תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה דחוף!, האנטיוירוס מזהה וירוס בשם win32/meldsimp, איך להסיר אותו? תודה[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 23:05:10 בבקשה אני צריך לסדר מחשב של חבר.
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אז ככה בנורטון אנטיוירוס של סימנטק יש 3 קטגוריות אחת מהם משום מה מסומנת עכשיו בOFF PROACTIVE THREAT PROTACTION ניסיתי לתקן ולעשות עידכון והוא אומר שזה מעודכן אבל זה עדיין מסומן בOFF.. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
העניין הוא כזה....נניח שיש לי 100 שירים ואני רוצה לסנן מתוכם רק את מה שמעניין אותי.נניח לדוגמא שאני מעוניין לשמוע מכל שיר את ה-10 שניות הראשונות ואת ה-10 שניות האחרונות. האם אני צריך תוכנה מיוחדת לזה או שהאופציה הזו כבר קיימת בתוך הנגנים?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני מעוניין למחוק כמה url-ים ישנים ב firefox3. אני פותח את שורת הכתובות ולוחץ על ה url המסומן delאו shift + del. ע"פ מה שקראתי באינטרנט זה אמור להמחק, א בל כשאני סוגר ופותח את שורת הכתובות ה-url המחוק מופיע שוב. למשהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני משתמש בWMP כי בWINAMP אני לא שומע עם כל ששת הערוצים, רק שמאל וימין וWMP למשהו שולח אות לכל הערוצים, איך אני מתקן את זה? מקודם הכל עבד פיקס אבל בפעם האחרונה שעשיתי ת'פורמט זה התחיל לעשות את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לדוד שלי יש בעיה עם המחשב אז ככה....שלחו לן לינק והוא ברוב גאוניותו הוריד איזה קובץ EXE והפעיל אותו... מאותו זמן הוא לא יכול להיכרנס לאייסיקיו הוא עושה לי סיים משימה... ולא יכול להתקין אנטי וירוס... הדבר הזה נפוץ...זה מוצג בתור תמונה... הבנתי שזה עושה כאילו אנשים מהרשמימה שלי שולחים לי את ההודעה הזאת... קיצור צריך פתרון
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך מ כתוביות רגילות ל כתוביות של DVD איזה תוכנה אני צריך
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות פרוייקט של J2ME 1. התקנתי אקליפס 2. התקנתי Wireless Toolkit 2.5.2 3. הוספתי את ה JAR ים של ה Wireless Toolkit 2.5.2 ל פרויקט 4. התקנתח JDK אין לי את האופציה להריץ J2ME יש לי רק applet,application מה לעשות ? (תודה !!)
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכם. התקנתי במחשב לפני דיי הרבה זמן את התוכנה emule למי שמכיר. עכשיו יש לי הרבה דברים שאני לא מבין בא. ואיך היא מתנהלת, ואיך היא עובדת. 1. שה- emule עובד לי במחשב (כאילו שהוא מופעל), המחשב שלי ניהיה מאוד איטי כל דבר שאני פותח לוקח לו הרבה זמן לפתוח אותו, אבל שהאימיול לא פתוח אז המחשב עובד לי בסדר גמור. 2. שאני נכנס לתהלכים של המחשב אני רואה שמה שהאימיול מראה לי 77,700kb שזה הרבה מאוד. השאלה שלי האם אימיול אמור ככה להאט את המחשב? והאם ככה זה אמור להראות לי בתהליכיפ כזה הרבה משאבים שהוא תופס ? מה אתם מציעים לי לעשות בנוגע לזה..? מפרט קטן: יש לי win xp 2800mhz עם זיכרון 512ddr. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
איך אני מוחק את הדריברים של הלוח? במנהל התקנים במצב בטוח בלבד? או שבדרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
למה זה קורה לי ??? לפעמים אני חוזר אחרי הרבה זמן מאז שמישהו במשפחה הדליק את המחשב ומגלה את זה , מה שמונע מהאי מיול לעלות וכל היום אני מתבאס שהוא לא פעל בינתיים והוריד ....(הוא מכוון מהתוכנה לעלות עם WINDOWS) איך נפתרים מזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום! אני זקוק להמלצה לתוכנה שתציג אות וידאו (טלוויזיה, DVD, וידאו וכו') במחשב דרך הVIVO בכרטיס המסך (לא דרך כרטיס טלוויזיה). אשמח גם אם יהיו אופציות בסיסיות כמו הקלטה, TIME SHIFTING, הקפאה וכו'. תודה!
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
מדובר על האנטיוירוס החדש בשיתוףעם קספרסקי למי שלא ידוע. Anti Virus Shield. בכל אופן הבעיה היא כזו: האנטיוירוס רגיש ל Riskwares בצורה מטורפת עד כדי כך שהוא מוחק לי את הקובץ mIRC.exe כל פעם כשאני מתקין את התוכנה. איך אני מבטל את הרגישות של האנטיוירוס ל riskwares? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי וכאן זה כנראה המקום האחרון שאני אנסה לפני שאני אהיה מיואש. אגב, מי שלא יודע riskware הוא כל קובץ שיש חשש שהוא וירוס. אין וירוס בקובץ הזה אבל האנטיוירוס לא לוקח סיכונים ומוחק אותו. אני מקווה מישהו יוכל לעזור לי... תודה, שי.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
יש לי אופיס 2003 וכשאני בא להדפיס תמונות מסויימות שסרקתי למחשב, חלק מהן יוצאות רק עם מסגרת ולא עם התמונה עצמה! אין לי מושג איך זה קורה??? החלפתי מדפסות, ניסיתי במחשבים שונים ואין לי מושג מה לעשות??? חיבב עזרה !! תודה !! ( יצויין שיש לי 2 מדפסות של hp : 710 ו 5510 משולבת.
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום חברים. צריך את עזרתכם בעניין דחוף. אח שלי גר בארה"ב והקשר ביננו מבוסס כל תוכנת מסנג'ר. הערב קיבלתי ממנו את ההודעה הזאת (מצורפת תמונה מסך) . אני ישר קלטתי שמדובר בוירוס ולא אשרתי את הקובץ. הוא אתמול קיבל ממישהו מרשימת חבריו את הלינק ובטעות כן אישר את הקובץ. מה עושים? מי שעשיתי עד עכשיו איתו ללא תוצאות זה הדברים האלה: 1. סריקת כל המחשב בתוכנה AVG . 2. סריקת במצב SAFE MODE 3. הרצת תוכנת MSN CLEANER 4. חיפוש בגוגל חלקי הלינק שקיבלתי אך שום דבר רלונטי. 5. הורדתי איזה קובץ ניקוי מסימנטק שקשור למסנג'ר - ללא תוצאות. יש לו מחשב עם מערכת הפעלה VISTA ותוכנת AVG אנטי וירוס. חברים. צריך את עזרתכם. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי מספר משחקים שמיועדים גם למשחקי אינטרנט( כמו מרוץ מכוניות לדג'). יחד עם זאת אני אף פעם לא מצליח להתחבר למשחק באינטרנט, כנ"ל לפעמים סירטונים מסוימים אני לא מצליח לצפות ( שניכנסתי דרך הדפדפן). יש לי את כל המקודדים האפשריים. מה יכולה להיות הבעיה. מחשב חדש יחסית מדיה פלייר 10
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שאני מפעיל Emule או תוכנות דומות המחשב בקושי זז הכונן קשיח צועק הצילו ... למה זה קורה ? יש מצב להפעיל אימיול בלי שהכונן הקשיח יתפגר ?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני עובד עם FF ואני לא מצליח להיכנס לשום פאב, צריך תוסף כל שהוא, או שפשוט יש לי בעיה כלשהיא?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
חברה יש לי את התוכנה ואני רוצה להקים שרת ftp איזה כתובת ip אני יכול לתת לו?!
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
התקנתי מערכת חדשה, אך עדיין לא הסתפקתי להתקין אנטיוירוס... ניסיתי להתקין כמה פעמים את AVAST, אבל משום מה הייתה לי בעיה.. לא הבנתי את זה עד עכשיו... יש איזה משהו במחשב שמונע ממני להתקין קבצי EXE, כי גם ניסיתי להתקין את פנדה, ואת קספרסקי..... הרצתי בדיקת וירוסים ברשת באתר של פנדה ושל קספרסקי, פנדה מצא לי 10, 9 מהם הוא מחק, את העשירי הוא רצה שאני אקנה. (כמו כן מצא עוד ספייוור, ותוכנת האק) קספרסקי מצא 3, אבל לא עשה איתם כלום איך אני מטפל בוירוס הזה בלי יכולת להתקין אנטיוירוס???
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
בעע מאז שהורדתי אותו כל שנייה איסקיו מתנתק...וגם לוקח שנים להתחבר כי צריך הרבה ניסיונות והוא גם לפעמים לא שולח הודעות צריך לעשות resend לעוד מישהו זה קורה ספציפית עם6? כי באיסיקיו togo למשל אין בעיות
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש משהו לעשות או שזה אבוד ? ואני לא מצליח לעשות דרך "שחכתי סיסמה"...
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייברים ל המדפסת ולא מוצא אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדריברים ל-"Lexmark Z24" ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
הוא אפילו לא מזוהה - מה שאומר שזה לא בעיית קודאק ?! מה צריך כדי לנגן אותו ?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-