עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי את התוכנה על המחשב ורציתי לדעת איך משתמשים בה ולמה היא נועדה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by stingeR-,

אתמול גלשתי באינטרנט , ופתאום , אחרי שסגרתי את האקספלורר , דף הבית שלי השתנה לזה , וזה פותח לי פופאפים שהאקספלורר נפתח וכן הלאה , שאני משנה את אתר הבית החזרה למה שהיה , הוא משנה בחזרה לזה , ואין לי שום דרך להסיר את זה! ניסיתי SPYWARE וניסיתי הכל כמעט , איך אני מעיף את הדבר הזה!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by froggy,

שלום. מחפש תכנה שיכולה להמיר קבצי MP3 למילים (LYRICS) בשפה אנגלית. השימוש העיקרי זה להקלטות באנגלית והרצאות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. יש לי נגן MP4 עם רמקול והא דיי חלש ב-90% מהשירים\סרטונים (אלא אם כן יש שיר\סרטון עם ווליום גבוה) אז בעזרת איזו תוכנה אני יכול להגביר ווליום בקבצי MP3?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. ולמה אין לי את זה אוטומטית בWIN?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by constantine,

איזו תוכנה עדיפה Daemoon או alcohol 120%

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by גד :),

יש לי דיסק און-קי של סילבר-ליין דגם: SL 301 נפח 2GB נפתח דיסק נשלף שבו לא הבעיה, כי ממנו אפשר למחוק וכו' . (MP3) הבעה היא שבנוסף נפתח כונן וירטואלי בשם: "AMT CDROM" שבו יש סוס טרויאני . לא ניתן להסרה כי זה דיסק, למרות שזה וירטואלי . יש למישהו רעיון איך להסיר אותו? הנה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by LRa,

שלום, האם אתם מכירים דרך להוריד וידיאו מהאתר של הוט צפייה ישירה: http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-7250,00.html ? ניסיתי עם תוספים לפיירפוקס, אבל משום מה הוא מראה לי רק את הפרסומת להורדה ולא את הוידיאו שבא אחרי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. טוב, אני אנסה להסביר את מה שאני מחפש... התוכנה שאני מחפש, סביר להניח שהיא מאוד מקצועית ורצינית וכבדה ודורשת מחשב מאוד חזק, מסוג התוכנות ששליטה טובה בהן יכולה אפילו להבטיח לך מקום עבודה. אם ראיתם פעם הדמיות של כוכבים, וכל מיני דברים שקורים בחלל, התנגשויות כוכבים, ואז כל מיני דברים עפים לכל מיני כיוונים, ואז כוח המשיכה מושך את הגדולים שבחלקים חזרה למרכז, והקטנים עפים להם... הינה דוגמא, http://video.stumbleupon.com/?p=fctz6t8xaz http://video.stumbleupon.com/?p=54mu58o2wu הדוגמא הראשונה אליה אני מתייחס במיוחד... אני מחפש את התוכנה, או כמה תוכנות שבעזרתם יצרו את ההדמיות האלה... מישו יודע איזו תוכנה מסוגלת? או מתקרבת לזה? :s05: תודה! =) ---------------------------------------…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, הימים שלי בזמן האחרון הפכו לעמוסים יותר וקצת קשה לי לזכור אם זה שעות אימונים, מבחנים או שיעורים פרטיים... אני יודע שהפעולה הזו תקטין לי את המוח בכשתי אחוזים בגלל שהינה עוד פחות מאמץ למוח אך זה פשוט קשה משום שהמבחנים חשובים והכול מתבלגן... אני רוצה משהו שיראה פשוט כמו לוח שונה רגיל שאני אוכל לכלול בו את האימונים והשעות ומבחנים וכל השאר... אני רוצה תזכורת של שבוע לפני בקשר למבחנים וגם שיהיה לי קל נגיד להכניס את ימי האימונים לכל השנה משום שקשה לעבור שבוע שבוע ולסמן את הימים ואת השעות ואם השעות קבועות אז זה ממש טפשי לעבור ככה שבוע שבוע בזמן שאפשר ללחוץ על כפתור אחד ולהגדיר לכל השנה... אשמח אם תשיגו לי תוכנה כזו הן אם היא חינמית או הן אם היא בתשלום. בתודה מראש, אבי. עריכ…

11. בוצעה התקנה לנסיון של תוכנת אילוסטרייטור מחשב ווינדוס XP. התוכנה הוסרה באמצעות הוספה\הסרה. בוצעה התקנה חוזרת של התוכנה. במהלך ההפעלה הראשונה של התוכנה מתקבלת הודעת "פג תוקף" והתוכנה לא עולה. כיצד ניתן למחוק מהמחשב את זכרה של ההתקנה הקודמת ולאפשר התקנת ניסיון מחדש. תודה צביקה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by רון88,

אז עזרתי לחבר לקנות רישיון לעסק מחודש לאופיס 365 (אם אני לא טועה ככה זה נקרא). שילמנו לפי חודש אבל משום מה הם לא העניקו לנו מפתח מוצר בשום שלב. לאחר שהחבר ניסה לשוחח איתם ארוכות בטלפון בכל מיני שפות הוא התייאש ולכן אני שואל מה עשינו לא נכון ככה שלא קיבלנו שום מפתח מוצר. בטלפון אגב נאמר לי שאמרו לו שצריך מפתח מוצר. מה לעשות? אני אישית משתמש בלינוקס אבל בעסק חשוב להם ווינדווס (10) תודה

13. שלום. אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל להעביר מקום מכונן אחד לכונן שני. אני מתכוון, יש לי שני כוננים C וD בD יש עוד מעט מקום פנוי ובC יש איזה 30 ואני רוצה להעביר כמה לD אז אני צריך תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. האם ניתן לשנות את ברירת המחדל של קבצי טקסט כך שיהיו UTF-8 ולא ANSI? במידה ולא, האם יש למישהו פתרון חכם להמרת הפורמט של עשרות רבות של קבצי טקסט בצורה מהירה? (התוכן שלהם בעברית, הפורמט של הקובץ הוא ANSI אבל צריך להיות UTF-8) אחרת אאלץ לעבור קובץ אחד קובץ, לפתוח אותו, לשנות את הפורמט ולשמור, מייגע. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by alexta-z,

האם יש תוכנה שיכולה לקחת שיר מוכן , ועליו להוסיף משהו שאני הקלטתי (למשל הקלטתי קטע אם המיקרופון ואני רוצה שבמקום המילים של הזמר יהיו המילים שלי !) האם יש תוכנה כזאת ? , וגם אם אפשר שתוכנה זו גם תוכל לגזור חלק משיר קיים ולהעביר אותו לשיר אחר ?!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אהלן, אני לא יודע מאיפה הוא הגיע, מעולם לא הורדתי אותו, ואני מניח שהוא בא עם משהוא אחר שהתקנתי. בכל מקרה, כל פעם שאני נכנס לפדפן-מנוע החיפוש בשורת הכתובות היא "Speedbit" במקום "Google". שיניתי את מנוע החיפוש לגוגל ואחרי סגירה של הדפדפן (Chrome) מנוע החיפוש "Speedbit" חוזר לתפוס את מקומו של גוגל. מחקתי את ה"Speedbit" הזה, ואחרי סגירה והפעלה מחדש של הדפדפן-הוא שוב חזר. לא יודע מה לעשות, אני כבר שוקל לפרמט את המחשב... כמו כן, הרצתי סריקת אנטי-וירוס על המחשב, מחקתי כל תוכנה שאני לא רוצה מהמחשב שלי-וזה לא עזר. אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש, אליסף

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Spawn123,

אני מוריד סרטים ( DVD DIVX) שכל אחד בממוצע לוקח 715 מגה, ואז אני לא יכול לצרוב אותו על דיסק של 700 ועל דיסיקים של 800 מגה הצורב לא צורב!!! איזו תוכנת קיבוץ יעילה במקים כאלה , לקבץ קובץ לפחות ב-20 מגה תודה מראש לאלו שיעזרו!!!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. חזרתי מחופשה בחו"ל, הדלקתי את המחשב והכל היה יחסית תקין (חוץ מהבעיה הזאת). הפעם שהדלקתי קפץ רק windows help and support אחד, למרות שזה לא קשור. טוב, ראיתי כמה סרטונים ביו טיוב. כל איזה 20 שניות הסרטון נתקע והמסך נהיה ירוק, ואז היה כתוב display driver has encountered an error and has recovered או משהו כזה. החלטתי לעדכן דרייברים, להתחיל באלה של כ.המסך. בינתיים שכחתי לפתוח את ההורדה והתחלתי לשחק BFBC2. אחרי כ-10 דקות המחשב החליט לעשות ריסטרט על דעת עצמו, וכשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק, מראה לי את המסך "welcome" הזה של windows, וזהו. המסך נהיה שחור, והמחשב דולק. כרגע אני על safe mode. מה לעשות? לנסות לעדכן את הדרייברים דרך safe mode? לשנות את הסדר של ה boot?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by RonCohen,

יש דבר כזה אימולטור לXBOX360?? :s05:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by daniel0089,

שלום לכולם, שמתי לב שהמהירות הורדה ביוטורנט בזמן האחרון מאוד איטית... בהורדות ישירות אני מצליח לקבל MAX (לדוגמא באתר FileFlyer) אבל דרך טורנטים אני לא... בדקתי אם הפורט פתוח בראוטר והוא פתוח בדקתי אם יש הרבה סידרים לטורנט ויש הרבה מה הבעיה? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעיה קלה. לאחרונה ( שלושה ימים האחרונים ) שמתי לב כי מדי פעם, האייקונים על שולחן העבודה שלי מחליפים מיקום לבד, ללא בקשתי. אציין שאני לא רואה אותם זזים בעין, הם פשוט נמצאים מדי פעם במקום אחר. אני עובד עם חלונות XP בגרסה אנגלית עם SP2, כבר בהתקנת מערכת ההפעלה לפני כשנה הגדרתי את מה שצריך בנוגע לאייקונים, כלומר ביטלתי את האופציה של מיקום אוטומטי, והיא עדיין מבוטלת. סרקתי את ספריית Windows בעזרת אנטי וירוס של AVG ושום וירוס לא נמצא. כמו כן סרקתי את המחשב כולו עם Ad-Aware 2007 ועם Windows Advanced Care וכל המרגלים ( היו רק Cookies ) הוסרו. במחשב יש משתמש נוסף ( user ), אצלו התופעה עדיין לא התרחשה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ? תודה

22. מחר יהי הפירמוט השנתי והנה מה שבחרתי שיהיה על המחשב לאחריו: microsoft office xp nod32 (לאחר התלבטות בינו ובין קאספארסקי) - אנטי וירוס , נחשב לאחד הטובים ביותר בעולם sygate personal firewall pro - פיירוול acrobat reader 6 - קריאה של קבציPDF Azureus 2.2.0.0 - קליינט ביטורנט DivX 5.2.1 Firefox 1.0 - דפדפן אינטרנט gspot 2.2.1 - בודק קידוד, אומר לך בדיוק באיזה קידוד משתמש כל קובץ וידאו HijackThis 1.99 ICQ 4 LionHeart Codecs Pack v1.3 QuickTime speedfan 4.18 sysmetrix-3.20 Thunderbird 1.0 - דואר אלקטרוני WinRar 3.41 xp-AntiSpy 3.92 stinger v2.4.6 - אנטי וירוס קטן ושימושי winamp507_lite AD-AWARE PRO Daemon Tools 3.47 ACDsee classic * CCleaner v.1.16 - מנקה חרא (זה השם שלו) ASTO…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. יש לי פרק מסוג .MKV והתרגום הוא מסוג .SUB ו.IDX בניגוד ל.SRT שאני רגיל לעבוד איתו. הסטרימר לא מסוגל לקרוא את הסוג הזה של התרגום, ולכן אני רוצה לחבר את התרגום לפרק, שיהיה תרגום מובנה. איזה תוכנה יכולה לעזור לי בזה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. השאלה בכותרת, תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.