תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מותקנים לי במחשב 2 דיסקים קשיחים בממשק SATA. (אני עובד עם XP PRO). לא מותקנים לי דרייברים של SATA. אני צריך להתקין? מה זה נותן? מוסיף ביצועים?תודה.
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הadobe reader התחיל להשתמש בכמויות זיכרון די גדולות. למשל עכשיו יש לי 3 מסמכים פתוחים והפרוסס תופס 244,000 ב- memory (private working set) יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי המלצת היום לתוכנה נחמדה (אחרי Meedio Essentials ל-HTPC) היא תוכנת MoodLogic. התוכנה משתמשת במאגר נתונים ענק שהיא הקימה ע"י בחירות המשתמשים ויוצרת רשימות שירים לפי "מצב הרוח" שלכם. מה זה אומר? זה אומר שאתם יכולים לסמן שיר מסויים שיש לכם, ללחוץ על Create instant mix, ולקבל רשימה של שירים "דומים", שנוצרת בצורה איכותית (אני הייתי מופתע מאוד מהתוצאות) ע"י הצבעות המשתמשים, זיהוי ה tempo של השיר, וכו'. תוכנה נחמדה, שווה לבדוק..
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי בנות! לעניין! הנה 2 הבעיות שלי [ויש לציין שהמחשב טרי לאחר פרמוט!]: 1.תוך עבודה רגילה בשולחן העבודה ....אני עובד עם מספר ספריות...ופותח לעיתים מספר של חלונות אקספלורר. פתאום, אחרי זמן מה, אני שם לב שצריכת המשאבים עולה בצורה משמעותית. אני עושה CTRL+ALT+DEL ומסתכל על ה TASK MANAGER.... בדרך כלל אני רואה תהליך אחד שתופס פתאום אחוזי CPU גבוהים....ואולי גם זכרון רב... אני לי יודע איזה חלון זה ...אז אני סוגר את כולם.אפילו אם אדע מי זה-זה יישאר עד שאני אסגור את כולם כנראה. מה נסגר? למה זה קורה? סתם שתדעו...אני מעלה ת'מחשב אחרי RESTART עם 40 תהליכים עובדים כבר [זה לא הרבה??] ... ועם 200MB זכרון תפוס. 2.ממש מוזר. אני משחק משחקים מסויימים [שהם כמובן ב FULL SCREEN]....ואז רנדומל…
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני צורב תוכנה שאמורה לעלות בלי WINDOWS שאני מפעיל מה CD ROM היא לא עולה ... או שאני צורב לא נכון או שצריך להוסיף קבצי בוט בנוסף ... איך אני גורם לתוכנה לעבוד מבוט ? ולא ממערכת ההפעלה ? לקחתי דיסק 1 והשוותי מול השני יש את אותם קבצים אבל הדיסק השני לא עולה מבוט והראשון כן . מישהו יכול להראות לי את כל התהליך שלב אחרי שלב איך מוסיפים קבצי DOS או וואטאבר שהתוכנה תעלה עם ההדלקה של המחשב ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט AVI, בשני חלקים. כרגע אני מוסיף לו תרגום ותוך כדי כך הופך אותו לDVIX. השלב הבא הוא להמיר לDVD ולצרוב בדיסק 4.7 ג'גיה כדי שאני אראה בDVD שלי. וכאן הבעיה: זה שני חלקים! יש דרך לאחד את זה? בלי לפגוע באיכות הקול או התמונה? ניסיתי כמה תוכנות, אלב תמיד אחד מהם נפגע... אפשר לאחד אולי בזמן הצריבה? אני פשוט רוצה להגיע למצב שזה יהיה קובץ אחד וכשאני אראה בDVD זה לא יפסיק וימשיך עם התרגום המובנה כאילו זה חלק אחד... תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שהיא אומרת. אף אחד כאן לא יודע בפורומים? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני שומע את הסאונד מקוטע, מה שמוזר זה שאתמול זה לא קרה... מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
צרבתי בnero דיסק מוזיקה ואני רוצה להמשיך להוסיף עוד שירים איך אני עושה את זה בנרו ולא סגרתי את הדיסק עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התקנתי את הWINAMP פרו והוא מעצבן אותי כי את כול הסרטים והסדרות הוא פותח לי ממנו ולא משנה כמה פעמים אני מגדיר לו בררת מחדל שונה. משהו יודע איפה בהגדרות משני את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
או לכבות את המסך או להכניס אותו למצב בטוח. התוכנה של הוינדוס לא תמיד עושה סטנד ביי. אם לדוגמה אני רואה סרט ונירמתי ואחרי סרט המדייה פלייר עדיין עובד זה לא עושה סטנד ביי.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברה, יש לי 1.98 ג'יגה פנוי ב-c ואני לא יכול להרשות לעצמי לכסות את המקום הזה בהורדות מה-Azureus (שנמצא ב- C:\Documents and Settings\*user name*\Application Data\Azureus\downloads) וכשאני מוריד איזה קובץ של ג'יגה ומשאיר אותו שם כדי לעשות אפ לוואד המחשב איטי בטירוף כי לא נשאר מקום בכונן.... אז אפשר איכשהו לשנות את מיקום ה sherd folder של האזוראוס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, חזרתי לשחק בbattlefield 3 מכיוון שמחלקים אותו בחינם והייתי צריך לעדכן את הדרייברים כי המשחק קפא לי אחרי מס' דקות. הסתבכתי טיפה אבל בסופו של דבר עדכנתי את הדרייברים להכי עדכניים לכרטיס המסך שלי (HD4870) ועכשיו המשחק עובד כמו שצריך. הבעיה היא ששמתי לב שטקסט, בעיקר בדפדפנים (אולי רק בדפדפנים) לעיתים נראה מוזר ומרוח/מטושטש. איך אפשר לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
למי שיש והוא בטוח שיש לו מותקן dx 8.1b אז שיריץ את dxdiag ויגיד לי איזו גרסא רשומה ב DirectX version, תודה רבה. נ.ב: הרגע שמתי לב שעברתי את ה1000 הודעות ועכשיו אני "משתמש וותיק". נ.ב2: הרגע שמתי לב שהשעה היא כמעט 4 בבוקר ובמקום לישון אני מתעסק בשטויות. נ.ב3: ושמתי לב שבמקום פשוט ללכת לישון אני עסוק בלכתוב נ.ב-ים. נ.ב4: ביי ;D
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
החלטתי לנסות את מזלי בפוטושופ...מה דעתכם? אני חייב לציין שזו החתימה הראשונה שלי אז לתת הערות,הארות והערות בונות.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם ARCHIVE של RAR שיש לו ססמה, אני צריך תוכנה או דרך מסויימת למצוא את הססמה הזאת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
תסתכלו : זה מאתר של מייקרוסופט ורשום " תומך XP SP2-3 " .
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אהלן, לאחר הרכישה של ה GA-K8N Ultra הורדתי גרסה אחרונה של MotherBoard Monitor וכל ניסיונותי להתאימו אל הלוח העלו חרס. אמנם חלק מהחיישנים מראים קריאות שונות אבל עדיין לא מצאתי את עמק השווה בהתאמה שלהם. מה שבערך עובד זה הטמפ' שלו הלוח ושל המעבד. בעצם גם הקריאה של מהירות מאוורר המעבד. כיצד אני יכול להתאים את החיישנים והקריאות ? בברכה, שחף.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
צריך עזרה בקשר ל , outpost firewall יש לי בעיה של ניתוקים - אחרי כמה זמן של עבודה איתו , למרות שהגדרתי איתו את כל התוכנות p2p וכל הדברים עובדים עם פורטים פתוחים. הוא פשוט חוסם לי את , matav.bezeint.net שזה בעצם הספק אינטרנט שלי , פורט 1701 או משהו. בטענה של intruder blocked ואז החיבור אינטרנט מתנתק לי.. מה עושים ? יש משהו שלא הגדרתי נכון ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של אדובי את גירסת הניסיון ואני מקבל לאחר פריסת הקובץ את ההודעה הבאה ואחריה נזרק מההתקנה. מישהו יודע ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש סרטון שאני רואה דרך הדפדפן אני רוצה לראות אותו רק בהילוך יותר איטי אפשר לעשות דבר כזה עם תכנה או משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול להתחבר למייל שלי דרך האאוטולוק 2007 יש למישהו פתרון
-
- 10 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לנהיהול הורדות. משהו בסגנון DAP קלה למחשב עם כמה שפחות פרסומות ושטויות נוספות שיותקנו איתה. אשמח להמלצה. תודה מראש, L.A[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:14:48 אחרי חיפוש קצר פה בפורום ראיתי שהרבה ממליצים על FLASHGET.ננסה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היום ניגשתי למחשב בבוקר, ולהפתעתי הרבה נעלמה לי תיקיית הMy pictures, כנראה שאחד הילדדוס שהסתובב פה, לא אהב אותה כ"כ ומצא לנכון למחוק אותה, או שהיא נעלמה מעצמה, אבל ההסבר הקודם נשמע יותר הגיוני. ניסיתי את כל התכונות בסטיקי ולא עזר, יש למישהו עוד רעיון?? [br]פורסם בתאריך: 16 דצמבר 2007, 18:25:12 עזרה?? ???
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אפשר לגרום לchrome לסנכרן בין דפדפנים רק הרחבות ספציפיות ולא את כולן ביחד? לדוגמא יש לי Smooth Gestures שאני ממש לא צריך על המאק. אין לי בעיה שהיא תסתנכרן אבל תהיה ב disable או משהו. תודה לעזורים.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-