תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... יש לי כמה כרטיסי טלוויזיה שקולטים שידורים של DVB-T דיגיטלים בעזרת אנטנה קטנה הכרטיסים מגיעים עם תוכנה שסורקת את התדרים והערוצים הקלטה וכל שאר הדברים אבל אף אחת מהתוכנות לא טובה, למעשה אחת מהן בכלל לא מוצאת את התדרים והערוצים הישראלים. השניה עובדת אך ורק אם אותו כרטיס ספציפי. מה שמשאיר אותי עם תוכנה אחת (Presto! PVR של כרטיס מחברת gigabyte) שעובדת עם כל כרטיס, אבל יש לה בעיה גדולה הבעיה היא שאחרי מספר שניות של צפייה בעזרת התוכנה יש דיליי ורואים את מה שקורה שניה באיחור וזה הורס את החווית הצפייה אז אני מחפש תוכנה טובה ורצוי גם חינמית שעובדת עם כל כרטיס שיש לה את כל האופציות כמו הקלטה סריקה של תדרים ותכנות וכו' בשביל הכרטיס שקניתי שעכשיו לא עושים שימוש בגלל מחסור …
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי את המצלמת וידיאו אבל הדירבר שלו לא נתמך בויסטה ואני לא מוצא אני צריך עזרה בבקשה Sony Handycam DCR-TRV245 Digital-8 Digital Camcorder דגם המצלמה
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שאיתה אוכל לצרוב סרט DVDR מהמחשב שהצריבה תצא חלקה , שהדיסק לא יעשה בעיות כולל ללא בעיות בתפריט אני צריך תוכנה מומלצת וטובה תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי וירטואל VM גירסה 6.5 ואני מריץ חלונות XP. אני מעונין שב"מחשב שלי" האקספלורר יזהה את הכוננים הקשיחים שלי. כיצד עושים זאת?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל 2 דיסקים ישנים שלי במחשב שלי... אני מנסה להתקין אותם גם בצורב וגם בסידירום ובשניהם הוא נותן לי את אותה הבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=122634.0;attach=51292;image משהו מזהה את הבעיה ואולי יודע לפתור אותה? (בבקשה לא לשלוח אותי לאתרים באנגלית...תודה רבה).
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום אני צריך לבחר ממיר ב VIVO, של HOT עכשיו התקנתי את הדרייברים של NVIDIA של ה WMA... אני צריך תוכנה שבעצם תראה לי את השידור של הממיר... אני לא מבין בדיוק מה לעשות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי העדכון לווינדוס 7, שמתי לב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת mathtype מתוך וורד 2007 היא עולה עם שפת כתיבה עברית. אם אני מפעיל את התוכנה מחוץ לוורד היא עולה כרגיל באנגלית. עוד מישהו נתקל בתופעה? שמעתם על פתרון כלשהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה שיכולה להציג קבצי VOB עם התרגום. (קבצים שנוצרים לאחר RIP של סרט DVD). ולמי שחושב שזה לא חוקי, אז זה DVD שקיבלתי מתנה ואני רוצה לשמור אותו גם במחשב. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה על המחשב אני מבקש ממנו שיעשה לי אבחון לדיסק(של המערכת)- הוא ממליץ לי על boot time Defrag אני מאפשר את זה ואז הוא מאתחל וכשהוא עולה הוא מראה לי את החלון הזה http://img836.imageshack.us/img836/6724/dsc00301h.jpg ואז מאתחל שוב ומראה את החלון הזה- http://img638.imageshack.us/img638/7137/dsc00300xx.jpg אשמח לעזרה ואני ממש עובד עצות יש לציין שהתוכנה עובדת טוב והצלחתי לעשות איחוי לכונן המישני בהצלחה מרובה מצאתי משהו באתר הבית של התוכנה -http://www.raxco.com/support/kb/823/ אני לא יודע עם זה נכון אבל עבדתי לפיו ולא הצלחתי לפתור את הבעיה תודה רבה למי שיצליח לעזור!
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במקום סרט רואים הבהובים כל מיני סימנים!!!!!!!! עזרה???!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להפוך טקסטים שלמים מאנגלית לעיברית. מישהו יכול לעזור לי/לתת לי לינק ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן היום, בטיפשות גמורה, הכנסתי לעצמי וירוס קטלני למחשב דרך איזה אתר שחבר שלח לי...הורדתי והפעלתי משהו שאסור היה לי לגעת בו. מספר דקות אחרי ההפעלה של הקובץ הנ"ל, המחשב יצא מכל החלונות, עשה ריסט, העלה את ווינדואס כביכול במצב סייף מוד, לאחר מכן התרסט שוב, העלה אותו שוב בסייף מוד ובפעם השלישית העלה את ווינדואס. התוצאות -האנטי וירוס מחוק (נוד32), ישנו קובץ מזויף של האנטי-וירוס לאחר המחיקה שכל לחיצה עליו מקפיצה את הוירוס חזרה והוא שוב יוצא מהמחשב ומרסט אותו. האינטרנט עובד ורוב הדברים פועלים כשורה, אך מרגישים כי ישנה שליטה של הוירוס במחשב כי הוא מאט דברים. מחקתי את הקובץ שהורדתי, אך זה לא עזר כי הוירוס כבר פועל במחשב. לחבר שלי קרה אותו דבר בדיוק, סיסטם רקאברי לא עזר. אני לא יכ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת - אני רוצה את תוכנת ה-Traktor Pro 2 המלאה והמקורית בגרסא הכי עדכנית שיש נכון לרגע זה. אם אני לא טועה זה מהגירסאות 2.6.5 ומעלה.. תודה ענקית מראש למי שיביא לי קישור להורדה !
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן קובץ TAR הוא קובץ וידאו וכשאני מפעיל אותו אני רואה את הוידאו רץ אבל אין SOUND. אני רואה בהתחלה connect to download codec ואח"כ failed (למרות שאני מחובר לאינטרנט כל הזמן). הורדתי והתקנתי את ה-DIVX הכי חדש (5.0.2) ועדיין אין סאונד... למישהו יש רעיון ? תודה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הארור הזה אומר? זה קרה לי תוך כדי שימוש בכרום של גוגל אבל ראיתי אותו כבר כמה פעמים עוד הרבה לפני... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לצרוב קובץ ISO גדול (בערך 6.5GB), האם יש דרך לחלק אותו כך שאוכל לצרוב אותו על 2 DVD's?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה החדשה של תוכנת ה-Thunderbird 1.5. אולם לא הצלחתי לפתוח את קובץ התוסף המאפשר כתיבה מימין לשמאל. הסיומת של הקובץ XPI אינה מזוהה ע"י המערכת. אני צריך עזרה בנושא. :s05:
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
-
שלום חברים! מזה מספר ימים שאני מנסה להוריד אזוראוס(לא סרטים, אלא את אזוראוס עצמו). משום מה, זה מתחיל לרדת ואז נתקע/מושהה לזמן בלתי מוגבל. יש לי פיסי ויסטה חדש שמוריד הכל בסדר גמןר. רעיונות? תודה רבה, עודד
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף, ומה יותר טוב, LibreOffice או OpenOffice ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידוע אם זה מתאים לפה.. אם לא אז סליחה ותעבירו..^^" האם זה נכון שFirefox לא קורא טוב HTML??? לפני כשבוע סימתי להכין את הגלריה שלי בHTML והעלאתי אותה... אבל הפיירפוקס לא קורא אותה טוב.. כאילו הוא מראה רק את הרקע וזהו... אז דברתי עם כמה אנשים ואמרו לי שפיירפוקס לא קורא טוב HTML... זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ EXCEL לכל חודש עבודה, שבו ארשום כל יום את שעת ההתחלה ואת שעת הסיום. אבל בנוסף, אני רוצה ליצור סיכום סה"כ לשעות העבודה הכוללות, אבל לא רוצה לחשב את סיכום סך כל השעות באופן ידני, אני רוצה שזה יחושב באופן אוטומטי ב-EXCEL. למשל: כמובן ששעות העבודה לא יהיו עגולות כמו בדוגמה, וזאת הסיבה שאני רוצה שהכל יחושב בצורה אוטומטית.
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש בטוח אם אני שואל בפורום הנכון.... אז אם לא, עמכם הסליחה! אני מתעסק עם סאונד בעיקר בתוכנה CUBASE. לפני מס' חודשים, כאשר הפרוייקטים התחילו לגדול ולהיות יותר זללני משאבים התחילו לצוץ לי בעיות בזמן ה XPORT. --> כלומר בזמן הייצוא של הקטע, מד ה CPU קופץ מ 40-50% ניצול ל PEAK של 100% לחצי שניה-שנייה. דבר זה יוצר לי חריקה בקובץ ולא מאפשר לי למעשה לסיים את הקטע. אני עובד על P4-3GHZ@3.52GHZ. לוח ASUS P4PS800, 512 MB DDR. למעבד יש קירור של Zalman (9500). ניסיתי לעבוד על מינימום זיכרון (הורדתי הרבה מאוד PROCESSES, AV, AntiSPyWare ועוד), אבל כלום לא עוזר! *** הבעיה היתה גם לפני שביצעתי O/C *** השאלה שלי, האם הוספה של עוד חצי ג'יגה תעזור לי לעניין הזה ספציפי או שלא…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שדרכה אפשר לדבר עם אנשים במיקרופון, אבל אני לא רוצה דרך MESSENGER או אי סי קיו. אני רוצה תוכנה שזה הדבר העיקרי שהיא עושה, למרות שאני לא יודע אם יש דבר כזה בכלל? עוד שאלה אני יכול לדבר עם מישהו במיקרופן תוך כדי שאני משחק באיזה משחק?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-