עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לחברי הפורום, גיליתי כי קיימת אפשרות מאוד נחמדה אשר מאפשרת להגדיר חשבון GMAIL בOutlooK. הכול הלך בסדר ופעלתי בדיוק לפי המדריכים והצלחתי לקבל את כל הדואר, אלה שלשלוח דואר אלקטרוני זה לא נותן ומוציא שגיאה מסויימת. מהות ההודעה: אירעה שגיאה לא מוכרת. נושא '****', חשבון:POP.GMAIL.COM'. שרת: SMTP.GMAIL.COM' פרוטוקול SMTP, יציאה: 465 מאובטח (SSL): כן, מספר שגיאה: 0x800CCC0B אודה אם תוכלו לעזור בפיתרון בעיה זו.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מה המצב חברים? טוב לחזור לפורום אחרי שלא יצא לי להכינס אליו בשנה האחרונה בכל אופן, בקשר לשאלה שלי: הסברתי אותה היטב בכותרת, אני רק אציין שאין לי מושג איך התוכנה/תוסף הזה של eSafe הגיע לי למחשב. הרצתי כמה חיפושים כאן בפורום, וגם בגוגל, אך לא הצלחתי למצוא פיתרון לבעיה. יצא לי לחפש קצת גם בעורך הרישום, ומצאתי שם כמה ערכים שנשאו את השם eSafe או Aladdin (החברה שהתוכנה הנ"ל שייכת לה) העניין הוא שאני לא חושב שזה יהיה נכון להסיר אותם בצורה הזאת. אם למישהו יש מושג איך להסיר את זה, אני אשמח... ניסיתי כ"כ הרבה דברים ואני לא מצליח להיפטר מזה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  3. שלום, הבעיה שלי התחילה כאשר נעלמו לי הכוננים האופטיים. מצאתי פיתרון שעבד והחזיר אותם במיקרוסופט http://support.microsoft.com/defaul...kb;en-us;314060 אבל מאז הכיבוי של המחשב לא עובד. (מתבצעת יציאה מסודרת מחלונות, מתקבל מסך windows is shutting down) ואז נשארת תמונה כחולה כמו לפני שהמחשב נכבה אך בלי שהוא כבה בפועל. אם אני עושה sys restore בעיית הכיבוי נפתרת אך הכוננים שוב נעלמים... אודה למישהו שמבין ב-Registry מה עוד ניתן לעשות עם upperlink ו-lowerlink או לתת פיתרון אחר או לבעיית הכוננים הנעלמים או לבעיית הכיבוי. דרך אגב הכוננים כן מופיעים במנהל ההתקנים עם שגיאה (!) מספר 41. וניסיתי גם לכבות ב-Safe Mode אמנם כבה, אך כשחזרתי למצב רגיל לא כבה. תודה מראש, ליאור

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. שלום , הורדתי לפני כמה דקות תוכנה מהרשת וב98 אחוז קפצה לי הודעה מNOD32 של וירוס ואז זה שאלה אותי ועשיתי TERMINATE משהו כזה ואז זה נתן לי לאשר שזה קובץ חשוד משהו , עכשיו אני רוצה לדעת היכן הוא שם את הקבצים החשודים למה הקובץ לא ירד למחשב ? ושנית ברגע שהוא מגלה באמצע ההורדה שזה וירוס הוא מבטל אותה מהשרת כאילו מפסיק את ההורדה ככה שזה בכלל לא יורד למחשב ? תודה רבה אני ישמח לקבל תשובה זה חיוני אפילו לכולם . שנה טובה ומבורכת וגמר חתימה טובה לכל חברי הפורום .

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by tiestoboy,

שלום, יש לי הארד דיסק בכונן C, של 30 גיגה..כאשר אני בוחר את כל התקיות שבכונן ורואה כמה הם תופסים הוא אומר לי שהם שוקלים 10 גיגה..כלומר שצריך להיות לי עוד 20 גיגה פנויים, אך מצד שמאל בפרטים של הכונן וכמו-כן כאשר אני לוחץ לפרטים של הכונן, עם הציור של העוגה, הוא רושם לי שנשאר לי עוד 5 גיגה בלבד!!.. לאיפה נעלמו לי 15 גיגה??!!...מה עושים?...כמו כן ביצעתי איחוי ממש היום וזה לא עזר.. מקווה שיש לכם תשובה בשבילי.. תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by doronpas,

אני לא מצליח לפתוח אותו, יש תוכנה שממירה את זה לקובץ וורד אולי?

• 2 תגובות
    • 6.7k צפיות
  7. Started by liranman,

שאני יתקין את הפורומים?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by Fkl0ster,

הפעלתי עכשיו את התוכנה, כל רשימת הקונטקטס לא קיימת . סגרתי, הפעלתי מחדש - שום דבר. מיותר לציין שזה חשבון בו אני משתמש בו דרך קבע, למעשה השתמשתי בו עוד אתמול בלי בעיה. מישהו כאן יודע מה יכול לגרום לכזה דבר?! ???

9. אחרי משחק עם SETTINGS של הפלאש, כשביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION, הופיעתמונה, אבל נדמה לי שהאיכות פחותה... מה זה ולמה זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  10. הבעיה: אחרי שאני עובד עם אינטרנט אקספלורר 7 איזה שעה הוא מסרב לפתוח קישורים. ואז כל פעם אני סוגר אותו ופותח שוב והוא שוב עושה לי את הבעיה, מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  11. אוקי אז ככה התחלתי פרויקט ראשון שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157590.new#new ואני צריך שמישהו יסרטט לי כמה דברים בתלת מימד.. אם מישהו יכול ומוכן לעזור לי אז שיצור איתי קשר בבקשה בבקשה.. :-X תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by Night_Crawler,

איזו תוכנה תוכנה אתם ממליצים בשביל לעשות Recovery למחיצה של הארד דיסק ?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by xena,

לאחר שביצעתי שיחזור עם GHOST לכונן C, נזכרתי שיש קובץ שהיה לי בשולחן עבודה לפני השחזור. יש אפשרות להגיע אליו בדרך כלשהי? ניסיתי תוכנות שיחזור וזה לא הלך משהו... יש לכם המלצה על תוכנה?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  14. שלום, במחשבי מותקן מעבד i-5 2300 וכן מערכת הפעלה Windows7. למחשב יש 2 דיסקים קשיחים: הראשי מחולק ל - 3 מחיצות: C עליה מותקנת מערכת ההפעלה, D עליה אני מתקין את כל התוכנות שלי ו - E עליה אני רושם את כל המידע שאני מייצר (דוחות, מכתבים וכו'). לדיסק המשני G אני מעתיק את כל הגיבויים. לאחרונה התקנתי ב - D תוכנת גיבוי אקרוניס 2010 גרסה 13, יצרתי ב - G שני אימגים אחד ל - C והשני ל - D. כשניסיתי לשחזרם באמצעות דיסק ה - boot של אקרוניס מיד הופיעה לי ההודעה הבאה: Error. Acronis True Image Home has not found any hard drive disk גםהניסיון ליצור את שני הגיבויים של סי ו - די בדיסק הראשון במחיצה אי הביאו לי את אותה הודעה. למה קוראת התופעה הזו ומה עלי לעשות כדי שאקרוניס יזהה את קבצי הגיבוי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. באיזה תיקיה ספציפית בדיסק של WIN 7 אני יכול למצוא מהמנהל התקנים דריבר למחשב ישן?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב או ב YNET. המחשב עושה רושם שהוא טוען, אבל בפועל אני לא רואה סרטים. לעיתים יש בעיות בתמונות ברשת (למשל ב STEAM חלק מהמסך שאמור להציג משחק כלשהוא מג'וברש בצבעים שונים). מה עושים ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. משום מה לינקים חיצוניים(מתוכנות אחרות) לא נפתחים לי בFF למרות שהגדרתי אותו כדפדפן ברירת המחדל, למשל כל מיני לינקים בקבצי עזרה מתוכנות שונות מעדיפים להפתח במקסתון אצלי ולא בFF תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  18. שלום היתה לי פעם תוכנה שקראו לה speed up my pc שהיתה דווקא אחלה תוכנה בניגוד לשם שלה (שם של ערוץ הקניות) בין שאר הדברים שהיא עשתה היה מוניטור של אחוז ניצול המעבד ועוד כמה דברים שהיה ממוקם לייד השעון בסרגל הכלים... זה היה מאוד שימושי כדי לדעת ישר מתי יש איזה תוכנה שמתחילה להשתגע ולזלול משאבים יותר מידי או שתוקעת את המחשב אם אתם מכירים עוד תוכנות כאלה ? אנא שתפו...

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

ניסיתי בכמה גרסאות גם בגרסה 8

20. Started by The-Devil,

מישהו יודע מה ערכים שאני יכול לשים בסינון מתקדם?? או לחדד יותר את השאלה: איך אני משתמש בסינון מתקדם?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  21. היי לכולם. כפי שהכותרת אומרת - אני זקוק לתוכנה שיודעת לעשות מעברים יפים באופן אוטומטי בין שירים. השימוש הוא למטרות סרטונים שאני עורך, הזקוקים למספר רב של שירים. שיעברו אחד אחרי השני בצורה חלקה.

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by rjjb7,

יש לי מחשב עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. הוא מאוד עמוס (~10Gb פנוי) וברצוני לבצע גיבוי למידע שבו. למחשב יש כונן צורב דיוידי שיכול לסייע בגיבוי. מהי השיטה הכי טובה לבצע את הגיבוי הנ"ל (לפצל? וע"י איזו תוכנה עדיף? לגבות ולצרוב ע"ג דיסקים של דיוידי? שיטות יצירתיות אחרות?)

23. אני מקווה שאני בפורום הנכון לבעיה הזו 8) זה אמור להסביר את הבעיה יותר טוב ממני http://img266.imageshack.us/my.php?image=probyq2.jpg אני נכנס למשחק (PES אם מישהו באמת מעוניין לדעת) וזה מה שזה נותן..אני חייב לציין שהמשחק עבד אבל עשה לי בעיה אחרת , בעיה שקשורה למשחק אז מחקתי והתקנתי ומחקתי והתקנתי עוד פעם או כמה פעמים ועכשיו זה מה שזה נותן לי.. תודה על העזרה , וגם תודה אם לא תצליחו לעזור.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by oribe,

לפני כמה זמן שהייתי פותח טאב חדש באקספלורר היו נפתחים לי כל מיני אתרים ממוזערים שביקרתי בהם לאחרונה ועכשיו נפתח לי דף ריק וזה מבאס כי זה היה מאוד נוח. איך אפשר להחזיר את האופצייה הזאת ? תודה רבה, אורי.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  25. Started by Oxygen87,

אחרי התקנה של ספיידרמן פתאום אני רואה שנוספו לי המון FrameWork לתוכנה של Uninstaller? WTF :-\ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.