תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מעוניין לדעת דברים ב ADSL יש לי ADSL 1.5 מגה ויש לי רק את התוכנה קזה להורדת שירים וסרטים כמו שכולם כבר מכירים את התוכנה , אבל לצערי כמו שכולם כבר יודעים לצערי התוכנה איננה תומכת באנטרנט מהיר ואני מוריד במהירויות מגעילות של 0.75,0.08 ועוד ... שאלתי האם יש פיתרון לתוכנה אחרת ששם יש רק משתמשים מהירים שיכולים לתת לי פס יותר רחב ואני באמת יוכל להוריד בקצב שאני רוצה שהוא 100,200 ועוד יותר מהר אפילו אשמח לתשובה מתן!!!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם שוב, בצפייה בחלק מהסרטים בMEDIA PLAYER אני מקבל כרגיל EROR שלא ניתן להוריד את המקודד ואני רואה קטעי וידאו AVI באיכות גבוהה ביותר אבל ללא סאונד וזה מה ששמתי לב שאותם סרטים ללא סאונד הם באיכות גבוהה ביותר, בעייתי היא שאין לי שמץ של מושג קלוש איזה מקודד אני צריך, אולי אתם יודעים ? :
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זו בעיה דיי נפוצה אם אני לא טועה והאי סי קיו רושם runtime error c:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination זה קרה לי פעם מזמן אבל אני ממש לא זוכר איך סידרתי את זה היה לו בעיות מסך לאחרונה ועשתי מלא כיבויים למחשב מבלי לצאת מסודר ועכשיו כשהחלפתי מסך זה רושם לי את זה אולי רישומי דרבירים נדפקו או משהו כזה? מי יודע איך לסדר? תודה מראש נועם
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש כל דבר שמופיע בו lop ומחקתי כמה דברים אך ללא הועיל. ניסיתי גם לחפר ברג'יסטרי אבל גם שם לא היה דבר. איך לעזאזל אני נפטר מהזבל הזה?! בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היום פירמטתי ת'מחשב ונמחקה לי תוכנת הצריבה איסי סידי כריטור 5 פלטיניום. ועכשיו אין לי תוכנת צריבה. מי מביא לי לינק לתוכנה? (הבסיק גם בסדר) ואם יש עוד תוכנות טובות אבל קלות ולא מסובחות שנתקעות באמצע הצריבה אז בסדר, רק לא נירו, תוכנה מסריחה. (כל אחד והדעות שלו 8))
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משיהו יכול להמליץ על תוכנה שאפשר לעות בה RIP ל-stream של וידאו ברשת?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני משתמש בEasyDivX 0.81 ואני עושה סרט עם AC3 כל התהליך עובר יופי ואני מקבל בסוף הודעה שהכל הסתיים.( לוקח שעתיים) הבעיה שהסאונד לא במקום הוא מאחר בכמה שניות, איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכנת צריבה nero 5.5.8.2 וכל פעם שהיא מתחילה לצרוב היא אוטומטית משנה את ה-priority שלה בווינדוס ל-high priority ובכך המחשב שלי מושבת. אני מנסה לשנות את התהליך לנורמל normal אבל בכל פעם שאני מעלה מחדש את הנרו הוא משנה לי את זה חזרה ל-high. מה עושים? יש לי צורב ricoh x20 ו-windows xp professional. ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
look here
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
מחשב משרדי של חבר חטף BOOT VIRUS שתוכנת האנטיוירוס זיהתה כ-RP.DECEMBER.B. ברור קצר העלה שזהו כנראה וירוס הנקרא גם RHUBARB אבל לא ניתן להסיר אותו מה-MASTER BOOT של C כי משום מה האנטיוירוס לא מזהה אותו שם (דוקא דיסקטים מזוהים). חיפשתי דרך לנקות את ה-MBR וראיתי של-MCAFEE יש תוכנית BOOTSCAN שכנראה ניתן להריץ בדוס לצורך ניקוי. מחר אני אנסה ורציתי לשאול ממי שיש לו את מקפי האם אכן זה אפשרי בלי צורך להתקין את כל תוכנית האנטיוירוס. יש לי את קבצי ה-DAT המעודכנים של הוירוסים. לחילופין האם מישהו יכול להציע דרך אחרת לטפל בבעיה? בתודה מראש RM
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד שאני מוריד סרט בקאזה שהוא Divx אז אי אפשר לפתוח אותו ואם זה Mpeg או משהו שהוא לא divx אז אפשר! האם יש דרך לראות את הסרט בזמן ההורדה????
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS CUV4X מעבד פנטיום 667MH התקנתי את התוכנה MBM 5 ואני לא יודע איך לקבוע את ההגדרות... ? ... ? איך אני משיג דרך התוכנה את הטמפרטורה של המעבד ? כתוב לי טמפרטורה של SENSOR 1 ... וSENSOR 2 אבל לא יותר מזה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישד תוכנה שבודקת את החום בכרטיס מסך? כי אתמול נגעתי בכרטיס והוא היה רותח. GF2 MX400 NVIDIA. יש על הציפ' מאוורר
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי שני הרד דיסקים במחשב אחד עם 40 GB והשני עם 4 GB. ההרד דיסק הקטן הוא בFAT32 והגדול בNTFS . אני רציתי לשנות את ה40GB לFAT32. אבל התוכנה אומרת שההרד דיסק השני הוא DYNAMIC DISK ולא NTFS ובWINDOWS כתוב שזה NTFS ובגלל שזה DYNAMIC אני לא מצליח לעשות שינוים ולהפוך את ההרד דיסק FAT 32 וליצור מחיצות כל האפשרויות סגורות לי שם בעוד שבהרד דיסק הקטן אני יכול לשנות מה שבא וליצור מחיצות. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזו? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שברגע שאני מפעיל אותה, אני לוחץ על קישור באינטרנט והיא שומרת את הכתובת של הקישור שעליו לחצתי. זאת כיוון שיש אתר שירים בפלאש שאני רוצה להוריד ממנו עם FlashGet אבל לא יכול כי הלינקים בפלאש עצמו, כשאני מוריד ידנית זה תמיד נתקע באמצע. ניסיתי להגדיר בפלאש גט שיתפוס לחיצות אבל הוא לא תופס, התקנתי GetRight וגם היא לא תופסת (וכן, סגרתי את הדפדפן אחרי שהגדרתי להן לתפוס לחיצות), לא יודע למה אבל מאז Win2000 שום תוכנה שאמורה לתפוס לינקים לא עובדת, לא ב-2000 ולא ב-XP... יש לכם אולי תוכנה כזו שברגע שאני לוחץ על לינק היא שומרת אותו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ואני רוצה להשאר אם הרשימה שלי באיי סי קיו, איזה קבצים אני צריך לצרוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מגן על תא מפני מחיקה שאני מסמן הגן על תא והגנת חוברת עבודה עדיין אפשר למחוק תאים
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היא XP HOME ENABLED עם הדפדפן שמגיע איתה (6). לפני זמן מה נעלמה לי שורת הסטאטוס בדפדפן (בשורה בתחתית הדפדפן, בה מופיעים סטאטוסים שונים). במחשב מוגדרים 2 משתמשים ורק לאחד מהם היא נעלמה. ניסיתי לחפש ב-OPTIONS ולא מצאתי כל אפשרות כזו. החזרת ה-OPTIONS לברירת המחדל לא עזרה. מישהו יודע ? מכיר מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה nero express עכשיו בנירו הקודם הצורב שלי ( ריקו x20 ) היה צורב audio ב3 דקות ככה קצת יותר עכשיו בנירו הזה הוא עושה את זה מה זה לאט הוא כל שיר מעתיק ובודק אותו יש אפשרות אחרת בתוכנה? תודה מראש אלירן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנסתי בטעות פלאג לא רצוי באקספלורר :-/ איך אני מוציא אותו ???
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מזה כבר חודשים שאני סובל מהבעיה הכי מוזרה שאי פעם נתקלתי באייסיקיו. הבעיה היא שלעיתים קרובות מאוד הודעות שאני שולח לחברי מהרשימה והודעות שהם שולחים לא מגיעות!!! אני פשוט משתגע, איך זה יכול לקרות! ניסיתי כבר הכל. פירמטתי, התקנתי גיסרא חדדשה, קבעתי הגדרות לברירת המחדל אבל נאדה! אני חייב לציין שהבעיה קורת לעיתים קרובות, כל יום, כמה פעמים, אבל אני כן מצליח להתכתב עם אנשים בעיקרון. האם זאת יכולה להיות בעיה של הספק שלי? 012? עזרה בבקשה :saint:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי תיקייה שאני רוצה להגן עליה בסיסמא (לא, לא ה-pr0n שלי ;D), ואני מחפש עכשיו בנרות תוכנה שתאפשר לי לסגור את התיקיה הזאת בסיסמא שאני יבחר, מי מכיר כזאת? נ.ב אני עובד ב-WinXP.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה עכשיו היא הייתה מכווצת עכשיו פתחתי את הכיווץ ויצאו ממנו משהו כמו 10 קבצי .VMD מצאתי הוראות פתיחה והיה רשום שצריך לעשות לקבצים FIX עם WINRAR או משהו כזה... עכשיו אני לא כ"כ מבין מה זה הFIX הזה. ניסיתי לשנות ידנית את הפורמט לRAR וZIP וACE בRAR זה רשם שיכול להיות שהפורמט לא ידוע, או שהקובץ פגום בZIP אותו דבר בACE זה פתח את הקובץ, אך לא ראו כלום בתוכו... כל קובץ בערך שוקל 15 מגה.. בהשערה שהקבצים אינם פגומים, מה אני יכול לעשות כדי לפתוח טוב את הקבצים?
-