תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. מחפש תוכנה קלת משקל להדפסת תמונות שתתאים את התמונה לגדלים הסטנדרטיים של ניירות פוטו (לא ריסייז, אלא קרופ), אם יש תאימות גם להדפסה על דיסקים, מה טוב. לא חייב שתכיל פיצ'רים לשיפור תמונה, אבל אם יש, שלא תהיה כבדה (כבדה כמו פיקסה).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה לתפעול, שאני יוכל לחתוך בה קטעים מסרטון ולהשאיר רק את הקטע אותו אני רוצה.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בוקר אור לכולם! לא מזמן התחתנתי (תודה :-) ) והצלם העביר לי דיסק DVD כ 3000 תמונות מתוכם אני צריך לבחור קרוב ל1000 לפיתוח.. עכשיו לעבור אחת אחת להעתיק לתיקיה חדשה זה ממש לא פרקטי :-(... האם מישהו מכיר תוכנה שהיא קלה למיון תמונות בדרך נוכה? אנה עזרו לי.. ותודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מוריד סרטים למחשב בכל האכויות ואני רוצה להדביק אליהם תרגום....חיפשתי תוכנה המון זמן אבל התכנות לא היו יעילות לכן אם משהו יכול לשים לי פה קישור לתכנה קלה לשימוש להדבקת תרגום לסרטים למחשב, אנא שישלח לי לפה במהירות האפשרית בתודה יקיר
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
חברים שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על תוכנה כמו Faronics Deep Freeze??? מה למעשה אופן הפעולה שלה? היא יוצרת img ובכל הפעלה של המחשב פשוט טוענת אותו מחדש??? כמה זמן תהליך כזה לוקח בערך לדיסק ש- 15 ג'יגה שלו תפוסים??? האם הכתיבה המרובה הזו של קובץ img כל פעם שהמחשב עולה מחדש לא פוגמת בדיסק הקשיח באיזשהו אופן??? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת, זה בעצם מה שאני צריך כלומר תוכנה שכותבת בקובץ טקסט את מבנה התיקיות והתת-תיקיות של התיקייה שאני בוחר רצוי שהתוכנה תרשום ליד כל קובץ גם את הגודל שלו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה אבל הבעיה היא שישורך לצרוב את מה שהורדתי לסידי אבל אין לי צורב באם יש תוכנה שמאפשרת את התקנת התוכנה מבלי לצרוב אותה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת דיי מסבירה את העניין. יוצא לי להוריד לא מעט קטעי וידאו שמשקלם אינו כ"כ קטן, וטרם השקעה בזמן ההורדה אני מעוניין לדעת מה בידיוק אני מוריד. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתה לי אותה והיא מנמחקה לי מאיפה אני מסיג אותה: הינה התמונה: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=26325 תודה מראש אהה גם אני צריך רת התוכנה שמראה לי את הטמפרטורה של המעבד
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ככה בזמן האחרון אני וחבר שלי התחלנו עסק DJ [וגם די מצליחים בזה ] אז החלטנו שנעשה גם מיקסים משלנו כמו DJים אמיתים,אז תביאו איזה תוכנה שאני יוכל לערבב שם בין שני שירים וגם להוסיף כמה מישלי. תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום רב יש לי הרדיסק של 1 טרה. עם חומר ממש ממשממש חשוב אני כבר יומיים בוכה. אני סטודנט ואין לי גרוש על התחת לקחת את המחשב למעבדה שרוצה 600 שקל הוצאת חומר. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות טובות שיכולים להוציע מידע מהדיסק שנידפק? אותם החברות האלו אמרו לי שהם עושים את זה עם תוכנה מיוחדת שעובדת כל הלילה מישהו מכיר תוכנות כאלו לפני שאני הולך לשלם תודה מראש חיפשתי כאן בקהילה ולא מצאתי
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס TV2000 רגיל של לידטק ועוד לא יצאה לו תוכנה רשמית לויסטה,אני נורא רוצה לראות תכנית שתשודר מחרתיים,ומקווה שגם להקליטה.. יש איזושהי תוכנת צד שלישי שיכולה להחליף את הWinfast PVR של לידטק? חיננמית או לא זה לא מעניין אותי,העיקר שתעבוד כמו שצריך
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שמעתי שאין עדיין דבר כזה, אבל בכול זאת אני רואה ברחבי הרשת כול מני תוכנות שאומרים עליהם שהם אימולטורים ל-PS2 כך או כך רציתי לדעת אם משהו משתמש באחת כזו? או שזה סתם בולשית ואחרי שאני יתקין אני יגלה שזה לא מפעיל כלום.......... ואם לא איזה אימולטור הכי טוב? אני רוצה להריץ את GTA (אתם יודעים מה) :-X ואני שמעתי על כמה אנשים שמשחקים עכשיו במחשב שלהם אז רציתי לדעת אם קיים אימולטור שיכול להרץ את המשחק הזה וקישור להורדה (זה ממש יעזור לי) אם כבר (אחרי שאני יקבל תשובה) אז למה אין אימולטור ל PS2? בעוד שלראשון יש? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לכיתת מחשבים שאפשר לשלוט על כולם ממחשב אחד... איזה תוכנות טובות יש כיום בשוק, ואיזה פונקציות מיוחדות יש בהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
-
אני מחפס תוחנה שבודקת את כרטיס מסך שלי-------- וגם את זכרון וגם בצועי המחשב
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מכירים תוכנה שבודקת את הזמינות של הקישורים במועדפים ומציגה תוצאות? תודה, HaimTS
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
תכירו את התוכנה שהכנתי, Shellmedia גירסא נוכחית: 2.1 תמונה: אפשרויות: * חלון Playlist * פתיחה ושמירה של Playlist * אפשרויות loop ו shuffle * תמיכה ברוב הפורמטים של הוידאו ואודיו קיום - כולל Apple Quicktime > .mov * מזעור ושחזור ל/מ taskbar * בקרת volume * זמן שעבר + זמן שנשאר / זמן כולל * פתיחת קובץ ידנית, אינטרנט / מקומית (ללא buffering של כל הקובץ!) * עיצוב תוכנה בצבע ירוק צונן. * טקסט נגלל ועוד! וכמובן, הורדה: www.losnir.net/shellmedia2.exe שימו לב! מצריך .net framework מותקן במחשב. הערה נוספת: לא ניתן להריץ את התוכנה ישר מ TEMP, ז"א אי אפשר לעשות פתח / open, חייב להוריד את התוכנה למיקום כלשהו במחשב ואז להריץ. מה לעשות, הוינדוס חוסם. תגובות
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=1431;start=0#lastPost לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו שמע על תוכנה לתרגום סרטים?? כל התרגומים בtorec לצורך העניין עובדים טוב על notepad אבל מה כל הקטע של הדקות והשניות מעל כל שורה??? הקיצר איך מתרגמים סרט??(בהנחה שאני רוצה לתרגם מאנגלית לספרדית ואני יודע את השפה אבל אין לי מושג ולא רקע טכני) תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבצע עבורי את הפעולה המתוארת.. אשמח אם מישהו ימליץ לי על תוכנה שמסוגלת לעשות את זה, מרוב התוכנות בשוק אני לא יודע מהי התוכנה האופטימלית, ולא רוצה לקנות סתם תוכנה ולאחר מכן לגלות שהיא עושה רק "חצי" עבודה... תודה רבה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, היום התנסיתי בפעם הראשונה ב-GARAGEBAND בלימודים אך יש לי ווינדוס בבית. רציתי לדעת איזו תוכנה תואמת ווינדוס קיימת בשוק שהכי קרובה בממשק ובקלות שלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה בדיוק מה שNETLIMITER עושה אבל דומה לה כי אני רוצה לשנות... לנסות...
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, יש לי 8800GT, ועד עכשיו השתמשתי בתוכנה RIVA TUNER כדי לשלוט על המאוורר שלו. העניין הוא שאני מחפש תוכנה חלופית שתתן לי את האופצייה של השליטה במאוורר, בגלל שגיליתי שהRIVA גורמת למספר בעיות בכמה משחקים... יש תוכנה כזו קלילה או איזה תוסף ללוח הבקרה של NVIDIA שיהיה אפשר לשלוט על מהירות המאוורר? תודה..
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני משתמש בגרסאת הדמו של FRAPS כל הSS שאני לוקח נשמרים בBMP אני לא ישלם 40 דולר רק בשביל שהתוכנה תקח את הSS בJPG מישהו מכיר תוכנה שהופכת קבצים מBMP לJPG? אבל לא אחד אחד כמו PAINT משהו שהופך כמה קבצים ביחד תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-