עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם. היום חשבתי על זה שממש צריך לעשות תצוגה מקדימה לקבצי הPSD של הפוטושופ, אך מה מתברר לי, כבר יש תצוגה מקדימה לPSD, רק שלי אין. זה ממש מציק לי... מישהו יודע אולי למה זה ככה ומה אפשר לעשות? תודה רבה! אבי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by iyehuda,

למה באינטרנט כשאני נכנס ל VIEW - TEST SIZE - LARGEST לא משפיע על גודל ה TEXT

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. Started by pssheba,

שלום, קובץ וידיאו בפורמט avi. במחשב אחד אני צופה בו ללא בעיות באמצעות windows media player. בנייד, מעבד סלרום, אני מקבל הודעה: ERROR DOWNLOADING CODEC ואני יכול ר לשמוע את הקול אך לא לראות את הוידיאו. ב 2 המחשבים אותה גירסת windows ו אופיס. מישהו יכול לזהות את הבעיה ולהדריך אותי איך פותרים אותה ? תודה

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  4. שלום הורדתי את התוכנה LioNetwork והיא אינה מתחברת לי ואיני יכול להוריד דברים מה אוכל לעשות בנידון?? תודה

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  5. עד היום אני עם NOD32, אבל מזמן קראתי שכבר קספרסקי מובילים בתחום הזה, ואני עומד לקבל מחשב חדש, אז חשבתי אוליי להכין התקנה של הקספרסקי במקום NOD32. מה אתם אומרים? (כולל אנטי וירוסים אחרים) בקשר לתכונות הגנה - אני חושב על Spybot 2 + malwarebytes (שכבר יש לי) תודה! נ.ב: שאלת בונוס יעיל להתקין CHROME (או כל דפדפן אחר שאשתמש בו) על ה-SSD במקום הכונן הקשיח? מה לגבי תוכנות ההגנה (לרבות האנטי וירוס)?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by guy 12,

איך אני מוחק כל מה שעשיתי באקספלורר נגיד אתה מועדפים את כל מה שכתבתי במנועי חיפוש הכל אני מתכוון הכלש יהיה כאילו פעם ראשונה אני פותח אותו בקשה תעזרו לי תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  7. Started by lipa,

איך מבטלים את הרקע השחור לכתוביות ? איל מבטלים את הקראת המספרים בכתוביות ? (כשיש מספרים בכתובית יש קול שמקריא אותם באנגלית ) תודה

8. Started by Eddi S,

יש לי בעיה קטנה. יש לי נייד של COMPAL JFL92 התקנתי עליו WIN7 והצלחתי להתקין לו את כל הדריברים חוץ מ - WIRELESS SWITCH מישהו יכול לעזור לי איפה לחפש?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. שלום לכם. אני זקוק להמלצות על תוכנות שמונעות התקנת Spyware, Adaware, ודומיהן. כמו כן, אם אתם מכירים מקומות ברשת עם השוואות בין תוכנות שכאלה אני אשמח לדעת עליהם. התוכנות לא חייבות להיות חינמיות, אבל כן חייבות להיות ניתנות לקנייה דרך הרשת. אני צריך לדעת מה התוכנה הכי טובה בלי קשר למחיר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  10. Started by The Ball,

אני מחפש תוכנה שמשלבת בין שניהם כשלתרגום יש סיומת srt, ולוידאו avi. ניסיתי להוריד את התוכנה BSPlayer אבל nod32 מצא בתוכנה וירוס ולא נתן לי להתקין. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by KoDkOd,

שלום, אני מחפש תוכנה שאני יכול לקליט יותר זמן מאשר בתוכנה המובנת ב win אני ישמח אם תעזרו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, האם אפשרי לעבוד בו זמנית על אותו מסמך וורד דרך האינטרנט, וכל פעם שאחד המשתמשים יבצע שינוי במסמך כולם יראו אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by overload,

אני רוצה לעבור לפיירפוקס החדש מאקספלורר. יש לו תמיכה נורמאלית בעיברית? ומאיפה להוריד?

14. יש לי מחשב שהוצאתי ממנו את הכרטיס מסך. וכשאני מנסה להתחבר אליו עם LOGMEIN זה מראה לי מסך שחור. אני לא רוצה להשתמש ב REMOTE DESKTOP. איזה תוכנה לדעתכם יכולה לפעול? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by intel suck,

אז ככה לפני הרבה שנים למדתי להשתמש בפלאש 4 בקורס היום כשיש כבר פלאש 8 וכל התכונות השתנו לא לדבר על זה שאני גם לא זוכר את כל התכונות של פלאש 4 אני רוצה לחזור להשתמש בתוכנה יש הצעות איך אני יכול ללמוד להשתמש בתוכנה בצורה טובה? מדריכים טובים מהאינטרנט ספרים מומלצים וכו' עדיף אפשרויות מהאינטרנט ואם אפשר שכל אחד יגיד איך הוא למד להשתמש בתוכנה תודה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by roeesnir,

האם אפשר להתחבר למחשב, ליוזר מסויים, ובאותו זמן יוזר אחר עובד על אותו מחשב?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by kwan,

שלום לכולם , התקנתי את תוכנת WINAVI CONVERTER 7.1 (גירסא מלאה) . באשף בחירת המדיה לקידוד , בחרתי קובץ AVI להמרה לפורמט DVD . קובץ ה-AVI נמצא עם הכתובית שלו באותה תיקייה ובאותו שם לצורך העניין (ע"מ ש-VOBSUB יטמיע אותו בקידוד) . כעבור 10 דקות של קידוד עצרתי את התהליך (על מנת לבדוק תקינות הקידוד) וטענתי לנגן מדיה VLC את הקובץ VOB שנוצר בתיקיית (DVD (dvd_0 בשולחן העבודה . הבעייה היא שהסרט מנוגן עם הכתובית בסינכרון אבל הסאונד חורק ונשמע מקוטע . אני לא יודע אם הבעייה היא בגלל שעצרתי את התהליך או בגלל שנגני מדיה כמו VLC או BSPLAYER אינם תומכים בקבצי VOB (או חלקיים..) של DVD . ניסיתי לפתוח את הקובץ גם עם POWERDVD וכאן שומעים את הסאונד טוב אבל ללא תמונה... מישהו מכיר את התופעה…

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by eladbu,

התקנתי אופיס 2003 חדש לחלוטין והא מחפש קובץ בשם OUTLOOK.PST ואין לי כזה איך אני פותר את הבעיה!רשום לעשות ריאינסטול לקובץ !איך אני עושה את זה? כשאני לוחץ עזרה" הוא מחפש קובץ exchng.hlp

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by sarkise,

http://www.siz.co.il/up/zclz0jozmjnt.jpg זה מציג לי את הפתרון לבעיה .. הבעיה היא, שבמשחקים (אני חושב אפילו כולם) הדריבר כביכול "נופל", המשחק נכבה ובסרגל ווינדוס ליד השעון מופיע משולש עם סימן קריאה .. משולש צהוב מתברר גם שזה קורא לא רק במשחקים, וזה גורם לבעיה שנקראת ע"פ הווינדוס BlueScreen \ מסך כחול, וזה עושה ריסט למחשב שלי וכשאני נכנס לווינדוס זה מראה שהווינדוס נכבה בגלל בעיה בלתי צפויה .. בהתחלה התקנתי דרייבר של Gigabyte, יצרנית כרטיס המסך שלי, וחשבתי שהבעיה נעוצה בדרייבר שלהם, אז הורדתי דרייבר מקורי מהאתר של NVIDIA והייתה הפסקה מהבעיה הזאת, אתמול הייתי חייב לפרמט את המחשב, פירמטתי, התקנתי את כל הדרייברים כולל של NVIDIA לא של GIGABYTE, והבעיה חזרה גם בדרייבר הזה .. …

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  20. במקרה נתקלתי בתוסף הזה, אחלה דבר למי שמשתמש בוינדוס מדיה סנטר ויש לו 2 מסכים (או מסך+טלויזיה). http://HWzone.co.il/downloads/accessories/system/?download=352&section=597&version=365

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by יונתן,

שלום ! אמא שלי החליטה שאני יותר מידי זמן על המחשב ועשתה סיסמה למשתמש ..... רציתי לשאול כיצד אני יכול לגלות את הסיסמה ? אני יודע איך נכנסים לSAFEMODE .... ..... אז איך אפשר לגלות את הסיסמה תודה רבה רבה רבה לעוזריים !! :hat:

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  22. Started by termister2000,

היי לפני חצי שנה היה לי את הכ.מסך X700PRO וכל ההגדרות של הכרטיס היו בתוך הDISPLAY SETTINGS בעט שלוחצים על לחצן ימני לPROPERTIES > SETTINGS<ADVANCED ושם יכולתי למצוא את כל ההגדרות של הכרטיס כולל AA וAF. כיום יש לי את הX1950PRO וכל ההגדרות ניתן להגדיר רק דרך הCCC המיותר כ"כ בשבילי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להשתמש שוב בהגדרות שהיו בדיספליי סטינגס בלי הCCC?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. שלום לכולם . אני מחפש המלצה לתוכנה שתפעיל לי תוכנה בשעה ככה וככה ותסגור לי אותם באופן מסודר בשעה ככה וככה. במקרה הזה מדובר על הפעלת תוכנות שיתוף בלילה. *windows task manager לא נוח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  24. Started by brum,

שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב עם הלוח הזה. ברור לי שצריך דיסקט עם F6 אבל אין לי את הדיסק המקורי של הלוח. באתר של ג'יגה בייט אין לדגם הזה בכלל את הקובץ להורדה. הורדתי עבור לוח אחר אבל כמובן שההתקנה לא הצליחה. אולי יישהו יוכל לעזור לי ? אני פשוט תקוע באמצע ההתקנה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:11:37 תודה תודה.בסוף מצאתי.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  25. אפשר לעשות את זה עם הניהול דיסקים של ויסטה? אני רוצה להעביר איזה 20 ג'יגה מכונן מסוים לכונן הראשי של ווינדואס..

• 3 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.