תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
דחוף דחוף! :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! רכשתי אתמול כרטיס מסך חדש 4850 ואני די מבסוט ממנו אבל יש בעייה אחת. התקנתי את כל סוגי ה3DMARK וכולן פשוט מסרבות לפעול, הן קופאות בקטע של הלוגו בהתחלה, מזה יכול להיות? הכל עובד לי חלק, קרייסיס GTA 4 עובד פיקס, וכו'... וכו'...... אני מודה מראש על כל עזרה כי כבר התייאשתי ???
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסא החדשה הכל טוב ויפה אבל מופיע לי בתחתית המסך סימן שאני לא מבין מהו. האנטי וירוס מעודכן והכל תקין אבל זה מראה סימן כאילו שמשהו לא בסדר מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לדוד שלי יש בעיה עם המחשב אז ככה....שלחו לן לינק והוא ברוב גאוניותו הוריד איזה קובץ EXE והפעיל אותו... מאותו זמן הוא לא יכול להיכרנס לאייסיקיו הוא עושה לי סיים משימה... ולא יכול להתקין אנטי וירוס... הדבר הזה נפוץ...זה מוצג בתור תמונה... הבנתי שזה עושה כאילו אנשים מהרשמימה שלי שולחים לי את ההודעה הזאת... קיצור צריך פתרון
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
האפליקציה רצה,רואים במנהל המשימות,אבל אני לא יכול לגרום לממשק שלה לעלות,מישהו יודע למה? ד"א אני לא עם הסקין של ווינדוס.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי XP SP2, וכל פעם שאני מגדיר desktop theme מסוים בתצוגה, לאחר שאני מאתחל את המחשב זה חוזר לי ל"Windows XP"
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי סרט באינטרנט, שני חלקים, וראיתי אותם במחשב הם היו בסדר גמור, אז צרבתי אותם ב- vcd לדי וי די, וכשהכנסתי אותם לדי וי די פתאום ראיתי את התמונה הפוכה. מישהו יכול להגיד לי איך לפתור את זה? יש איזה כפתור בדי וי די? יש לי די וי די של lg. חשבתי אולי להפוך במחשב את הסרט ואז לצרוב אותו ופשוט התמונה תתהפך למצב טוב, יש למישהו תוכנה שהופכת את הסרט? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כל דקה בערך קופץ לי חלון קטן שמבקש ממני להתחבר לאתר מסויים ושואל ע"י איזה חייגן אני מעוניין להתחבר מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קניתי DVD מקליט. עכשיו, אני מקליט כל יום והרבה. ולצורך זה אני צריך תוכנה שתקודד לי באופן קבוע, באותם הגדרות כל הזמן, אך איני יודע באיזו להשתמש. תקשיבו אני רוצה להקליט סדרות טלויזיה של כ-20-25 דקות ושהמשקל שלהן יהיה 700 מגה או קצת פחות. אני רוצה את זה בשביל שהאיכות וידאו והאיכות סאונד יהיו (כמעט) מושלמות. אז מי שמבין בקידוד אופטימלי בשביל הנתונים שכתבתי שישאיר הודעה, חשוב גם שיגיד באיזו תוכנה צריך להגדיר את זה. תודה ענקית מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום! מחפש תוכנה שתאפשר לי לשחק את המשחקים של הטלפון במחשב... אם אני לא טועה הקבצים של המשחקים נקראים JAR/JAD משהו כזה! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום, היה לי קובץ MDB שפעל כמו שצריך, עשיתי פורמט למחשב התקנתי מחדש אופיס, ועכשיו הקובץ לא נפתח. קופצת הודעה מוזרה.. יש למישהו מושג מה זה? ואיך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אממ שלשום חבר שלי הוריד אצלו במחשב ווירוס\טורייאן. שפגע באקספולרר הוא מחכה ומדליק אותו כל פעם מחדש. עכשיו עשיתי סריקה עם אנטי ווירוס, הוא מוצא אותו אומר שהוא מוחק והבעייה ממשיכה. אותו דבר עשיתי עם Spy docktor. אממ הפעלתי את המחשב בSAFE MODE והבעייה ממשיכה. שיננו כבר עובדי עצות. אין לך שום רעיון לפיתרון.. >: יש לכם איזה רעיון? או איך אני יכול לשחזר את הexplorer.exe כי כל המחשב עובד בסדר חוץ ממנו. ממש תודה לעוזרים, תומר.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הי אני מנסה להפעיל סרט AVI וברגע שהוא מופעל המחשב עושה...RESET במכה... זה לא הנגן... מה זה יכול להיות? תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2007 בשעה 14:05:59
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום...כשהתקנת את התוכנה נירו 7 אז התוכנה יצרה לי קובץ במחשב שלי שקוראים לו: Nero Scout עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני מסיר את הקובץ הזה משם...כי אי לגרור אותו לסל המיחזור.. תודה מראש
-
היום נכנסתי לאיי סי קיו, הוא התחבר נורמלי, עד שהופיעה ההודעה הזו: אחרי שלחצתי אישור, או X, זה יצא מהאיי סי קיו. אבל עדיין נשאר המקום הזה בצד של האיי סי קיו שתופס מקום מהחלון..... אתם רואים? כאילו יש שם איי סי שקוף... ניסיתי כבר להתקין את התוכנה מחדש, וזה לא עזר. ונכנסתי ל"תהליכים" בטאסק מאנג'ר, ואין שם שום ICQ. מה לעשות? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אוקיי, אז ערכתי סרטון בתוכנת הצעצוע Pinnacle Studio. וכרגע מתלבט לגבי צורת הקידוד האיכותית ביותר אולי Xvid (שאגב פתאום לא מופיע ברשימה משום מה) ואולי משהו אחר. מה כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, אין לי סאונד כשאני מנגן DVD במדיה סנטר על ויסטה. עם AVS אין בעיות כלל. אופיר
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מתחבר לשרת מסויים באי-מיול אני מקבל שתי הודעות: 1. שיש לי lowID ושאני צריך לבדוק את ההגדרות שלי... כאן המקום להגיד שאין לי ממש מושג מה להגדיר אז אם מישהו יוכל לקשר אותי למדריך טוב אני אשמח 2. שה-IP שלי מופיע בקובץ ipfilter.dat, ואין לי מושג למה: אני משתמש בגרסה הרשמית של הפרויקט 0.47a, אני חולק קבצים משלי ובקיצור אני לא יודע אם עשיתי משהו לא טוב.... בגלל שאני חייל אין לי הרבה זמן לשבת ולחפש תשובות לכן ממש אודה אם תוכלו לעזור לי פה ולחסוך לי המון זמן... תודה מראש 8)
-
יש לי נגן MP3 ,דפקתי אותו בגלל שמחקתי את הFLASH שלו בטעות , והתוכנה שבאה איתו אמרו לאפשר RECOVER , אבל כשאני מנסה עם אותה תוכנה הוא נכבה ונדלק כל כמה שניות ככה שאני לא מצליח עם התוכנה הזאת.[MP3 Player Product Tools 2.8] יש אולי תוכנה שתאפשר לי את זה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום. יש לי אייריבר ואני מחפש איך לעשות את החיים שלי יותר קלים. יש תוכנה שיכולה להשוות תיקיות למשל יש לי תיקייה שקוראים לה English גם בתוך הנגן וגם על המחשב ואז זה יעביר את כל הדברים שיש על המחשב ואין על הנגן אוטומטית? ועוד שאלה יש אולי תוכנה שמגבה את המחשב וכשאתה רוצה אז זה מוסיף את כל הדברים החדשים שנוספו ממועד הגיבוי האחרון לגיבוי? מקווה שהבנתם את השאלות שלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם , אחותי אומרת שהיא יכולה לקרוא את ההיסטורי של המסנג'ר שלי למרות שאני לא סימנתי באפשרויות התוכנה את האופציה לשמירה של היסטורי ....ומשום מה נראה לי שהיא צודקת . קצת מלחיץ הקטע הזה ..מה שאני רוצה לדעת אם זה נכון ואפשרי ובמידה וכן , לדעת איך לבטל דבר כזה ! אני מקווה שזה לא בקשה הנוגדת את חוקי הפורום כי ממש לא ענייני איך עושים אלא איך מבטלים את זה . תודה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
פשוט הורדתי מהאתר שלהם, ולא יודע מה לעשות לאחר הקניה, היכן מכניסים SN בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום, תקלתי בבעיה מאוד מוזרה שלי אין פיתרון ואולי פה יוכלו לייעץ לי איך לסדר את זה... עד כה השתמשתי בתוכנות: Your Uninstaller! CCleaner והם עבדו לי כמו שצריך... אין לי מושג למה הם פיתאום לא עובדות הווינדווס עושה בסמן של העכבר חשיבה ולא עובד... יש למשהו מושג איך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
איך אני משנה את השפה של התוכנה, יש לי באנגלית ואני רוצה עברית???!!!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-