עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי מערכת חדשה, אך עדיין לא הסתפקתי להתקין אנטיוירוס... ניסיתי להתקין כמה פעמים את AVAST, אבל משום מה הייתה לי בעיה.. לא הבנתי את זה עד עכשיו... יש איזה משהו במחשב שמונע ממני להתקין קבצי EXE, כי גם ניסיתי להתקין את פנדה, ואת קספרסקי..... הרצתי בדיקת וירוסים ברשת באתר של פנדה ושל קספרסקי, פנדה מצא לי 10, 9 מהם הוא מחק, את העשירי הוא רצה שאני אקנה. (כמו כן מצא עוד ספייוור, ותוכנת האק) קספרסקי מצא 3, אבל לא עשה איתם כלום איך אני מטפל בוירוס הזה בלי יכולת להתקין אנטיוירוס???

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  2. שלום, תקלתי בבעיה מאוד מוזרה שלי אין פיתרון ואולי פה יוכלו לייעץ לי איך לסדר את זה... עד כה השתמשתי בתוכנות: Your Uninstaller! CCleaner והם עבדו לי כמו שצריך... אין לי מושג למה הם פיתאום לא עובדות הווינדווס עושה בסמן של העכבר חשיבה ולא עובד... יש למשהו מושג איך לסדר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  3. תגידו לי מה הכי טובה עם הרבה מבחר..

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  4. Started by tommy_g,

שלום חברים. כבר זמן רב שאני נתקל בהודעה הנ"ל (מצורף צילום מסך). למישהו יש מושג מה הבעיה? לחצתי כבר על "פתור בעיות", אבל גם זה לא עזר. ניסיתי להתקין מחדש. האם אצטרך לפתוח מייל חדש? או שאולי אתקין גרסה ישנה יותר...? תודה לכם מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  5. Started by viper_sb,

שאנימנסה להוריד הורדות בIE7 הוא פותח את חלון הורדות.. אני אומר לו שמור ואז הוא ישר נעלם.. ביצעתי איפוס להגדרות של הדפדפן אבל שום דבר לא עובד.. מה יכול להיות ?

6. Started by bacoola,

אני מחפש תוכנה שתופעל על המחשב כל הזמן ותמנע כל מיני פונקציות שאני רוצה לדוגמא אם מישהו רוצה למחוק משהו, לשחק בסוליטר וכו' הוא לא יכול. מצאתי תוכנה כזאת אך היא לא ניתנת לקנייה או להורדה אלא רק לבתי ספר (blocktare) קישור:http://www.geocities.com/purenweb/BlocktareHM.htm תודה מראש

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  7. Started by Pease Brother,

מחפש דרייברים לכרטיס מסך nvidia הדרייברים הכי חדשים

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  8. Started by talisman,

האם יש נגן מוזיקה טוב חוץ מ winamp שלא יכביד על המערכת וגם שיהיה בו Library כמו winamp?

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  9. לא speedfan בבקשה כי אני לא מצליח לשנות דרכה את מהירות הסיבוב של במאורר למעבד תודה

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  10. Started by liran325,

פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגרסה החדשה של זון אלארם 5.94 עם אנטי וירוס וכל אלה והיא מאטה לי את המחשב לאללה ועושה לי בעיות עם תוכנות מסנגר והאייסיקיו מישהו מכיר גרסה חדשה של זון אלארם אבל רק עם פיירווול ???? \תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  11. Started by liran2003,

שלום, כשאני מנסה לצפות בוידיאו באינטרנט, אני רואה יותר מדיי צבעים, הוידיאו ממש לא ברור. הבעיה היא במדיה פלייר (יש לי גרסא 9), משום שבאתרים שיש להם נגן משלהם (כדוגמאת יוטוב) אני רואה מצויין. יש לי מקודדים. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  12. Started by silky,

אהלן, כשאני לדוגמא בהוטמייל.קום ופותח דואר בעברית הוא מקודד לפי WESTERN EUROPEAN במקום HEBREW WINDOWS ואז הכל בגי'בריש. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  13. Started by גבריאל,

ישנה תחנת רדיו המשדרת באינטרנט (לא דרך מדיה פלייר), בווינדוס מילניום הדף נטען לי מצויין ושומעים את המוסיקה, אבל באקס פי הנגן כותב לי connecting ומיד נותן הודעת ready ולא שומעים כלום, יש רעיונות מה חסר באקס פי? שאלה נוספת: באקס פי אני מפעיל את הביטורונט של אאוזרוס אבל במילניום לא מצליח להתקין את הג'אווה של סן בשום מקרה, הורדתי מלא גירסאות וכלום לא מצליח לי...

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by omri_ro,

בEMULE זה קל, מתקינים VLC מגדירים בCLIENT וגמרנו. איך עושים את זה בUTORRENT?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  15. Started by n9555,

איך אני עוצר את התמונות ככה שאני יעביר בזמן שאני רוצה בזמן שאני צופה בתמונות-עכשיו כול 5 שניות התמונה מתחלפת וזה לא נוח

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by alex125,

שלום רבה חברים יש לי שאלה האם אני יכול אך שהוא לשנות את כונן C שיהיה כונן Z נגיד או הפך פשוט התקנתח מתחדש את מחשב שלי שהוא עשה קצת בעיות הוא שנה את כל כוננים פעם כונן C היה C היום הוא H אני רוצה לקוראו לו C אך אני עושה את זה. תודה רבה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  17. Started by nathan14,

שלום, במחשב שלי הייתה מותקנת גרסא 5 של אקרובט ואיתה הייתי קורא קבצי PDF. התקנתי גרסא 8.1 של אקרובט ואיתה המחשב פותח את כל קבצי הPDF חוץ מאלה שאני מנסה לפתוח כשאני באאטלוק (קבצים מצורפים למיילים). המחשב כל פעם היה מציע לפתוח את הקבצים המצורפים עם גרסא 5, מחקתי את גרסא 5 ואז פשוט כל פעם המחשב הציע להתקין אותה אז מחקתי גם את ההתקנה ועכשיו בכלל לא ניתן לפתוח קבצים מצורפים בפורמט PDF מהאאוטלוק (אלא אם שומרים אותם למחשב ואז זה נפתח עם 8) מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  18. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לבחור שעות הקלטה מוגדרות מראש במדיה סנטר. האם יש אפשרות כזאת? ועוד שאלה, עברנו להוט והלוח שידורים מתאים רק ליס. האם יש דרך לפתור את זה? והאם יש דרך לסדר את העינית ir blaster על הממיר של הוט כמו על יס כדי שישלוט בערוצים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  19. Started by MeTaLhAmMeR,

כל פעם כשאני נכנס לOutlook אני צריך להזין ססמא, שמתי לב שאי אפשר לסמן את remember password האפשרות הזו חסומה... יש לציין שפתחתי כרגע משתמש חדש בOutlook ומאז נוצרה הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  20. פעם היה לי אותה מחקתי ועכשיו אני לא זוכר איך קוראים לה במדוייקת אבל מה שבטוח זה עם refresh זו תוכנה להחזרת הסמלים לקדמותם.. למה הסמלים בכל המחשב שלי התבלגנו

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  21. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לי את התוכנה הזאת שיכולה לפתוח כמה חשבונות אייסיקיו ביחד ויש לי בעייה איתה או אם האייסיקיו נגיד שאני פותח 2 חשבונות ביחד אז אחרי כמה זמן מופיע לי החלון של "אל תשלח" ואחרי שאני לוחץ על אל תשלח מופיע לי הודעה ואחרי שניה נסגר לי חשבון אייסיקיו אחד מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  22. Started by Green,

שלום לכולם קניתי עכשיו DVD למחשב. רציתי לדעת אם עדיין כמו פעם ה"אזור" של הDVD נתקע אחרי כמה שימושים ואם כן מה עושים בשביל שזה לא יקרה? דבר שני רציתי לדעת מה הנגן הכי טוב לצפיה בDVD או שפשוט עדיף להשתמש בWMP11 או בBSplayer שאני כבר משתמש בו לצפיה בסרטים על המחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  23. Started by יניב קופר,

מה עושים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  24. קובץ ההפעלה של הסרט הוא ifo אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  25. התקנתי מחדש את הוינדוס וכמובן גם את הביטורנט (VUZE). היו לי לפני כן, קבצים שהייתי בתהליך הורדה שלהם וכעת הם לא מופיעים שם איך אני ממשיך להוריד אותם מאותה נקודה ? (אין לי את קבצי הטורנט עצמם)

• 2 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.