תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנת Freeware קלה לשימוש וללא הרבה פונקציות, חוץ מהקלטת מסך המחשב... מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מעוניין להעתיק את מערכת ההפעלה שלי להארדיסק חדש, יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אז כך, לפטופ - יש, מקלט GPS - יש, מקלט BT למקלט הGPS - יש, תוכנה שמנצלת את כל זה - אין. או במילים אחרות, אני מחפש תוכנה כמו הiGo רק למחשב נייד, עם מפות של ישראל, ואם אפשר כמובן של עוד ארצות בייבשות שונות, וכמובן אם אפשר אז גם תמיכה בעברית הרי היא מבורכת. חשוב שתהייה אמינה ומקצועית, שאני לא אגיע לי-ם כשאני רושם לה ת"א. למישהו יש המלצה?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה קורה ?? אני רוצה המלצה על תוכנה שאפשר להליף דרכה רקעים מאחורי התמנות עם Green Screen .... תודה
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמתפקדת כמו תוכנת HTPC. לקיטלוג הסרטים והצגת מידע עליהם בעברית. אפשרות לקישור ישיר שיציג בתוכנה שאני אבחר את הסרט עם תרגום. אפשרות הקלטה מהטלוויזיה, שיעבוד גם על מסך המחשב וגם על מסך הפלזמה. איזה תוכנות כאלה אתם משתמשים? מה אתם ממליצים ולמה? תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
1.רוצה לברר אם קיימת ו / או יש תוכנה igo-8 ל P C .??? צריך את זה לעבודה בשטח 2. אם לא האם ניתן להעביר ממחשב כף יד ל P C . .../.../??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את התוכנה הזו להדמיות תלת מימדיות? אני מכיר את התוכנות האחרות אבל לזו יש תוצאות ממש שוות ורציתי לקבל קצת פרטים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס sp2 וכעת הקאזה לא מתחברת לי הבנתי מהודעות בפורום שיש קובץ reg שמסדר את זה אולי תוכלו לתת לי קישור אליו ? תודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מישהו מכיר?, התוכנה הזאת באמת מאובטחת ובטוחה לשימוש? http://keepass.sourceforge.net/ תודה,
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי. בתוכנת KIES של סמסונג היא מזהה את הפלאפון גלקסי 2, אך גלקסי 1 במשך זמן רב כלום בחיבור USB של גלקסי 1 מזוהה רק ככונן חיצוני במחשב שלי(ואפשר להיכנס ולראות תמונות וכו'), לא משנה כמה פעמים ניסיתי ללחוץ "פתור בעיות" בתוכנת KIES עצמה או בהגדרות USB של הפלאפון עצמו - סימנתי SAMSUNG KIES, גם "שאל בזמן התחברות" ומתי שאני בוחר זה לא עוזר וכותב בתוכנה "חבר התקן". כתוצאה מכך אני לא יכול לגבות אנשי קשר וכו' בשביל לעדכן רום.. ניסתי כבל USB אחר - אותו דבר. בפלאפון גלקסי 2 לאחר כמה שניות מזהה אותו בלי בעיה. כמובן התוכנה מעודכנת לגירסה אחרונה מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מישהו ממליץ? אני רוצה בעיקר להורדת סרטים ושירים. אשמח אם מישהו שמשתמש בתוכנה יתן הסבר קצר עלייה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן, הרציתי חיפוש לגבי הנושא והלינק לתוכנה שאמורה הייתה ליצור קבצי LRC שבור. האם יש למישהו תוכנה שעושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שיכולה להקליט סדרה של לחיצות לדוגמה לפתוח דפדפן ,להיכנס לאתר מסוים,להזין בו סיסמה,ללחוץ אישור וכו. ואחרי זה ליצור קיצור (איקון או כפתור) שיפעיל את כל זה בלחיצה אחת בלבד מבלי שאני העשה את כל התהליך כל פעם מחדש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנת NERO אצלי במחשב יש לי כונן DVD פנימי וגם CD פנימי שקניתי צורב חיצוני בחיבור USB קיבלתי איתו דרייבר של NERO חשבתי שזו התוכנת צריבה הכי טובה בעולם אבל מסתבר שלא הכונן אמור לצרוב במהירות 16 והדיסקים שאני צורב עליהם של TEAC +R 4.7 GB אבל צריבה של 6 סרטים לוקחת לו 20-25 דקות עד הסיום איפה הבעיה?בהגדרות של התוכנה?בצורב?איך מתקנים את זה? חוץ מזה, מה ההבדל בין דיסק DVD+R ל- DVD-R? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות פורמט למחשב וקיימת אפשרות בתוכנת NLITE לעשות הטמעת דרייברים ברמת טקסט לתוך המערכת ההפעלה (מה שחוסך את ההתקנה אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה) כל מי שיצא לו לעבוד עם התוכנה אנלייט יודע שקובץ האיזו שהיא יוצרת בסוף העבודה הוא רק לצריבה של CD. לי יש המון תוכנות אבל מפאת הגבלת ה 700 מגה אני לא יכול להתקין הכל. שאלתי היא האם יש אפשרות לצרוב בתוכנת אנלייט וליצור איזו של DVD או שיש תוכנה זהה עם כל פיצרים של אנלייט שתומכת ביצירת איזו ל DVD. אתר התוכנה http://www.nliteos.com/ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 9800 GT וכן מערכת הפעלה חלונות 7. החל מגרסה 300, הדרייבר של כרטיס התצוגה איננו כולל את תוכנת nView, אשר משתמשת אותי לשינוי הרזולוצייה של המסך כתחליף לאופצייה המסורבלת יותר המובנת במערכת ההפעלה. בדרייברים לחלונות XP, התוכנה nView עדיין קיימת. למה Nvidia, הסירו את nView מהדרייברים שלהם לחלונות 7? (הגרסה שלי היא כרגע 306.23)
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום! האם מישהו מכיר תוכנת OCR באנגלית , שאפשר להפעיל אותה מה COMMAND LINE? תודה, עינת
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי אני משתמש בREDIRIS והיא תומכת בעיברית.אבל שאני מכניס את הקובץ לWORD (אופיס 2003) הוא לא מזהה את כל המסמך. אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. כמו שרשמתי בכותרת יש לי קבצי PDF שהן תמונות , שמתוכן אני צריך להעתיק טקסט (איך וכמה שבא לי ) ולהדביק במקום אחר. אמרו לי שאני תוכנת OCR בשביל זה , חקרתי את הפורום ואת גוגל לא מצאתי משהו שעשה עבודה טובה. חלק לא עשו המרה בכלל , חלק המירו לג'יבריש וקוביות וחלק בכלל לא עבדו. חייב תוכנה טובה שתעזור לי . אגב אין לי שום צורך שהתוכנה תתמוך באנגלית כי הטקסט שאני מתרגם הוא ספרדית/אנגלית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לעזור לשכנה שלי, היא בודקת דוא"ל באמצעות תוכנת Outlook Express 6 על גבי מערכת הפעלה WIN-XP. לפני מספר ימים תוכנת האוטלוק הפסיקה להוריד הודעות מייל, (אך מאפשרת את שליחתם). התוכנה מזהה 170 הודעות שתרם הורדו למחשב אך לא מוכנה להורידם. ואני מקבל את הודעת השגיע בקובץ המצורף. דיברתי עם ספקית האינטרנט והם בדקו וראו כי הבעיה אינה בהגדרות החשבון או בהתקשרות בין המחשב לבין השרתים. והגדירו את הבעיה בתוכנה עצמה, והפנו אותי לדבר עם מיקרוסופט. לפני שאני מבצע פעולה זו אשמח להעזר בכם. מה ניתן לעשות על מנת שהתוכנה תמשיך להוריד הודעות מהשרת. תודה רבה עמיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שמעתי מחברים שהמליצו בחום על התוכנה מהי בדיוק והאם היא יותרטובה מקאזאא אימיול ואזורוס
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה / אופציה לנגן מדיה של יוטיוב דרך המחשב בלבד? (ללא פתיחת דפדפן)
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את התוכנה photo impression 2000 היא מיועדת למצלמת hp photosmart 215 ודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם ניתן להוריד אותה מהרשת ע"י תוכנת שיתוף או שחייבים לקנות אותה ברשיון , האם אפשר לכוון לאתר שניתן לקנותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-