עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wow,

אני בודק במסגרת עבודתי את ה-WIMAX ואני צריך לבדוק TRAFFIC בעזרת תוכנה מסויימת (יכול להיות שזה גם נקרא Bandwidth Measurement Tool). אם אתם מכירים משהו חינמי וטוב עדיף שיהיה בה אפשרות לשמור LOG או איזה ממשק שבו אוכל לראות את ה-TRAFFIC אם אני למשל משאיר את זה כל הלילה. תודה.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  2. באאוטלוק ידעתי איך לעשות את זה,הפעם חרשתי את האופציות ולא מצאתי שום איזכור לעניין... אשמח לתשובה. נ.ב. אני עם ה-TB באנגלית

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. היום נתקלתי בתוכנה "Set Affinity". התוכנה מאפשרת לקבוע על איזו ליבה ירוץ כל process בצורה אוטומטית (שנקבעה ע"י המשתמש כמובן) בנוסף היא מאפשרת לשנות כל קובץ EXE בעצמו ע"מ לקבל תוצאה דומה, אך ללא צורך בהפעלת התוכנה... ניתן אף להתקין service שיעשה את מה שעושה התוכנה, ללא צורך בהרצתה. אז יש לנו 3 אפשרויות בתוכנה אחת, למטרה אחת. מכובד, אבל הסיבה שאני פותח תראד זה היא - האם יש עוד תוכנות כאלו? מעדיף לבחון את כל האפשרויות לפני שאני מתקבע על תוכנת פרופילים מסויימת... אוף, יש לי כבר תוכנת פרופילים לכרטיס מסך \ כרטיס קול ועכשיו גם למעבד : קישור להורדה v1.82: (הוספתי בעצמי את האפשרות להתקין את ה-hook גם על חלונות 64bit, לפי הנאמר בפורומים וזה עובד) http://www.filehosting.cc/…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  4. שלום לכולם , לפני מס' ימים מלאתי איזשהו טופס אלקטרוני באמצעות הדפדפן (אקספלורר 9) , לאחר מילוי הטופס קיבלתי איזשהו מספר אימות שאותו הייתי חייב לשמור , באופן אוטומטי שמרתי את כל הדף עם מספר האימות כקובץ mht וזהו. היום סתם במקרה בדקתי את הקובץ וגיליתי שזה בכלל שמר את הטופס הריק , זאת אומרת הטופס שמלאתי ולאחריו לחצתי על submit . זאת אומרת שהמספר אישור שהייתי חייב לשמור לא נשמר . אין כל דרך לשחזר את המספר אישור הזה ואם לא אצליח לשחזר אותו לבדי בעצמי במילים פשוטות "אכלתי אותה". השאלה שלי היא האם יש דרך לשחזר עמודים שצפיתי בהם בדפדפן (ניסיתי לפתוח את כל החלונות הרלוונטיים ב history אבל אף אחד לא עוזר) ? אולי איכשהו כן אצליח לשחזר את המידע החשוב הזה? מאד מאד מאד אשמח אם תוכלו …

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by JHONLEV,

יש לי MICROSOFT OUTLOOK 2003 והגדרתי אותו לאימייל של בזק(התקשרתי אליהם והם אמרו לי איך) עכשיו נגיד אני רוצה להתקין OFFICE 2007 אני יצטרך עוד פעם להגדיר אותו ?(כלומר להתקשר לבזק עוד פעם ) ומה לגבי כל ההודעות הם ימחקו ? ויש לי עוד שאלה בקטנה ... יש תוכנה לספר טלפונים בעברית ? שאפשר לגבות אותה על דיסק ? (בשביל אבא) ?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  6. יש לי בעיה באמצע סרט או משחק הסרט נכבה לי וישלי הודעה מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שיחזור בהצלחה הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך עם Driver Sweeper 3.2.0 והתקנתי עוד פעם גירסה 285.62 וזה עדיין קורה לי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by avihy_1989,

שלום לכולם יש לי בעיה עם האטיונס בגירסה הזו היות ואני לא יכול לשמנך עקב היותי עם אייפון 4 גירסא 5.0.1 והוא לא נותן לתפעל אותו בגרסא נמוכה יותר. הבעיות הם צריכת מעבד גבוה ב itunes 50% צריכת מעבד גבוה ב apple mobile device האיטיונס כל הזמן נתקע/ לא מגיב החנות - blank ואי אפשר לסנכרן אפליקציות מישהו יודע לפתור את הבעיה הזאתי ?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  8. קניתי עכשיו את המארז השלם של חברים בסטימצקי.. את כל 10 העונות.. עלה לי 900 שקל וזה מגיע עם כל מיני שפות תרגום בין היתר גם עברית... האם יש תוכנה שיכולה לקחת את הפרק המסויים שאבחר "ולקרוע" אותו מהדיוידי למחשב עם התרגום של העברית ישירות?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. אהלן, ראשית אציג את עצמי, שמי עודד ואני מוכן לתת מענה לאנשים שקצת רוצים לדעת יותר, לשאול שאלות ואפילו להרחיב את האופקים בכל הקשור לעריכה ועיצוב גרפי. אני רואה המון הודעות של אנשים ששואלים שאלות בסיסיות, מורכבות וסתם כאלו שרוצים לדעת יותר.. ראו דיון זה כדיון מרוכז בו אני מוכן לענות לכל שאלה, לתת פתרונות, מדריכים והסברים אנשים שמוכנים לעזור, מוזמנים להצטרך אליי לענות פה לשאלות, לדעתי זה יהיה נהדר שנוכל לעזור לחדשים או לעזור אחד לשני אתם יכולים לשאול שאלות לגבי Adobe photoshop, Macromedia Freehand, Adobe illustrator, Flash כמו כן אני מוכן לתת טיפים לגבי איור וציור דיגיטלי. המשך יום נאה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by 10GaZ,

בשעה טובה קניתי ראוטר wrt54gl ופתחתי לו את הפורטים של האימיול, הוא התחבר וקיבלתי מזהה גבוהה. הבעיה היא שאחרי כמה שעות/חיבורים לשרתים אחרים, האימיול טוען שהפורט לא זמין. עשיתי באתר אימיול בדיקת פורטים, והוא מצא ששני הסוגים פתוחים. הפתרון שאני מצאתי לבעיה זה להגדיר פורטים חדשים ולהפעיל מחדש את האימיול. אבל הבעיה חוזרת שוב תוך כמה שעות, ואז צריך לשנות בחזרה שוב את הפורטים. בקיצור, פתרון צולע מאוד. יש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  11. פתחתי אתר עם עוד אחד. באתר יש מגוון של דברים מוכנים שמה שאתם צריכים לעשות זה רק לשמור אותם ולכתוב עליהם ( ואז יהיה לכם עיצוב מדליק). שימו לב שמה שנמצא באתר זה רק התחלה וכבר היום יהיו לי לפחות עוד 6 עיצובים ( לפחות!). קיימת אפשרות לפרסם בכסף ( לחודש או שנה) אבל לרגל הפתיחה אנחנו עושים מבצע מיוחד: הראשון שיגיב כאן וישלח בהודעתו באנר של האתר שלו, יזכה!. הבאנר יופיע באתר למשך חודש שלם בחינם! !** תהיו בטוחים שאנחנו נביא לשם לא מעט גולשים.! אני מאוד מקווה שזה המקום לפרסם ואם לא, אז תעבירו ואל תנעלו, כי לא ממש ידעתי איך לתייג את זה :} דבר נוסף!- שימו לב שחייב לתת קרדיט אם אתם משתמשים בעיצובים, אלא אם קיבלתם אישור מצוות האתר . אהה ורק תדעו לכם שיהיו גם עיצובי פלאש שתוכלו לקבל.. נ…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by udi80,

הבעיה אני לא מצליח לחבר אוות אם המדיה סנטר התכנתי את התוכנה שצריך לעבוד אם המדיה סנטר הבעיה היא כל פעם שהוא מגיע לסריקה ניתקע ב0 אחוזים מה יכול להיות הבעיה שלי

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך 2600XT ואני עובד עם מוניטור + טלויזיה בצורת Extended Desktop ומותקנת תוכנת ה-Catalyst האחרונה. אני מפעיל קובץ וידאו ושם אותו ב-Full Screen על מסך הטלויזיה ומעונין לשחק במשחק Starcraft בצורת Full Screen על המוניטור. הבעייה היא שכאשר אני פותח את המשחק הוא מוצג ב-full Screen על המוניטור והטלויזיה גם יחד. יש איזו אפשרות לנתב את המשחק כך שיוצג רק על המוניטור?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט פשוטים (רגילים או מהרשת) לתוך מסמך word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב ביתר נוחות מתוך word. לעיתים קובץ טקסט יכול להיות 50 עמודים אבל אחרי שמקטינים את הפונט, מצמצמים שורות, מגדילים שוליים מגלים שאפשר בהרבה פחות עמודים. אחת התקלות שנתקלתי בה הרבה היא גלישת שורות או wrapping. למשל, בקובץ טקסט השורה תגלוש לשורה הבאה באמצע המשפט השני נניח. אם אני אפתח את הקובץ ב- word או אעתיק ואדביק את הטקסט למסך חדש, השורה תראה תקינה אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא למשל חושבת שכל מילה בתחילת שורה צריכה אות גדולה (באנגלית). ואז אם אני אקטין את גודל הפונט או ארחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט ישאר חת…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by Godmoney,

כל פעם שאני לוחץ על לינק עם הכפתור הימני של העכבר כדי לפתוח TAB חדש הוא מקפיץ אותי לתחילת העמוד (אם הלינק באמצע העמוד כמובן...). אין לי מושג למה זה קרה או איך משנים את זה...

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  16. Started by yigael_o,

היי, אני רוצה להגיע לתוצאה הבאה: יש לי מסמך שרק אני יכול לשנות אותו. עוד מישהו אחד יכול לראות את כולו. כל השאר יכולים לראות אותו אבל חלק מהעמודות יהיו מוסתרות בלי אפשרות לפתוח אותם. הבעיה היא שבמסמך יש פקדים (RADIO BUTTOM, CHECKBOX ) שמפסיקים להגיב שאני נועל את המסמך. תיכנותית על ידי VB אני עושה שם כל מיני שטויות (חישובים אם מסומן משהו, ניקוי) וזה לא ממש עובד כאשר נועלים את המסמך. מישהו יודע איך לאפשר את זה? ואיך?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by Joli,

שלום! התקנתי את התוכנה Mp3 Knife כשאני מנסה להזיז אותה לאמצע המסך ההודעה הבאה קופצת לי: מחקתי והתקנתי שוב... לא עוזר.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  18. מה שתכונה זה באצם חוסמת לא את העלאת האתרים. ברגע שאני סוגר את התוכנ הזה נותן לי להעלות אתרים??? כיצד פותרים את הבעיה???[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 17:10:42 חברה תודה רבה סידרתי את זה לבד.פשוט להוריד את רמת האבטחה של חומת האש למדיום

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by AC/DC,

אני לא יודע למה אבל אני חושב שהנוד 32 לא עובד אצלי מישום שאני מנסה לעשות עידכונים והוא לא עושה לי אז אני לא חושב שהוא עובד מישהו מכיר <? אגב הוא שואל אותי סיסמה ומישתמש מיליון פעם ברצף וכל פעם זה שמור ואני עושה לו כן וזה לא משנה אם אני שם לו מחדש אני מדבר על זה שאני לוחץ על אפדיט זה מה שהוא עושה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בICQ הכל רשום בג'יבריש , פרמטתי את המחשב ועכשיו שהפעלתי את ההתקנה היא הייתה בג'יבריש, הבעיה שגם אחרי ההתקנה כל התוכנה בג'יבריש הורדתי את הקובץ התקנה מחדש, ועדיין אין שינוי *הICQ בעברית אוקיי הסתדרתי פשוט שחכתי להגדיר משהו של העברית בווינדווס

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. כשמעבירים הרד דיסק שמותקנת עליו XP ממחשב למחשב, הוא מזהה שזה לא המחשב המקורי ונכנס ללופ במקום להפעיל את המערכת. חבר שלי אמר לי פעם שכדי לפתור את הבעיה הזו יש תוכנה שמפעילים קודם במחשב הקודם שגורמת לXP לאפס את רשימת הדרייברים שלו ובהפעלה הבאה הוא ייצור אותם מחדש, מה שמאפשר לי להפעיל את ההרד דיסק על מחשב אחר. מישהו יודע על איזו תוכנה מדובר?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  22. עד לפני כשבוע שיתפתי והורדתי קבצים באופן שוטף וחלק אבל מה שקורה בשבוע האחרון בכלל לא ברור , התוכנה של שיתוף הקבצים וזה קורה רק עם TORRENT אחרי כמה שניות הוא נסגר על דעת עצמו בלי שגיאה בלי כלום פשוט נעלם מהסטארטאפ עזרה !!!! אני משתגע כבר !!! יש לי מחשב חדש , מערכת הפעלה XP SP2 הכי מעודכן מאתר מיקרוסופט (ואולי זו הבעיה כל העידכונים של מיקרוסופט) תודה לכולם .....

23. כי כשאני רוצה להקליט בסאונד רקורדר זה רק דקה . יש איזה תוכנה שהיא יותר מדקה? תודה לעוזרים

24. כשאני לא נוגע במחשב המסך נכבה לאחר דקה. אבל כשאני מדבר בסקייפ בשיחת קול המסך מסרב לכבות איך מגדירים את הסקייפ או את המחשב שיכבה לאחר דקה אפילו שאני מדבר בשיחת קול ?

25. Started by rap_tr,

בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן העוגיות נמחקות. השמירת עוגיות מוגדרת כ"עד שהן פגות" ובכל זאת אחרי כל סגירה הדפדפן 'שוכח' את העוגיות.. יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.