עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by CobraBoy,

אני שומע בתוכנה בעיקר רדיו אז אני חשבתי אם אפשר להקליט את השירים ישירות מה WINAMP אם יש כזה דבר איזה PLUGIN שיאפשר הקלטה ישירות מהתוכנה ?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שתקליט את המסך שלי זאת אומרת שכל מה שאני עושה על המחשב היא תקליט

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. משתמשים בה לנטרל CD, עכשיו עשיתי Enable והוא קורס, אצל אחי זה עובד טוב אני כרגע בלי צורב כי הוא מנוטרל.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by RX7,

פעם היתה לי תוכנה שמשחזרת קבצים נראה לי גם אחרי פירמוט.. מישו יכול לתת לי אותה אני פשוט לא זוכר את שמה ..

5. Started by maormark,

המחשב עולה לווינדוס מציג שגיאה של refistry mechanics שכתוב בה "unicode system not supported....." ואז צריך ללחוץ אישור והוא מפעיל את עצמו מחדש, אני לא יודע אם זה קשור לתוכנה הזאת, כי גם אם אני לא לוחץ אישור אחרי חצי דקה דקה הוא מפעיל את עצמו מחדש... מה עושים?? תודה!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אני מקודד סרטים בKSVCD ואני לא מצליח להפעיל את הסרט עם DirectShow... אני חייב אותו לשם הצמדת הכתובית....

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  7. Started by Omerole,

יש לי חייגן לאינטרנט של ברק,והזן אלארם לא נותן לו לחייג,איך אני יכול לאפשר לו לעשות זאת?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by rjjb7,

שלום, אני משתמש בתוכנה PocketDivxEncoder כדי לקבץ סרטים וסדרות ולהתאימם לגודל הרצוי כך שאוכל לצפות בהם בפאלם שלי. אני מחפש בה אופציה לבצע Rotate ב 90 מעלות נגד כיוון השעון כך שאוכל לצפות בסרטים ב " WideScreen" . אשמח לקבל הנחיות ממי שמכיר כזו אופציה. כמובן מי שמכיר תוכנה אחרת שיכולה לבצע את הפעולה הזאת זה גם יהיה מצויין כל המטרה זה להגיע להתאמה מוחלטת למסך של הפאלם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by bykeking,

לפעמים קורה שאייטונס לא מזהה שיר מסויים אז הוא לא מראה את האומן, את האלבום ואת הג'אנר. רציתי לדעת אם יש דרך להכניס את הנתונים באופן ידני. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by DarkAvenger,

התקנתי את התוכנה והיא באה עם קובץ טקסט כזה שרשום שם SERIAL NUMBER AND ACTIVATION NUMBER ואתמול בערב זה הפעיל אבל אחרי שהפעלתי וכיביתי את התוכנה מספר פעמים זה כתב לי ש TRIAL PERIOD נגמר ועכשיו הוא לא מוכן לקבל את הסיריאל שנתתי לו קודם בבקשה תעזרו לי תביאו לי SERIAL ו ACTIVATION NUMBER אחרים --------- נערך ע"י multicore

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. אני לא מצליחה לשמוע מוסיקה בדפי אינטרנט. הwindow media player כן עובד וגם קולות המחשב עובדים..בזמן הקלקה וכ"ו. בנוסף, אני לא מצליחה לראות סרטונים כמו למשל בקישורים הבאים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259450,00.html http://news.walla.co.il/?w=//919935 הדפים עולים עם סימן X במקום הסרטון וגם למטה בדף בסרגל הכלים מימין יש אייקון צהוב עם סימן קריאה שחור...הודעת שגיאה בדף. האם מישהו יוכל לעזור לי? תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  12. יש לי בעיה עם הכוננים של הדיסקים שלי אחד ויטואלי ואחד הוא צורב שינהם לא מופיעים במחשב שלי, אחרי בדיקה ב SYSTEM גילתי שיש בעיה כל שהיא עם הדרייבר והכוננים מופיעים שם עם סימן קריאה שזה אומר בעיה. בבקשה תעזרו לי לפתור תבעיה ניסיתי כבר כמעט הכל ניסיתי למחוק והתקין אותם מחדש, למחוק להפעיל את המחשב מחדש ואז להתקין אותם אבל שום דבר לא פותר לי את הבעיה. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. Started by Kenny,

היי.. אין לי מושג למה או איך , המסנגר מסרב להתחבר.. כותב שהוא לא מצליח לחבר אותי.. הפעלתי את המחשב מחדש התקנתי את התוכנה מחדש... אין פייר וול (גם לא של הווינודס) אין אנטי וירוס. למישהו יש איזה מושג? זה כבר כמה שעות ככה. *איפסתי את הביוס , לא נראה לי שיש לזה קשר. * איסיקיו\אינטרנט וכל שאר הדברי עובדים בסדר גמור.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי כמה סרטונים (לא סרטים לא חוקיים וכאלה אלא צלומי וידאו וסטנד-אפ מחו"ל) והייתי רוצה לכתוב להם תרגום כדי שגם ההורים שלי יוכלו לצפות בהם ולהבין מאחר והם לא מבינים אנגלית.. יש כאן למישהו שם של תכנה שעושה את זה ?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by alex125,

שלום רבה חברים יש לי שאלה האם אני יכול אך שהוא לשנות את כונן C שיהיה כונן Z נגיד או הפך פשוט התקנתח מתחדש את מחשב שלי שהוא עשה קצת בעיות הוא שנה את כל כוננים פעם כונן C היה C היום הוא H אני רוצה לקוראו לו C אך אני עושה את זה. תודה רבה על עזרתכם!

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  16. שלום אני רוצה לערוך את האווטלוק אקספרס שלי כך שיקבל דואר רק מכתובות המופיעות ברשימת אנשי הקשר שלי. האם יש מישהוא שיכול להדריך אותי כיצד ניתן לעשות זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. כן אני יודע שהבקשה שלי מוזרה, אני בטוח שיש כזה דבר. פשוט בארץ אנשים מחפשים תירגום לעברית מאנגלית או שפות פופולריות יותר. כרגע השפה הכי חשובה לי לתרגום היא טורקית לאנגלית, או טורקית לעברית. מי שימצא יקבל פרס ישראל

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  18. Started by anatoli,

שלום חברים, האם אפשרי לייבא את ה-cookies לדפדפן מהתיקייה שלהם? כאשר אני עושה import, התוכנה מחפשת קובץ טקסט יחיד ולא מאפשר לסמן את כל הקבצים בתיקייה. אודה לכם אם תוכלי לעזור לי בעניין. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. למי שלא יודע - מקרו זאת תוכנה שמגדירים לה סדר פעולות מסויים והוא מבצע אותם, למשל: להזיז את העכבר ימינה, ללחוץ שתי קליקים, ואז רווח עם המקלדת. מישהו מכיר תוכנה טובה? ניסיתי להריץ חיפוש בגוגל.. הורדתי את Macro wizard אבל היא עושה טיפה בעיות...

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. Started by avi333,

אני מקווה שמותר לשאול למרות שזו תוכנה לשיתוף,אם לא אז מנהלים לנהול בבקשה כמה שיותר מהר יש לי שתי גרסאות אמיול על המחשב אחת הפסיקה להתחבר משום מה ,ואף שרת בה לא עובד. התקנתי אימיול חדש שמתחבר והכל טוב ויפה ,הסיפור הוא שבאמיול הראשון יש קבצים שעומדים לרדת ואני רוצה פשוט להעביר את הרשימה של ההורדות לאמיול התקין שהורדתי,האם ניתן לעשות את זה??

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by idani1983,

כמה זמן אמור לקחת קידוד של למשל "ארץ נהדרת" לפורמט DVD במחשב כמו שלי ? האם 30 דקות זה סביר ? תודה רבה \

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  22. Started by squid,

אני מחפש תוכנה יעילה, שיודעת להתמודד עם קבצי WMV שיושבים על שרת שמשדר ב RTSP. הקבצים הם בין 150 ל 200 מגה. ואני מאמין שזה שרת VIDEO של מיקרוסופט. בדקתי את HIDOWNLOAD, שנתקעת, ומורידה חצי מהקבצים דפוקים, ואת COSOFT STREAM DOWNLOADER שחותכת לי 10 דקות מהסוף. בנוסף בדקתי את WEB STREAM RECORDER, שעד עכשיו עבדה מצויין, אבל אין בה אפשרות של BATCH. בבקשה, אם יש מישהו שיש לו ניסיון עם תוכנה שעובדת טוב, או שאולי יכול להגיד לי אם אני עושה משהו לא טוב, אני מאוד אעריך את זה. רק מידע מקצועי בבקשה. תודה, Squid

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. שלום אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון - יש לי פלאפון שאין לו אפשרות USB

• 4 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים