עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה עושים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. התקנתי את התוכנה Avg Anti-Virus v7.1.375 ואחרי שהתקנתי ראיתי למשל שהmail scanner לא מותקן 1) איך אני יכול להתקין את ה mail scanner 2) האם מישהו מוכן לתת לי הגדרות מומלצות ואיך משנים אותם (כי מבחינת ממשק משתמש התוכנה לא בדיוק טובה)

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  3. היי, אני עובד במשרד המנוהל על ידי שרת EXCHANGE SERVER - STANDARD EDITION. מנהל הרשת מעביר POLICIES מדי פעם כגון: 1. קביעה כי שומר המסך יחל לאחר X דקות. 2. המחשב יינעל לאחר X דקות. 3. כל יומיים המחשב יבצע סריקת וירוסים. 4. שינוי סיסמה כל X שבועות. 5. ועוד ועוד. . . איך אני מצליח לנטרל את מנהל הרשת לבצע את הפקודות על המחשב שלי ?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  4. שלום למה שאני רוצה להוריד בתוכנה הזאת המחשב מסמן לי את זה באדום ולא נותן???

5. Started by hag911,

אחותי קנתה לי לא מזמן קספרסקי 6 מארצות הברית, התקנתי אותו, הכול טוב ויפה... ואז התגלתה לי בעיה, אחרי שעה שאני גולש באינטרנט או סתם המחשב דולק, נכבה לי האינטרנט,ניסתי לשחק בהגדרות ולא הצלחתי בAVG הקודם שלי זה לא היה ככה... יש למישהו פיתרון?! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by amir85,

אני משתמש ב WL mail שמכילה את כל הפונקציות הבסיסיות שמשתמש הביתי צריך מתוכנת הדואר רק שהיא הרבה יותר קלילה מה OUTLOOK היא גם מעוצבת יפה ונוחה. הבעיה היחידה היא שיש לנו מספר אנשים שעובדים על המחשב בבית ואני לא רוצה לבלבל את חשבונות המיל של כולם, אז האם יש אפשרות כמו עם OUTLOOK בזמן פתיחה לבחור איזה פרופיל לפתוח ??

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  7. Started by Xsender,

could not perform end of disc at once זה מה שעושה לי , ולא ממזמן קניתי HD חדש ? מה אני עושה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. שלום. אני מקבל כל הזמן הודעות מן הרשת כל כמה שעות אני מקבל הודעה ואז מתחילים רעשים חזקים מאוד ברמקולים בדקתי שוב ושב כל פעם שאני מקבל את ההודעה מתחילים אותם רעשים וגם כאשר אני סוגר אותה הם ממשיכים... כאשר אני מדליק את ה WIN XP אין את הרעש עד הרגע שבו אני מקבל את ההודעה... בחיים לא ניתקלתי בדבר כזה מישהו יכול לעזור? (כבר עשיתי WINDOWS UPDATE+התקנתי אנטי וירוס+FIREWALL... וגם תוכנה אנטי רוגולות שום דבר לא עזר.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by kobibo,

למישהו יש המלצה לפיירוול טוב עבור הויסטה ? לא של הויסטה עצמה אלה משהו חיצוני. נסיתי כמה דברים אך כבר בתחילת ההתקנה קבלתי הודעות שהם לא מיועדות או מתאימות לויסטה וההתקנה שלהם פשוט נפסקה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by p_q,

שלום לכולם יש לי בעייה שאני מנסה להפעיל קבצי קול מאתרים באינטרנט (אני גולש ב- Internet Explorer) אז אני לא שומע כלום, בשאר התוכנות הקול פועל מצויין(כמו WINAMP, WINDOWS MEDIA PLAYER, Quick time) איך פותרים את זה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  11. Started by sd27,

שלום אני מעוניין לפרמט את המחשב אבל אני רוצה לשמור על המידע של האימיול כלומר על נפח ההורדה וההעלאה שביצעתי לצורך שיחזור לאחר הפירמוט כיצד אני עושה את זה. תודה מרשא

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  12. מכל מה שבדקתי אני מצליח לשמוע רק טלויזיה(ממיר מחובר למחשב) ואני לא מצליח לשמוע תסאונד של קבצי וידיאו ואני לא שומע מוזיקה. מה הבעיה? כמובן שעדכנתי דריוורים וקודקים. עריכה: סידרתי את זה. כנראה מישהו או משהו עשה MUTE לWAVE.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by ozwrx,

המסנגר שלי לא עובד הסרתי אותו והתקנתי אפילו כמה פעמים מחדש וזה לא עובד יש לציין שהאייסקו כן עובד ואפילו הורדתי את החומת מגן ועדיין זה לא עובד הוא רושם שאי אפשר להכנס ואנה נסה במועד מאוחר יותר וזה ככה מאתמול בבוקר עד היום שגיעה 80048820

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  14. Started by yotamoo,

אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת אני רוצה ליצור אלבום מתנה לידידה... בכל מקרה לא מדובר באלבום תמונות, אלא מן ספרון קטן שיכיל גם תמונות אבל בעיקר מידע. לאחר מכן אני רוצה להדפיס את זה בבית דפוס. עדיף שהתוכנה תהיה פשוטה להפעלה, מן הסתם. מקווה שהייתי מספיק ברור

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  15. Started by ron533,

הי, התקנתי לצערי את וינדוס מחדש לאחר התקלה שרשומה למטה, והתקנתי וינדוס לייב מייל . איך אני מייבא את את ההודעות ששמרתי בפורמט DBX לפי התקיות שלהן - לwindows live mail? כשניסיתי לעשות ייבוא דרך התפריטים, הוא מאשר שהעביר אבל לא מעביר כלום. ניסיתי לייבא גם לאאוטלוק הישן ולא עזר. (את הגיבוי עשיתי ע"י העתקת הספריות (של ה Identities ממש ולא ע"י ייצוא מסודר, בגלל התקלה). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  16. מתחילה בכלל,ולא משנה כמה פעמים אני עושה רסט זה כל פעם ממשיך לבקש...הורדתי פשוט גרסא חדשה יותר ומחקתי את הישנה כבר ואפילו השתמשתי בccleanerועדיין כל פעם שאני נכנס להתקנה של הpc suite זה מבקש לרסט ופשוט אי אפשר להתחיל בהתקנה בגלל זה...מישהו מכיר תבעייה אולי?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by kobibo,

לאחר עדכון הגירסה האחרון של הפיירפוקס נתקלתי בבעיה שכל פעם שאני פותח את התוכנה במקום שעמוד הבית שלי יפתח נפתח טאב של Session Manager Loading... וכך הוא נתקע עד שלא לוחצים על לחצן של דף הבית. האם מישהו נתקל בתופעה זאת? נסיתי להתקין מחדש את ה Adds-on הזה אבל כל פעם זה קורה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  18. Started by JHONLEV,

יש לי MICROSOFT OUTLOOK 2003 והגדרתי אותו לאימייל של בזק(התקשרתי אליהם והם אמרו לי איך) עכשיו נגיד אני רוצה להתקין OFFICE 2007 אני יצטרך עוד פעם להגדיר אותו ?(כלומר להתקשר לבזק עוד פעם ) ומה לגבי כל ההודעות הם ימחקו ? ויש לי עוד שאלה בקטנה ... יש תוכנה לספר טלפונים בעברית ? שאפשר לגבות אותה על דיסק ? (בשביל אבא) ?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  19. יצא קטליסט 5.1 ...מישו יודע מה חדש בדרייבר הזה?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  20. Started by uriya,

שלום לכולם. יש לי בעיה בדפדפן של אקספלורר (בעצם לא לי אלא לחבר שלי) מתי שהוא פותח את הדפדפן אז יש לו הודעת שגיאה וזה מאלץ אותו לסגור את כל הדפדפנים הפתוחים, מה עוד שיש לו בעיה עם הקובץ win32.sys קראתי את זה מהקובץ של המיני-דאמפ שלו שנוצר לו..... אז מה יכולה להיות הסיבה לקריסה?, יש לו את המחשב כבר 3 חודשים, הוא קנה אותו בנוי ומוכן עם nod32 מעודכן והכל, ואני הורדתי לו את התוכנה של lavasoft של ad-aware ואני סרקתי את המחשב ולא היו דברים כאלה שיכולים להרוג לו את המחשב. השאלה שלי מה יש לו?, מה קרה לו למחשב שנותן לו להגיב בצורה כזו? אשמח אם תעזרו אוריה

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  21. יש לי בעיה מוזרה. כל היום גלשתי חופשי, פתאום אני יכול להכנס רק לאתר הזה, ולא לאף אתר אחר. גם רק מהאתר הזה אני מקבל פינגים, מכל השאר לא. אני מצליח להתחבר לאימיול... מדובר במודם אלקטל פרו, שני מחשבים עם WIN XP, בשניהם אותה הבעיה. ההגדרות של המודם טובות, וכן של ה TCP\IP. מישהו יכול לעזור לי? תודה ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by DarkAvenger,

אממ שלום...שוב.. מחר אני קונה כרטיס מסך חדש... GEFORCE 9800GT ויש לי כרגע 8600GT (מערכת הפעלה וינדוס XP PRO) כשאני יקבל את המחשב שלי,אני צריך למחוק את הדרייבר דרך DRIVER CLEANER\SWEEPER ואני לא מוצא הורדה לתוכנה אני אפילו לא יודע מה השם שלה הנכון והמלא אז בבקשה אם אני יוצר פה אי היגיון תקנו אותי אם אני טועה אמרו לי לעשות ככה: לאחר שהכרטיס מסך החדש יהיה מחובר למחשבך,הכנס לוינדוס דרך SAFEMODE,הכנס לתוכנה להסרת דרייברים,מחוק את הדרייברים,והתקן את החדשים. האם זה נכון? או שיש דרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  23. אהלן אני מכיר למשל את תוכנת MEMTEST לבדיקת זכרונות, Eurosoft PC-Check לבדיקת HD. איזה תוכנות יש לבדיקת מעבד, לוח אם, כרטיס מסך וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  24. הורדתי ספר מסויים בפורמט של התוכנה הזו ומי שסרק את הספר סרק את העמודים במאונך במקום במאוזן ולכן אני צריך לסובב כל עמוד ועמוד 90 מעלות שמאלה. השאלה האם זה אפשרי וכיצד עושים זאת? תודה מראש. עריכה: לא משנה הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים