תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב נייד הייתי רוצה לדעת האם יש תוכנה או אפשרות אפילו בתאוריהלהשתמש בinfrared של המחשב כדי שיהיה ניתן לשלוט על המחשב באמצעות שלט. אני לא משוגע פשוט חשבתי אם אפשר שמחשב וpalm יקשרו דרך אינפרה וpalm יכול לשמש כשלט לטלוויזיה למה שיהיה ניתן לשלוט על המחשב עם שלט של טלוויזיה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי שלט משחק Super Aegis Gamepad 4axis 12buttons with POV וקיבלתי איתו רק דיסק אחד אבל כשאני מתקין זה לא מתקין לי תוכנה, יכול להיות שלא קיבלתי דיסק נוסף של התקנה? ואם יש הורדה לתוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום רב, האם משהו יכול בבקשה להמליץ על תוכנה חופשית (חינם) לשליחה וקבלה של פקסים דרך מודם המחשב ? בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו אולי מכיר תוכנה שיכולה נגיד לשלוח תגובה כללית בבלוג או משהו כזה..? תדוה מראש.. נאור!
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאוכל לשלוח דרכה HTTP GET או POST אחרי שאני מתחבר לאתר הזה לדוגמא אני הרי מקבל TOKEN כלשהו אני רוצה להזין אותו בתוכנה ושאוכל כאילו דרך התוכנה לפרסם פוסט באתר רק דוגמא יש כאלה ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שדרכה אני אוכל לשלוח SMS בחינם ולהרבה אנשים בפעם אחת מישהו מכיר תוכנה כזו ? עשיתי חיפוש אבל התוצאות לא ממש עזרו לי תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היה לי פעם תוכנה שמרכזת בתוכה את כל החברות (פלאפון, סלקום ..) וניתן היה לשלוח SMSים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ???
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתיתין לי אפשרות לשלוח SMS מהמחשב הנייח ישירות לטלפונים ניידים בכל הרשתות בחינם האם יש דבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש פהה ואני מקווה שתעזרו לי בשאלה הבאה: יש תוכנה שקוראים לה smssender ואני מבקש לינק ישיר של ההורדה מקווה שתעזרו לי....... ומי שמביא לי את הקישור ללינק ישיר של ההורדה בבקשה שיענה לי על השאלות הבאות: 1) היא בחינם???????? 2) זה לשלוח sms אם הגבלה או שזה בלי הגבלה????? מי שיביא לי לינק ויענה לי על השאלות אני ממש ממש ממש יעריך אותו מקווה שתעזרו..........
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתשלח הרבה הודעות(בעלות אותו תוכן) למספר מסוים (על מנת לעזור לילד חולה) מכירים במקרה משהו כזה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חינמית (או לחילופין אתר אינטרנט) שמאפשרת לשלוח הודעות SMS מהמחשב לכל הרשתות בארץ בחינם. אשמח לקבל המלצות.
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מצטרף חדש כאן, ורציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להוריד תוכנה לשליחת הודעות לביפר? אם מישהו יודע, שיעזור לי בבקשה. תודה ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם או קישור לתוכנה שדרכה אני יכול לשלוח פקס דרך מחשב ודרך מודם ADSL? התוכנה צריכה להיות חינמית תודה.
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לשליחת פקסים מהמחשב (לא אתר אינטרנט ) ללא תלות במכונת פקס תודה
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליחת צילצולים לטלפונים סלולריים. או כקובץ מידי או כ RTTTL או כל דבר אחר בחינם!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב וגמר חתימה טובה לכולם חוץ מICQ האם קיימת כזאת תוכנה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי Tv-Out והכל פועל וסבבה, אבל זה לא נוח לעבור מהמאפייני תצוגה בין מסך למסך. חוצמזה גם כשאני מפעיל יציאה אחת אז השנייה מתבכה... יש תוכנה שתאפשר לי מעבר נוח יותר בין התצוגות ו/או תתן לי להוציא על 2 הצגים במקביל? נ.ב. יש לי MSI GeForce3 Ti200.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאוכל לקבוע איזה רמת קול, בשביל למנוע צלילים חזקיים פתאומיים או להגביר את צלילים חלשיים. הצלילים שמגיעים מאתרי וידאו, תכנים פלאש, משחקים בתוך מחשב וכו' מחשב שלי הוא XP. תודה רבה על תשובה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לשלוט במהירות המאווררים במארז (בעיקר כרטיס מסך,מעבד). כאשר מאווררים כללים במארז יהיו בונוס. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך יש לי שלט ניסיתי להפעיל בתוכנה UICE ולא הצלחתי אייך מגדרים? אם כבר אני שואל האם יש דריור או משהו שצריך להתקין על מנת שמקלט האינפרא אדום יעבוד תמונת של המקלט והשלט:
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית יש תוכנה מסויימת שדרכה אני יכול לשלוט במחשב השני?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי! כידוע, אפשר לשלוט ביישומים שיעלו עם הפעלת חלונות באמצעות MSCONFIG. לפני כמה שנים ראיתי באחד מאתרי החדשות, תוכנה שמאפשרת לשלוט ביישומים שיעלו באתחול, אבל באופן הבא: 1) היא מראה לאיזו תוכנה שייך כל יישום 2) לכל תוכנה אפשר לראות רשימת הערות שגולשים אחרים כתבו לגבי התוכנה, כמו: מה היא עושה, אם כדאי להשאיר אותה באתחול וכו'. למישהו יש מושג איך התוכנ נקראת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה מרחוק עדיף חינמית וקלה לתפעול כמו TeamViewer (אבל לא מתנתקת אחרי חמש דקות כמו TeamViewer) ללא הגבלת זמן שאני יכול לשלוט עליה כול הזמן (עבור קריוקי להחלפת שירים ממחשב נייד אחד למחשב הנייד השני)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה פעמים אני נדרש לעזור לאנשים מרחוק ואני עושה שימוש בתוכנות ניהול מרחוק כמו VNC או RADMIN. הבעיה היא שישנם דברים שאני לא מצליח לראות מרחוק. למשל את תוכנת NASA WORLD WIND או משחק שח או סרט שמתנגן או כל דבר שאינו סטנדרטי. כלומר ישנם דברים שתוכנות אלו לא מסוגלות לקלוט ולשלוח למחשב המרוחק. אולי זה קשור לדרייברים מיוחדים או ל OVERLAY או DIRECTX או השד יודע מה. האדם שזקוק לעזרה מפעיל תוכנה מסוימת ואני לא יכול לראות אותה ולעזור לו. האם ידוע לכם ואולי מנסיון על תוכנה לניהול מרחוק שקולטת ומעבירה אחד לאחד את כל מה שרואים במחשב המרוחק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-