עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Johnny,

מישהו ממליץ על תוכנה לביקורת של טמפ', מהירות סיבוב של מאווררים ומתח של הליבה [glow=red, 2, 300]חוץ[/glow] מה-MBM5 השקרנית... ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by jj516,

באתר : www.wwf.com יש menu bar איך ובאיזה תוכנה אני יכול לעשות את ה menu bar שיש לאתר? ובאיזה תוכנה אני אוכל להכניס אותה ליצירת האתר?, אני אוכל להשתמש ב front page?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by huber,

יש ברשותי RADEON 8500 LE של הרשקולס (וזו לא טעות כתיב) עם המחשב הבא: PIII 800MHZ לוח אם CUSL2-C 256MB זיכרון 133MHZ מערכת הפעלה XP PRO כאשר אני מנסה להריץ את הבדיקה הסטנדרטית בכדי לקבוע מה כוחו של המתוק הנ"ל במיספרים, הוא נעצר באמצע ונותן לי את ה ERROR LOG שמצורף... מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by SEangel,

אני צריך קודק לאודיו (לAC3) יש המלצות?(אם בכלל יש כזה קודק)

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by Tiger,

יש לי שירים שהכותרת שלהם היא בעברית , אבל ברשימה של השירים בווינאמפ זה מראה לי בכתב ג'יבריש איך אני משנה את זה לעברית ???

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by נומאד,

יש ברשותי 4 סרטונים שכל אחד מהם שוקל 70 מגה, כל אחד מהם זה פצצה קלאסית של טום וג'רי,ואני מאוד רוצה לשמור אותם אבל זה תופס לי מקום מפלצתי בדיסק יש אפרות עם תוכנה מסוימת להקטין אותם אבל שהם עדיים ישארו באותה איכות? בתודה רבה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  7. Started by DJ GuyGIvant,

התקנתי את האייסיקיו 2002a די מזמן, והוא עושה בעיות, עולה המון זמן, תוקע את המחשב כשהוא עולה, מה לעשות?! יש לי P4 1500 256MB SDRAM

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי בעיה בהשמעת מוזיקה במחשב בהתחלה חשבתי שזה שאין לי דריבריים אבל שאני הולך ללוח-אם אני מגלה שיש לי דריבריים משום מה אין לי את הרשמקול הזה שאני יכול לעלות ולהוריד VOLUME וכבר אין לי מושג במה להתחיל משהו בבקשה יכול למצוא איך לעזור לי מישהו???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Real_Me,

יש לי מדפסת HP 695C ורוב הזמן אני משתמש באופציית ה-DUPLEX (הדפסה בשני צידי הדף). הבעיה המטרידה היא שאני נאלץ כל פעם לסמן את האופציה הזו מחדש לפני הדפסה כי היא לא נשמרת כברירת מחדל. לא ראיתי שום עצה בעזרה של המדפסת לגבי זה. מישהו יודע מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by Eviljelly,

ניסיתי להתקין אנטי וירוס והוא מחזיר לי שגיאה שהקובץ בשימוש ...

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by KapiSH,

תמיד כשהייתי פותח סרטים ה-mplayer2 היה נפתח ומריץ את הסרט שפתחתי, לא יודע מה קרה אבל עכשיו כשאני מפעיל סרטים הם נפתחים ב-mplayer2 במצב stop ואני צריך ללחוץ play כדי לראות את הסרט המבוקש :-/ איך אני מחזיר את המצב לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by JUVE,

יש לי תוכנה רק ל30 יום. האם אפשר לפרוץ את ה-EVALUATION של התוכנה לא מצאתי CRACK בשבילה. שם התוכנה היא HDL TURBO WRITE נ.ב אמרו לי שיש אפשרות דרך הREGEDIT

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה זה????

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by THE_COMMANDER,

איזה תוכנה הכי טובה בשביל לשחק משחקי PS במחשב ??

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by jambo,

קניתי מחשב חדש עם win xp במחשב הישן היה לי win98 שבמאפיני המערכת היה מד משאבים שהראה את משאבי המערכת הפנויים השאלה היא איכן אני יכול למצא את מד משאבי המערכת בwinxp

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  16. Started by DAN,

איפה יש תוכנה לכרטיס טלויזיה שהופכת אותו בעצם לסורק תדרים ומכשיר האזנה לפלפונים וכ"ו..................... דן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Stone Eagle,

שלום, מעניין אותי לדעת - יש איזו תוכנה בסיגנון KaZaA או IMesh שלא מתחילה לבלוס את מערכת ההפעלה כשמנסים להשתמש בה? אני יודע - מורפיאוס. איחס, לא אהבתי. חוץ מזה, לא ניסיתי אותו מספיק זמן בשביל לבדוק את מידת התאבון שלו כלפי ה 2000 למודת הסבל שלי. ? כלומר, את ניסיוני עם KaZaA תארתי פה לפני איזה יום - הוא לא איפשר ל IE ול Windows Explorer לרוץ. הוא גם עיצב לי מחדש את ה Task Manager. ה IMesh עשה כל זאת (טוב, הוא לא נגע לי ב TM, אני מוכרח להודות) ואף הגדיל עשות - הוא העיף לי את ה Taskbar והקפיא את Windows, וכך זה נשאר עד שלא יצאתי ממנו. אז שוב, ??? דניאל.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז ככה אם אני לא טועה בהגדרת סרברים של הדואר הנכנס כתובת השרת ב POP3 היא mail.netvision.net.il אבל אני לא יודע מה כתובת שרת ה STMP לדואר היוצא .... ומשום מה עכשיו ה FRANDLY NETVISION לא מגדיר לי את הכתובת אוטומטית מישהו יכול לעזור בבקשה ? :smoke:

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by or,

ב-system doctor הןא מראה לי שהמעבד עסוק למה ואיך אפשר לשנות את זה????????

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by talkfir,

אני מחפש תוכנה לתרגום אתרים מאנגלית לעברית,ולפעמים ההפך. אנא הביאו לי כל מידע על תוכנה כזאת בחינם שיש,אני לא מעוניין להתחיל לשלם.. ;D תודה רבה, טל

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  21. זה מאוד יעזור לי עם כל המאמרים שאני צריך לתרגם. ??? שמעתי שיש תוכנה שמתרגמת דפים ברשת מאנגלית לעברית! מהיכן אפשר להוריד : את הפלא

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Spawn123,

הלן מה נשמע? מי יודע איזו תוכנה מבטלת את החלונות הקופצים? (Pop ups) ? :itschy:

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by shmuel,

???

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by liranman,

שאני יתקין את הפורומים?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים