עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BenK,

היי כל פעם שאני במשחק ולוחץ בטעות על מקש הווינדוס שנמצא קרוב מאוד למקשי המשחק שלי אני יוצא לחלונות ולעיטים לא מצליח לחזור שלא לדבר על נתקע...... בקיצור אני צריך תוכנה שתבטל לי את המקש הזה כרצוני.... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DJO,

אהלן, לחבר שלי יש לאפטופ ישן 486, אני יודע שאפשר להתקין WIN3.1 ואולי אפילו 95 אבל אנחנו היינו מעדיפים להשתמש ב NC. אין לי את זה ואני לא מצליח למצוא, האם יש את זה למישהו והוא מוכן לשלוח ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  3. Started by NaNdoS,

אני משתמש בפרוקסי ובזמן האחרון אני לא מצליח להכנס לחשבון הhotmail שלי, אני רושם את השם משתמש וסיסמא וכשאני לוחץ על sing-in אני מקבל את ההודעה הזאת: רק שאני מבטל את הפרוקסי אני מצליח להכנס וחשבון. מה זאת אומרת "Access denied by access control list" ? ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by B@By-KiLLeR,

מישהו מכיר תוכנה שמורידה את הצבע של האייקונים בדסקטופ...יענו איזה שרשום נגיד Internet Explorer אז זה בטורקיז נגיד אז יש תוכנה \ תוכנות שעושות שהרקע עצמו יהיה הצבע של האייקון... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת שיגיד לי בקשה

5. Started by max_cool,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה הכי חדשה וטובה של התוכנה הזאת והאם יש תוכנה יותר טובה ?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by max_cool,

למי יש כאן את התוכנה הזאת, בואו נעשה פה קהילה כמו שהיה פעם בנאפסטר ז"ל נוריד אחד מהשני תוכנות שירים ומשחקים,באים אני מת לקהילה ישראלית וכשרה של kaza .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by url,

אחוקים, אחים שלי, גולשים יקרים :smoke: לא יודע כמה מודעים לדפדפן הזה אבל אני לא הייתי מודע אליו עד לפני שבוע בתור בן אדם שדבק באיכספלורר של מיקרוספט וסירב להתקין כל דבר אחר אני יכול להגיד לכם שהדפדפן הזה שווה בדיקה הוא מבוסס על האקספלורר ומשתמש במשאבים שלו לפי מה שאני יודע אבל הוא בנוסף אליו ולא מבטל אותו האופציה הכי טובה שלו זה ביטול pop upים למינהם ויש לו גם סקינים 8) בקיצור כנו לכאןלכאן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TNT,

Pro זה קיצור של Professional? כי מישהו אמר לי שיש חוץ מוינדווס אקספיי הום ופרופשיונאל גם פרו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by DarK_NaF,

כשאני מפעילה את האייסי הוא פשוט מראה את הסמל של NOW LOADING.... ולא עושה כלום....במשך כמה דקות... ניסיתי להתקין מחדש ללא כל תועלת.... תמיד טענתי שזה זבל.... אוף עם זה....ואני צריכה אותו... מישהו?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by y_i_c,

מישהו יודע איך אני מוסיף קאונטר לשרת?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by godisme171,

יש לי photo shop 5 ואני לא מצליח לרשום בעברית איך אפשר לרשום בעברית

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Xmen,

למה זה טוב?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ybe,

על איזה תוכנה למדידת FPS במשחקים , אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by huber,

הורדתי את הדמו הנ"ל ואת ה DLL שצריך (שמתי את ה DLL בסיפריית הסיסטם בווינדוס) ועדיין - גורנישט הוא פותח חלון דוס שכזה ונותן הודעת שגיאה עלומה. למה? הוא רושם: display : error - invalid operation את זה הוא רושם בחלון "דוס" שבכותרתו הוא רושם את ה PATH ממנו מורצת התוכנה אה וד"א - נפתח חלון עם לוגו של NVIDIA שבכותרת שלו כתוב סופרפלוו... מה קורה פה :-/ אפא שמתם את ה DLL שהורדתם?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  15. Started by Component,

יש לי בעייה מעצבנת: כאשר אני יוצר מסמך חדש באמצעות Envalop Wizard אני מקבל בנוסף עוד עמוד ריק שאי אפשר להסיר אותו. גם כאשר אני יוצר מסמך חדש רגיל ואז נכנס לכלים>מעטפות ותוויות העמוד הריק נשאר. אם אי אפשר ליצור מעטפה בלי עמוד נוסף, איך אפשר לשנות עמוד מסוים לגודל של מעטפה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by X-_PLOSIVE,

למה לפחד אם הנורטון סורק לי את המייל?

17. Started by huber,

לאחרונה אני מחפש דברים ברשת להזמנה מארה"ב די הרבה... יש איזושהי תוכנה שבה אוכל להקיש סכום מסוים והיא בעצמה תשאב את שער הדולר הנוכחי מהרשת ותמיר לש"ח?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by eyal,

מי שמכיר שישים לי לינק לאתר מהיר עם סרטים מלאים חדשים :smilyDJ:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by itayze,

מישהו יכול להביא לי אתר או קובץ טקסט עם הסברים על לינוקס . שיהיה בו איך מפעילים אותו מה היתרונות ,חסרונות וכו.................... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by url,

אני אישית מעדיף שילוב בין מורפיוס לag מה איתכם אם מישהו בוחר באופציית האחר נא לפרט

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by guy94,

שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות להפוך ממיני דיסק ל - MP3... כלומר לחבר את המיני דיסק ל - LINE IN... ואז להקליט למחשב.... עם תוכנה כלשהי... האם למישהו יש תוכנה כזו ? מה השם שלה ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

תחזיקו אותי או שאני מפרמט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שוב קרה!!!!!!!!!!!!!! פרמטתי רק בגלל זה בפעם האחרונה וזה שוב חוזר ולא יודע למה!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו לכאן ונסו להוריד את הקובץ הראשון. למה אני מבקש שתעשו את זה? פשוט מאוד!!! בהרבה הורדות, כשלוחצים על הלחצן השמאלי קופץ חלון כזה... של OPEN SAVE CANCEL (חלון של "מה עושים עכשיו"). פתאום כשאני מנסה להוריד משם קבצים הוא לא קופץ והקובץ יורד ישר לספריית ה TEMP ואני מתחרפן!!!!! בבקשה תנסו בעצמכם ותגידו לי אם קופץ לכם החלון הזה או שישר מתחילה ההורדה אל תוך ספריית ה TEMP. תזכרו!!! לחצן שמאלי בלבד!!! נ.ב, יכול להיות שבפעם הראשונה או השניה שתנסו ללחוץ לחיצה שמאלית על הקובץ תופיעה הודעת שגיאה של עמוד לא קיים, תמשיכו …

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  23. Started by pc4u,

מה דעתכם על התוכנה לחלונות 2000 ? יותר טובה מהתוכנה לדיפראג שמגיעה עם חלונות 2000 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Or ei,

יש לי GF 2 TI וsampo 712 17' ואני כל הזמן מקבל 60HZ בUT !!! מישהו מכיר תוכנה שמסדרת את זה ?? ודרך אגב אני על 800X600 16

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shodan,

שאני מעלה משחק המשחק אכן עולה אך רואים הכל מרוח וניתנת הודעת שגיאה אי אפשרות להטעין את DIRECT X הורדתי עדכון ןאין זה פותר[ראו קובץ]

דיונים חדשים בפורומים