייברים אוניברסלים שאפשר לשים? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד MSI CR500 ומסומן לי בצהוב שמעבד עזר לא מותקן חיפשתי באתר דרייברים אין כלום אם מישהו יכול להביא לי דרייבר או פיתרון אחר אני ישמח תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נוספו לי עוד שניים חדשים שהם svchot.exe ו svchost.exe.exe ... הם נוספו לרשימת הפרוססים... זה וירוס? ???
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכנסתי שני סרטים לכונן וכשאני מפעיל אותם אני לא רואה תמונה, אני רק שומע את הפס קול. ד"א במאפיינים רשום: סוג מדיה: שמע codec שמע: MPEG Audio Layer-3 96Kbps codec וידאו: לא ידוע
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ולמה אין לי את זה אוטומטית בWIN?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מעיף את זה משם? רשום לי ממש ליד שם האתר שפתוח, MOZILLA FIREFOX (BUILD 2010120307514) זה סתם מיותר ומציק. ניסיתי להתקין מחדש, ולא צלח. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
עבדתי על קובץ DOC והמחשב כבה לפתע. כשהדלקתי אותו שוב, הקובץ נפגם וורד הציעה לי לפתוח אותו בקידודים שונים. בכל קידוד שניסיתי הקובץ נפתח כג'יבריש. מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה המפורסמת שאומרת לך בדיוק חלק חלק מה יש לך במחשב, דגם חברה והכל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אייפוד שאפל , וזה סתם מסורבל להפעיל את כל האיי-טונס הזה , האם יש תוכנה שעושה את העבודה במקום?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
^ לדוגמא האתר של נועה מחשבים: www.noacomp.co.il התפריט מצד ימין לא במקום כמו ב-IE תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה האחרונה שיצאה של נגן הפלאש , 10.1.53.7 אני רציתי למחוק את הגרסה הזו ולחור לקודמת אבל זה לא נותן לי .. ברגע שאני מנסה להתקין את הגרסה הקודמת הוא רושם הודעה שיש גרסה יותר חדשה ואי אפשר. המערכת הפעלה היא WIN 7 64BIT איך אפשר להתקין את הגרסה הקודמת ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.......... אני צריך עזרה בלהגדיר שהמייל של הוט מייל שלי תישלח לOutlook Express אז......... איך אני עושה את זה בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה לגרפיקאי המקצועי אשר מכיר ועובד עם שתי התוכנות. האם ישנה עליונות כאשר משווים בינם מבחינה מקצועיות. ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Nothing left to say, the title speaks for itself.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים רציתי לברר איתכם משהו בבקשה. האם בגרסא החינמית של האנטי וירוס של Avira אין אפשרות לנקות קבצים שנגועים בוירוסים\רוגלות? יש אפשרות רק למחוק את הקובץ לגמרי ולא לנקות אותו? האם יש אנטי וירוס שיודע לנקות את הקובץ ללא מחיקת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הורדתי סרט,ואחריי שפתחתי את הבין, זה יצא .IMG א. מה לעזעזל? img זה לא תמונה? ב. אם לא איך אני צורב את זה? עם איזה תוכנה וכו'... (זה אמור להיות dvdr)
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לתוכנה שבודקת לי דיסקים צרובים ... מתי הדיסקים נצרבו והכי חשוב באיזה מהירות נצרבה המדיה ? תודה רבה לכם צריך את זה ממש ....
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תשתית הוט, ספק 012. חיבור חייגן. בשימוש בסקייפ ומשחקי רשת, הסקייפ מתנתקת אחרי 10-15 דקות בערך ולוקח לה טיפה זמן "לחזור". בדרך כלל או אני או השחקן שאיתי נזרקים מהמשחק, לא משנה מי מארח. החייגן לא מתנתק, האינטרנט ממשיך לעבוד כרגיל. הייתה לי תשתית הוט וספקית 012 בדירה קודמת לפני שנתיים-שלוש וזה היה קורה גם אז. הוט טוענים שזה לא מאצלם. 012 טוענים שיתכן וזה קשור למשחקים (בולשיט) או למשהו שאני מריץ (סקייפ, יתכן) ושאולי לעבור מחיבור חייגן לחיבור קבוע יעזור. בנתיים חיפשתי תוכנות איכותיות לVOIP (רק קול, לא צריך וידאו) אבל אין יותר גוגלטוק. חיפשתי תחליפים אבל ממה שראיתי הרבה תוכנות הן או לאנדרואיד ואלה שניסיתי במחשב, איכות השיחה בהן די מעפנה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש תוכנת דוס ישנה שלפעמים צריך להדפיס ממנה, ועכשיו המחשב החדש יהיה עם חלונות 64 ביט. מה האפשרויות שאפשר להדפיס מהן בדוס במחשב כזה? אני מבין שיש כל מיני תוכנות חיצוניות, יש גם אפשרות ל DOSBOX, ואולי להפעיל את זה בוירטואליזציה? אם למישהו יש ניסיון עם משהו אז אני אשמח לדעת.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולעבוד עם התוכנות פוטושופ ופרימייר. איזה דרישות חומרה מינימליות אני צריך, מבחינת מעבד וכרטיס-מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צילמתי וידאו במצלמה דיגיטלית A95, סוג הקובץ הוא avi. מה עושים על מנת להפוך את הוידאו ב- 90 מעלות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא יודע כיצד זה נסגב מבינתי ולא ראיתי את הפורום הזה... הרי כי גם אני מתעסק בגראפיקה ואני מקווה שאוכל לעזור פה לאנשים וגם להעזר בכם בעתיד אז לסיפתח הנה כמה עבודות שעשיתי, אלו ציורים מלאים וצביעה מלאה על גבי הפוטושופ, בשימוש בפן פד למחשב וכמובן חלק פה עם סתם סריקות רקובות אשמח לחוות דעת ומה דעתכם הכללית : היודה הזה קצת ישן אבל לא נורא והנה כמה ציורים רגילים - טרול חביב גמד לוחם והנה מחווה קטנה לחובבי האנימה\ DBZ : מקווה שנהנתם מי שרוצה לראות עוד ואת יתר הציורים מוזמן לבקר בגלריה שלי ב DEVART ולהתעדכן מדיי פעם : http://demontux.deviantart.com/
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש דרייבר למודם הנ"ל עבור Windows XP SP3, מצאתי לא מעט אתרים המתיימרים לספק את הדרייבר (ללא תשלום), אבל באף אחד מהם לא הצלחתי ממש להוריד אותו, גם לא באתר היצרן (המקורי או הרוכש - מוטורולה), במידה ומישוה מצליח להשיג לינק ישיר להורדת הדרייבר, אשמח מאוד לקבלו. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לקחת שיר מוכן , ועליו להוסיף משהו שאני הקלטתי (למשל הקלטתי קטע אם המיקרופון ואני רוצה שבמקום המילים של הזמר יהיו המילים שלי !) האם יש תוכנה כזאת ? , וגם אם אפשר שתוכנה זו גם תוכל לגזור חלק משיר קיים ולהעביר אותו לשיר אחר ?!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-