תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בגוגל ושום דבר לא ממש עזר. ניסיתי עם הMEDIA ENCODER וזה לא ממש עבד. ניסיתי עם XILISOFT אבל התוכנה הזאת ממירה את הקובץ שהוא כבר במצב וידאו - וזה לא טוב. הורדתי סרטון מיוטיוב ואני פשוט רוצה להפוך את הסרטון לAVI בלי חותמת ענקית של התוכנה על הוידאו.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חיפשתי בנרות בחיפוש של הפורום ולא מצאתי תוכנה שמנגנת קבצי 1080P רצוי כמה שיותר פורמטים (אילו יש ? ידוע לי רק על MOV ועל MKV) תודה רבה לעוזרים אגב האם מדיה פלייר 11 או קלאסיק יכולה לעבוד עם קודקים כדי להציג 1080P חלק ?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני ממש צריך את זה כדי ללמוד צעדי ריקוד של קליפ מסויים האם אפשר לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שמנטרת את כמות הGB שהורדה-הועלתה אל/מן המחשב בפרק זמן של עד עכשיו/היום/חודש וכו' תודה מראש נ.ב. אני לא מחפש תוכנה שמראה כמה באותו רגע נתון , את זה כבר יש לי , אבל אם התוכנה עושה גם את זה , מה טוב,
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתנקה לי את השאריות שנשארו אחרי שאני מוחק תוכנות מכונן C. [אחרי שמחקתי את התוכנות, נגיד נשארה התיקיה או איזה קובץ פה ושם אז שימחוק]. תודה.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום . אני מחפש תוכנה שמנתחת אודיו בקבצי ודיאו ויודעת לערוך או להצביע על תדרים חריגים בסרטון, קיימת תוכנה כזאת? למשל, אם רוב הסרטון מורכב מ1000HZ לצורך העניין(ממוצע), ופתאום בן 27:24 דק' ל27:45 יש 1700HZ אז תצביע על אותו מיקום שאוכל לערוך ולחתוך את הקטע הזה אנא לא להמליץ על תוכנות מסובכות כמו FINAL CUT ובשביל לא לסרבל יותר את העסק לא דרך audacity(להמיר וידיאו לאודיו ואז לערוך את האודיו ולהלביש בחזרה על הודיאו-- עבודת נמלים) תודה!
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קיימת תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה אשר הופכת את האותיות, למשל אם יש לי םולש אז התוכנה תוציא לי שלום וכך הלאה, אבל שתהפוך את האותיות בטקסט שלם. אני כמעט בטוח שיש כאלה תוכנות, אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לפני כמה חודשים הייתה לי מין תוכנה שהייתה מסדרת את כל האייקונים שרציתי בפס למטה כמו במקינטוש. כאילו כל פעם שמעבירים את העכבר על האייקונים יש אנימציה של הגדלתם והקטנת בהתאם. מישהו אולי יודע על מה אני מדבר? או מכיר תוכנה דומה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך תוכנה שיכולה לעתיק שידורים מהSKYPE או מה MSN ... אני מדבר על שידורי שיחה עם מצלמה ... שפשוט יהיה דרך לתעד את הכל ... האם קיים כזה דבר ?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ראיתי איפשהו תוכנה שבעזרת מצלמת אינטרנט אפשר למצמץ בעין ואז זה פותח תיקיות וכל מיני דברים כאלה, וזה היה לפני שהיה לי מצלמת אינטרנט, ואני לא זוכר איפה ראיתי, אז מי שיכול שיתן לי קישור, או אפילו אם זה לא האתר הזה שיתן לי
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט בDIVX ואני רוצה להסיר את התרגום איזה תוכנה יכולה לעזור לי להוריד את התרגום. ביי AIC
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: הייתה לנו במחשב תוכנה מפגרת שלפני כמה שבועות הסרתי אותה, אבל כל פעם שמפעילים את המחשב מופיעה הודעה (בתמונה) שהקובץ לא נמצא והתוכנה נאלצת להיסגר - למרות שהסרנו אותה ב-add or remove files. שכחתי את השם של התוכנה, הריבוע הקטן למטה זה הסמל של התוכנה, אולי מישהו יזהה... הקובץ שהוא אומר שהוא לא מוצא - הרצתי עליו חיפוש ובאמת אין כזה במחשב וחיפשתי כל איזכור לתוכנה - ואין. ניסיתי לסדר את זה בכל דרך שעולה לי בראש.... באמת שאין לי מושג.... אם מישהו יודע מה לעשות אשמח לשמוע. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
יש לי דיסקים מקוריים של RED ALERT ואני רוצה להעביר אותם לISO או BIN איזה תוכנה מסוגלת לעשות זאת?
-
אני לא יודע אם קיים כזה דבר אבל אני מחפש תוכנה שמסוגלת לסרוק ולזהות את התוכנות שמותקנות על המחשב ויש לה את האפשרות להסיר תוכנה מסויימת מכונן C ולהתקין את אותה תוכנה בכונן D.. - אשמח לעזרה בנושא
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שתפעל בBOOT במחשב בלי וינדוס ותעשה לו בדיקת מאמץ כללית כזאת מעבד\זיכרון\כ.מסך\דיסק קשיח הכל ביחד כזה לראות אם המחשב מתפקד כמו שצריך יש דבר כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש חיה כזו? בדיוק חזרתי הביתה וחשבתי איזה מגניב זה יהיה אם הייתי מוחא כף והוינאמפ היה מתחיל לנגן, יש תוכנה לזה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת סרט ושתוכנה תפצל לי את הסרט לתפקידים של קולנוע ביתי יעני כל הדיבור שיהיה קובץ אחד , כל האפקטים קוץ שני וכך האלה בתודה אני חושב שאין תוכנה כזאת אבל אני מבקש ממכם עזרה זה מאוד נחוץ לי
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתפצל לי קובץ mp3 שכולל בתוכו אלבום שלם... קובץ אחד ששוקל 150 MB בערך ויש בו מספר שירים. תמונה להמחשת התיקייה מצורפת.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כשהיה לי כרטיס של ATI הייתה לי גם תוכנה ( ATI TRAY TOOLS ) שידעה להציג בעת משחק גם את טמפ' הכרטיס וגם את ה FPS. עכשיו יש לי את ה 7600GT ואני מחפש תוכנה פשוטה שלא תציק ותוכל להציג לי את הטמפ' של הכרטיס העת המשחק.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום! עברתי על הנושא של הצגת שולחן העבודה שלך - הנושא שבפורום כללי. מצאתי שם את התמונה הנ"ל: http://img408.imageshack.us/my.php?image=84966892ed8.jpg ראיתי שבצד שמאל למטה, ממש מעל כפתור ה-Start, ניתן לראות את הטמפרטורה של הלוח, המעבד, הספק, והכונן הקשיח. רציתי לשאול בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה חינמית לwindows שאפשר לגרור לתוכה קבצי וידאו, והיא מציגה מידע לגבי הקובץ, כגון: 720p 1080p divx xvid ac3 dts וכיוצא בזה. אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שמראה את מצב הדיסק הקשיח (כמו המנורה שבמארז) על המסך?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמצלמת את המסך לסרטים שתוכל לקלוט 1920x1200. והכי חשוב שתהיה בחינם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-