תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התכונה FRAPS לא עובדת לי ... אני מתקין אותה , לוחץ פעמים על קובץ ההפעלה שלה - exe , מתחיל לעבוד לרגע וזהו , כלום לא קורה התוכנה לא עולה!. מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאם נניח אני צורב כמה תוכנות על דיסק אז כשאני אתקין אותו אני אוכל לבחור מתוך חלון אחד איזה תוכנות להתקין והוא יתקין את כולם במקום להתקין אותן אחת אחת... מין תוכנת SETUP כזאתי...
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני פותח ספרייה ובה קבצי divx דרך המדיה סנטר המערכת מנסה ליצור thumbnails ומייד קורסת --ניסיתי להתקין את כל המקודדים האפשריים -האם מישהו הצליח למצוא פתרון לבעיה ?? תודה עמית
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להסביר לי מה הולך שם? כשאני בוחר קובץ פונט הוא פשוט פותח אותו. איך אני יכול לשנות את הפונט בVLC?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי ביקש שאני אחפש לו תוכנה טובה לעריכת סרטים,כמובן שלא חינמית (אני אפילו לא מאמין שיש משהו שווה חינמי ) תקציב אין בעיה רק שלא יהיה גבוה מידיי המחיר (ממילא הוא גר בארה"ב אז יהיה לו זול שם ) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
לחצתי ברשימת קשר איפשהו על DOCK RIGHT משהו כזה ומאז אני לא יכול לראות את הרשימה אין לי משוג איפה היא נעלמה לא מצליח לראות אותה למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת עם אילו תוכנות אני יוצר דמויות (וגם דברים אחרים) בתלת-מימד ונעות.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר למדפסת PSC 1110 של HP. רק לא מהאתר שלהם כי יש בעיות עם ההורדות.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שיהיה 3D עם אפקטים טובים,ולא את השומר מסך של הדגים\אקווריום הנפוץ הזה,נמאס לי ממנו. עדיף אחד שיאמץ לי את הכ.מ (6600GT) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
השאלה בכותרת!! תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! עד כמה שידוע לי {ובדקתי את זה גם בהדרכה של מיקרוסופט } רק קובץ מוסיקה מפורמט WAV נטמע במצגת כל שאר הפורמטים רק מקושרים , כך שאם אני שולח מצגת במייל, שלה הוספתי קובץ מוסיקה שהוא לא WAV המוסיקה לא תשמע אפילו אם שמרתי את המצגת כ PPS ניסיתי לעבוד עם תוכנה שממירה MP3 ל WAV אבל הקבצים יצאו ענקיים!!!..... אז איך זה שאני מקבל מצגות מדהימות בליווי מוסיקה והן שוקלות פחות מ3 מגה???! אני מודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי בעניין.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המדפסת lexmark x6170 ולא מצאתי דרייברים לויסטה, על הדיסק שקיבלתי עם המדפסת רשום x6100 אז בעיקרון לא משנה למה אתם מוצאים או 6100 או 6170 תביאו לי העיקר שיהיה ויסטה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת את קובץ העברית של דור 5 וחצי הוא נקרא 52G-HEB.EXE ומכיוון שהאתר נסגר קשה למצוא את הקובץ (אפילו באימיול) למישהו יש את הקובץ או שיודע מאיפה אני יכולה להוריד אותו? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. שאלה קצת דחופה ברשותכם: ברשותי דיסק מקורי עם מס' רישיון מקורי של אופיס 2003. אני רוצה לשכפל אותו לדיסק צרוב רגיל CD-R של 700 מגה לגיבוי. ברשותי כונן אחד שמשמש גם CD ROM וגם צורב DVD ואת תוכנת הצריבה ה- NERO העדכנית. איך אני משכפל אותו? אני צריך להחזיר את הדיסק מחר, לא נעים לי כל פעם לבקש מהבן אדם את הדיסק. תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי יוטורנט 1.6.1 . מתי שאני פותח את הutorrent זה מוריד סבבה יחסית... אחרי בערך שעה וחצי-שעתיים ככה שהתוכנה פועלת רצוף כל ההורדות מפסיקות להוריד. (גם download וגם upload על 0.0 Kb/s) וזה ממש מעצבן שכל הזמן צריך לסגור לכמה זמן את התוכנה ולהפעיל אותה מחדש בשביל שתמשיך להוריד. אם זה חשוב יש לי אינטרנט ברשת אלחוטית (יש ראוטר ומודם) במהירות 2.5MB (וגם הפיירול של הוינדווס מבוטל). תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לא משנה, הסתדרתי לבד.. תודה בכל מקרה...
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ תוכנה (לוח שנה עברי) על WIN2000 ואני מקבל הודעת שגיאה (מצ"ב) ב-WIN98 התוכנה עולה ללא תקלות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום לכולם , האם אפשר לעשות שבעת קביעת פגישה באופן דיפולטי היא תשלח אוטומטית גם לכתובת מייל מסוים? כמו כן , האם יש אפשרות לעשות כלל שיאשר פגישות באופן אוטומטי כאשר הן מגיעות מכתובת מייל מסוים? תודה רבה רותם סלוצקי
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מחפש תוכנה UNINSTALL להכל ש"מקליטה" התקנה של דברים אחרים ומבצעת מחיקה מלאה של כל הקבצים והדברים שהותקנו ושונו במחשב וברגיסטרי ומחזירה למצב הקודם לפני ההתקנה של התוכנה. אני יודע שיש כאלה אבל אני לא זוכר את השם שלה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש מברשת שנראת כמו מריחה במכחול אבל לא מריחה כאילו המברשת עוברת באויר ומפזרת טיפות של צבע. מקווה שהבנתם מה אני אומר... אם לא אני אחפש תמונה עם זה... תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי סרט במחשב על סוג קובץ SUPER DVD ואני לא מצליחה להופך אותו ולחלק לשתי חלקים בנוסף לסרט יש קובץ של תרגום שמופיעה בזמן צפייה בסרט מה אני עושה כדי לחבר את התרגום לסרט ואיל להפוך אותו נסתיי כבר לחבר את התרגום וTMPGE הודיעה על שגיאה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אוסף המוסיקה שלי הוא גדול ויכול להיות שלפעמים שמתי את אותו שיר ב-2 תיקיות... אני רוצה לסדר את האוסף ע"י תוכנה שתבדוק אם נמצאים קבצי MP3 כפולים במחשב.... יש המלצה לתוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
התקנתי .NET Framework 3.0 אבל ב- IIS זה עדיין רושם לי שגירסת ה- .NET Framework שלי היא 2.0. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, הכנסתי כתובת מייל בשביל שתיהיה לשחזור ססמה (או לפחות כך חשבתי) התוצאה= כל הרשימה שלי יכולה לראות את האימייל ואי אפשר להסיר אותו. רמת הפרטיות היא HIGH=רק הרשימה יכולה לראות את האימייל מאוד מאוד מרגיז. אז איך אני יכול להעיף את זה משם?.. ניסיתי להיכנס מ2003B ולהעיף אבל לא עוזר.. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-