עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הג'ימייל שלי מסונכרן עם האאוטלוק (אופיס 365). בשל ריבוי הודעות דוא"ל, פתחתי תיבת ג'ימייל נוספת, סינכרנתי גם אותה עם ג'ימייל והעברתי מהתיבה הראשית באאוטלוק לתיבה המשנית הזו (כ - 40,000 הודעות). הסנכרון הוא מסוג IMAP. אבל משום מה, באאוטלוק יש לי 40,000 הודעות, בעוד בתיבת ג'ימייל באינטרנט הסתנכרנו רק כ - 15,000. כל פעם שאני עושה רענון לתיבת הג'ימייל, הוא מעלה לי 2-3 הודעות חדשות, אבל אני צריך שיסתנכרנו עוד כ - 25000 הודעות וזה לא קורה ברגיל. מה הפתרון?

2. שלום, אני צריך למזג שני קבצי תמונה, כאשר קבץ א' ממוקם על קבץ ב' במיקום מוגדר. קבץ א' קטן במימדיו מקבץ ב'. נכון, כל עורך גראפי סביר יבצע את הפעולה, אך אני צריך לבצעה מאות פעמים. כל הקבצים הרוכבים באותם מימדים. קבץ א1 על קבץ ב (OVERLAYׂ ) קבץ א2 על קבץ ב ... קבץ א999 על קבץ ב רעיונות? תודה, ישי

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by Electric Boom,

שלום לכולם יש כמה בעיות שניסיתי להתמודד איתם אבל ללא הצלחה - דברים מעצבנים לאללה 1. קודקים -- יש לי חבילת קודקים מצויינת(אני יודע כי אני עובד איתה הרבה זמן ללא בעיות), העניין הוא שאני לא יכול להריץ סרט,כל סרט בתכנה כלשהי רק אם אני נכנס דרך ה-MC 2.לא מצליח להוסיף תיקיות לחיפוש קבצים ב-MC: לסרטים אני לא מוצא איך להוסיף עוד ומוזיקה הכנסתי והוא לא מראה ת'שירים 3.כשכבר רואים סרט - אז יש זום שכתוב עליו 2 ואפשר לפי החיצים שבתמונה למתוח לכל הכיוונים, אבל אני לא מצליח והוא סתם מותח לי לרוחב 4.ב-WINTV אני רואה טלוויזיה מצויין, ב-MC הוא מצא את כל התחנות אבל כל פעם הוא נכנס לשנייה לאיזו תחנה, שומעים קול (ממש לשנייה) אבל אין תמונה 5.איך לעזאזל מעבירים קדימה\אחורה בסרטים?! אני…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. שלום אני רואה כתובוית הפוכות בנגן GOM Player זאת אומרת , אני רוצה לאכול = לאכול אני רוצה כל הכתובוית הפוכות כך מה אפשר לעשות ?

5. Started by DorCo,

בעזרת תוכנה זו אפשר להיכנס לפנדורה למשל... עכשיו הבעיה איתה אצלי היא שהיא מאוד מאיטה לי את מהירות האינטרנט(אינטרנט ממש זוחל) ולכן אני חייב לבטל אותה. מישהו יודע אם אפשר לסדר את הבעיה? או לחלופין תוכנה אחרת שבעזרתה אוכל להיכנס לפנדורה?(שלא ידעו שאני מישראל - זאת הכוונה) תודה.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  6. Started by gizunt,

התקנתי MATLAB על מחשב חדש 2.4C מספר פעמים וכל פעם שאני מתקין בסיום ההתקנה אני פותח את התוכנה והיא לא מצליחה להפתח כאשר מופיעה ההודעה "MATLAB.EXE HAS GENERATED ERRORS AND WILL BE CLOSED BY WINDOWS AN ERROR LOG IS BEING CREATED" מה אפשר לעשות בכדי להפעיל אותה. הגרסה היא 6.5

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  7. 1. כל הכבוד לגולש rafid1, המלצתו לתוכנה Gmail Backup הינה מצויינת, התוכנה גיבתה כמעט 3 ג'יגה של מיילים מחשבון Gmail מסויים, לשחזרה את הנ"ל לחשבון Gmail אחר, כאשר החלק החשוב ביותר הוא שמירה על ה Lables כחלק מהשחזור. הבעיה היחידה הינה ששחזור ה Lables לא שמר על ההררכיה המקורית המלאה, אלא הפך את רק ההררכיות לבעלות שתי רמות בלבד בתצורה, תוך שרשור הרמות הנמוכות יותר, אז זהו בהחלט חסרון לא קריטי ששווה את התועלת שבתוכנה שעבדה ללא דופי. 2. שאלה נוסף בתחום Gmail, כיצד אני מריץ חיפוש בתוך התיבה, כך שהתוצאות יציגו לי את כל המיילים שאין להם Label? גיגלתי וראיתי שאין פתרון מובנה לנושא, אלא רק נסיונות התחכמות ותוספים כלשהם, שלא באמת עובדים. הבעיה היא שיש מאות Lables מקונ…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by talgold,

אני מחפש קודים של משחקים בפלאש פשוטים תודה!!!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. אני חושב שמה שאני הולך לבקש קצת מסובך אבל בטוח שיש פתרון לזה , יש לי 6 מקומות בהם מותקן מצלמות במעגל סגור עם חיבור איטנטרנט וגישה מרחוק לכל אחד מהמערכות דרך LOGMEIN או טים ווייור . אני רוצה לשים מחשב אחד בתוך חדר בקרה שיוכל להציג לי את כל התמונות מכל המחשבים וברגע שאחד מהמחשבים יש בו אזהרה ( קול או משהו שמגדירים ב DVR ) יציג אותו על המסך כאילו שיש תרחיש או משהו כזה . אחרת אצטרך לשים 6 מחשבים שכל אחד יהיה מחובר לכל אחת מהמערכות ובנוסף מישהו עם 12 עיניים . אם הבהרתי את עצמי טוב מקווה שמישהו יעזור אם לא אני אנסה להסביר יותר.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  10. אני עושה מצגת של כל התמונות והסרטים שיעבור אחרי כמה שניות לתמונה הבאה באופן אוטומתי אתם יודעים ...... אבל את הסרטים הוא לא מנגן הוא מראה רק את התמונות .... מישהו יודע מה אני עושה כדי שגם שהוא מגיע לסרט שינגן אותו ? ניסיתי בהגדרות שם לסמן "נגן אוטומטית" .....עדיין לא עובד ......

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  11. Started by wooper,

היי למה יש קבצים שיש להם הרבה מקורות למשל קבצים עם 400 מקורות ומתוך 350 מקורות מסומנים כ too many connection יוצא שרק מתוך ה 50 מקורות אני יכול להוריד וזה קורה לי בהרבה קבצים

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  12. Started by GuyMiz,

חברה זה ממש דחוף אני צריך תוכנה שצורבת DVD ובאותו זמן או לחוד או בכלל תוכנה אחרת שתקדד את הסרט שלא יהיה Xvid שניתן יהיה לצפות בו במכשיר DVD ישן שלא קורא את הפורמט יש דבר כזה? ואם כן מישהו יכול להביא? תודה!

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  13. Started by yur,

שלום! אני מחפש תוכנה טובה לניקוד, בעבר השתמשתי בדגש פרו אבל היא אבדה לי איפשהו במהלך השנים. האם מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג דגש פרו? או תוכנת ניקוד טובה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום בהתחלה התקנתי את Office 2007 ולא שמתי לב שהוא מתקין לי בכונן C(שאין לי שם הרבה מקום) במקום בD. עכשיו הסרתי את ההתקנה וכשנשאתי להתקין שוב הוא בכלל לא שואל אותי כלום הוא רק אומר לי להמתין(למשך שנייה בערך) ואז ישר מתחיל בהתקנה! לא שאל כלום. למה זה יש דרך לסדר את זה? עריכה: טוב הסתדרתי אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. שלום . מעוניין אני לשלוט במחשב PC בקבצים של מוזיקה וסרטים מרחוק - דרך נגן / אייפוד . האם יש עוד תוכנות טובות יותר מ TVersity . ???

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by se7en,

שלום לכולם אני בונה משחק על בית חולים עתידני ואשמח לרעיונות לעיצוב הבניין ואם יש הערות עיצוביות ואחרות. העיצוב אמור להיות עתידני ונקי סולידי. קצת סרטונים מיוטיוב:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן! אני מחפש את התוכנה הזו... זה מאוד חשוב.... פשוט אני רוצה להיכנס למחשב השני שלי דרך האיי פי.. בנוסף אני צריך תוכנה שאיתה אני אוכל לשלוף את הקבצים..יש לי עבודה שאני צריך להגיש ליום שני וזה מאוד חשוב! תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by Screw_Master,

אני פותח את הדיון הזה כי יש לי בעיה מעצבנת במיוחד ב-WORD, כשאני מנסה להחליף FONT ב-WORD, הוא מראה לי שלוש אפשרויות, שהן: Device Font 10CPI, device font 12CPI ו-device font 17CPI, כשאני כותב בעברית ומנסה להפוך את מה שכבר כתבתי ל-ARIAL, הכל הופך לג'יבריש, יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? כשאני מנסה להתקין את הפונט, המחשב טוען שהוא מותקן כבר, אולי אני צריך פונט ARIAL עברי? אם כן, איפה אני מוצא אותו?

19. שלום לא הצלחתי להתקין תקייה חדשה של אופיס 2007 מה עושים.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. באופן אוטומטי עם המדיה פלייר אני מקבל הודאת שגיאה ?? הקודק היחיד שיש לי הוא XVID .... מי עוזר ?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  21. Started by hellfire03,

משום מה (וזה לא רק מ FF4) ה CTRL+SHIFT לא עובד בFF (בכרום וכו' זה פועל מצוין) מישהו יכול לפתור את הבעיה או לתת קיצור חלופי (זה אמור לעשות "כיוון טקסט מימין לשמאל" ) תודה, אריה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Haflo,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003580042&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 114508534,

אני משתמש בפוטו שופ 8 עם תמיכה בשפות מזרח תיכוניות .היום בזמן עריכת מסמך גיליתי שאין לי פונטים של "גוטמאן" בפוטושופ וזה בידיוק מה שאני צריך . ניסיתי לחפש איפה אני יכול להוסיף פונטים אבל לא מצאתי , בבקשה תעזרו לי ........ תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by Oranili,

שלום לכולם אני אחד ששומע כל הזמן השירים... ויש לי בעיה נורא מעצבנת.... יש קליקים באמצע או בהתחלת השיר... קליק קטנצ'יק כזה נורא מעצבן עכשיו בדקתי גם במחשב ברשת שאני נכנס למחשב שלי אני שומע תקליקים האלה.... עכשיו בדקתי את השירים על המחשב של חבר שלי וגם שם יש אותם... אני חושב שהווינדוס 7 הרס לי תשירים יכול להיות<? בYOUTUBE יש שיר אחד שיש תקליקים האלה גם. מה אפשר לעשות? זה ממש משגע אותי אני לא שומע עכשיו מוזיקה בגלל זה... זה קורה גם בחלק מהסרטים שלי.... תודה חברה!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.