עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomer_et,

אני לא יודע מה עשיתי להגדרות של הדפדפן שלי - אבל אני לא מצליח בזמן האחרון לראות וידאו או לשמוע רדיו בדפדפן בעצם כל מה שב-STREAMING... בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בבעיה בהגדרות של האנטי וירוס והפיירוול (NORTON) אבל התופעה ממשיכה גם כשאני מכבה את שניהם (DISABLE). בבקשה עזרו לי...

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by tomer_et,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה מגדירים ב-Norton Internet Security לא לסחום יישומים של javascript ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  3. Started by SuBeX,

לאחרונה (כחודש בערך) שמתי לב ע"י שימוש בפקודת NETSTAT שיש לי המון חיבורים במצב ESTABLISHED וזה ניכר גם בירידת פינגים עצבנית במשחק באטלפילד. החיבורים נפתחים ללא שום התערבות מצידי, כלומר, לפעמים אני לא מפעיל כלום חוץ מלהתחבר לאינטרנט וברגע אחד כולם מופיעים ונשארים להרבה זמן. ברגע שכל החיבורים עברו למצב WAIT אז הפינגים יורדים למספרים סבירים ביותר ואפשר לשחק, אבל זה לוקח הרבה זמן וגם אני לא כ"כ אוהב את העובדה שהמחשב שלי מתחבר לאינטרנט כ"כ הרבה מבלי שיהיה לי מושג למה זה קשור... (למרות שזה בכל מקרה קורה.... ). ניסיתי לנקות את המחשב עם כל תוכנה אפשרית מכל מיני טרוינים וADAWARES אבל שום דבר לא עובד. ייתכן שזאת תוכנה שהתקנתי לאחרונה, אבל אין לי מושג איזה.... איזה תוכנה מאפשר…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  4. הבקשה בכותרת. תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. חיפשתי בגוגל אבל לא ממש הבנתי ... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by omri_ro,

אני משתמש בVLC למטרות PREVIEW של קבצי ווידאו בEMULE ובגרסה החדשה כל קובץ AVI(זמני) שהוא פותח הוא הוא נותן הדעה: "THIS AVI FILE IS BROKEN, SEEKING NOT WORK PROPERLY..." לא מצאתי איפה ניתן לבטל את האופציה הזו(של בדיקת הקובץ לפני הרצתו), מי שיודע בבקשה לידע אותי

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. בד"כ מפורמט mpg ל- avi. בעיקר לצורך דחיסה (איכותית) של סרטים המוקלטים דרך כרטיס טלויזיה. עדיפות לתוכנות חינמיות וידידותיות למשתמש. תודה.

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  8. שצריך להיות כל מניי ספריות... (בדיסק) מחפש תוכנה קטנה ופשוטה לצריבת VCD, לא רוצה את NERO

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  9. שלום לכולם אני בונה מצגת האם יש אפשרות להוסיף קובץ פלאש שיופיע לי במצגת? תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים מקשי החיצים פשוט מפסיקים לתפקד אצלי ורק אתחול של הFF מחזיר אותם לפעולה ולפעמים פשוט סגירת הTAB ופתיחתו מחדש (לא RELOAD) היא המוצא ולפעמים זה קורא גם עם מקשי END/HOME. מישהו שמע אולי על בעיה כזו ו/או יש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  11. Started by tascam,

האים למישהוא יש ניסיון עים PC Tools AntiVirus Free Edition 3.1 http://www.download.com/PC-Tools-AntiVirus-Free-Edition/3000-2239_4-10625068.html?tag=lst-0-4 רוצה חוות דעת ליפני התקנה. דן

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. שלום חבר'ס אני מחפש תוכנה שתפריד סאונד של סרט, אל קובץ נפרד. הרעיון הוא לקחת קובץ וידאו של מופע בידור, להוציא ממנו את הסאונד ולצרוב כדי לשמוע ברכב...

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by The Dom,

איך אני גורם לITUNES לקודד קבצים ל OGG? גוגל לא עזר ממש

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by duzap,

עשיתי סריקה עם HijackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:34:04, on 14/01/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5730.0011) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware SE Professional\Ad-Watch.exe C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\hijackthis\HijackThis.e…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

חברה מאתי אתר טוב לאימיול מוריד לי טוב על 20 ככה תוך יומיים יורד סרט או משחק ופתאום בקדמליה הכל ניהיה צהוב ומוריד לי לאט מאוד ואפילו לא מוריד למה איך אפשר לפתור את הבעיה ואיל לי low id ד"א

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  16. Started by tgen,

האם יש דרך לשמור סרטונים שהוקלטו ב- Windows Movie Maker בתור קובץ AVI? יש שם איזה 15 סוגים של שמירות (הבדלים ברזולוציה ובמס' הפריימים לשנייה) אבל כולם נשמרים בקובץ WMV... זה ממש מעצבן שצריך תוכנה נוספת בשביל לעשות את ההמרה הזאת!

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  17. לדוגמא כאן : http://img77.imageshack.us/img77/6808/ynetrssjp2.jpg הישור הוא שמאלה (כמו כל ה Bookmarks) ולא ימינה כמתבקש בעברית, האם ניתן להגדיר ש RSS מסויימים יהיה ישור לימין ובאחרים ישור לשמאל ? זה דיי לא נוח שתחילת הידיעה מוסתרת.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by ניר.,

שאלה לגבי איסיקיו 5.1 (למי שמבין): כאשר אני מנסה להסיר את איסיקיו 5.1 הוא רושם לי שיש לי בעיה עם הקובץ icqlite.log כיצד אני מתקן את השגיאה הזאת וכיצד אני מסיר הסרה מלאה של האיסיקיו 5.1?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  19. * Ethernet Driver (v55.21) "WHQL" * Network Management Tools (v55.23) * SMBus Driver (v4.52) "WHQL" * Installer (v5.05) * Win2K IDE SataRAID Driver (v6.66) "WHQL" * Win2K IDE SataIDE Driver (v6.66) "WHQL" * Win2K RAIDTOOL Application (v6.63) זה מה שכולל הדריבר עכשיו מה להתקין ומה לא? תודה מראש (אני גם צריך להתקין את ה כרטיס רשת מובנה על הלוח שיש לי

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. יש תוכנה שאפשר "להכניס"איתה שירים לneed for speed -most wanted אני רוצה לשמוע שירים משלי במשחק חחח

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by pizzaguy,

שלום לצוות קראתי את המדריך לחיבור LCD עם בקר HD44780 למחשב ואני חייב להגיד שהוא מצויין והכל עובד סבבה והנה מגיעה הבעיה: לאבא שלי יש את המסך הזה בדיוק בטלפון עם שיחה מזוהה והוא מסוגל להציג עברית ובתוכנה שהמליצו עליה במדריך (LCDSMARTIE) אי אפשר ואני ממש רוצה שיהיה אפשר להציג עברית מישהו מכיר תוכנה או יודע איך? תודה מראש לצוות

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by Y-T-M,

התקנתי אימיול ועכשיו אני רואה שאני מוריד במהירויות ממש איטיות והם אומרים שזה בגלל שיש לי ראוטר ובשביל זה אני צריך לפתוח פורטים הייתי רוצה לדעת איך פותחים את הפורטים לראוטר של edimax ?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  23. כשהיה לי כרטיס של ATI היתה לי תוכנה קטנה הנקראת ATI TRAY TOOLS שהייתה מציגה לי את הטמפ' של הכרטיס שלי ב TASKBAR , מחפש תוכנה זהה שתציג לי את הטמפ' אבל בכרטיס של NVIDIA. ATI TRAY TOOLS לא עובדת על כרטיסי NVIDIA.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  24. אני מתחיל לעשות report עם everest ultimate זה מגיע עד הסוף benchmark sin julia מגיע עד הסוף סוף, עושה V והמחשב מתכבה. ככה כמעט כל report גם אם לא bench מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים. [המפרט בצד] האם זו בעייה ידועה במעבדי ה dual core x2 של amd ? יש מצב שזוהי בעיית חומרה? איך אפשר לדעת? ד"א הטמפ' בסדר.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by omri_ro,

כשאני עושה בIE יבוא של הBOOKMARKS מה FF כל העיברית משתבשת (רואים ג'יבריש) יש איזו תוכנה טובה (עם תמיכה בעיברית) לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.