עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין שהמחשב יבצע סינכרון לקבצים/תיקיות מסוימות שאני עובד איתם מול השרת ב Windows XP - קיימת האפשרות הזאת אבל מאחר ולמחשב הזה כמות הזיכרון בינתיים נמוכה (64MB) התקנתי עליו Windows 98SE. יש למישהו איזושהיא תוכנה/רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bamba10,

בכל פעם שאני גולש באינטרנט נפתחים לי -מעבר לשני העמודים שאני פותח-עוד עשרות רבות של עמודים שאין לי שמץ של מושג מהיכן הגיעו.לא מדובר בעמודים הפורנוגרפים שיש בהם קבצים נסתרים אלא במשהו לא מובן. מחקתי את כל קבצי הקוקי הקיימים,את כל ההיסטוריה של האתרים שהייתי בהם את הקבצים הזמניים ועדיין לא עוזר. דבר נוסף דף הבית שלי הוא של ערוצי זהב-אני עדיין בניסוי-ומשום מה הוא כל הזמן מתחלף לי לדף אחר. כל זה קרה ברגע שניסיתי להוריד את התוכנה שפורצת את ההום סינימה. איך פותרים את הבעייה? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

ניתן להוריד אותו מ : ftp://ftp.nero.com ftp://ftp2.nero.com etc.... במקרה ואחד תפוס, יש מישניים...

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by Crash5,

אני מנסה לצורב דיסק MP3, אך כל שמות השירים שאני בוחר וגורר לעבר חלון הצריבה מתעוותים בצורה מוזרה. זה קורה גם בשירים הלועזיים וגם בישראליים, אם כי, בשמות השירים בעברית זה בכלל לא משאיר את השם אלא הופך לסימנים מוזרים בסינגון הזה ____ ______ ___ לעומת זאת בשירים הלועזיים עוד ניתן להבין את השם כי הוא נשאר בערך. יש מצב לפיתרון ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני לא יודע אם השאלה הזאת כבר נשאלה, אז סילחו לי אם כן... :-/ יש לי בעיה בשליחה וקבלה של קבצים ב-ICQ , אני מצליח לשלוח רק למספר מועט של אנשים , ולקבל אני בכלל לא יכול!!! מישהו יודע ממה הבעיה הזאת יכולה לנבוע? אני כבר ניסיתי כל מה שהיה ביכולתי, התקנתי איסיקיו חדש..... ועדיין הבעיה נשארה. אז אם מישהו יודע בבקשה שיענה לי ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. על איזה תוכנה לצפיה תסרטים אתם ממליצים שתומחת ברו הפורמטים. אפשר לראות סרטי DVD דרך ההארד דיסק בלי כונן DVD

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by godisme171,

יש כרטיס מסך ELSA ERAZOR RIVA TNT2 32 (אני יודע) אז איזה דרייברים להוריד מפה ומישהו מוכן להסביר לי למה טוב לעדכן את הדרייברים?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. אם איזו תוכנה אני יכול להקליט דרך ה-LINE IN של הכרטיס קול ולהפול ל-WMA

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by FireandicE,

היה לי אותה ואני פרמתטי אז מישהו זוכר את האתר??? מאיפה להוריד אותה שאפשר לראות הום סינמה במחשב עם כרטיס טלויזיה :smoke:

• 79 תגובות
    • 10.7k צפיות
  10. Started by lipa,

איך לחלק אותו ל700 מגה האם צריך תוכנה?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by AK,

יש לי כרטיס טלויזיה Pinnacle PCTV והתוכנה לצפייה שלו לא עובדת ממש טוב. יש לי גם את התוכנה Fly Video 98,וכול פעם שאני מתקין אותה היא אומרת שיש לי בעייה עם הדרייבר והיא לא עובדת. ה windows מוצא את הדריבר רק כשאני עושה Uninstall לתוכנת ה FLY Video 98 שדרכה אני רוצה להסתכל את הטלויזיה. אז יוצא שיש לי את הדרייבר מותקן ואין לי את התוכנה מותקנת כי עשיתי לה Uninstall,ואם אני יתקין את התוכנה מחדש היא תבטל לי את הדרייבר עד שאני יעשה לה Uninstall מחדש. איך זה אפשרי? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  12. Started by Stasik,

האם יש תוכנה שמבטלת את שליחת המידע מהמודם ? וכך אולי המהירות תשתפר? :idea:

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by ^DaRk-MiNd^,

יש לי קובץ CUE ו BIN של המשחק ג'דיי נייט 2 בגודל 738 האם יש דרך לפתוח אותם לתוך ההארדיסק בלי לצרוב על דיסק מיוחד ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Oab,

יש לי סרט בפורמט Avi ואני רוצה להעביר אותו לווידאו אין לי Tv-Out על כרטיס המסך אך יש לי כרטיס טלוויזיה האם ניתן להעביר את הסרט לווידאו ואיך מחברים את החוטים. יש לי תוכנה AbodePremier או EditStudio בשניהם לא הצלחתי. תודה.

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by NetSpider,

אני צריך איזו תוכנה כדי למדוד FPS במצב של OpenGL ... אני רוצה להשוואות דריברים שונים מבחינת OpenGL אז אני צריך איזו תוכנה (לא כבדה מבחינת גרפיקה) אבל שתעשה את הטסטים הבסיסיים של OpenGL ... תודה .

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by zip master,

יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה אני יכול: אם אני רואה נגיד משהו בmtv ואני רוצה להקליט את לקובץ של mp3 רק סאונד באיכות גבוהה ובלי תמונה אז יש תוכנה לדבר כזה?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  17. אני יכול לקבל דואר ולא לשלוח...! כשאני לוחץ דואר חדש אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: טעינת פנקס הכתובות נכשלה. תצורת Outlook Express שגויה, נא התקן מחדש. אישור שאני לוחץ אישור זה כותב: אירעה שגיאה בפתיחת הודעה זו. אירעה שגיאה. אם אני הולך להתחל, תוכניות, עזרים, ופנקס כתובות זה כותב: נראה כי הקובץ שצויין אינו קובץ פנקס כתובות חוקי מה אפשר לעשות???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by maCr0T,

יש לי את התכנה הנל אך בעת צריבת קבצי MP3 שמיועדים לשמיעה בדיסקמן שקורא MP3, הוא לבד ממיר את הקובץ לWAV, כיצד מבטלים זאת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ofer_mat,

יש למישהו המלצה לתוכנה המגבה CD ל קיבצי MP3

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שאני מוריד סירטונים אני רק שומע ולא רואה כלום מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  21. Started by bamba10,

אניט מחפש תוכנות מאיצות/משפרות את הכרטיס מסך הקיים.משהו דומה לדיירקט איקס8 תמליצו על משהו טוב וכדאי שיהי בחינם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by YAIR,

כל פעם שאני מפעיל את תוככנת אינטרנט הוא מעלה לי http://web.icq.com/today/0,,463-65658,00.html?icquin=141395881&icqsl=1160&icqc=65658 גם שאני משנה ב-TOOLS הוא חוזר לסורו בהפעלת המחשב הבאה בודאי יש ב-ICQ אפשרות להוריד

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני צריך למחוק אותו לגמרי מהמחשב ורק אז אני מצליח להתחבר....... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  24. בקיצור מדובר בתוכנה כמו NetMeeting ,פשוט התוכנה לא עובדת לי יותר (בגלל השימוש בPPP במודם ALCATEL . ואין לי תוכנה כדי אחרת , ניסיתי את C U C ME ו PalTalk ,אבל אני מעוניין בתוכנה משהו כמו NetMeeting , כלומר בלי כל האפשרויות של הGroups והחראטה הזה , ואיכות שם לא טובה . אני מחפש תוכנה שבעקרון כמו NetMeeting ושיהיה איכות יותר טובה . תודה לעוזרים . עדיף תוכנה בלי פרסומות ובלי Banners ושזה לא יהיה בממשק Web ...

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  25. ופשוט שיהיו בה אופציות מעניינות של DJing..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים