עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Haflo,

למדתי היום טריק מחשבים מדהים. כפי שאתם יודעים, אם/כאשר וירוס מסוג תולעת נכנס לכם למחשב, הוא פונה ישירות לפנקס הכתובות של תוכנת הדוא"ל (דואר אלקטרוני - אימייל) שלכם ושולח עצמו לכל מי שנמצא ברשימה, וכך הוא פוגע גם בכל חבריכם ומכריכם המופיעים ברשימתכם. הפעולה היא פשוטה ביותר: ראשית, פתחו את רשימת הכתובות שלכם ולחצו על הכפתור בעזרתו אתם מכניסים כתובת אימייל חדשה. בחלון בו אתם רוצים לרשום את שמו הפרטי של החבר החדש, הקלידו 000! (סימן קריאה ואחריו 3 אפסים). בחלון מתחת, בו אתם אמורים להקליד את כתובת האימייל של אותו חבר חדש, הקלידו WormAlert (ישנן תוכנות אשר ללא הסימן @, אינן מאפשרות לכן להזין את הכתובת החדשה. במקרה זה, הקלידו WormAlert@w) ולאחר מכן השלימו את הפעולה של הכנסת הכתוב…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by castroman,

שלום רב! הורדתי קובץ עם סיומת eps, אם איך תוכנה אני יכול לפתוח אותו??? תודה מראש!!! :

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by maoros,

אם כן אני אשמח לשם/לינק.תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by rbeny10,

מדובר בקובץ VIDEO CLIP ,באורך 15 שנ'(ניתן להרצה גם ב:MV2 , MEDIA PLAYER . ברצוני לערוך את הסרט,כלומר: לטשטש דמויות. איך עושים זאת ? (אם ציינתם שם תכנה, נא לציין איך משיגים).

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ramio,

היי...אני רוצה לקנות אנטי וירוס למחשב וראיתי שחברת allnet מציעה את האנטי וירוס של bitdefender. שאלתי : האם הוא באמת טוב כפי שאומרים והאם אתם מכירים?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by nirh216,

אפשר? יש כזאת תוכנה? אשמח לקישור להורדה / שם של התוכנה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. ולא כמו גוגל או בבילון שהתרגום שם על הפנים. אולי ישנה תוכנה נוספת שאתם מכירים מנסיונכם האישי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום. אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל לערוך מסמכים עם תמונות לצורך עריכת חוברות\ברושורים או עבודות הגשה כאלה ואחרות. עד עכשיו אני עובד עם וורד אבל היא מוציאה ממני כל טיפת סבלנות ! כל דבר מפריע לתוכנה המפגרת הזאת מוסיף מלל היא מעוותת לי את כל סדר מיקום התמונות במקום שהם יירדו באופן שווה למטה.(אולייי בגלל זה הם עשו את הסימן חזור אחורה?) על כל פנים אם אתם תוכלו להמליץ על תוכנה יעילה אני אשמח !

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by dr.combina,

שלום לכולם, ברשותי על המחשב מספר סרטים בפורמט BRRIP עם איכות שמע AC-3 (דולבי דיגיטל). הורדתי תרגומים לסרטים האלו בעברית אך הבעיה היא שהתרגומים הם בסיומת SRT ונגן הDVD שלי יכול להראות רק כתוביות בסיומת SUB. האם יש איזושהי תוכנה שבה אפשר להמיר את התרגומים לסרטים? בעבר השתמשתי בתוכנה המבצעת את ההמרה (התרגומים היו מיועדים לגרסאות של DVDRIP) , משום מה התוכנה לא מצליחה להמיר את התרגומים מSRT לSUB בגירסא של BRRIP. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. עד היום האימיול תיפקד יוצא מהכלל. קניתי מחשב נייד והדבר הראשון שהורדתי זה אימיול והנה להפתעתי הוא לא מצליח להוסיף שרתים (אני מנסה להוסיף שרתים מכיון שהאימיול ריק משרתים לגמרי). זה קשור לכך שמערכת ההפעלה שלי היא ויסטה ולא אקס םי כמו שהיה לי? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by lesForce,

שלום לכולם. לפני כמה ימים מחקתי תיקיה , ואחרי שמחקתי אותה נזכרתי שיש לי שם קבצים ממש חשובים. התיקיה הייתה גדולה בגודל של 7GB בערך ולכן היא גם נמחקה לצמיתות. האם יש דרך או תוכנה להציל את הקבצים? או שעליי לפנות לאיש מקצוע? תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. צילמתי עם המצלמה מלא תמונות באיכות גבוה, ואני רוצה להוריד את הרזולוציה של כל התמונות באופן גורף. איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. האם יש מקום מומלץ בחיפה?

14. שלום, בטעות עשיתי 'יבא' לכל המועדפים והכרטיסיות מפיירפוקס לאינטרנט אקספלורר. איך אני מסיר את הכל בחזרה שיהיה חדש ונקי? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by FastJack,

שלום. עד היום השתמשתי ב LH Codecs Pack 3.0. יש חבילה יותר טובה? יש לציין שאני מעדיף חבילה כמה שיותר פשוטה, בלי להתעסק עם הגדרות ושתעמיס כמה שפחות על המערכת. תודה.

16. Started by I7210I,

שלום יש לי שני אנטי וירוסים במחשב האחד NOD32 והשני MICROSOFT SECURITY ESSENTIAL. שניהם מעודכנים על דרך קבע האנטי וירוס של מיקרוסופט מתריע מפני BACKDOOR:WIN32/CYCBOT.B וכן VIRTOOL:WIN32/OBFUSCATOR.JM עכשיו הנוד 32 לא אומר כלום על שום וירוסים ושום דבר במחשב מבחינתו הכל בסדר. ניסיתי למחוק את שני אלו עם האנטי וירוס של מיקרוסופט ועדיין הם חוזרים כנראה (לפי מיקרוסופט)ולא עוזרת המחיקה והגלישה נעצרת ואי אפשר לגלוש שאלתי היא מה לעשות עם שני אלו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. בבקשה אנשים זה דחוף...

18. Started by Or ei,

אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות בה מיקסים וכל מיני דברים יעני לLIVE למסיבות .... מישהו מכיר משהו איכותי ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי, פתאום התחילו לי בעיות בניגון וידיאו.. לא התקנתי או הסרתי שום נגן/קודק או תוכנה כלשהי (גם לא קשורות). בxbmc פתאום התחלתי לקבל מסך יכול - סידרתי את זה כשהלכתי להגדרות וביטלתי hardware accelaration של dvxa2...אבל הוידיאו לא חלק והשגיאה יכולה להגיעה 30-40% (הפרטים שרואים כשלוחצים O) מוזר שפתאום זה בעייתי. במדיה פלייר כל קובץ MPG מציג מסך שחור ורק סאונד. יוטיוב התחיל גם להציג מסך ירוק וזה מסתדר כשאני מבטל את הhardware accelaration אבל ככה הסרטונים מקרטעים כשאני עובר למסך מלא. בכלליות אני שומע את המאווררים של הכרטיס מסך עוברים ל"הילוך גבוה" הרבה מאוד פעמים מהרגיל ולאורך זמן ניסיתי להתקין מחדש קודקים ודרייברים וזה לא מסתדר... יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. היי, יש לי שני הארדיסקים,באחד מהם יש לי את c,d,e ובשני יש לי את f,g ורציתי לחבר את אפ ב ואפ ביחד,אני לא יודע אם אפשר לחבר בכלל כונן שהוא נטפס וכונן פאט. אין לי מושג בתוכנה הזאת ואני מאוד אשמח אם תעזרו לי כי קניתי אותה בהמון כסף!!! תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by gshhar,

אני מנסה לפתוח את ה-ווינאמפ(2.9),אתמול היא נפתחה לי אבל עכשיו כשאני לוחץ לפתוח אותה(לא חשוב איפה) היא פשוט לא נפתחת. יש לציין ששאר התוכנות בסדר.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by malcolmx9,

יש לי שתי תקיות שבהם בערך כ-100 סמיילים שונים בפורמט .GIF אני יודע איך להוסיף למסנג'ר בכל פעם פרצוף אחד. אבל בגלל שיש לי 100 סמיילים זה ייקח לי המון זמן, אז רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת בה אני אוכל להוסיף את כל הסמיילים למסנג'ר בבת אחת? עריכה: תקיון, כ-400 סמיילים :-X

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). המעבד הוא i7 950 הלוח הוא Gigabyte GA-X58A-UD5 6 גיגה זכרון. כרטיס מסך GT220 1gb. במחשב הקודם שהיה בן 6 שנים ביצעתי לכידה ממצלמת וידאו דיגיטלית באמצעות Firewire. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו במחשב הישן. איפה יכולה להיות הבעיה? אותן תוכנות, אותו ציוד ורק מחשב שונה...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. לא יודע מה קרה למחשב או להארד דיסק או מה. מתי שנטען הווינדווס, הכוונה לפסים שעוברים, הם עברו אצלי איזה 30-40 פעמים עד שהווינדווס עלה. אין לי מושג מה הבעיה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע מה הפתרון? ד"א המעלות של המחשב טובות ככה שזה לא הבעיה. תודה מראש לעונים. *אני יריץ את ה error-checker של ההארד דיסק ויעדכן.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by pc student,

אני זקוק לתוכנה שבה אפשר לחפש אנשים מכל רחבי העולם כמו ספר טלפונים

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים