תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה רק באתר של תפוז עם האנטיוירוס שלי. במידה ואני גולש בפורום X בתפוז שאני מחובר למשתמש שלי אז אחרי שאני פותח 2-3 הודעות בשרשורים או תמונה (שמצורפת להודעה) אז האתר קופא לי.. מה זאת אומרת - אני יכול לפתוח את כל ההודעות שבעמוד אבל לא לראות את התמונות בגדול ואני לא יכול לדפדף באתר של תפוז וגם אם אני עושה רענן זה לא עולה.. אני צריך לסגור את הדפדפן ואז להיכנס שוב לפורום ואז אני יכול להגיב או לעשות מה שרציתי.. ובדקתי את העניין וברגע שאני לא מחובר למשתמש שלי אני גולש בלי בעיה ואני יכול לפתוח את כל ההודעות ואת כל התמונות בגדול ולדפדף בתפוז בלי בעיה. למה אני בטוח שזה קשור למשתמש וקספרסקי - כי פעם הייתי מחובר עם המשתמש שלי והפסקתי את האנטיוירוס וגלשתי מצויין וברגע שה…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
איך בגליונות אפשר לדפדף אבל שהשורה הראשונה (הכותרת) תתגלגל למטה יחד עם הדפדוף?? מקווה שהבהרתי את עצמי.... תודה.
-
- 6 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט ללא חברה קיבלתי אותה מתנה.(מנייטויזן) הבעיה שהמחשב לא מזהה אותה, ואין לי את הדריבר, ואני לא יודע מה לעשות. יש לי פה win98. זה ממש ממש חשוב לי מפני שאני נימצא בחו"ל. במנהל התקנים הוא רושם שיש חומרה לא מזוהה אבל אין שום דבר מתאים. גם באוורסט הוא לא מזווהה... האם יש איזה דריבר שמתאים לרוב המצלמות או להרבה? או איזה אשף שהמחשב יזהה... או פיתרון אחר..עשיתי חיפוש ולא מצאתי ממש תשובה בעניין... אני ממש יודה לכל מי שיקרא וינסה לעזור..תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני יכול להתקין OFFICE 2007 בויסטה ואופיס XP בXP זה יתכן? נ.ב הויסטה במחיצה והXP במחיצה שנייה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אפשר לעשות שכאשר אני לוחץ על קובץ מסויים שנימצא כבר על שרת מסויים דרך התוכנה...אני לוחץ מקש ימני ואז Edit איך אני יכול לבחור את התוכנה שתיפתח כאשר אני לוחץ על Edit כי ניפתחת לי תוכנה שבעצם אני לא משתמש בה.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
תראו בתמונה מה הארור שהוא נותן לי(לא חסמתי אותו בפיירוואל או משהו) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
כחלק מהמהלך לשפר את ההורדות שלי אני רוצה ליעל את ההורדות האוטומטיות שלי דרך הRSS באמצעות יציאת פילטר טוב יותר להלן דוגמא ישנו קובץ ששמו [aaa]_bbb_1_[h264].mp4 ישנם 4 גורמים חשובים לי [aaa] - ההוצאה של הקובץ = לכל קובץ שאני מוריד יש מס' הוצאות שונות. אני לדוגמא רוצה רק את aaa ולא CCC BBB - שם הקובץ = לרוב התבנית זהה (כמו כל שם) אך לפעמים נוסף במקום רווח "." או "_". [H264] - הקידוד = לפעמים יש מס' קידודים גם לאותה הוצאה. אני רוצה קידוד מסויים אבל לא קידוד אחר .mp4 - סיומת = אותו רעיון כמו הקידוד איך לפי זה אני יכול ליצור פילטר ביוטורנט על מנת שיבחר בדיוק את הקבצים הנחוצים לי והנחוצים לי בלבד
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מתחילה בכלל,ולא משנה כמה פעמים אני עושה רסט זה כל פעם ממשיך לבקש...הורדתי פשוט גרסא חדשה יותר ומחקתי את הישנה כבר ואפילו השתמשתי בccleanerועדיין כל פעם שאני נכנס להתקנה של הpc suite זה מבקש לרסט ופשוט אי אפשר להתחיל בהתקנה בגלל זה...מישהו מכיר תבעייה אולי?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להתקין את המדפסת... הנה השגיאה שהוא נותן לי : אני גם לא מצליח להוסיף את המדפסת במדפסות ופקסים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, שולחים לי אימל ומשום מה בכל מקום שהיה כתוב בעברית נהייה בו סימני שאלה ורק במקום שכתוב באנגלית אז זה נשאר באנגלית משהו יודע איפה נמצאת אולי הבעייה? ניסיתי לשנות קידוד אך זה לא עזר.. תודה מראש אתם אחלה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי MICROSOFT OUTLOOK 2003 והגדרתי אותו לאימייל של בזק(התקשרתי אליהם והם אמרו לי איך) עכשיו נגיד אני רוצה להתקין OFFICE 2007 אני יצטרך עוד פעם להגדיר אותו ?(כלומר להתקשר לבזק עוד פעם ) ומה לגבי כל ההודעות הם ימחקו ? ויש לי עוד שאלה בקטנה ... יש תוכנה לספר טלפונים בעברית ? שאפשר לגבות אותה על דיסק ? (בשביל אבא) ?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! הבעיה היא כזו - כל עת שאני לוחץ על BROWSE בכדי לצרף קבצים למייל או לIMAGESHACK או על שליחת תגובות בפורום מכובד זה (שלח תגובה), הדפדפן שלי מתכבה אוטומטית או אינו מגיב. בוצע איתחול הגדרות אקספלורר וסריקת אנטיספאמים וCCLEANER אך הדבר לא ממש עזר. האם מישהו יודע כיצד ניתן עוד לנסות ולפתור את התקלה הזו? תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מחפש תוכנת parental guard , שחוסמת תוכן לא רצוי (פורנו וכד')
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, והייתי רוצה לדעת איזות תוכנת שיתוף קבצים יעבדו על Vista.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי מחשב בלי כרטיס מסך.. שסמכתי על הכרטיס המובנה של ASUS M2A-VM HDMI עכשיו קניתי 1950XT והתקינו לי אותו בSKYPC ואני לא מצליח להתקין את הati display driver והוא כותב לי setup was unable to complate the installation try to setup your disply adapter with standard vga driver before running setup עכשיו שהתקינו לי את ה1950XT הוציאו לי את המובנה של הASUS (אני חושב) יכול להיות שזה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro עם תמיכה בעברית. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט (חיבור dial up במודם רגיל) מופיעה לי הודעה להרים את השפורפרת ולחייג את המספר או לבקש מהמרכזנית שתחייג בשבילי, בנוסף אחריי שאני מחייג ידנית מהטלפון המחשב מתחבר במהירות איטית (14400) וכמעט אף אתר לא עולה לי. לא התקנתי או החלפתי אף תוכנה שקשורה לאינטרנט לאחרונה. בדקתי אם המודם לא בסדר (התקשרתי מההיפר טרמינל והמודם חייג לבד כרגיל). הקמתי חייגן חדש לאינטרנט כמה פעמים וזה לא עוזר. מה עושים? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD שקורא DIVX ואמרו לי שזה עשה את החיים יותר קלים... שאני יכול לצרוב סרט כ DATA ולשים שם תרגום ושהכל יהיה אותו שם וה DVD שלי יטען את זה.... אח"כ אמרו לי שאני צריך לעשות איזשהי תיקייה מיוחדת בשביל שה DVD שלי יקרא את זה... אז מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? ואיזה קובץ אני צריך את הסרט ? כקובץ SRT ?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
-
שאני מנסה להיתחבר מהמחשב לפלאפון אז התוכנה כותבת את השגיאה שבתמונה... משהו עם OBEX... מחפש עזרה... תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בוקר טוב, ניסיתי לפרמט לאחי הקטן את המחשב היום,כל פעם כשאני מגיע להתקנה של הווינדוס,אני מקבל את אותה השגיעה. File /i386/vgoem.fom could not be loaded. error code is 32768 . מה זה אמור להביע? על המחשב מותקן XP,והוא מפוצץ מכל טוב של זבל. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, יש אפשרות שאני יוכל לבנות איזה קובץ הגדרות שיוכל על כולם בעיקר כדי למנוע שליחת קבצים תודה, HaimTS
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה 6.2 באנגלית וכל פעם אחרי שאני שולח הודעה השפה קופצת לי בחזרה לאנגלית. ניסיתי בפונטים אבל שם זה מוגדר על עברית. אגב לא הייתה לי את הבעיה הזו עם אותה הגירסה בעברית. יש לי XP PRO באנגלית.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-