תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום כיצד ניתן להיפטר מהפרסומות הנדחפוץ תוך כדי גלישה תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חברים יקרים, לא מזמן התקנתי את התוכנה NORTON ANTIVIRUS 2003, עכשיו הקטע הוא שאחרי שהתקנתי אותה ה VIRUS DEFINITIONS UPDATE כבר לא עובד, לא משנה כמה פעמים אני מוריד אותה הוא לא שומר את ההגדרות. מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני זוכר לפני כמה זמן אני לא בטוח שפה מירסמו איזה תוכנב לכיון המסך צבעים גודל וכו' , אני ממש לא מוצ אותה מישהו מוכן לרענן את זכרוני ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
[shadow=blue, 2, 300]שלום חברה[/shadow] [glow=blue,1, 10]יש לי צורב של אייץ' פי כפול שתיים עשרה, ולוקח לנרו שמונה דקות להעתיק 650 מגה מההרד דיסק במהירות כפול 12 , אשר אותה אני מגדיר, לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנה פשוטה יותר קלון סידי , והיא צורבת במהירות רגילה של 5 דקות לדיסק , מה קורה?[/glow] :
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני זוכר את הימים של NORTON תגידו למשהו יש מושג איפה להוריד אותו תודה רבה רבה למוצאים ואם אפשר של דוס ולא של ווינדוס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי מודם חיצוני למחשב שלי, במהלך ההתקנה ה XP התריע שיש בעיות עם הדרייברים הנוכחיים של התוכנה - בכל מקרה לאחר ההתקנה המודם עבד אבל נוסף לי לאייקוני ה STARTUP שלי עוד סמל. הסמל מציין safely remove hardware - ומכוון להסרה של המודם....השאלה היא איך אני מעיף את ההודעה הזו בלי להסיר את המודם.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מי שלא יודע, גרסה סופית של Winamp 3 כבר יצאה וניתן להוריד אותה מהאתר של החברה (Winamp.com). מי מכם שכבר הוריד והתקין, מה דעתכם על הגרסה החדשה?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם מישהו שמע על Hysys.Plant ואיפה אפשר למצוא אם לא את כולה אז את ה-demo?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
כשאני מקבל הודעה בicq אני מקבל את ההודעה ההוראה ב- "0x63003733" ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "0x025601cc". לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". ואני לא יכול לראות את ההודעה. וגם אחרי שבדקתי וירוסים קיבלתי את ההודעה הזאת. אני עובד על WINDOWS XP תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם יש איזושהיא תוכנה שיכולה להפוך קבצי WMV לפומט אחר כמו AVI-DIVX, MOV?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
תוכנת DIVX שלי פותחת חלון ERROR וכתוב ככה: SAXParseExcepsion: Fatal Error at line 1, char 1 ולפני יומיים הוא עבד חלק עזרו לי בבקשה (תודה)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי גיבוי של כל כונן C בקובץ GHO של GHOSTPE, וכבר שחזרתי בעזרתו כמה פעמים. לפני כמה ימים התחלתי לשחזר את המחשב בעזרת אותו קובץ גיבוי (במחשב אחר) והשיחזור נעצר באמצע עם איזושהי תקלה (error), אשר אני לא זוכר את התוכן שלה. בכל אופן, לאחר שעשיתי איתחול המחשב לא זיהה את הדיסק הקשיח, גם כאשר הכנסתי דיסקט הפעלה וניסיתי לעבור לכונן C או שאר הכוננים הלוגיים. כלום! אף כונן! נכנסתי עם FDISK לראות אם המחשב מזהה בכלל דיסקשיח, ואכן הוא מזהה אותו אך הסטטוס שלו הוא non-dos ולא fat32, אשר כך אמור להיות אם אני זוכר נכון. מה לעשות חברים?!?! כל המידע שלי בכוננים הלוגיים (D,E) והם לא ניתנים לקריאה כרגע. דרך אגב, התרלה הזאת קרתה לי בעבר אך לא הייתי זקוק למידע שבכוננים הלוגיים, ולכן…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מעוניין באמצעות איזשהי תוכנה גרפית לעשות טבלה שאני קובע את גודלה ושהטבלה תהיה מודבקת על תמונה כלשהי. חובה שבתוכנה יהיה אפשר לקבוע מספר רב של "חדרים" כמו בדוגמה הבאה: תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה, אחרי מספר פסקי זמן ממושכים אני חזרתי לעבוד עם Visual Studio.Net והפעם בעיקר בC# כשבעבר תיכננתי הרבה בVB (יש לי איתו עבר ארוך מאז VS4, אחח הנוסטלגיה ;D ). אז ככה, ניתקלתי בכמה דברים שאיך לומר, מעצבנים, ואני לא מוצא איפה לשנות את ההגדרות שקשורות אליהם (לא מצאתי בשום מקום בVS. לא גם לא בOPTIONS, למרות שיכול להיות שפיספסתי משהו): 1) בפרוייקט שאני עושה אז שיניתי את אחד הערכים של אובייקט מסויים בInitializeComponent והיצבתי בהם סדרה של משתנים. בעיקרון זה כמה משתנים שמתחברים לאחד והמשתנה הזה מוצב בערך באובייקט (oleDbConnection1.ConnectionString במקרה הזה). עכשיו, כל פעם שאני מוסיף אובייקט כלשהו חדש לForm אז השורות קוד של המשתנים והoleDbConnection1.ConnectionString וההצבה…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
אני יוצר תוכנה בC# שמשתמשת בDATABASE של אקסס. אני רוצה שההמאגר נתונים הזה יהיה מוגן בסיסמא. אחרי שאני קובע את הסיסמא באקסס, אני יוצר אובייקטOleDbConnection, אבל כשאני מנסה להגדיר לו סיסמא למאגר נתונים הוא לא מצליח להתחבר אליו ונותן הודעת שגיאה: אולי אני לא עושה את זה נכון באקסס (דרך אקסס הוא מבקש ממני סיסמא והססמא עובדת)? בכל מקרה, אז איך אני עושה תוכנה שמשתמשת במאגר נתונים לוקאלי מוגן ע"י סיסמא של אקסס? יש לי ניסיון (לא רב, אבל זה עדיין ניסיון ) בADO.NET וכבר עשיתי כמה תוכנות עם זה... אבל לא עם דטאבייסים מוגנים בסיסמא. עריכה: מיותר לציין שאני לא עובד עם המאגר נתונים בו זמנית בזמן שאני מנסה להתחבר
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי משיעמום WMP 9 בטא עכשיו אחרי שנידפק לי ההארדיסק D מחום (עכשיו הוא בסדר תיקנתי אותו) המדיה פלייר התחיל לעשות בעיות הוא לא רוצה לנגן שום סרט אפילו לא MP3 עכשיו האם יש איזה שהי דרך להסיר את מדיה פלייר מהמחשב לצמיתות ואיך?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה : דחוס ב RAR הכוללת שני קבצים 1 BIN.* 2 CUF.* איך אני פותח וצורב את הקבצים הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
זה לא עד כדי כך מפריע לי אבל התוכנה הזאת עולה כל פעם עם הווינדווס ואני צריך תמיד לסגור אותה. היא לא מופיעה בהוספה / הסרה של תוכניות ואני אשמח לדעת איך אפשר לגרום לה לא לעלות עם הווינדווס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל תוכנה או כל פקודה שאני נותן (כולל הוספה/הסרה של תוכנית) לא עולה! עולה המסך של ACD כאילו אמורה להיות תמונה אין לי מושג מה לעשות...מה שגם שהמחשב עולה הדבר היחד שעולה איתו זה הACD בלי האנטיווירוס בקרי שמע... עזרה מישהו? יש לי WIN XP תודה מראש רום
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני מנסה להתקין את WIN98 על ארדיסק חדש שפירמטתי ע"י PARTITIONMAGIK ל- FAT 32 אך תוכנית ההתקנה ניתקעת לאחר תעינת האשף (יש לציין שמעולם האשפים של WIN :AR15: :AR15:לא היו משהו אם הם עושים כבר משהו זה נס :saint: )
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות או יודע על תוכנות שעברו אופטימיזציה לפנטיום 4?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי יש לי קובץ MP3 של שיר מסויים, והשיר הוא בגירסא אינסטרומנטלית, כלומר קראוקי. עכשיו, ניסיתי להשמיע פשוט את השיר בווינאמפ ולהקליט את עצמי שר בעזרת המיקרופון אך התוצאות היו מחפירות. אנא עזרו לי תכנה שלקובץ MP3 יהיה ניתן להוסיף עליו בזמן אמיתי שירה, או לחילופין ליצור קובץ חדש שהוא חיבור של הקלטת השירה וקובץ ה-MP3! אם אפשר, אנא להוסיף לינק ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש, OrGAzmUs :smoke:
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי easy cd creator ו - XP הורדתי את התיקון ל - XP ועדיין יש עם התוכנה בעיה. אני מחפש תוכנת צריבה אחרת טובה (מומלץ שתהיה מותאמת ל - XP כמו שצריך). תמליצו לי על תוכנות צריבה טובות / תתנו לי רעיונות איך לתקן את התוכנה שיש לי עכשיו.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-