עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Dante_9,

אני צריך ליצור דיאגרמה של רשת [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  2. Started by uriya,

שלום לכולם. יש לי בעיה בדפדפן של אקספלורר (בעצם לא לי אלא לחבר שלי) מתי שהוא פותח את הדפדפן אז יש לו הודעת שגיאה וזה מאלץ אותו לסגור את כל הדפדפנים הפתוחים, מה עוד שיש לו בעיה עם הקובץ win32.sys קראתי את זה מהקובץ של המיני-דאמפ שלו שנוצר לו..... אז מה יכולה להיות הסיבה לקריסה?, יש לו את המחשב כבר 3 חודשים, הוא קנה אותו בנוי ומוכן עם nod32 מעודכן והכל, ואני הורדתי לו את התוכנה של lavasoft של ad-aware ואני סרקתי את המחשב ולא היו דברים כאלה שיכולים להרוג לו את המחשב. השאלה שלי מה יש לו?, מה קרה לו למחשב שנותן לו להגיב בצורה כזו? אשמח אם תעזרו אוריה

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  3. שלום לכולם, הורדתי את התוכנה partition magic מהמדריך הבא: http://www.lala.co.il/modules.php?name=For...p=324651#324651 התקנתי אותה ומתי שאני בא להפעיל אותה היא מעלה לי הודעת שגיאה: [ מה עושים כדי שהתוכנה תעלה?! תודה..... נ.ב יש לציין שהתקנתי והסרתי אותה פעמיים כדי לוודא שלא היה בעיה בהתקנה... הסרתי אותה מהרגסטי ומכל מקום אחר ככה שלא יכלו להיות "שאריות".. וחפשתי תשובה בגוגל ואני רואה שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת אבל זה באנגלית (אני מבין ככה ככה אנגלית) וזה קצת בעיה... אז אם אתם יודעים אנגלית ותוכלו להגיד לי מה לעשות....

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  4. Started by talisman,

היי.. מאיזה אתר אפשר להוריד את התוכנה? (והאם היא בחינם).

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  5. Started by dorviper,

למחוק תנושא בבקשה....

6. Started by TimoTy,

יש לי בעיה עם הנגן NOMAD Jukebox3 הוא כל הזמן נותן לי הודעת שגיאה שהוא מחובר במחשב אני רואה שהוא מחובר אבל בנגן עצמו אני רואה שלא ... ניראה לי שזו בעית תוכנה ניסיתי לעשות ריט להתקין דרייברים חדשים ובאתר של Creative לא מצאתי שום פתרון.. מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  7. אהלן אני מכיר למשל את תוכנת MEMTEST לבדיקת זכרונות, Eurosoft PC-Check לבדיקת HD. איזה תוכנות יש לבדיקת מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  8. כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  9. Started by RX7,

עד עכשיו השתמשתי במקודדים של k lite ו מגה קודק. אבל זה נותן לי בחלק מהקבצים שגיאה ולא מפעיל אותם. יש למישהו מקודדים טובים שמפעילים את כל סוגי הקבצים? בלי בעיות.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  10. Started by NIRHA,

חברים בכל מיני אתרים ששמתי לב שמסתיימים בכתובתם ב- aspx חלק מהאתר או כלולו לא ניפתח כלל..... מה יכולה להיות הבעיה ??? מישהו נתקל בזה ? זה ממש מעצבן..... תודה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  11. Started by mz155,

היי.. לאחרונה קיבלתי מסך מוזר כזה שאני נכנס לאתרים מסויימים: http://img218.imageshack.us/img218/7233/ieprobax8.jpg מישהו יכול לתרגם לי בבקשה מהי הבעיה? תודה רבה עריכה: חשוב לציין שלעמים זה קורה לי ולפעמים לא. כלומרת זה קורה ואחרי בערך 5 דקות אני כבר יכול להכנס לאתר..

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  12. Started by st0m,

שלום לכולם ... יש לי תוכנת icq שנקראת "מירנדה ויסטה" ... התקנתי אותה ושמילאתי את המספר אייסיקיו ואת הסיסמא ולחצתי "התחבר" זה נכנס לי לתוכנה ... יש לי את כל האנשי קשר אבל התוכנה לא מחוברת !! היא כל הזמן על מצב "מנותק" ושאני לוחץ נגיד על מצב "מחובר" זה לא עושה כלום ואני במצב "מנותק" !!!!!!!! מה אני צריך לעשות ?!!?!??! בבקשה תעזרו לי !! למרות שזה נשמע דע דפוק !! חח

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  13. Started by asmon,

לפני שהוינדווס עולה, אני מקבל הודעה משהו בסגנון BOOTMGR not found ועליי להפעיל מחדש את המחשב. רק כשאני מכניס את הדיסק של הוינדווס הוינדווס מצליח לעלות. מה שעוד יותר מוזר, כשאני עושה BOOT לדיסק של הוויסטה והולך לאזור של FIX PROBLEMS רשום לי שהוינדווס מותקן במחיצה D בזמן שמחיצה אחרת נקראת C אבל שבווינדווס עצמו, זה הפוך.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  14. Started by Omerole,

בוקר טוב, ניסיתי לפרמט לאחי הקטן את המחשב היום,כל פעם כשאני מגיע להתקנה של הווינדוס,אני מקבל את אותה השגיעה. File /i386/vgoem.fom could not be loaded. error code is 32768 . מה זה אמור להביע? על המחשב מותקן XP,והוא מפוצץ מכל טוב של זבל. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  16. Started by za-david,

מישהו מכיר תוכנה טובה לאחזקה של המחשב שיכולה לפתור בעיות מהירות ותקלות במחשב ואינה מעמיסה על המחשב מבחינת זיכרון?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  17. Started by Freaky Styley,

היום נכנסתי לאיי סי קיו, הוא התחבר נורמלי, עד שהופיעה ההודעה הזו: אחרי שלחצתי אישור, או X, זה יצא מהאיי סי קיו. אבל עדיין נשאר המקום הזה בצד של האיי סי קיו שתופס מקום מהחלון..... אתם רואים? כאילו יש שם איי סי שקוף... ניסיתי כבר להתקין את התוכנה מחדש, וזה לא עזר. ונכנסתי ל"תהליכים" בטאסק מאנג'ר, ואין שם שום ICQ. מה לעשות? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  18. לא מתחבר לי כבר 3 חודשים !!?? התוכנה פשטה רגל ?? השרת ? הרבה יותר טובה מאי מיול ..מהירה..... מה קרה לה ?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  19. Started by shabo,

סוף שבוע נעים לכולם. לאחרונה הורדתי את התוכנה Bitcommet ואני מעוניין לפתוח לה פורט... נכנסתי להגדרות של התוכנה, בחרתי באפשרות להאזין לפורט 60003 ,ביטלתי את האפשרות השלישית ב"מתקדם-> חיבורים" , בראוטר פתחתי פורט ל 60003 לאיי פי הסטטי שלי ומשום מה כשאני נכנס לאתר http://www.canyouseeme.org/ כדי לבדוק אם אפשר להאזין לפורט הזה הוא רושם לי ...Error: I could not see your service on ביטלתי את ה firewall שלי ובכל זאת הוא רושם לי את ההודעה הזו.. ניסיתי גם עם פורטים אחרים וזה לא עבד לי.. התוכנה מורידה לי קבצים אבל באיטיות מוגזמת.. 10 K ופחות , יש לי חבילה 1.5 והאינטרנט שלי טס.. רק בתוכנות השיתוף יש לי בעיות מסוג זה מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  20. צצה לי פתאום משום מקום בעיה שכל הסרטים לא עובדים בנגנים שלי, רק עוד איכשהו בVLC וזהו. הבעיה היא שאני רוצה להשתמש באופציית הכתוביות של הנגנים ובVLC היא על הפנים. נסיתי להחליף נגנים שונים + קודקים והבעיה נמשכת- כל סרט שאני שם פשוט תוקע את התוכנה

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  21. Started by ophir555,

סרגל הכיילים של יאהו התלבש לי ולא רוצה לרדת לא בהסרה רגילה לא עם cccleaner ולא בסייף מוד. אנא עצתכם תודה

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  22. בדר"כ יש שתי כוננים אחד צורב ואחד קורא, ויש לי רק צורב, אז אני צריך תוכנה שעושה את שתי הפעולות שאני מכניס דיסק שאני רוצה לצרוב וגם הדיסק הצרוב, חבר שלי אמר לי שיש כזה דבר... תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  23. כאשר אני פותח את קובץ ההתקנה של התוכנה מופיע חלון שגיאה כזה: ובעבר עבד לי ההתקנה של התוכנה על הווינדוס אני משתמש ב ווינדוס XP PRO האם אפשר לסדר את הבעיה הזו?? (זה קורה לי בעוד כמה התקנות..) בתודה manor

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  24. Started by hellyeahmofo,

לוידאו המועבר דרך flash player של castup ? תודה עריכה: סליחה, העכבר לחץ על הפורום הלא נכון

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  25. Started by Snufkin,

הקובץ הוא - feature presentation loop.mp3 אני לא יכול להתקין את התוכנה בלעדיו!! אם למישהו יש ומוכן לעזור אני אשמח ואודה לו מאוד אם הוא יוכל לשלוח לי אותו למייל (sp_snufkin@yahoo.com)

• 0 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.