עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אריהבן,

שלום כשאני נכנס לאתר מסוים וממנו אני מנסה להכנס לפורום למשל אני מקבל את ההודעה ips drive error מה קרה ומה עושים? תודה

2. Started by kwan,

שלום לכולם , אחותי אומרת שהיא יכולה לקרוא את ההיסטורי של המסנג'ר שלי למרות שאני לא סימנתי באפשרויות התוכנה את האופציה לשמירה של היסטורי ....ומשום מה נראה לי שהיא צודקת . קצת מלחיץ הקטע הזה ..מה שאני רוצה לדעת אם זה נכון ואפשרי ובמידה וכן , לדעת איך לבטל דבר כזה ! אני מקווה שזה לא בקשה הנוגדת את חוקי הפורום כי ממש לא ענייני איך עושים אלא איך מבטלים את זה . תודה מראש לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  3. התקנתי כרטיס ieee 1394 של nec. החלונות xp קולט אותו אבל הוא לא עובד. יש למישהו רעיון למה? תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום.. התקנתי כונן דיודי ועכשיו שאני שם דיסק דיוידי זה עושה לי שגיאה"של זכיות יוצרים משו כזה" מה עושים במצב כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  5. שלום, תקלתי בבעיה מאוד מוזרה שלי אין פיתרון ואולי פה יוכלו לייעץ לי איך לסדר את זה... עד כה השתמשתי בתוכנות: Your Uninstaller! CCleaner והם עבדו לי כמו שצריך... אין לי מושג למה הם פיתאום לא עובדות הווינדווס עושה בסמן של העכבר חשיבה ולא עובד... יש למשהו מושג איך לסדר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  6. יש אפשרות להגדיל

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by viper_sb,

שאנימנסה להוריד הורדות בIE7 הוא פותח את חלון הורדות.. אני אומר לו שמור ואז הוא ישר נעלם.. ביצעתי איפוס להגדרות של הדפדפן אבל שום דבר לא עובד.. מה יכול להיות ?

8. Started by davis5,

האם יש דרך להכין דיסק של XP מוכן עם הדרייבר בתוך הדיסק כדי שאני לא יצטרך להכניס דיסקט של RAID בהתקנה אני שואל זאת כי כרגע המחשב החדש אין כונן דיסקטים ואני רוצה לשעות RAID לשתי ההרדיסקים שלי תודה

9. שלום לכולם יש לי את התוכנה EJAY DANCE 7 ויש שם קולות של בחור ובחורה מישהו יודע מאיפה יש תוספים של קולות לייבא לתוכנה ? תודה מראש והמשך יום קסום לכולם

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  10. משהו בסגנון ERD, אבל אני רוצה שהוא יעלה הכי מהר שאפשר, שיהיה אפילו דוסי אבל העיקר שידע לעשות chkdsk. טנקס!

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  11. לא speedfan בבקשה כי אני לא מצליח לשנות דרכה את מהירות הסיבוב של במאורר למעבד תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  12. מישהו מכיר את הבעיה? איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by ofeky1,

השאלה ^^ כי אני רוצה למחוק אותה אבל אני לא יודע מה היא עושה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  14. Started by kong5,

יש לי אמיול עכשיו יש לי פייר וול שקוראים לוmcafee security center עכשיו שאני מנסה להעיל את האימיול הוא לא נותן לי ואם אני אומר לא כן הוא לא נותן לי לגלוש באינטרנט אז אני חייב לכבות את האימיול. מה אני עושה איך אני מפעיל את האימיול שגם הפייר וול דולק??? אני חיייב עזרה תודה לעוזרים?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by n9555,

איך אני עוצר את התמונות ככה שאני יעביר בזמן שאני רוצה בזמן שאני צופה בתמונות-עכשיו כול 5 שניות התמונה מתחלפת וזה לא נוח

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  16. צריך עזרה דחוף!, האנטיוירוס מזהה וירוס בשם win32/meldsimp, איך להסיר אותו? תודה[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 23:05:10 בבקשה אני צריך לסדר מחשב של חבר.

17. אז ככה בנורטון אנטיוירוס של סימנטק יש 3 קטגוריות אחת מהם משום מה מסומנת עכשיו בOFF PROACTIVE THREAT PROTACTION ניסיתי לתקן ולעשות עידכון והוא אומר שזה מעודכן אבל זה עדיין מסומן בOFF.. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by יוניק,

שלום.הבעיה היא כזו:כאשר אני לוחץ ב IE על קישורית לשליחת דוא"ל אני מקבל הודעה שהפעולה נכשלה כיון שהדואר לא הוגדר כראוי. אני משתמש רק באאוטלוק ובכל מקום האפשרי הגדרתי שאאוטלוק הוא הדואר של ברירת מחדל. בדקתי וירוסים,גם השתמשתי בSFC/ SCANNOW וזה לא עזר. מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  19. פעם היה לי אותה מחקתי ועכשיו אני לא זוכר איך קוראים לה במדוייקת אבל מה שבטוח זה עם refresh זו תוכנה להחזרת הסמלים לקדמותם.. למה הסמלים בכל המחשב שלי התבלגנו

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  20. כשמעבירים הרד דיסק שמותקנת עליו XP ממחשב למחשב, הוא מזהה שזה לא המחשב המקורי ונכנס ללופ במקום להפעיל את המערכת. חבר שלי אמר לי פעם שכדי לפתור את הבעיה הזו יש תוכנה שמפעילים קודם במחשב הקודם שגורמת לXP לאפס את רשימת הדרייברים שלו ובהפעלה הבאה הוא ייצור אותם מחדש, מה שמאפשר לי להפעיל את ההרד דיסק על מחשב אחר. מישהו יודע על איזו תוכנה מדובר?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  21. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לי את התוכנה הזאת שיכולה לפתוח כמה חשבונות אייסיקיו ביחד ויש לי בעייה איתה או אם האייסיקיו נגיד שאני פותח 2 חשבונות ביחד אז אחרי כמה זמן מופיע לי החלון של "אל תשלח" ואחרי שאני לוחץ על אל תשלח מופיע לי הודעה ואחרי שניה נסגר לי חשבון אייסיקיו אחד מה אני צריך לעשות תודה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  22. שבוע טוב אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לראות סרטים בmp4. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ לפורמט אחר וכמו כן אני רוצה להקטין את הקובץ. אם למשהו יש מושג שייתן לי קישור לתוכנה כזאת והסבר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  23. למי שלא יודע - מקרו זאת תוכנה שמגדירים לה סדר פעולות מסויים והוא מבצע אותם, למשל: להזיז את העכבר ימינה, ללחוץ שתי קליקים, ואז רווח עם המקלדת. מישהו מכיר תוכנה טובה? ניסיתי להריץ חיפוש בגוגל.. הורדתי את Macro wizard אבל היא עושה טיפה בעיות...

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  24. Started by puuma,

אני לא מצליח לשלוח TZERS, רשום שם שהמערכת ההפעלה שלי לא תומכת בזה. יש לי אקס פי פרו... זה עבד לי לפני שהתקנתי אותו מחדש... אך אפשר לסדר את זה בחזרה תודה...

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by natit09,

פני שאני מתקין תדרייבר הכרטיס מסך פועל רואים טוב הכל טוב.. אבל לאחר שאני מתקין תדרייבר המסך מתחיל להשתבש להראות תתמונה לא נקי עם פסים כאלה ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של ATI אבל זה גם לא עבד הכרטיס מסך זה X300SERIES אין לי מושג מה לעשות זה כאילו אני מתקין תדרייבר הכל מתחיל להשתבש

• 4 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים