עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by udi,

לפי NORTON יש לי וירוס בתיקיה C: system volume information האנטי וירוס לא יכול לתקן את הוירוס ואני צריך באופן ידני למחוק את הקובץ למרות שאני מגדיר להראות את כל הקבצים כולל הבלתי נראים אני עדיין לא מוצא את התיקיה הזאת איך אני מוצא אותה כדי שאוכל למחוק את הוירוס?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי סרט והורדתי לו תרגום מ-Subtitles.2ya.com, הבעיה היא שהסימנים (סימני קריאה, שאלה וכו') מופיעים לימין הטקסט ולא לשמאלו, דוגמא: ?הספקת לעשות קניות !כן במקום: הספקת לעשות קניות? כן! האם יש תוכנה שמסדרת את הבעיה ומשנה את מיקום הסימנים כך שיופיעו כראוי? תודה.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  3. שלום ידידיי הייתי מעוניין לדעת אם ניתן לעשות פעולה הפוכה לחיתוך קטעי וידאו שהיא חיבורם יחד לקטע אחד נניח סרט שמחולק ל5 חלקים בAVI האם אני יכול איכשהוא לחברם יחד לקטע אחד רציף ללא מרווחים ? תודה

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by url,

מקווה שאני בפורום הנכון (זה לא היה קורה אם היו מקבלים את ההצעה שלי לעשות פורום dvd) יש לי קובץ vob שמכיל שני סרטונים שונים אני רוצה לפצל אותו אבל להשאיר אותו בפורמט הvob למישהו יש מושג איך עושים את זה ובאיזה תוכנות צריך להשתמש ??(זה היה רק כדי להשאר בקטגורית התוכנות ;D ;D ;D)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by KapiSH,

כולכם וודאי מכירים את קבצי ה-NFO עם תמונות ה-ASCII בתוכם... הבעיה שלי היא שבחלק מקבצי ה-NFO שאני מוריד משום מה נכתבים בזיגזג... שורה ריקה שורה מלאה... דוגמא: כפי שבטח כבר הבנתם זה אמור להיראות כך: מה שאני עושה זה פשוט לוחץ על "חץ למטה" ו-"אנטר" וחוזר חלילה... כמובן שאני לא יכול לעשות זאת על כל הקובץ... לכן אני מעוניין לדעת אם ישנה תוכנה שמסירה כל שורה שניה ריקה במקום השיטה הצולעת שלי...? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  6. המספר שלי הוא:86102045 ומי שינסה לחפש אותו ...הוא יגיד לו שאין משתמש כזה.... מה אני עושה??? ??? :AR15:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך : HERCULES Prophet AIW 8500DV עם כניסת וידאו, אני מעוניין בתוכנה אשר יודעת ללכוד יציאת וידאו זו, ובזמן אמת ( RealTime ) לשמור את הוידאו כ- DivX4 ( אני מניח שזה הפורמט הכי טוב כרגע לשמירת וידאו - יחס מקום/איכות ) ??? על אילו תוכנות תוכלו להמליץ לי ומהיכן ניתן להורידן ? בתודה מראש, גיא.

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by THE_COMMANDER,

עשיתי כונן וירטואלי ואני מנסה להתקין GTA3 הנה לינק http://rotter.net/nor/computer/170376.shtml

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by INFERNO,

כמה קיבלתם? אני יתחיל קיבלתי 1160 המחשב שלי דיי עייף.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by AK,

אתם יודעים מה מסמלות האפשרויות: Refresh Delay Item Delay ומה יהיו המספרים הטובים ביותר לרשום באפשרויות אלה? ???

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by guyyug,

הורדתי קובץ גדול שאי אפשר לצרוב בדיסק אחד עשיתי אובר ברן בנירו אבל אי אפשר לקרא את הדיסק לכן רציתי תוכנה שמפצלת את הקובץ ל2 או לערוך ולחתוך קטעים צריך להוריד רק 3 מגה גם עזרה בנירו תתקבל בברכה הדיסק נצרב אבל אי אפשר לקראו אותו

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  12. ;D תוכנה שעובדת בדוס וניתן לבדוק בעזרתה תקינות זכרון / לוח אם / חומרה אחרת עם מישהו מכיר תוכנה כזו איפה ניתן לשיג אותה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים, יש לי שיר באמפי3, ואני רוצה להוריד לו את הקע של השירה...ולעשות אותו רק מוזיקה... האם אפשר? עם איזו תוכנה? ואיפה אפשר למצוא הדרכה לתוכנה איך עושים את זה? תודה, חציל

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. כאשר אני עושה Live update, הוא מחפש ומוצא עידכונים רק ל- live update עצמו. ה live update לא מוגדר לעבוד אוטומטית. כיצד אפשר לתקן את הבעיה? בתודה מראש, עדי רובין. עריכה: מדובר בגרסה 2002.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by theDEVILScomeback,

יש לי את הגירסה 5.0 pro יש לי מחצה 1 בלבד ואני רוצה לפצל אותה לכמה חלקים איך עושים את זה? אנא עיזרו לי!!! אם מישהו יכול לעזור לי באייסיקיו אז הנה הוא: 135093468 אנא עזרו לי זה דחוףףףףףף

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. Started by bennyriz,

בתוכנה CDRWIN ובגירסאות האחרונות של התוכנה NERO ניתן לצרוב דיסקים של מוזיקה ע"י הקובץ CUE. הקובץ הזה מצביע על קובץ MP3 או WAVE ובתוך הקובץ יש את הפרטים של הדיסק כמו חלוקת השירים שמות השירים וכו'. אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור את הקובץ CUE הזה. יש תוכנה שנקראת "CDRCue Cuesheet Editor" ובעזרתה ניתן ליצור קובץ כזה באופן ידני או לשנות קבצים כשאלה שכבר קיימים. אבל אני מחפש תוכנה שפשוט תיקח דיסק ותעשה לו ריפ לקובץ CUE. מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  17. בעקבות שרפת המחשב הקודם קניתי חלקים והרכתי מחשב כמעט חדש ?(חלק מהחלקים הם מהישן אבל גם מהשנה האחרונה) הנה המפרט: ASUS A7V333 ATHLON XP1800+ TRANSED 256MB 333MHZ DDR HERCULES PROPHET 2 TITANUM HERCULES GAME THEATHER ASUS E616 RICOH ADP MP7200 MAXTOR 60 GB 7200RPM PINNACLE PCTV ועכשיו לשאלה למה אני מקבל 4700 נקודות ב 3DMARK 2001 כשמערכות דומות מקבלות 6000+/- יש WIN XP ודטניטור 28.32

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  18. כאשר אני נכנס ועושה חיפוש הוא אומר לי שלא נמצא שרת וכאשר אני נכנס לשרתים ולוחץ על שרת כלשהו הוא אומר לי שהוא לא יכול להתחבר. אז איך אני עובד עם התוכנה הזאת???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני חושב שהכונן שלי עבר את הפצא ואמור להיות מולטי זון אבל התוכנה מסרבת להקרין מאיזור 2 יכול להיות שpowerdvd ננעל? וצריך לפרוץ אותו איכשהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tal5ab,

חיפשתי בנרות ולא מצאתי קוד מלא וטוב הבעיה היא הנקודה .. כל מספר מיוצג ככה: המספר ועוד ספרה שמציינת מיקום הנקודה. מצאתי יופי של אלגוריתמים לחילוק עצמו בביטים אבל מה לעשות עם הנקודה? אפילול על הדף זה לא יוצא לי טוב אשמח לעזרה או להפניה לקוד :

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by eyal,

??? ???

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  22. מדי פעם... לפעמים זה לא מופיע....אפילו אם אני סוגרת את החלון...רק אם אני מאתחלת זה נפתר... ממה זה נובע? ואיך פותרים? (חוץ מהאיתחול)....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Cyb3rGhost,

אוקיי המצב הוא כזה... יש לי רשת מחשבים בבית ואני מוחבר לאינטרנט דרך המחשב השני ב-GATEWAY הבעיה היא שהאיי סיק יו לא מסוגל לקבל ולשלוח קבצים בגלל זה יש איזה שהיא דרך לסדר את זה ?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים