תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום ידידיי השבוע ניסיתי לפתוח קובץ BIN באמצעות קובץ CUE שניהם נושאים את אותו השם בדיוק אך שאני מנסה לפתוח את קובץ הBIN מופיעה השגיאה UNABLE TO MOUNT IMAGE. CUE SHEET:LINE1 - FILE NOT ACCESSABLE WHAT TO DO ?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש באתר מאמאר על לעשות חורים למאווררים במארז ולהוריד גדלים של חורים להדפסה הורדתי את הקובץ של הגודל 80 ממ והוא עם סיומת pdf איך פותחים אותו עם איזה תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זקוק לתוכנה שממירה הקלטה ישירה ממקרופון של המחשב ל MP3 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי איזו תוכנה שכנראה "השתילה" את עצמה ללא ידיעתי ועולה כל הזמן ב-STARTUP ואני לא מצליח לאתרה לא ב-MSCONFIG ולא ב- REGISTRY. פרטים: עולה חלון ובכותרת שלו כתוב INDICATOR ואז הוא כותב the program already running מדובר בWIN98 אני מחפש איזוהי תוכנה לניתור כל התוכנות וה-SERIVICES שעולים בSTARUP (כזאת שתריץ את כל התוכנות שרצות ברקע אחת אחת ותעשה PAUSE בין כל תוכנה ככה שאוכל ליראות מה מריץ את INDICATORה הזה)
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (והסבר איך להפעיל אותה) למה שמתואר בכותרת השתמשתי בreMPEG2 כדי ליצור את קובץ הוידאו לקראת הכנת mini dvd (הקובץ הוא ללא סיומת אך הוא מתנהג כמו קובץ vob ללא אודיו כלל). ניסיתי להשתמש בTmpeg בשביל לאחד בין הסאונד והוידאו אבל יש בעיה שהם לא מסונכרנים.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי את סרט מסוים (נסיך מצרים). כשניסיתי לראות אותו במדיה פלייר לא הצלחתי (רק שמעתי סאונד). אבל כשראיתי אותו בתוכנה דיוקס (עם המקודד divx 4) הצלחתי לראות את הסרט. איך אפשר לראות את הסרט במדיה פלייר (יש לי XP) ולא רק בנגן של DIVX???
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
טוב אז ככה, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה הוא מקפיץ לי הודעה ארור קטנה ורושם בה "unknown cpuid data!!" ולפנות לאיזה אימייל.... אחרי ההודעה הזאת, התוכנה עולה אבל עם פרטים לא נכונים נגיד הוא רשם לי שהמכפלה שלי היא 16 וה FSB הוא 156 אבל בעצם המכפלה שלי היא 18 וה FSB הוא 140... המ..למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס טלויזיה (pinnacle PCTV PRO) יש לי סרט ממצלמת ווידאו שאני רוצה לחבר לכרטיס טלויזיה ואכן עשיתי זאת וראיתי את הסרט שבמצלמה - במחשב. בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה יש אפשרות של capture שזה פשוט להקליט קטע מסוים במחשב. אבל אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל ממש לערוך קטעים לסרט ולאגד את זה לסרט אחד. יש איזה תוכנה (עדיף פשוטה) שתוכל לעזור לי???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הגירסה הכי חדשה של הNERO BURNING ROM 5.5.8.2 אך אני הופך אתה לNero Express. אמרו לי שNero Express בעם הנרו הרגיל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלאחרונה האי סי קוי לא שלח הודעות לפלפון של מישהו כנראה המישהו הזה ב אורנג כי אי סי קוי יותר לא שולחת לאורנג אלה רק לסלקום שזה האכזבה הגדולה ביותר באי סי קוי במקום לשלוח לחבה פופולרית שכולם בה היא עוברת לחברה נטושה כמו סלקום!~!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני צריך לגרום לקובץ של פאור פוינט לפעול כאשר מכניסים את הדיסק לתוך הסידי-רום, ניסיתי בעזרת ה- Powerpoint viewer אך הוא הופך לי את העברית, אני כבר לא יודע מה לנסות, אם משהו יעזור לי אני אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
:asthanos: כול פעם שאנ נסנס לאינטרנט ( אינטרנט אקספלורר 6 ) לאתר הבית או לאתרים אחרים לאחרים מדיי פעם אבל לאתר הבית זה כול הזמן קורה קופץ לי מסך לבן כול המסך נהיה בצבע לבן ועים אני לא עושה alt+F4 זה לא יורד ואחריי שאני עושה alt+F4 הכול חזור למצב הנורמאלי ואני רואה את האתר שרציתי לראות לפני שקפץ המסך הלבן איך אני פותר את הבעייה הזאת זה מאוד מעצבן אותי
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
חוץ מקובץ ה- BIN...? תודה The Doorman
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב Borland Pascal אחרי שאני עושה Compile והכול טוב, אני לוחץ על ה Run אבל מקבל הודעת Error : " Runtime erorr 105 at 0001.003f" אני יודע שצריך להוסיף איזה קוד או משהוא לתוכנית כשאני רושם אותה מיד אחרי ה Program נראה לי, אבל אני לא בטוח. מישהוא יודע מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה דחוף מאוד! ובנוסף עם אתם יכולים להמליץ לי על אתר עם מבחני מתכונות ותשובות זה יהיה נהדר!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש דיסקים חדשים לצריבה של יותר מה 700 MB {לא כל כך חדשים אבל עדיין } וכאן השאלה האם כדי לצרוב עליהם צריך תוכנה מיוחדת ואם כן אז אזו ? או האם כל תוכנת צריבה פשוטה יכולה לעשות זאת ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט אבי אני מעוניין לצרוב אותו כ VCD אבל הוא ארוך מידי אז אני מענויין לפצל אותו לשני חלקים ולשים על שני דיסקים עם איזו תוכנה אני עושה את זה ? אני מתכוון להפוך אותו לשני סרטים נפרדים שאפשר להפעיל כל אחד בנפרד ולא צריך לחבר אותם שוב כמו נניח בתוכנה HJSPLIT
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
-
כל הקבצים במחשב שלי עם סיומת jpg ו mp3 הפכו ל VBScript מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנת שתעשה לי קצת TWEAK ל2000PRO שיש לי על הנייד.. בזמנו כשהיה לי 98SE השתמשתי בWINBOOST שהיה ממש אחלה אבל הוא לא עובד כמובן על 2000 ובXP אני עובד עם TWEAKXP מישהו מכיר משהו ל2000??
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
היי אני צריך תוכנה, חיצונית לא מה שיש במערכת ההפעלה, שמאפשרת להזיז את המצביע ללא עכבר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג את התוכנה ולמי שיש אודה לו אם ישלח לי.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-