תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי גירסה של בבילון 5.0.6 עם כל מיני סיראלים שהיו ואחרי יום הוא שוב הפך לטריאל.... הסרתי ושוב התקנתי ושוב אותו דבר... הבעיה היא לא זאת אלא שעכשיו אין לי שום מילון כאשר אני פותח את הבבילון אני לא רואה שום מילון (בצד...) שהותקן למרות שהתקנתי מהדיסק או מאתר, בקיצור שום מילון. ניסיתי להתקין גירסה 5.0 עם קראק וגם כאן אותה תופעה שהוא עולה לתרגם אבל בלי מילון. - יש לכם מושג אולי מה לעשות ? תודה מראש תומר
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום לכל המלומדים! אולי מישהו יודע ויכול לעזור: אני לא יכול לפתוח חלונות נוספים באקספלורר(למעט החלון הראשון). ברגע שאני פותח חלון נוסף, הוא בעצם מחליף את הקודם ולא מתווסף אליו. דבר נוסף הוא, שלא ניתן להשתמש בכפתור Back. ניסיתי כבר הכל אך אין פתרון!! מה לעשות?! תודה, איתן
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי קליפ של שיר אני רוצה להפריד את האודיו מהשיר כלומר שאני יוכל לצרוב את זה כwave ואחרי זה אני צריך לחתוך את השיר באמצע אני פשוט מכין לאחותי דיסק לריקוד שלה וזה חייב ליהיות היום אז אם מישהו יודע איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה שיעזור לי בבקשהה תודה לכל העונים.!
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
היי, שלום לכם לאחרונה יש לי כמה בעית באינטרנט 1. יש סרטוני פלאש שהוא לא יכול להציג למרות שיש לי גרסה אחרונה של ה -flesh player. מה יכולה להיות הבעייה? 2. יש לי הודעת שגיאה 3. לפעמים הוא מודיע לי שהאתר לא יוצג כראוי (גם כשנכנסתי לכאן קיבלתי את ההודעה הזו) מה הבעייה שלו? אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול Q6600 G0 p35-ds3l 2GB ddr2 800 והוא מוציא כזאת תוצאה,למה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם ASUS KX600\PRO ואני לא מצליח להתקין תדרייברים של הכרטיס כול ורשת.. ככה שאין לי מוזיקה ואינטרנט במחשב ההוא. מישהו יודע מה הבעיה ? אולי למישהו יש או יכול להשיג לי דרייברים חדשים יותר ?. בבקשה לעזור מהר. תודה רבה,מור
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר מישהו שיודע לשחזר סיסמא מ SafeGaurd....?!?!?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני לא מצליח ליצור דיסקט GHOST , איך אני מפעיל את GHOST בדוס בלי דיסקט או דיסק? ואם אי אפשר אז יש מישהו שיכול לעזור לי ליצור דיסקט GGHOST?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
כותרת
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הורדתי ספר מסויים בפורמט של התוכנה הזו ומי שסרק את הספר סרק את העמודים במאונך במקום במאוזן ולכן אני צריך לסובב כל עמוד ועמוד 90 מעלות שמאלה. השאלה האם זה אפשרי וכיצד עושים זאת? תודה מראש. עריכה: לא משנה הצלחתי.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
כאשר מופעל סרטון מכל הסוגים באתר וואלה אין אפשרות לעשות את כל הפעולות הקשורות בסרטון- הרצה קדימה, הרצה אחורה, שעון הזמן לא מופיע בכלל, אי אפשר ללחוץ על מסך מלא ולא ניתן לעשות puase/play בקיצור כל הפקדים הקשורים בסרטון אינם מגיבים האם צריך דפדפן חדש ? או שצריכים רכיבים שחיוניים להפעלת הסרטון ואין לי אותם (פקדים) בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
היי.. מאיזה אתר אפשר להוריד את התוכנה? (והאם היא בחינם).
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה ואני מנסה להתקין את ה DEAMON אבל אני מקבל את השגיאה: insufficient privilages למה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
יש לי מדפסת שמדפסה A4 אני שרטט שירטוט על A3 עכשיו אני רוצה להדפס את שרטוט במדפסת שלי שאני מנסה בבית להדפס התכונה של VISIO מחלקת לי את שרטוט ל2 חלקים אבל הבעיה שהיא המדידות לא נכונות האם יש תכונה שיכולה לחלק לי את שרטוט ל2 ולדפס את 2 החלקים במידודת נכונות?!
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין קומפיילר לC למחשב במהלך ההתקנה מופיעה לי השגיאה הבאה. בבקשה בבקשה תעזרו... אני נואש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
טוב אני מנסה להריץ את הסרט והוא ננותך לי שגיאה כזאת בניית גרף הצגת הווידאו של תקליטור DVD נכשלה. נ.ב. אני חושב שזה בגלל שכשאני נכנס למחשב שלי אני רואה על בציור של הכונן את הדיסק האחרון שהכנסתי (לא את שם הסרט)
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
כל פעם מחדש מתבטלת לי האפשרות לשמוע צלילים כששולחים לי הודעה. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום רב, מה שלומכם? רציתי בבקשה לשאול אם מישהו יכול לעזור לי ב-CITRIX ל-DOS? הורדתי את התוכנה ל-DOS ומשום מה היא נתקעת לי? האם למישהו יש מושג מה עליי לעשות.???
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול להדריך אותי איך מגיעים למסך הכנסת הסיסמא להפעלת התוכנה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
הדגם של המחשב הוא מסוג intel d102ggc2 מצאתי את כל הדריברים חוץ משני דריברים: 1) כתוב שלא מזוהה הדריבר של pci אני חושב שזה השם המלא אבל לא בטוח: pci express* x16 2)הוא לא מוצא את הדריבר של ה usb ואני לא יודע מאיזה סוג הוא. הבקשה שלי אם תוכלו למצוא לי את הדריברים האלו להורדה זה יעזור לי מאוד, תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
אני זוכר שישנה תיקייה שקשורה לוותק שלך ברשת.... חוץ מיזה >>> איך נחשבת גירסה 0.47C מיבחינת מהירות ובאגים? תודה
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי מחיצות במחשב C עם XP וD עם ויסטה עכשיו D יש לי גיבויים שאני מעלה את המחשב יש לי בחירה איז וינוודס להעלות. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה ואני לא מצליח לא נותן בכלל .. ואני לא רוצה לפרמט את D יש לי שם פול קבצים .. מה ושים במצב כזה למישהו יש פתרון או תוכנה הכל חוץ מתוכנה unlocker בתודה מראש לעזורים !
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום זה כבר מתחיל להימאס עלי כל אחד אומר משהו אחר אני מקווה שיש מישהו שיודע באמת מה אומרת ההודעה הבאה : "ההוראה 0xobd87e44 ביצעה הפנייה לזכרון ב- 0x7ffdcfff לזכרון לא הייתה אפשרות להיות read" תודה רבה לעונים שיגאלו אותי מהתקלה הזו נ.ב עשיתי ניקוי רגיסטרי ורוגלות ווירוסים אם זה קשור לזה
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-