עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by haime23,

האם מישהו מכיר תוכנה להמרת קובץ EXE לקובץ AVI? תודה מראש חיים

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by Johnny,

שלום אני צריך המלצה לתוכנת המרה מ-DVD ל-DIVX. המון תודה.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by ורד2010,

היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MP4, AVI ובין היתר גם MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצי MPG פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? או אולי ישנה תוכנה בסגנון הMOVIE MAKER שתומכת בקבצים מסוג MPG? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה להמרת מוזיקה, מפורמט WMA לפורמט MP3. הדבר הכי חשוב לי שהMP3 יהיה הכי איכותי שאפשר, כמה שיותר זזה למקור הWMA. תודה לעוזרים! אלון

• 3 תגובות
    • 7.8k צפיות
  5. Started by alice in chains,

היי אני מחפש תוכנה טובה שממירה פורמט רחב16:9 לפורמט הרגיל 4:3 מכירים ?

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by Meshigne,

שלום,לאחר אינסופר נסיונות כושלים להוריד תוכנות להמרת וידיאו ולגלות את שהן מגבילות אותי בכל צעד שאני עושה,אני פונה אליכם בבקשה נואשת לעזרה במציאת תוכנת המרת וידיאו לאייפוד חינמית בלי מגבלות כאלה ואחרות.בבקשה תגידו לי שיש חיה כזאת.תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by e.s,

אני צריך תוכנה שהופכת כמה קבצים לקובץ bin או כל קובץ שאפשר לפתוח עם daemon tools

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by avigdo,

האם קיימת תוכנה כזאת? או שחייבים חומרה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by gilp123,

שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר לי קובץ מ PDF ל WORD . עד כה, כל התוכנות שמצאתי המירו לי, אבל העברית יוצאת הפוכה ולא ברורה. אשמח לקבל עזרה. גיל

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה אני זקוק בדחיפות(עד הבוקר...) תוכנה שממירה מmp3 לcda. עשיתי חיפוש בגוגל על פי הנ"ל וקיבלתי רק תוכנות מוזרות ומיושנות שתקעו לי את המחשב. כמו כן אני חושש מאמינות המקור. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by צתחניק,

שלום לכולם, יש לי במחשב רשימת קבצי WAV ענקית (895 קבצים) שברצוני להמיר לWMA או לMP3. ברשותי התוכנה Audacity והיא מצויינת, רק שאני רוצה לעשות המרה בקצב גדול יותר. אם מישהו מכיר תוכנת המרה שעובדת בקצב גדול, ובחינם, אשמח לדעת! תודה!! נ.ב. איזה פורמט תופס פחות נפח MP3 או WMA?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by hareler,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה וקלה שאני יכול לעשות המרות מפורמט DVD ל DVI או לכל פורמט אחר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by motogt,

יש תוכנה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gt6,

אני מחפש תוכנה שתמיר לי שיר מקובץ MP3 ל-AUDIO CD בבקשה תחזירו תשובה!!!

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  15. Started by WarNet,

היי, יש סרטון שנמצא באתר הזה:http://video.mail.ru/old ואני רוצה להמיר אותו ל-mp3. תודה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2011 בשעה 18:52:30 הקיימת דרך?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Raul,

אני מעוניין להמיר את הסרטי mkv שיש לי כדי שאני אוכל להוסיף אותם לאייטונס (פורמט mp4 אני חושב) בכדי לראות אותם ב apple tv מה הדרך הכי מהירה לעשות את זה? כמובן שצריך גם להתחשב בכתוביות... שזאת הבעיה העיקרית כאן בכל העסק עכשיו קראתי מלא מדריכים וכולם ארוכים ונורא מסורבלים.. אני נורא רוצה עזרה בלמצוא את הדרך הכי קלה והכי נוחה לעשות את זה! בטוח שהרבה נתקלו בבעיה הזו והרבה עדיין מחפשים דרך נוחה אז אני מאוד מקווה שבעזרת שיתוף ידע נוכל למצוא דרך ידידותית ומהירה בלי יותר מדי תוכנות וסירבולציה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bronco,

מחפש תוכנה להמיר BR ISO ל MKV ניסיתי כמה תוכנות ללא הצלחה BLU RAY TO MKV BLU RAY RIPPER CLOWN BD NAHV (למה בפורמת החדש של האתר מקש אנטר לא מתפקד ? )

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by omri_ro,

יש ברשותי מחשב כף יד עם מע' הפעלה WM5 ואני מחפש לו מחשבון מט"ח לקראת נסיעה לחו"ל. אני מחפש תוכנה פשוטה עם ממשק נוח ואפשרות עידכון מהאינטרנט ועם אפשר חינמי, חיפשתי בגוגל והורדתי מס' תוכנות שחלקן לא פעלו והשאר לא מצאו חן בעני. תודה לעונים.

19. אני מפעיל את תוכנת ה-Asus Probe לבדיקת המחשב באופן רציף. התוכנה היום השתגעה לגמרי אני מקבל כל הזמן קריאות אזעקה כגון: במסך ה-Voltage Monitor ה-12V פתאום ירד מאד ועלה מאד. כנ"ל גם ה-5V וה-3.3V פתאום אני מקבל הודעה שהמאוורר של ה-CPU ירד מ-3,000 בנורמל ל-846. המאוורר השני Power Fun הפך ללא זמין ליום והיום בבוקר חזר סתם כך. הנה פתאום בזמן הכתיבה ה-Power Fun ירד ל-מינוס 27000 וחזר לעצמו ואז ל-850 סל"ד וחזר לעצמו. מה קורה כאן. המחשב מתנהג כרגיל לחלוטין. טמפרטורת המעבד 35-38 מעלות נורמלי לגמרי. טמפרטורת הזכרונות 31 מעלות תקים גם כן. האם משהו בחומרה לא תקין באמת, או שקריאות התוכנה לא נכונות. אם קיימת בעייה האם בעיית מארז? ספק כוח? לוח אם? לא יודע לאיזה כיוון לחשוב. תודה על כל מי…

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by Radeon38,

שלום. נתתי לחבר שלי 2 דקות את המחשב והחכמולוג התקין לי תוסף שהפך לי את הפיירפוקס למלא פרסומות כמו האקספלורר.קיימת תוכנה שמוחקת כליל את הפלש מהמחשב אבל הרבה אתרים לא עובדים אחר כך.כיצד "רוקדים בין הטיפות" ומסירים את הפגע הרע הזה????? היה לי לפני כן במקום הפרסומות תמונה של חלק פזל ירוק...כיצד אפשר לחזור אחורה??? אשמח לסיוע.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. שלום לכם. יש לי פוטושופ CS4 חוקי, כבר 4 שנים. המחשב הוא לנובו, נייד, מערכת הפעלה XP. פתאום מאתמול התוכנה לא מצליחה להפתח וקורסת בתהליך הפתיחה שלה, בזמן שהריבוע הכחול מופיע וטוען את התוכנה. אני ממש צריכה את התוכנה בשביל העבודה שלי, ואני ממש אשמח לדעת אם זאת בעיה מוכרת ומה עושים איתה. תודה!

22. Started by Nurit2005,

יש תוכנה טובה שיכולה להפוך קובץ AVI או MPG ל - MOV?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  23. הסקר הוא בעצם על תוכנת הצריבה הכי טובה לפי דעתכם, כפי ששמתם לב. הפרמטרים לבחירה לפי דעתי צריכים להיות נוחות שימוש, אופציות צריבה ועוד שאר פרמטרים כפי עיניכם. זהו הסקר השני מבית KING OF ACTION לאחר שהסקר הראשון נסגר בבושת פנים ללא ידיעתי. הצביעו והשפיעו !

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. יש לי את תוכנת הצריבה נרו במחשבים אחרים אני יודע שיש אופציה של make DVD video file אתה פשוט זורק לו קבצי AVI והוא צורב לך DVD לצפייה ואפילו מחשב לבד את התצורה המקסימלית ביחס למקום. במחשב שלי מותקנים צורב CD (ישן אבל אין לי לב לזרוק) וצורב DVD. את שניהם המחשב מזהה.כל האופציות של ה-CD עובדות. ומשום מה האופציה הזו לא מופיעה לי בנרו בכלל. אני חייב לומר שאני חושד שה-DVD לא טוב או לא מותקן טוב כי לא השתמשתי בו כמעט. אבל זה רק חשד. חוץ מזה נשאלת השאלה אם יש לכם תוכנה יותר טובה שממירה (בקלות) AVI שייצרתי בפריימיר או QT REFERENCE שייצרתי ב-AVID.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by solo53,

שלום מחפש תוכנת הקלטה וידאו ואדיו כמו מכשיר וידאו ההקלטה תהיה אנלוגית לכרטיס אנלוגי חיבור קומפוזיט וקול משהו עם טיימר

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים