תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
היי חברים, אני קונה בקרוב מסך LCD 24 אינ'ץ. אני לא רוצה לשבת קרוב מאוד למסך כשאני רוצה לקרוא באתרי אינטרנט. הרזולוציה של המסך מאוד גבוהה והכל רואים בקטן. כמובן שאפשר להגדיל את גודל אותיות הDPI אבל זה לא משפיע על הגופנים בדפדפן. אם מגדילים את הגופנים בדפדפן עצמו זה הורס את הדף וגם מגדיל רק את האותיות ולא את הדף עצמו. האם אתה יודעים בכל זאת על אפשרות כזאת של הגדלת דף האינטרנט עצמו? במקום 100 אחוז למשל ל130אחוז או יותר? ומה אין תוכנה שיכולה לעשות את זה, אולי פיירפוקס? אולי אינטרנט אקספלורר 7? אם אני לא רוצה לשבת ממש קרוב למסך? ואם הראייה שלי לא בידיוק 6\6 אלא טיפה יותר? לא רוצה להיות עם משקפיים כל היום. וכמובן שאני לא רוצה להקטין את הרזולוציה של המסך שזה יגרום לו לאבד מהא…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התוכנה PCPBROBE של אסוס מראה לי מעבד 52 מעלות צלסיוס, לוח אם 35 עלות צלסיוס. התוכנה AIDA32 מראה לי מעבד 47 מעלות צלסיוס, לוח אם 33 מעלות צלסיוס, וAUX(מה זה?!?) 24 מעלות צלסיוס. התוכנה SANDRA2003 מראה לי מעבד 48 מעלות צלסיוס, לוח אם 34.4 מעלות צלסיוס, וAUX(שוב מזה?!) 25.4. בביוס אני אבדוק עכשיו ואגיד לכם :-)
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בעזרת התקנת דרייבר לכרטיס קול שפתאום החל לעשות בעיות בהתקנה. תמיד שפירמטתי(עם אותה גירסאת וינדוס, ממש אותו דיסק) התקנתי אותו, את הדרייבר, עם התוכנה שהוא בא איתה וההתקנה רצה חלק. אף פעם לא עשה לי שום בעיה, והיום פעם ראשונה שהוא עושה בעיות בהתקנה שלו. הדגם שלו הוא : SoundMax ADI1988 audio driver התקנתי אותו דרך הדרייבר הנמצא על הדיסק - לא תקין. גם שהורדתי את הדרייבר מהאינטררנט עשה לי את אותו הבעיה המוצאת במסך הזה : התקנתי גם רק את ה- INF ועדיין לא עובד תקין. למרות שבמהנהל התקנים הוא מותקן ורשום כהלכה. עזרתכם בבקשה, ממך נושאש כבר מהמקרה הזה. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל את המחשבה - מתחיל להבהב ואני מקבל הודעה על נסיון פריצה. כשבדקתי בלוג של התוכנה ראיתי את ההודעה הבאה: (Rule "Default Block Netspy Trojan horse" stealthed (localhost,1024 Inbound TCP connection (Local address,service is (0.0.0.0,1024 (Remote address,service is (localhost,3020 "Process name is "C:\WINDOWS\Explorer.EXE לא משנה איזה בדיקה הרצתי (וירוסים AD WARE וכו') - לא הצלחתי למצוא כלום. יש לכם רעיון מה לעשות? יש לי את הבעיה הזאת כבר המון זמן ולא הצלחתי למצוא פתרון. בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן ניתקלתי בתקלה שאני לא יכול לצפות בסרטונית באתר מאקו רשום למטה מתחבר למדיה ולא קורה כלום יש במחשב וינדוס ויסטה הפעולות שניסיתי לעשות איפוס דפדפן > ניסיון עם דפדפן חלופי > הורדתי קודקים ,JAVA , FLUSH כלום לא עזר חשוב לציין שזה קורה רק במחשב אחד וגם שאני מצליח לצפות בכל האתרים התקלה היא רק במאקו תודה מראש אליאור
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
טוב ניסיתי להתקין את הדימון טולס בגירסא Daemon Tools Pro 4.30.0303 Advanced ובזמן ההתקנה זה מבקש ממני סריאל ואני שם סריאל ואז זה כותב לי שהחיבור לאינטרנט נכשל וזה אומר לי לבדוק את החיבור לאינטרנט או החומת אש שלי ולא נותן לי להמשיך בהתקנה. איך ממשיכים להתקין?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב צריך עזרה במציאת דרייבר למצלמת אינטרנט TEAC MX-6 1.3 MEGA PIXELS לא מצליח למצוא דרייבר בגוגל. אודה למי שיוכל לעזור.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום. יש לי צורב דיוידי של חברת lg עכשיו יש לי סרט דיוידי בבית שאני רוצה לצרוב עם הנרו.(מדובר בפעולה חוקית) הבעיה היא שהסרט גדול מהדיסק שיש לי לצרוב עליו. פעם הייתה לי תוכנה(לא הנרו)שיכולתי לצרוב ממנה ואם הדיסק היה גדול מדי יכולתי להוריד פרסומות/תרגומים שאני לא צריך/ועוד כל מיני כדי שהסרט יהיה בגודל המתאים. השאלה היא... איך אני עושה את זה עם הנרו? אפשר בכלל לעשות את זה? איזה תוכנות אתם מכירים שאני יכול להוריד שיעשו את העבודה של התוכנה שהייתה לי.? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה באימיול אני מעלה אותו הכל בסדר מתחיל להוריד יש HIGH ID מוריד בסדר אחרי כמה זמן אני חוזר אני רואה זה בקושי מוריד ורשום LOW ID ניסיתי כמה סוגים של אימיולים וכולם עושים את הבעיה הזאת עכשיו אם אני סוגר את החמור ופותח עוד פעם אז הוא עוד פעם יהיה HIGH ID בהתחלה ואחרי זמן מסויים LOW ID אני אשמח לשמוע מה לדעתכם הבעיה והאם נתקלתם בבעיה כזאת ואתם יכולים לעזור
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מתחרפן אבל פשוט מתחרפן לגמרי עוד שנייה אני שובר את המחשב טוב אז ככה: לפני כ 4 ימים הורדתי את הווינאמפ הכי חדש מהאתר של הווינאמם הגרסה המלאה החופשיה להורדה 5.09 עכשיו יומיים הכל עבד טוב ופתאום אתמול כאשר השיר עמד להסתיים כ 20 30 שניות לפני הסוף אפילו 10 השיר השני מתחיל אז אני יוצא מהווינאמפ ואני רואה ששיר אחד ממשיך להתנגן ורק ווינאמפ אחד מופעל מישהו יודע בבקשה תענו לי מהר אני נואש זה פשוט מחרפן אותי
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי בערך 200 קבצי AVI שאני רוצה לחבר לקובץ אחד. ניסיתי מספר תוכנות: Boilsoft Video Joiner- לא טוב, מתקבל קובץ שכולל רק את קובץ ה AVI הראשון Easy Video Joiner- גם לא, מוציא קובץ שכולל את כל ה AVI אבל אין אודיו. VIRTUALDUB- לא בא בחשבון, צריך להוסיף כל קובץ שרוצים לאחד באופן ידני ואי אפשר לבחור את כולם. אני לא מתכוון להוסיף 200 קבצים אחד אחרי השני.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מסלקום את הסלולרי ולא קיבלתי דיסק עם תוכנה Mobile Phone Tools אני רוצה להעביר צלצולי MP3 למכשיר ואני לא יכול לעשות את זה בלי התוכנה. כל מקום שחיפשתי התוכנה בתשלום ואין תקופת נסיון. ד"א יש לי גם בעיה עם תוכנות הP2P שלי... סתם בלי שום קשר. אני צריך עזרה דחופה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב מאז ומתמיד. קבצי הNFO לא נפתחים. כותב שלא יכול לפתוח ת'קובצ ויכול להיות שהוא מושחת או גירסה לא נכונה. כשאני משנה את הסיומת ל TXT אז הקובצ עובד מצויין. איך אני יכול לפתוח אותם בלי לשנות או אם יש תוכנה שתשנה את כל NFO ישר לTXT
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני משחק קואנטר סטרייק ואני עושה על עצמי סרטון יענו מצלם את השחקן שלי עם התוכנה fraps האיכות סבבה אבל הבעיה שזה שוקל הרבה מאוד!! 20 שניות 250 מגה אז אני חיפשת ולא מצאתי תוכנה שיכולה לקבץ את זה במשקל אבל תשמור על האיכות.. תוכלו לעזור לי בבקשה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כל ההורדות נעלמו מאיפה שרואים את כל ההורדות אבל יש את אותן הורדות ב תיקקית ה TEMP רק פתאום הם נעלמו מה אימיול מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבודקת את הלוחות עוד ב BOOT , רק שתגיד לי אם הלוח תקין או לא וככה אני לא אצטרך להתחיל להחליף כרטיס מסך ... זיכרון .. וכו עד בידוד של תקלה. אז אם מישהו מכיר איזה תוכנה כזו אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול עם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מכונה וירטואלית הכוללת Microsoft SharePoint Server 2007 & Microsoft Commerce Server 2009? אני ניסתי ליצור כזאת אך לצערי אני נתקל בקשיים בקונפיגורציה והפעלה של ה Commerce Server 2009, כלי הניהול שלו לא מצליחים להתחבר לי או שמתחברים אך יצירת תכנים ואובייקטים בהם לא מופיעים לי באתר על גבי הSharepoint וכן גם האתר עצמו אינו עובד בצורה תקינה. אם מישהו מכיר, התנסה ו/או יודע כיצד לתהתקין ולתפעל את המערכת הנ"ל, אשמח עם יוכל ליצור עימי קשר ולנסות לעזור לי. webmaster@htl.co.il בתודה מראש, חגי.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מודם מהיר שמחובר לקו דיגיטלי ומודם אנלוגי אני רוצה לקבל שיחות טלפון רגילות דרך המחשב יש איזושהי תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: K8-NF9 ATHLON64 3000 GFORCE 6200 WD2500KS אם לא ציינתי משהו תודיעו לי. איך אני יכול לדעת מה הקריאה זאת?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בבית מלפני 200 שנה. פרמטתי אותו ומצאתי את כל הדרייברים הנחוצים חוץ מהדרייבר של הכרטיס קול. ניסיתי לזהות את הדרייבר החסר עם התוכנות סנדרה ועוד תוכנה עם שם מוזר (six נדמה לי...) ולא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי עם תוכנה שתזהה את הדרחייבר החסר?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מנסה לעשות capture עם כרטיס ATI MSI X800XL ומשום מה אני מקבל את ההודעה הזו למרות שהתקנתי דרייבר מתאים tv-capture-wdm-6-14-10-6246v3.exe. מה יכולה להיות הסיבה? בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שגיאה באאוטלוק 2003 בעת יצירת תזכורת -cannot postpone the reminder מישהו נתקל בבעיה הזאת ויכול לתת לי עיצה טובה לפתירת הבעיה הזאת ? ? צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך 4 שנים חבר שלי קנה את הכרטיס טלויזיה הנ"ל ולאחרונה שעשינו לו ניקוי ושיפוץ רציני למחשב הוא נתן לי את הכרטיס טלויזיה עם השלט ומתאם אינפרא מיוחד שמתחבר אליו. הורדתי דרייברים מהאינטרנט שזיהו את הכרטיס כאשר עשיתי חומרה חדשה התקינו אותו והכל טוב ויפה, לאחר מיכן הורדתי מאתר LEADTEK את התוכנה שלהם וניסיתי לעבוד עם השלט אבל זה לא כל כך הלך.. רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה (יש בטריות בשלט ) או אם אני יכול לשלוט באמצעות השלט של הכרטיס בתוכנות אחרות (כגון WINAMP). תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-