עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tavor21,

מחפש תוכנה שהופכת DVD לDIVX תודה !

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  2. אהלן אני מכיר למשל את תוכנת MEMTEST לבדיקת זכרונות, Eurosoft PC-Check לבדיקת HD. איזה תוכנות יש לבדיקת מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  3. Started by Armageddon1,

זה בסדר אם אני מתקין דריבר חדש על דריבר ישן מבלי להסיר קודם את הישן? אני מדבר על הדריברים של אומגה...

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  4. Started by asmon,

לפני שהוינדווס עולה, אני מקבל הודעה משהו בסגנון BOOTMGR not found ועליי להפעיל מחדש את המחשב. רק כשאני מכניס את הדיסק של הוינדווס הוינדווס מצליח לעלות. מה שעוד יותר מוזר, כשאני עושה BOOT לדיסק של הוויסטה והולך לאזור של FIX PROBLEMS רשום לי שהוינדווס מותקן במחיצה D בזמן שמחיצה אחרת נקראת C אבל שבווינדווס עצמו, זה הפוך.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by Watchdogger,

שלום! אני צריך עזרה עם ה- NORTON GHOST 10. אני מעוניין לעשות גיבוי מלא למחשב שלי (ההארד דיסק). אני רוצה לעתיק שני כוננים כמו שהם לגיבוי מלא לדיסקים של DVD. אני לא הצלחתי להבין כלכך עם התוכנה איפה אני יכול אחר כך לצרוב את הגיבוים לדיסקים. עשיתי BACKUP אבל הוא חילק לי את זה לכמה קבצים גדולים יותר מדיסק DVD 4.75 ג'יגה. אני חיפשתי בפורום אבל המדריכים היחידים שיש הם לגרסת 2003 הגרסת לא אותו דבר. מה אני צריך לעשות? אם אני צריך תוכנה אחרת תגידו לי מה ...

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by za-david,

מישהו מכיר תוכנה טובה לאחזקה של המחשב שיכולה לפתור בעיות מהירות ותקלות במחשב ואינה מעמיסה על המחשב מבחינת זיכרון?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  7. שלום לכולם ! עשיתי כונן גיבוי ! ונוצרו לי מלא בעיות והוא גם עושה לי מלא erroer תמונה איך אני יכול לסדר את זה בלי שכולם יהרס פשוט יחזור למצב הקודם ואין לי אפשרות לעשות FIX דרך התוכנה ! היו לי שם דברים של שנים שאי אפשר שימחקו ! תנסו לעזור לי ! עכשיו אין אפשרות גם למחוק את הHDD דרך התוכנה הוא עדיין רושם Erroer מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  8. רכשתי כרטיס טלויזיה הנ"ל. למרות שבחרתי בהגדרות הקידוד האופטימליות (MPEG2-12Mbps), לוידאו המוקלט נוסף רעש. גם בתצוגה לפני ביצוע ההקלטה הרעש קיים. נראה שהבעיה היא לא בכבל (חיבור ישיר לטלויזיה שלא דרך המחשב מפיק איכות טובה מאוד עם אותו הכבל). איך מתגברים על הבעיה? נ.ב. ההודעה היא די בתחום חפיפה בין פורום תכנה לפורום תצוגה וגרפיקה (כתלות במקור הבעיה). בברכה, ilil

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  9. שלום לכולם ושבוע טוב, ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר מידע שנמחק כתוצאה מפרמוט הדיסק (הדיסק היחיד במחשב), אני יודע שיש תוכנות שאמורות לשחזר אבל מניסיון שלי עם מספר תוכנות לא נחלתי הצלחה בעבר, כרגע אני אשמח לשמוע הסברים כיצד ניתן לשחזר את המידע גם אם באופן חלקי. כמו כן יש לי בעיה הן באינטרנט אקספלורר והן בפיירפוקס, כאשר המחשב מציג ישומי פלאש מסויימים הוא מקפיץ את השימוש במעבד למאה והמחשב בקושי זז עד שנסגר העמוד הבעייתי, זה לא מתרחש בכל העמודים שיש בהם פלאש. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  10. Started by sigma,

האם הרשיון בתוכנות NOD32 ו Kasparsky מוגבל לשנה בלבד ? האם בתום שנה תוכנות הנ"ל מפסיקות לקבל עדכונים ולא יעילות יותר ?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  11. החלפתי מחשב, וחיברתי עכשיו את ההארד דיסק הישן כדי לקחת ממנו נתונים אבל איפה המסנג'ר שומר את כל האייקונים שלו? איפה פיירפוקס שומר את המועדפים שלו ?

12. Started by arielus,

אני צריך עזרה ! המחשב שלי פנטיום 4 2.4 מגה הרץ אייך שלא קוראים לזה יש לי 256 ראם 120 ג'יגה וכרטיס מסך radeon 9200 אבל אני לא יודע למה הוא לא זז לי.......במשחקים הוא עולה חלק והכל אבל על השולחן עבודה הוא לא זז לי יש לי 4 מאווררים עזרו לי בבקשה.....פרטו לי בהרחבה אם אפשר

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  13. Started by -AKEL-,

אין לי מושג למה... אני בא להתקין את הגוסט והוא אומר לי שהוא כבר מותקן על המחשב וזה הפעם הראשונה שאני בא להתקין אותו אחרי הפירמוט איך אני פותר את זה??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  14. אהלן, הורדתי את סרגל הכלים של אתר xo2 והוא מצוין אבל לצערי הרב הוא לא מותאם לעבודה עם Maxthon כנראה, אלא רק לאקספלורר ול-Firefox. אני מניח שהיות ו-Maxthon הוא דפדפן מבוסס אקספלורר בסה"כ, בטח אפשר לעשות איכשהו שסרגל הכלים יתאים לו. אני נורא מבקש את עזרתכם אם תוכלו לעזור. תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  15. Started by RX7,

הורדתי דרייברים מאתר החברה של הכרטיס קול sis multimedia הפעלתי את ההתקנה ובאמצע אני מקבל הודעת שגיאה http://img271.imageshack.us/img271/513/2425ek7.jpg אני לוחץ אישור ואז מקבל את זה http://img271.imageshack.us/img271/2869/2bx7.jpg ולוחץ אישור עוד הפעם ואז זה יוצא מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  16. Started by contA-,

שלום לכולם, התקנתי את התוכנה ונתנתי לה לעשות אופטימיזציה עבור ביצועי מערכת -System Performance. אבל,כשאני מפעיל את המחשב (נותן לפרופיל עם האופטימיזציה לעלות עם הפעלת המחשב) הווינדוס עולה כרגיל אבל כשמתחילים לראות סמלים לוקח לו די הרבה זמן (למחשב) לטעון את האנטי וירוס והפרופיל.. תוכלו לעזור לי? (לתת לי דרך כדי שהטוויקים פשוט יישמרו ברג'יסטרי במקום לטעון אותם בכל פעם מחדש,או משהו בסגנון..) תודה, עמית

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  17. ביומיים האחרונים מתרחשת לי באימיול בעיה שלא חוויתי קודם (ואני עובד עם האימיול כבר שנים ורצוף): במהירות ההורדה הוא רושם רק ביחידות של בתים ולא ק"ב, רק שזה בא יחד עם אינדיקציה של כביכול מוריד מכמה מקורות, מה שלא יכול להיות כמעט. רק אל תתחילו להגיד לי שזה ייתכן ושאולי זה זמני, כי אני אומר לכם שהגרוע הוא שגם עם ה"הורדה" המינימלית הזאת, לא רק שבפועל ההתקדמות לא זזה בכלל, בשני קבצים זה אפילו ביצע "נסיגה", וירד בחצי אחוז או משהו כזה. בשאר הקבצים בכלל אין התקדמות או שינוי לכאן או לכאן, למרות שזה כבר יומיים מחובר רצוף והכל היה בסדר. אני מחובר לשרת הכי גבוה במשתמשים (סוני בוי1 או 2) והכל עבד טיפ טופ עד שכבר לא. עשיתי ריסט פעמיים, וגם להחליף שרתים ולכבות את האימיול לכמה שעות, וכלום …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by ברק2000,

שלום, יש לי מספר תוכנות להסרת אנטיוירוס סוסים טרויאנים רוגלות וכאלה ורציתי לדעת אם זה בסדר אם כולם יפעלו באותו זמן כי להפעיל כל אחת בנפרד לוקח מלא זמן. תודה

19. Started by amir85,

אני משתמש ב WL mail שמכילה את כל הפונקציות הבסיסיות שמשתמש הביתי צריך מתוכנת הדואר רק שהיא הרבה יותר קלילה מה OUTLOOK היא גם מעוצבת יפה ונוחה. הבעיה היחידה היא שיש לנו מספר אנשים שעובדים על המחשב בבית ואני לא רוצה לבלבל את חשבונות המיל של כולם, אז האם יש אפשרות כמו עם OUTLOOK בזמן פתיחה לבחור איזה פרופיל לפתוח ??

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  20. לפני כמה ימים הורדתי Photoshop CS4 ובהתקנה שלו האנטי וירוס שלי (NOD 32) גילה וירוסים ו232 התקפות... הסרתי את התוכנה ומחקתי את כל הקבצים, עשיתי סריקה עם האנטי-וירוס שוב על כל המחשב וגם ADAWARE וSPYBOT וזה לא מצא לי כלום. מאז יש לי תקלה חמורה עם הדפדפנים שלי (IE ו-FireFox). הפיירפוקס נתקע אחרי שאני מפעיל אותו, הIE גם אבל שורד קצת יותר.. אני לא מצליח להכנס לאתרים, הוא פשוט מראה לי דף ריק ובכללוית מאוד איטי... ניסיתי להשתמש גם בANTI-MALWARE אבל כשהורדתי עם הפיירפוקס זה בכלל לא הפעיל לי את ההתקנה ועם הIE זה התקין אבל לא הצלחתי להריץ את התוכנה..כל הזמן בהפעלת המחשב וגם בזמן לאחר מכן, מופיעה לי שגיאה שGOOGLE INSTALLER חייב להסגר...נ.ב אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת וממש לא בראש…

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  21. אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  22. Started by vovan1933,

שלום וחג שמח! הבעיה היא כזו - כל עת שאני לוחץ על BROWSE בכדי לצרף קבצים למייל או לIMAGESHACK או על שליחת תגובות בפורום מכובד זה (שלח תגובה), הדפדפן שלי מתכבה אוטומטית או אינו מגיב. בוצע איתחול הגדרות אקספלורר וסריקת אנטיספאמים וCCLEANER אך הדבר לא ממש עזר. האם מישהו יודע כיצד ניתן עוד לנסות ולפתור את התקלה הזו? תודה לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  23. Started by Orion1,

שלום, לאחרונה שידרגתי רכיבי תוכנה במחשב. התקנת SP2 לwindows ועדכון דרייבר המסך (fx5200, אם זה רלוונטי למישהו.). מאז התקנת אחד מהם (אני לא זוכר מי בא קודם, אך הם באו בתקופה די צפופה אחד אחרי השני, הכמה ימים האחרונים, אני לא יכול לראות 90% בערך מהסרטונים/סרטים שיש לי על המחשב.. יש אודיו, אבל במקום הוידאו אני מקבל רק ריבוע ירוק ומעצבן. להתקין מחדש קודקים? ניסיתי. להסיר את דרייבר מסך ולהתקין מחדש? ניסיתי. אפילו התקנתי מדייה פלייר 11 לראות אם הבעיה תפתר, והיא לא נפתרה. אם מישהו יודע על הבעיה, ויכול לעזור לי בפתרונה, אודה לו מאוד. בתודה, אור.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  24. Started by ron533,

הי, התקנתי לצערי את וינדוס מחדש לאחר התקלה שרשומה למטה, והתקנתי וינדוס לייב מייל . איך אני מייבא את את ההודעות ששמרתי בפורמט DBX לפי התקיות שלהן - לwindows live mail? כשניסיתי לעשות ייבוא דרך התפריטים, הוא מאשר שהעביר אבל לא מעביר כלום. ניסיתי לייבא גם לאאוטלוק הישן ולא עזר. (את הגיבוי עשיתי ע"י העתקת הספריות (של ה Identities ממש ולא ע"י ייצוא מסודר, בגלל התקלה). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים