עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום,יש לי מיקרופון למחשב שעובד אצלי נורא חלש בלוח הP5E. אבל זה לא בעיה במיקרופון כי ב2 מחשבים שונים אחרים,הוא עובד ממש טוב ונורמלי, וכל הזמן אנשים בסקייפ ובמסנג'ר מתלוננים על כך שהם שומעים אותי חלש כשאני משתמש בו. אני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם הלוח P5E של אסוס,ואני מנסה למצוא פתרון לבעיה מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  2. חבר שלי חטף וירוס רציני כנראה מפייס-בוק. כפי שאתם בטח מכירים הוא מטיס מלא תוכניות "אנטי ספיי" שלמעשה הם ספיי בעצמם. הבעיה שהמחשה נתקע לפני שאני מצליח לסיים להתקין את האנטי וירוס, ואני כמובן לא מצליח להתקין את האנטי וירוס דרך SAFEMODE שם המחשב רץ חלק ללא תקיעות. כעת הצלחתי בצורה משונה ביותר להתקין NOD32 החדש ביותר בגרסאת הטרייל. הוא למעשה לא סיים את ההתקנה המלאה אך באיזושהיא צורה מוזרה, האנטי וירוס הצליח לרוץ. הייתי מעדיף עם מישהו יודע על אנטי וירוס שיכול לרוץ בסייף מוד דרך דיסק ללא התקנה או אנטי ספייור שיכול לרוץ באותו צורה. אם הוא יוכל להדריך אותי בצריבת הדיסק הודה לו מאוד.

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  3. שלום מקווה שאני במקום הנכון ושזו שאלה שיש לה תשובה... לפני שנה יצרתי את התמונה המצורפת באתר שבו אפשר לבחור כל מיני אפשרויות לפרצופים, לבוש, תכשיטים, תסרוקות וכך להרכיב לך כל מיני דמויות. לצערי כל התמונות שיצרתי באתר זה אבדו עם הדיסקונקי. הייתי מעדיף למצוא את האתר המקורי ולא אתר אחר אלטרנטיבי מסיבות שלי שמסובך לפרט. תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by guy_pr,

שלום יש לי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום לדיסק וראות אותו ב DVD איך אני עושב את זה ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by lowdez,

התקנתי Vista ועדכנתי אותו לSP1, הדבר הכי מאכזב בכל הסיפור כאן, זה שמייקרוסופט עדיין שמו את ההגבלה על הmax half open connections שלהם ל400. יש למישהו קובץ פרוץ שנותן את האופציה להגדיל את מספר החיבורים לאיזה 50,000 ? אני צריך קובץ שמותאם ספציפית לSP1, כי כל מה שחיפשתי באינטרנט נותן לי מסך כחול בהעלאה של החלונות.

6. אני בעצם מחפש תוכנה שתראה לי מה קורה על הכונן כתיבה/קריאה שתראה איזה פרוסס מפעיל אותו ולאיזה קובץ הכונן ניגש

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. Started by tzuriely,

אהלן, אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שתאפשר לי ליצור מעיין נקודת שחזור מלאה. ז"א שברגע שאני ירצה אני יוכל לחזור לנקודה שהגדרתי, ואקבל עמדה נקיה לגמרי ,ז"א כל מה שהותקן אחרי לא יהיה קיים כנ"ל לגבי קבצים שנוצרו. ז"א שמבקרה שאני קובע נקודה מיד אחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה, כשארצה לחזור לנקודה זה בדיוק מה שאקבל. אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה לאחר כל ריסט, השאלה שלי היא האם אני יכול להגדיר את זה אחרת שרק כשארצה יתבצע השחזור? ואם כן אמח אם תמליצו על אחת כזאת. תודה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/Death-of-a-Star-83938089

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by drortes,

אהלן חבר'ה, משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייבר ל audio device on high definition audio bus . התקנתי את הדרייבר של הסאונד למחשב , אבל משום מה זה מראה לי שלא התקנתי את זה , ובתוך ה- device manger הוא מופיע על צהוב.. המחשב הוא מחדש חדש של lenovo 7298 , חדש מהארגז.. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  10. Started by Falcon007,

צריך את התוכנה הכי מתקדמת והכי טובה תודה רבה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  11. זה קרה גם בהתקנת MEDAL OF HONOR הראשון... מישהו יודע מזה אומר בכלל?.. תודה מראש

12. דפדפן של IE דווקא כן עובד ואני גולש , מה יכולה להיות הבעיה?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. טוב, אז ככה. איך שקיבלתי תמחשב החדש התקנתי תדרייברים החדשים שלNVIDIA ה 158.22, מכאן והלאה היו רק בעיות ותקיעות, גם בBF2142 וגם בLOST PLANET. בהתחלה, חשבתי שהבעיה היא בחומרה. ואז, אחרי שהחליפו לי רכיב אחר רכיב כי גם הטכנאים של IQPC לא הבינו מה זה, הבנו ביחד שכנראה זו בעיית תוכנה\דרייברים. בהמשך לכך, ביררתי קצת באינטרנט איזה דרייברים טובים לLOSTPLANET ובאמת הורדתי את 160.02 וLOSTPLANET לא נתקע יותר, אבל, הBF2142 המז***ן הזה ממשיך להתקע!!!!!! איזה עצבים עם זה. אני עכשיו עם דרייברים 165.01 בטא ועדיין נתקע.. למישהו יש רעיון \ בעיה דומה? אני חיפשתי באינטרנט הכל על זה לא מצאתי כלום. זה מייאש! הנה תמונה שמראה איך זה נתקע בBF2142: הנה הקישור לתמונה אם לא פועל: http://www.z…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by Impreza,

התקנתי את Zone Alarm Internet Security suite ולא אהבתי את כל האופציות, ב MSN זה כל הזמן רשם לי על זה בקיצור הסרתי את התוכנה וניסיתי להתקין את הזון אלארם פרו הרגיל ונתקלתי בשגיעה עם הEXPLORER של send או don't send ו TrueVector Service שזה גם רושם send error report או don't send בקיצור זה לא מתקין מחקתי את כל מה שקשור לזון אלארם מהמחשב וגם מהרג'יסטרי אבל כלום לא עוזר :s05:

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by gshhar,

כי אני מתחיל ללמוד JAVA ואני צריך את זה ושיהיה בה compiler או jdk. משהו כזה. מישהו מכיר ויכול לעזור לי?(וגם להסביר לי מה זה)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by -AKEL-,

שלום יש לי מדפסת משולבת עם סורק HP C6100 ואני מחפש תוכנה שתיסרוק לי כמה מסמכים אחת אחרי השניה דרך המגש מזין מסמכים אוטומטי. ישמח מאוד עם תקלו עליי תודה מראש עידן

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by donangelo,

היי חברים,האם מישהו יודע מדוע לאחר צריבת קבצי אודיו בתוכנת נרו ,אני מקבל את שמות השירים בג'יבריש? (כאשר אני מנגן את הדיסק באוטו בבית וכו')דרך אגב הדבר קורה גם אם אני משנה את שם הקובץ.אנא עזרו לי, תודה.

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  18. http://img156.imageshack.us/img156/6315/42650105.jpg

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  19. Started by locke,

מישהו יודע איך ךהכין דיסק איתחול רב-איתחולי (או מה שזה לא יהיה)? אני רוצה לשים עליו את ה-BOOT של GHOST ועוד BOOT של EBCD ושתהיה לי אפשרות בחירה בהתחלה איזה איתחול אני רוצה. משהו כמו בדיסקים עם 5/8/10 התקנות שונות של WINDOWS

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by Gohan,

אוקי , יש לי רשת אלחוטית מחשב עם כרטיס טלוויזיה וlaptop. אני רוצה שהlaptop יקבל שידור טלוויזיה דרך הרשת איך? תודה.

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by HellBoY,

ממ לא יודע אם זה המקום אם לא תעבירן. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי כמה סרטי DVD שרציתי לגבותם אבל מה חלקם הגדול נמצא במצב לא מי יודע מה נסיתי לגבות בעזרת כמה תוכנות כגון: Shrink DVD ושתי סוגים של Clone DVD וכולם נפלו בקריאה של הדיסקים. רצי לדעת האם ישנה תוכנה שבעזרתה ניתן לגבות גם דיסקים שרוטים ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

מנסיוני אני יודע שלעשות scandisk ו defrag לעתים תכופות לא מומלץ אבל למרות זאת Diskeeper מזכיר לעשות schedule לאיחוי יומי אז מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by adis50,

הורדתי תאופיס הזה וזה היה אמור להיות עם מפתח תקין והכל תקין אבל מסתבר שלא והיום בבוקר כשפתחתי תוורד זאת ההודעה שזה נתן לי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by שמואלל,

שלום, יש לי קובץ אודיו באורך שעה וחצי ואכשיו אני רוצה לצרוב אותו על דיסק של 700 ואי אפשר כי הזמן של הדיסק קצר. השאלה היא איך אני מפצל קובץ אודיו לשתי חלקים באיזו תוכנה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.