עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Mood Logic, תוכנה הסורקת את רשימת השירים שלכם ולאחר Activate מהאינטרנט בודקת שיר שיר ולאחר מיון כל השירים (במקרה של הדמו אפשר רק 26 ) מאפשרת לכם לבחור בסוג מוסיקה, לא לפי מה שרשום ב-ID TAG, אלא לפי השיר עצמו, כן כן, היא עוברת על התופים ועל הצלילים של השיר וע"י זה מתאימה את סגנוני המוסיקה לפי מה שתבחרו!!! פשוט המצאה גאונית, רק חבל שהדמו מוגבל ל-26 שירים... לא מספק אותי במיוחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה דומה שלא מוגבלת כל כך, ולקבל תגובות מה דעתכם על תוכנה זו. תודה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  2. Started by DXT,

כל קובץ גדול שאני מוריד בסוף אני כמעט תמיד מקבל CRC ERROR ואני לא מבין למה ???. אני מוריד את אותו קובץ איזה 4 פעמים ועדיין לא עובד . וזה קורה לי כל הזמן וזה דופק לי צריבות (כשאני צורב קובץ דפוק) וזה עולה לי על העצבים . בבקשה תעזרו לי!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by scorpion,

נכון יש כזה סרגל באקפלורר שמראה התקדמות שאתה לוחץ על לינק נגיד? הוא נעלם לי....... win xp pro וexplorer 6 מעודכן למה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  4. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מדוע ה-EDONKEY לא עובד??הוא לא מצליח להתחבר לשרתים??אני לא מצליח להוריד כלום!!!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מדוע ה-EDONKEY לא עובד??הוא לא מצליח להתחבר לשרתים??אני לא מצליח להוריד כלום!!!

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  6. מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ואני לא מדבר על וינאמפ אלא על תוכנה שיכולה להפעיל דיסקים בצורה דיגיטלית בדיוק כמו המדיה פלייר. והכי חשוב שיהיה לה אקוליזר ואפשרות להקטין אותה לTRAY כי זה ממש משגע שהמדיה פלייר נמצא תמיד בTASKBAR. תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. רציתי לדעת איך ניתן לדעת מה מתבצע כאשר מאפשרים את אופצית -SHARED FILES ב-ICQ. האם אפשר לראות מה מורד והאם יש כאן בעיית אבטחה פוטנציאלית?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  8. יש כל מיני EXE שקשורים ל-WinXP שעולים לי עם המחשב ובנוסף לזה הם עוד מבקשים גישה לאינטרנט, כשאני חוסם להם גישה לאינטרנט (למשל ל-SVCHOST.EXE) אז אני לא יכול לגלוש. מה זה ולמה צריך את זה? יש עוד כל מיני EXE שפועלים ברקע שאני חושב שקשורים ל-WinXP, מה הם ולמה הם טובים? :AR15:

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  9. Started by bennyriz,

מישהו מכיר את התוכנה CDRWIN ? זוהי תוכנת צריבה שמאפשרת לצרוב דיסקים של מוזיקה עם קבצי CUE (קבצי חלוקה) ניסיתי להשתמש בה אבל לצערי היא צרבה לי דיסק מוזיקה שאינו קריא, וכשמנסים להפעיל את הדיסק המוזיקה שנשמעת היא בעצם רעשים כמו שמנסים להפעיל דיסק נתונים בתור דיסק מוזיקה. מישהו מכיר תבעיה ו/או דרך לפתרון ? או אולי תוכנה צריבה אחרת שמאפשרת לצרוב דיסק מוזיקה עם קבצי CUE ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by SHLOMI71,

התקנתי וורד 97 ווורוד 2000 על אותו מחשב תחת WIN98 איך אני גורם לוורד 97 להיות תוכנת ברירת המחדל, שינוי דרך folder options לא מצליח וורד 2000 חוזר להיות ברירת המחדל. תודה מראש שלומי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הנרו תוקע את המחשב כשאני עושה Verify data בחלון הצריבה הדיסק נצרב כמו שצריך אבל , אני חייב לעשות Hard Reset הכוונה לחיצה על הכפתור, כי שום דבר אחר לא עוזר. קרה למישהו? יש פיתרון? בתודה יובל Carpe Diem

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by z.g,

אני מנקד הרבה בוורד ואני רוצה ליצור סרגל מיוחד לניקוד. אולי מישהו יכול להסביר לי את כל התהליך, איך אני יוצר את הסרגל הזה או אולי מישהו מכיר אתר ששם מסבירים איך לעשות את זה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by udi,

האם יש תוכנה להורדת קבצים מהאינטרנט חוץ מה- mirc, kaza, morfous ואם לא מה הכי טובה ? אני אישית משתמש ב KAZA אבל לא תמיד מוצא את הקבצים שאני רוצה או שהם האיכות לא ממש גבוה במיוחד הסרטים!!.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Haflo,

אני יודע שדנו בנושא הזה המון, איך להסיר את MSN Messenger מ WinXP, עכשיו יש לי שאלה אחרת, אני מעוניין להוסיף/להתקין את MSN Messenger לאחר שהסרתי אותו דרך ה Run (מישהו נתן כן איזו שורת פקודה להריץ שגרמה להסרה מצויינת לדעתי רק אני כרגע לא זוכר אותה...) איך אני עושה את זה? ;D

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  15. Started by mulderfox,

אבל באיכות טובה... כי כל תוכנות הקידוד שמצאתי עד עכשיו נותנות איכות תמונה מעוררת רחמים.. אני יודע שאפשר לקדד באיכות טובה, כי ראיתי סרטי VCD שנראים יותר טוב מקלטות וידאו. אשמח לעזרה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  16. Started by orior,

יש לי בעיה חמורה, אני לא מצליח לעשות כלום עם הפונטים העבריים בפוטושופ 6 בWINXP PRO כדי שהאותיות בכלל ייצאו, אני חייב לבחור בMS SERIF (אחרת פשוט לא רואים את האותיות בעברית) לכתוב מה שאני רוצה ואז לשנות את סוג הפונט. ואז נוצרת בעיה נוספת, כאשר אני מגדיל או מקטין את הפונט, הפוטושופ במקום להגדיל או להקטין בהתאמה, פשוט מקטין או מגדיל את רוחב הטקסט, מה שגורם לאותיות שבטקסט לעלות אחת על השנייה. בקיצור, אין אפשרות לעבוד. התחלתי אפילו לחשוש שאולי הAMD אשם... בכל מקרה, האם מישהו נתקל בתופעה בעייתית זו ומצא לה פתרון?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  17. תוכנה כלשהי

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  18. Started by jambo,

התקנתי את winxp על win98 . winxp יצר כונן חדש כונן m שהוא כונן שגודל שווה ל-0 מה תפקידו של הכונן הזה ואים אין לו משמעות איך אני מסיר אותו

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  19. Started by a556,

מה אם התוכנה הזאת? היא עובדת אופ-ליין?????? יש לה תוכנות ריגול? יש מתחרות טובות יותר?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Doron Rosenzweig,

צהריים טובים! הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי למצוא, נגן מדיה חלופי המסוגל להראות קטעי וידאו מסוג ASX.* כאשר אלו מצביעים לקבצי WMV. (קבצי ASX מהווים מעין LINK לקבצי מדיה שונים ברשת או על גבי המחשב עצמו) אני מתכוון כמובן במונח "חלופי" - לא לנגן של MICROSOFT בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by godisme171,

התקנתי gozilla עכשיו אאיך אני משנה שהיא תוריד ולא האקספלורר

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי דיסק מוסיקה שניסיתי לצרוב במחשב שלי ובמחשב של אחי וקיבלתי שגיאה שנכשלה הקריאה מהדיסק למרות שהדיסק תקין וחדש, ניסיתי דיסק אחר והצלחתי לצרוב, כנראה הדיסק מוגן בזכויות יוצרים או משהו (למרות שחיפשתי על העטיפה ולא מצאתי). עכשיו אני אנסה להפוך את הטראקים ל-Wav ולצרוב את ה-Wav, אך אני מעוניין לדעת אם יש דרך אחרת (Tweak או משהו...) שמאפשר לצרוב דיסקים מוגנים בזכויות יוצרים ללא הפיכתם ל-Wav וצריבת ה-Wav... תודה.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Xanadu,

שלום לכולם, כבר כמה ימים שבזמן גלישה באינטרנט אני מקבל הודעה מאנטי ווירוס של נורטון שיש לי סוס טרויאני בקובץ שנקרא INDEX.HTM ולמרות שאני מחקתי אותו כמעט 5000 פעם הוא ממשיך להופיע לי כל פעם מחדש בתוספת פרסומת לאתר אירוטי. מחקתי ספריית קבצים זמניים וקוקיס וכלום לא עזר. גם שאני מכבה את המחשב אני מקבל הודעת שגיאה על HTML PACKAGE . האם למישהו יש מושג איך מתגברים על הדבר המרגיז הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  24. אני מעונין לבצע שינויים בBIOS כשאני עדיין נמצא בwindows(מטעמי נוחות), האם אתם יכולים להמליץ על תוכנה (מפרט המחשב בחתימה)??

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  25. Started by ofer_mat,

לא תוכנה כבדה במיוחד

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.