עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BlackBird71,

פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי מסנגר ואז זה לא התחבר לי זה מראה לי כזה דבר.... תמונה: http://img21.imageshack.us/my.php?image=12121212.png

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  2. יש לי קבצי מוזיקה שהסיומת שלהם הם ape אלה קבציי מוזיקה קלאסית ..אני כל כך רוצה לשמוע העם קיימת תוכנה פשוטה שתעביר לי אותם לה mp3 ...כל התוכנות שנתקלתי בהם רוצות את כספי . וזה כבר משבוע שעבר .. תודה לכם שבת שלום

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by No_Man,

יש לי דיסקים של 780MB / 90Min. ואני לא מצליח לנצל אותם עם הנרו.שניסיתי לצרוב 780MB הא אמר לי שאין מספיק מקום. ולא ראיתי שום אפשרות שתודיע לו שיש מקום. יש רק אפשרות של דיסק DVD או דיסק רגיל. יש אפשרות כזאת בנרו ? או שצריך תוכנה אחרת ? תודה.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  4. עד היום השתמשתי ב-TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring ועכשיו שיש מעבד חביב ומערכת הפעלה 64 הגיע הזמן להנות מהמעבד. מה מומלץ שידע לנצל את ה-64bit ואת 4 הליבות כמו שצריך?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by eegg,

אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ולאחרונה עדכנתי את הדרייבירים במחשב ועכשיו שאני רואה סרטים ושם את כפתור ה show full screen on screen ולמרות שהסרט הוא במסך רחב הטלוויזיה לא והוא מושך את האלוויזיה למעלה כדי למלא את כל המסך בסרט במקום רק wide מישהו יודע מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  6. אממ אני מחפש תוכנה אשר במקום להקליד סיסמא בעת הכניסה לווינדוס או מעבר בין משתמשים אני פשוט אצטרך להכניס א הדיסק און קי בתודה מראש, דור

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. שלום חברים. צריך את עזרתכם בעניין דחוף. אח שלי גר בארה"ב והקשר ביננו מבוסס כל תוכנת מסנג'ר. הערב קיבלתי ממנו את ההודעה הזאת (מצורפת תמונה מסך) . אני ישר קלטתי שמדובר בוירוס ולא אשרתי את הקובץ. הוא אתמול קיבל ממישהו מרשימת חבריו את הלינק ובטעות כן אישר את הקובץ. מה עושים? מי שעשיתי עד עכשיו איתו ללא תוצאות זה הדברים האלה: 1. סריקת כל המחשב בתוכנה AVG . 2. סריקת במצב SAFE MODE 3. הרצת תוכנת MSN CLEANER 4. חיפוש בגוגל חלקי הלינק שקיבלתי אך שום דבר רלונטי. 5. הורדתי איזה קובץ ניקוי מסימנטק שקשור למסנג'ר - ללא תוצאות. יש לו מחשב עם מערכת הפעלה VISTA ותוכנת AVG אנטי וירוס. חברים. צריך את עזרתכם. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by liran2003,

רוב הפעמים שאני מוריד בפיירפוקס(3.0.1), ההורדה לא מושלמת עד הסוף. אומנם יש את ההודעה שההורדה הושלמה בהצלחה, אבל בפועל, משהו כמו 90% מהקובץ הורד. מישהו נתקל בבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי פנטיום 3 עם ווינדוס אקס פי מקורי. בכל פעם שאני מדליק את המחשב, קופצת לי הודעה שנמצאה חומרה חדשה - VIA Bus drivers. התקנתי את הדיסק שבא עם הלוח אם - לא עזר. הלכתי לאתר של Via והורדתי את הדרייבר הרלוונטי - לא עזר. למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by Starsky,

שלום לכולם, התקנתי את האינטרנט אקספלורר 7 ולא אהבתי אותו כי הוא גם מאט לי את המחשב. יש דרך להחזיר חזרה לאקספלורר 6 הישן והטוב? תודה.

11. אני מתחיל ממש בפרימייר (אתמול) ואני טענתי כמה קבצי תמונות והעליתי אותם מחלון הSOURCE לסרט עצמו והבעיה היא שהרזולוצייה שלהם משתנה בהתאם לרזולוצייה של הסרטון כלומר אם התמונה במקור היא 800 על 800 והסרטון הוא על 200 על 200 אז אני יראה 1/16 של התמונה. השאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שאני יראה את כל התמונות בגודל מקורי. בתודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  12. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש עזרה אני רוצה להעביר שירים מסרטי די וי די כלומר יש סרט וחלק ממנו זה שיר כמו סרטים הודיים אנא עזרו לי למצוא תוכנה מתאימה ועם אפשר צרפו הוראות והסבר כמה שאפשר תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by 3pac,

אני צריך עזרה. יש לי קובץ rar של 6gb ודיסקים של 4.7 gb , ואני צריך איזה תוכנה שתפצל (או דרך הrar ) לי את זה לככה שאני יוכל לצרוב ב2 דיסקים . משהו יכול לעזור לי בבקשה ?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by Aviv C,

יש לי בעיה בסריקה של Ad-Aware. התוכנה מצליחה לסרוק אבל כשהיא מגיעה לקבצים מסויימים היא נתקעת. בדקתי את הקבצים האלה ובאמת אני לא יכול למחוק אותם, להזיז אותם וכו'. בכל שאר תוכנות הסריקה כמו אנטי וירוס ו- Windows Defender התוכנות מצליחות לסרוק את הקבצים ולא אומרות לי אם הם וירוסים. איך אני מטפל בקבצים ולמה Ad-Aware נתקעת לי בקבצים האלה כשתוכנות אחרות לא?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  15. Started by dany180749,
    • 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by +Eliran+,

יש לי כמה שאלות בקשר לכמה סוגים של תוכנות המרה(יותר נכון בקשות בשבילהם ): 1. מישו יכול בבקשה למליץ לי על תוכנה שממירה קבצים לMP3? 2. תוכנה שממירה קבצים לAAC 3. תוכנה שממירה קבצים לDIVX/DVD-RIP? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. שלום. יש לי אייריבר ואני מחפש איך לעשות את החיים שלי יותר קלים. יש תוכנה שיכולה להשוות תיקיות למשל יש לי תיקייה שקוראים לה English גם בתוך הנגן וגם על המחשב ואז זה יעביר את כל הדברים שיש על המחשב ואין על הנגן אוטומטית? ועוד שאלה יש אולי תוכנה שמגבה את המחשב וכשאתה רוצה אז זה מוסיף את כל הדברים החדשים שנוספו ממועד הגיבוי האחרון לגיבוי? מקווה שהבנתם את השאלות שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by y_a_n_i_k,

טוב אז מי שלא יודע IRIVER PLUS זאת התוכנה שבאה עם נגני IRIVER או חלקם לפחות, אני לא ממש יודע אם זה שייך לתוכנה או גאדגטים אז אם המנהלים ימצאו לנכון להעביר לגאדג'טים אין לי בעיה עם זה. ולבעיה שלי.... אז ככה, כל פעם שאני מנסה לגשת לSONG INFO הוא מקפיץ לי את ההודעה של CDDB REGISTRATION אני מאשר והכל וזה פשוט לא ממשיך הלאה.... אני רוצה לציין שכבר יש לי את הנגן(H10) והתוכנה הרבה זמן ושום דבר כזה עדיין לא קרה לי, מישהו יכול לעזור??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by kwan,

שלום לכולם , אחותי אומרת שהיא יכולה לקרוא את ההיסטורי של המסנג'ר שלי למרות שאני לא סימנתי באפשרויות התוכנה את האופציה לשמירה של היסטורי ....ומשום מה נראה לי שהיא צודקת . קצת מלחיץ הקטע הזה ..מה שאני רוצה לדעת אם זה נכון ואפשרי ובמידה וכן , לדעת איך לבטל דבר כזה ! אני מקווה שזה לא בקשה הנוגדת את חוקי הפורום כי ממש לא ענייני איך עושים אלא איך מבטלים את זה . תודה מראש לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  20. ברשותי התוכנה ATITOOL, יש לי איתה בעיה שכל כמה זמן, לא משהו קבוע ההגדרות של המאוור משתנות, חלק נשארות כמו שהן וחלק הוא מאפס חלק שם על 100%. לא בעיה להחזיר את זה לכמו שהיה אני פשוט לוחץ על LOAD ואז בוחר את הפרופיל שלי, הבעיה שאני פוחד שמתישהו תיקרה הבעיה הזאת, אני לא אשים לב ואז הכרטיס יגיע למעלות גבוהות בלי לאמץ את המאוורר... ההגדרות שאני מדבר עליהם אם מישהו לא הבין זה ההגדרות של המאוור שעושות שממעלה X תעבוד על Y אחוזי מאמץ של המאוורר. מה עושים ? אם זה חשוב הכ.מ שלי הוא 1950XT של HIS עם הקירור המיוחד ICEQ3.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  21. Started by mshwartz,

התקנתי את yep player על המחשב ומאחרי זמן המחיקה אני לא מצליח לראות שום קובץ וידיאו ה bs player טוען שחסר לי קובץ dircetshow מה עושיםםם??? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום.. התקנתי כונן דיודי ועכשיו שאני שם דיסק דיוידי זה עושה לי שגיאה"של זכיות יוצרים משו כזה" מה עושים במצב כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by itaituch,

שלום לכולם! לפעמים אני לא מצליח לראות סרטון שהורדתי באימיול ובמקום להפעיל אותו כתוב לי "רוכש רשיון". מה לעשות? יש דרך לעקוף את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  24. Started by raltal,

יש לי אינרנט אקספלורר 7 והסירטונים ב-YNET וספורט 5 לא עובדים לי.. ב-FLIX ו-YOUTUBE כן אבל באלה לא.. תעזרו בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  25. בעע מאז שהורדתי אותו כל שנייה איסקיו מתנתק...וגם לוקח שנים להתחבר כי צריך הרבה ניסיונות והוא גם לפעמים לא שולח הודעות צריך לעשות resend לעוד מישהו זה קורה ספציפית עם6? כי באיסיקיו togo למשל אין בעיות

• 2 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים