עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם אני מתקין די הרבה תוכנות והם לא פועלות רוב הזמן, האם זה מאט את המחשב? מישהו פעם אמר שזה שוחק את הרג'סטי, זה נכון? ומה עוד זה עושה? ועוד שאלה... אם זה כן מאט את המחשב, אם אני מוריד תוכנות ניידות (Portable) זה עושה אותו דבר כמו שמתקינים אותם?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  2. אפשר קישור הורדה לתוכנה startup cop pro 2 ..?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  3. Started by zvika.e,

אהלן. צרבתי דיסק של mp3 ושמרתי את הרשימה שהכנתי. ניסיתי להיכנס לרשימה ולצרוב שוב אותו דבר עם שינויים קלים, והוא מראה לי את הרשימת שירים אבל כאילו השירים שברשימה לא כלולים בצריבה. יעני, אני צריך להוסיף הכל מחדש לרשימה. השירים מופיעים ברשימה אך לא נכללים בתפיסת מקום בדיסק. מבינים? ואז הסתכלתי בקובץ, וראיתי שהוא בסיומת nri ושאר הרשימות שלי שצרבתי audio הם nra. והגעתי למסקנה שאם אתה צורב mp3 ורוצה לצרוב שוב, אתה לא יכול. ולא, אני לא רוצה להעתיק בדיוק את הדיסק. מישהו יכול לעזור מה לעשות? יש דרך כלשהיא בנרו או פשוט להוסיף הכל מחדש? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by the kon,

שלום כבר הרבה זמן שהמחשב שלי סובל מבעיות שונות ומשונות. אני ארצה שתעזרו לי לפתור את התקלות ולגרום למחשב שלי לעבוד כמו שצריך הנה רשימה של תקלות יכול להיות שאני יוסיף עוד אם אני יצתרך. 1) כל הכוננים שבמחשב החל מהדיסק קשיח ועד לDVD והצורב שינו את השם כלומר מה שהיה F עכשיו זה E ומשהיה E זה F וזה יוצר בלבול במחשב איך אני יכול להחזיר את השמות למצב הרגיל. 2) כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי שהחלפתי מעבד או שמשהו שונה ואני צריך להגדיר משהו בביוס או ללחוץ F1 בשביל להמשיך אבל העניין הוא שלא נגעתי בשום דבר ואני לא יודע מה אני צריך להגדיר. 3) האינטרנט עובד ממש לאט (יותר ההורדות) בתקופה האחרונה למרות שיש לי 2 מגה ושום דבר שצריך אינטרנט עובד וגם קוקיס וכו' ניקיתי. 4) חלק מהאייקונים בדסק…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  5. אחרי שהתקנתי את הדריבר של המצלמה pro5000 אני לא שומע קול במחשב.למה? בטוח הדירבר של המצלמה שינה משהו בהגדרות קול שלי נכסנתי להגדרות של בקרת קול שיניתי שם לכרטיס קול שלי ועדין אני לא שומע כלום מה זה עוד יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  6. בספק האינטרנט נאמר לי שזה כנראה וירוס או תולעת שיושבת לי על האינקרדיבל ...מה שקורה זה דבר כזה כאשר אני מפעיל את התוכנה אני מקבל בין 50 - 150 הודעות במכה של "MAIL DELIVERY SYSTEM" מישהו נתקל ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by tenana,

הפורטים שלי באימיול הם 6662 ו6672 ומשום מה יש לי בעייה איתם , כשאני מנסה להתחבר לשרתים כמו Byte Devils ו Razorback רשום לי You have a lowid. Please review your network and/or your settings כשאני מתחבר לשרתים אחרים יש לי HighID הפורטים האלה פתוחים בראוטר.. יש סיבה הגיונית שזה יופיע לי?

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם בשעה טובה רניתי NEC 3500A שאלתי היא מה התוכנה הטובה ביותר לעשיית תפריטים בDVD ניסיתי את נרו 6 עם החבילת הרחבה וקצת התאכזבתי אומנם השימוש וההפעלה קלים ביותר אך המחבר כפתורים דל משהו האם קיים משהן טוב יותר? 2.כאשר אני מעוניין לצרוב ל DVD סרטים רגילים שלי ולהוסיף תפריטים איך עלי לסמן בנרו? האם לצרוב אותם בפורמט המקורי שלהם mped avi xvid וכו או שעליהים להפוך ל VOB או כל פורמט אחר של DVD

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  9. :s05: יש לי כבר מחשב אחר אבל אינני מצליח לראות עליו את המידע של הדיסק שעליו הייתה מותקנת התוכנה(PM) הוא מראה שהדיסק כאילו ריק - האם יש פתרון - או שצריך לפרמט את הדיסק?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  10. לפעמים קורה שאני מדליק איזה אתר והוא כביכול ניטען אבל הדף לבן. בהתחלה זה היה רק ב IE ועכשיו זה קורה לי גם ב FF... כדי שזה יטען אני צריך לעשות F5 (REFRESH) פעם אחת או יותר

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by udi,

טוב הכותרת אומרת הכל יש לי OFFICE 2003 ואני רוצה לפרמט את המחשב איך אני יכול לגבות את המיילים שיש לי ואת כל ההגדרות כדי שבהתקנה החדשה אני פשוט יעלה את הגיבוי ולא הדגיר הכל מחדש ? { יש לציין שחיפשתי שעות גם באתר של מיקרוסופט וגם בתוכנה עצמה איך לשווא...} תודה מראש

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  12. שלום לכם, אני מחפש תוכנה אשר תאפשר לי לעשות Copy ו- Cut ממסמכי .pdf אפילו אם הם מוגנים.. כנ"ל אני מחפש גם תוכנה שע לעשות את אותו הדבר עם אתרי אינטרנט. בתודה ניר

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. יש לי נגן MP3 ,דפקתי אותו בגלל שמחקתי את הFLASH שלו בטעות , והתוכנה שבאה איתו אמרו לאפשר RECOVER , אבל כשאני מנסה עם אותה תוכנה הוא נכבה ונדלק כל כמה שניות ככה שאני לא מצליח עם התוכנה הזאת.[MP3 Player Product Tools 2.8] יש אולי תוכנה שתאפשר לי את זה?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. שלום, נתקלתי ב 2 בעיות: 1) אחרי פירמוט המחשב והתקנת קאזה היא פתאום לא מתחברת... מה עושים ? 2) תוכנת ה TV TOOL שאמור להעביר את המסך מהמחשב לטלויזיה פתאום מבקש ממני להתקין דרייבר מסויים. מה עושים ? זאת ההודעה שמתקבלת: this function cannot be preformed, because a required function was not found in the graphics driver on this system! please update to detonator 43.45 or later! והכרטיס מסך שלי מעודכן עם הדרייבר האחרון שיצא. מישהו יודע מה עושים עם 2 הבעיות ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by eladbu,

איך אני מכניס לIAUDIO X5 לוגו השתמשתי ב JET LOGO אבל משום מה אני לא מצליח להכניס אותו לנגן? איך עושים את זה? זה ההודעה שהוא מציג לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

מישו יכול לתת לי מדריך ולעזור לי אפילו אישית אולי, (PLZ) בהמרת קבצי AVI לDVD ואז לצרוב אותם..? אוקיי חיפשתי בפורום ולא מצאתי מה שאני מחפש, אני צריך מדריך להמרת קבצי AVI לDVD ואז לצרוב אותם...

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by Y-T-M,

חבר שלי קנה מחשב חדש אבל ברב חוכמתו הוא נכנס לאינטרנט בלי שום אנטיוירוס וכתוצאה מזה נכנסו לו המון וירוסים ותוכנות ריגול הבאתי כמה תוכנות נגגד הריגול ואת הnod 32 נגד וירוסים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעלות את הוינדוס הוא עולה ממש לאט ורואים רק את הרקע של שולחן העבודה אז הבנתי ששולחן עבודה לא עולה אז גרמתי לו לעלות בכך שלחצתי ctrl+alt+del ועשיתי תהליך חדש שקוראים לו explorer.exe וכן העליתי את שולחן העבודה והכל אבל הבעיה שנוצרה היא שהמחשב עובד כמה שניות ואז הוא מביא מסך כחול מסך מוות כזה וזה חוזר על עצמו כמה פעמים חייב עזרה דחוף תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  18. יש אפשרות להגדיל

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by My_Name,

אני צריך לעשות טבלה, שכל קובייה בה תיהיה בגודל מסויים. אם יש לי את האורך והרוחב שאני צריך, איך אני יכול להגדיר ב-Office שיצור לי כל ריבוע בדוק בגודל הזה ? נפתר -אפשר לנעול-

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  20. Started by danieldavid10,

שלום יש לי בעיה עם ה-Internet Explorer: כל הזמן שאני נכנס לאתר משחקים ספציפי אז אני מקבל את ההודעת שגיעה שהאינטרנט נאלץ להסגר ועם שלח דוח או אל תשלח. איך אני יכול לסדר את זה? יש לי internet explorer 7 וניסיתי להתקין את זה עוד פעם,חשבתי אולי שזה יפתור את הבעיה אבל זה לא עזר.. תודה לעוזרים

21. Started by ELiA,

יש לי קובץ ראר חשוב אין לי סיסמה יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה מוזרה באקספלורר 6 (לא אוהב 7 ולא רוצה פיירפוקס). שאני לוחץ על לינק הורדה הוא נפתח ונותן את האופציות הרגילות SAVE RUN CANCLE שאני עושה SAVE ואומר לו איפה הוא פשוט נתקע החלון נעשה כולו אפור ואם אני לוחץ על סגירה מופיעה השגיאה הידועה של XP SEND / DONT SEND למישהו יש כיוונים מה לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by gator_play12,

המסנג'ר קורס כל פעם שאני שאני מנסה להתחבר

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  24. Started by gameplan,

הייתי באירוע קרבות אתמול בכרמיאל צילמתי שני קרבות מלאים +כמה תמונות ועוד קרב אחד,הבעיה היא שכשהגעתי הביתה העברתי את הכל למחשב שני הקרבות הראשונים עבדו כמו שצריך וגם התמונות הבעיה היא שהקרב האחרון לא עובד! מסרב לעבוד בכל תוכנה שניסיתתי כולל realplayer ו vlc הקרב באמת הוקלט כי הקובץ הוא בגודל המתאים של 260 מגה בערך. אבל אני לא מצליח להפעיל אותו או להמיר אותו ב tmpegnc יש למישהו רעיון? ניסיתי כבר את התוכנה media fixer ולא עזר. תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  25. ההיתי רוצה לדעת איזה אנטי וירוס הייתם ממליצים שיהיה לי במחשב?? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים