עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה כמו Alcohol 120% אבל משהו שיהיה אפשר לעשות Virtual CD במקום לקבצים כמו iso וcue אלא מקבצים דחוסים כמו rar, tar, zip... תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by card,

שלום אני צריך תוכנה קטנה שיכולה לתקשר טקסטואלית עם COM Port, גם לשלוח, וגם לקבל. ואם היא Portable, אז בכלל טוב. מישהו מכיר משהו נחמד? תודה card

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  3. התקנתי תוכנה בשם hideip והיא שינתה לי את הפרוקסי באקספלורר ובפיירפוקס. באקפלורר הצלחתי לבטל את זה, אבל בפיירפוקס משום מה אחרי שאני מבטל את הפרוקסי, הוא לא מתבטל לצמיתות. כשאני יוצא ממנו ונכנס הפרוקסי חוזר בדיוק כמו שהיה. שום דבר לא עוזר, מחקתי את התוכנה הזאת, ואת הפיירפוקס והתקנתי אותו שוב, מחקתי את האייפי מהרג'יסטי. איך אני יכול להפטר מהפרוקסי הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by עמיר שחר,

שלום אני מחפש תוכנה אשר יש בv יומן לאירגון היום ואפשרות לעשות חישובים (עובר ושב), אך שלא תהיה בה אפשרות לאימיילים. אשמח לקבל רעיונות. עמיר שחר

5. Started by E-R-P,

האם מישהו מכיר תוכנה בא אני כביכול מחבר שני מחשבים דרך האינטרנט וברגע שאחד נבמע שינויים על השולחן עבודה שלו השותף השני רואה את השינויים או תוכנה שמאפשרת ללמד מישהו כך ששנינו נראה אותו שולחן עבודה ונוכל לבצע שינויים וכל אחד יראה מה השני כתב

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  6. שלום לכם, אחרי ההתקנה כשרוצים לפתוח את התוכנה, כותבים שאין אפשרות לפתוח את התוכנה בגלל אי התאמה עם גרסאות 64 סיביות windows. מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. RAZER הוציאו מן דרייבר שהופך כל אוזניה STANDARD ואפילו איכותית מהחברות היקרות ל 7.1 בקלות. Razer_Surround_Synapse_Combo_v1.09.05.12 בנתיים ההורדה חינם, ויש לכם אפשרות לתרום http://www.razerzone.com/surround בנתיים כיוונתי את זה לאוזניות Studio Berydynamic DT990 וביטלתי את כל ה Enhancement כמו BASS Normalize EQ וכל אלו לאוזניות פושטיות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Cryptonite,

שלום,יש לי את התוכנה הזאת PC Probe II שבודקת מהירות מאוור,טמפרטורות וכו' רציתי לדעת עד כמה היא מדוייקת כי יש לי תחושה שהיא טועה תודה יום טוב

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by nimrods,

שלום לכולם הורדתי ת'תוכנה הזאת(שחזור סיסמה של האייסיקיו) שבתמונה וזה עושה לי בעייה זה רושם לי ככה אחרי שלי ממלא הכול (connection error) תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  10. Started by elad-k1,

איפה התוכנה שיכול לכבות את האוררים שבמחשב יש פה את התוכנה אנמי לא זוכר איפה זה

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by Gangster,

שלום ! רציתי לשאול איך עובד הרשיון לעסק בתוכנות של מיקרוסופט כמו אופיס ו וינדוס תודה !

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. Started by nadav77,

חבר'ה שמעו צילמתי במצלמה דיגיטלית ועכשיו העברתי למחשב ואני רוצה ליצרוב אני רוצה תוכנה שישמעו ברקע שיר בזמן שהתמונות עוברות :yelclap:

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. Started by אישי555,

התקנתי בעבר את tGo של מורפיקס אבל בסוף התחרטתי ומחקתי אותה מהוספה/הסרה של תוכניות. אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מסמן מילה ולוחץ על קליק ימני בשביל להעתיק לקליפבורד. איך לעזאזל אפשר להיפטר ממנה? מדובר בדפדפן אקספלורר 8 (מה לעשות, חייבים להשתמש בו בשביל אתרים מסויימים :'()

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by בזיק,

יש לי תוכנה שאני מסיר אותה, אבל לאחר התקנה מחדש היא חוזרת עם כל הכיוונונים שנתתי לה עוד לפני ההסרה. אז אני מסיק שההסרה לא מושלמת. אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין בגלל שיש בה איזו תקלה ד"א התוכנה היא eprompter והתקלה היא שפתאום היא לא מצליחה להתחבר לgmail אז מה לעשות? איך להסיר אותה לגמרי?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by dima_ga,

שלום אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל "להעתיק" או "לצלם" את קטעי הוידאו והקליפים ביוטיוב כך שלא אצטרך לחפש אותם שעה ולהוריד אותם. למשל תוכנה שמצלטת את המסך מחשב שלך אבל בוידאו ובפורמט נורמלי שאני יוכל לצפות בזה בנגן אמפי4 שלי ובמחשב.

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  16. אהלן, מראש אני אומר שאני מתנצל אם מדובר בהצפה. אני בטוח שפתחו על זה מתישהו ת'ראד, אבל אחרי חיטוט בפורום וצפייה בסטיקים לא ראיתי את מה שאני מחפש. יש למישהו מושג אם יצאה תוכנה כזאת ? תודה מראש, רוסטר.

17. היי חברה אני מחפש תוכנה שיודעת לקחת כמות של תמונות שונות וליצור מהם תמונה אחת אם אתם מכירים אז אשמח לשמוע! תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Bentel,

שלום לכולם האם יש תוכנה שיודעת לשלוח מייל לכמות גדולה של מיילים (המיילים נמצאים בתוך קובץ אקסל) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by D-M-X,

יש חיה כזאת בחינם שעובדת עםקבצים בגדלים סטנדריים (נגיד 10 קבצים של 4 מגה)

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  20. מה מומלץ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. האם יש תוכנה שמבטלת כל מיני משימות לא חשובות שלוקחות זכרון וכו כאשר אני רוצה לשחק במשחק? וברגע שאני רוצה אני מבטלת את זה..? היתה לי תוכנה שהיא ביטלה את ה dwm.exe ועוד כל מיני דברים ושכחתי את שמה..

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. דוד שלי ,חי בחו"ל .אני צריך שהוא ילמד אותי משהו מורכב שכרוך בשירטוטים , נוסחאות , תמונות ,דיאגרמות וכיוצא בזאת .אני זקוק לתוכנה שמאפשרת להעלות חומר שכזה ,כך שהוא יוצג בין 2 המחשבים וגם יציג את תנועות של שני העכברים ,של המשתמשים וכמובן יעביר בו - זמנית את קולם באיכות טובה .המלצות ?

• 10 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. הי, אתמול הלכתי לקנות מצלמת אינטרנט והמוכר אמר לי תדע לך שהדגם החדיש יותר שאין לנו תומך בתוכנה שתומכת בתוכנה שמוסיפה אלמנטים לתמונת הוידאו. ממה שהבנתי ממנו זה עובד כך יש את התמונה שלך שהמצלמה שלך משדרת אך אתה יכול להוסיף לעצמך כובע או משקפיים כהות וירטואליות ועוד. א9 מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ב) מישהו יודע ודאית איזה מצלמות תומכות בה? ג) על הדרךאשמח לקבל המלצות על מצמות אינטרנט שאתם מרוצים מהם ובעיקר ממה להזהר - מה לא לקנות ומה התכונות החשובות שיש לחפש במצלמה. כפים לפורום!!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  24. היי אני צריך תוכנה, חיצונית לא מה שיש במערכת ההפעלה, שמאפשרת להזיז את המצביע ללא עכבר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. מחיפוש בגוגל הגעתי לזה: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.splashtop.remote.pad.thd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kainy.client איזה מהם עדיף? יש תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות את זה? מדובר על hearthstone המשחק לא תובעני מבחינה גרפית זה משחק קלפים

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים