תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי נרו שקיבלתי עם הצורב התקנתי גם את המדיה פלייר של הנרו ומאז שהתקנתי אותו התחילו לי בעיות כשאני מנסה להפעיל סרט (כשאני רק לוחץ עליו פעם אחת אפילו לפני שאני מפעיל את הסרט) הוא כותב שלי שגיאה שקובץ ה advrcntr2.dll לא נמצאה מה לעשות הורדתי את הקובץ ושמתי אותו וזה עדיין לא עבד התקנתי מחדש וזה לא עבד הסרתי את הנרו לגמרי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני חושב שנכנס לי וירוס שמנתק תאינטרנט (שמעתי שיש וירוס כזה חדש) אז אם מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני רואה חלק מהסרטים בשחור לבן או חצי צבעוני וחצי צבעים מוזרים. אני מציין כי הסרתי והתקנתי את ה MEDIA PLAYER שוב ושוב ואת הקודקים (KLITE CODEC PACK) והתקנתי MEDIA PLAYER 11 היום ועדיין זה לא עבר. בתכנות אחרות כמו BSPLAYER או WINAMP אני רואה טוב. יש למישהו מושג?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה משהו בסיגנון emulator או כל כלי אחר שניתן להריץ תוכנות של PDA
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
תודה ד"א סופסוף יצא tabmixplus ל FF2
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
http://img516.imageshack.us/my.php?image=clipboard01bb9.jpg חוץ ממני, מישהו רואה משהו מוזר בתמונה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
התוכנה דיי מיקצועית מי שיכול להביא לי מדריך בעברית אפשר גם עם תמונות .תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שתמיר לי מפורמט wave ל-mp3 , איזה תוכנה מומלצת יש? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, כשאני מנגן סרטונים ברשת עם הדפדפן (אני משתמש בmaxthon בעיקרון אבל ניסיתי גם בIE7 ובOpera) הסאונד לא מתנגן, למרות שבווינדוס יש סאונד והפעלתי את WM בנפרד והכל בסדר... מה הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי. אני מתחבר להאב מסויים ורוצה להוריד תקייה שלמה ממנו למחשב שלי.. אני עושה קליק ימני על התקיה ובוחר TRANSFER.... עד פה הכל בסדר. הבעיה היא שאחרי שיורדים כמה קבצים אז זה תמיד אומר לי באמצע שיש קובץ באותו שם בתקייה (אבל בגודל אחר) ומה אני רוצה לעשות עם זה ( להלחליף\ לשנות שם, לא להוריד...) זה קורה לי בכל הורדה אז זה כנראה משהו שאני לא ממש מבין בהורדה כי אני לא מוריד בדרךכלל באפ טיפי. אז אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר בבקשה עזרה!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי מכשיר משולב פקס שמחובר למחשב עד אתמול הכל עבד מצויין עכשיו שאני מקבל פקס למכשיר אני מקבל הודעה קטנה לתוכנה אבל הפקס לא מוזן אליה ויוצא רק הפלט למכשיר מבלי להשאיר תיעוד במחשב למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, פתאום כשאני נכנס לחשבון הדואר שלי בוואלה, דרך האקספלורר ומנסה לשלוח מכתב, מופיעה לי ההודעה:" internet explorer נתקל בבעיה ונאלץ להסגר" לחצתי על הלחצן לקבלת מידע והנה מה שרשום: בדקתי בתיקיית הTEMP וראיתי שם את הקובץ, וגם קובץ DMP אחד, שאני לא בטוח מה זה אומר. כידוע גם אי אפשר לשלוח מייל מוואלה דרך פיירפוקס, אז אני חייב דרך האקספלורר
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
צריך עזרה האם יש תוכנה שבודקת את הביצועים של הספק ואם הספק יציב? תודה למי שיתן לי קישור תוכנה או רק את שמה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הנושא מתקשר לבעיה אחרת שפירסמתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216754.new#new אבל מאחר והתחום שונה חשבתי לפתוח נושא חדש. אתם מכירים אולי תוכנה שעוקבת אחרי ביצועי הדרייברים? שמראה מתי יש תקלות בקובץ כלשהו ששייך לדרייברים? אני חושב שיש ללוח שלי בעיה לעבוד עם הדרייברים של כ.הקול על המחשב ואני רוצה לנסות ולבודד את הקובץ/הסיבה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד במגמת טכנולוגיה ואני עובד שם עם תוכנה שנכראת micro station modeler או solid CAM,אני כמעת בטוח שהראשון נכון. עכשיו הגעתי למצב שאני צריך את התוכנה הזאת במחשב הביתי שלי ואני לא יודע מאיפה להסיג אותה,אפילו לזמן מוגבל. או תוכה אחרת שעושה אותה עבודה.אם יש דרך למצוא את התוכה המקורית שלחו לי לפרטי. תודה רבה על כל עזרה זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הורדתי כמה קבצים מאייטיונס ועכשי ואני רוצה לנגן אותם אבל שאני רוצה לפתוח תתוכנה לנגן את הקבצים האלה זה לא עובד... אני מקליק על האייקון ל אייטיונס וזה ישר פותח לי את ההודעת שגיאה הזאת של וינדוס שאפשר לדווח ללא יודע מה... ניסיתי להתקין מחדש וזה עדיין עושה את זה איך אני מסדר את זה? אני לא יכול לשמוע שירים עכשיו...(הם לא עובדים נבגנים אחרים-זה קובץ של אייטיונס)
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היום שחזרתי לבית ראיתי מיליון שטויות של טרוג'נים שהתקינו את עצמם על המחשב שלי החלטתי להשתמש בפיירוול. ד"א ב nforce4 יש פיירוול איך הוא... שנים לא עדכנתי את הצ'יפסט זה משנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מוריד מהביטורנט קבצים וזה מראה לי בערך על כל GB 1 שאני מוריד כאילו ירד 100mb (ז"א שיש בערך 900mb קבצים פגומים) יש למשהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ירד לי קובץ של סרט בסיומת DIV איך אני רואה תסרט הזה?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכם! מאז התקנת אינטרנט אקספלורר 7 אינני מסוגל להחליף שפות רק בזמן גלישה בו. כלומר, לחיצה על- alt+shift איננה משנה את השפה ואני נאלץ לגשת לשורת המשימות ולשנות ידנית את השפה אני כן יכול לשנות שפה בעזרת alt+shift כאשר אני מקליד בשורת הכתובת או מילה כלשהי במנוע החיפוש. האם הבעיה מוכרת? והאם יש לה פיתרון? :
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי המלצה לתוכנה להמהרת וידיו אני רוצה להמיר קבצי וידיאו מכל הפורמטים לפורמט MP4 תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש תמורה פרטי תודה... עריכה: לא ידעתי שאבור מצטער
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי מושג למה... אני בא להתקין את הגוסט והוא אומר לי שהוא כבר מותקן על המחשב וזה הפעם הראשונה שאני בא להתקין אותו אחרי הפירמוט איך אני פותר את זה??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-