תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכם....... יש לי חומר חשוב בהארדיסק אני צריך תוכנה שתנעל לי אותו עם סיסמא שלכל מחשב שאני יבוא יופיע לי Enter the password ואז אני יוכל להיכנס לדיסק קשיח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנת אנטי-וירוס,נוחה,טובה ובעלת יכולת זיהוי וירוסים ומחיקתם בצורה מושלמת שלא תחסום דבר,וחשוב שגם התוכנה לא תתפוס הרבה משאבים ותתנו המלצה לתוכנה שאתם הייתם לוקחים במקומי מכל הלב. או שעדיף להישאר עם Norton Internet Security 2005??? נ.ב:צריך תוכנה לשימוש יומיומי קלה ונוחה עם ממשק מובן לא כמו NOD32 שצריכה מלא הגדרות והממשק שלה מסובך
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הדפדפן Internet Explorer 7 בעברית יצא. להורדה:http://download.microsoft.com/download/5/8/7/587bbf05-6132-4a49-a81d-765082ce8246/IE7-WindowsXP-x86-heb.exe תמונה:
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסיפור התחיל לפני כמה ימים,שה-MP עובד רגיל במערכת הפעלה אבל בצפייה באונליין זה עושה טוען ולא קורה כלום מדובר במערכת הפעלה7. האם מישהו כבר ניתקל בזה בעבר? אשמח לשמוע את העיצות שלכם תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני כותב מילון ב-WORD, רק שבמהלך העבודה נתקלתי בבעייה: אתם מכירים שבכותרת של כל עמוד במילון, מופיעים הערכים שבראש כל עמוד ובסוף כל עמוד, כגון: א-אבא... איך עושים את זה ב-WORD? ניסיתי לעשות זאת ע"י שדות בשילוב מאקרו, אך לא הצלחתי. אודה מאוד למי שיכול למצוא לי את הפיתרון לבעייה, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סתם ..אין הפתעה אבל אם אתם כבר פה אז תגידו לי באיזה תוכנות אתם משתמשים לניקוי ערכים לא ננחוצים מהרג'יסטרי? אני הייתי משתמש ב JV16 POWER TOOLS ... ובSYSTEM MECHANIC 4 PRO התוכנה השניה גם מסירה קבצים לא נחוצים מהמחשב והיה בה מלא אפשרויות חוץ מניקוי ברג'יסטר..אחלה תוכנות.. אבל עברו 30 יום ונגמר הטריאל (ולא מצאתי סיריאל נורמלי ;D) תביאו שמות של תוכנות שינקו הכל יעשו תמחשב ריק חח תודה עריכת המודר: לא עובד פה. הכותרת נערכה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצים ואני רוצה להוסיף להם סיות של RAR איך אני יכל לעשות אתזה ? (אם זה עוזר אז השם של הקובץ נגמר בRZR...)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לא ברור לי על מה לחצתי, אבל ה FF נפתח לי על כל המסך ואני רואה את הטאבים רק כאשר אני מזיז את הסמן לקצה העליון של המסך. איך מחזירים את המצב לקדמותו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
פשוטה ורגילה כמו המיקסרים הישנים, שיהא אפשר לחתוך ממיקום מדוייק ולהדביק בדיוק מקסימלי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה XP, עבדתי עם מנהל ההורדות פלאשגט. בכל פעם כאשר רציתי להוריד קובץ, הייתי מצביע עליו עם העכבר, בוחר באופצייה "הורד באמצעות פלאש-גט", וגמרנו. כעת יש לי מחשב חדש עם ויסטה. התקנתי שוב את פלאש-גט, אבל כאשר אני מבקש להוריד קובץ מסוים, הוא לא מוריד את הקובץ עצמו, אלא קובץ קטן של 5KB שזה כנראה דף אינטרנט, או השד יודע מה. (ראה תצלום) השאלה, מה הבעיה בתוכנה, ואיך צריך לסדר את זה, בכדי שהקובץ עצמו שבחרתי יהיה זה שאכן יורד? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לווינדוס 7 או לא אבל האופיס לא נותן לפתוח קבצים, אחרי שאני שומר קובץ וורד ואני מנסה לפתוח אותו הוא נותן לי הודעה: "אירעה בעיה בשליחת הפקודה לתכנית" ופשוט הקובץ לא נפתח. כבר התקנתי 3 גרסאות שונות של אופיס שהורדתי וכל גרסא התקנתי ומחקתי פעמיים ותמיד זה עשה את אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה שיש לה פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בלי שום שינוי כזה או אחר אני מנסה לצרוב או שירים או סתם תמונות או סרטים ופתאום יש לי הודעת שגיאה בתוכנה NERO מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה? **עריכה: מכיוון שמשום מה אני לא יכול להעלות לכאן את התמונה עם הודעת השגיאה, הודעת השגיאה היא "THE DRIVE IS USED BY ANOTHER APPLICATION", וזה בא בדיוק אחרי שאני בוחר את הקבצים לצריבה ולפני שהצריבה מתחילה. תמונה בכל זאת מצטער ששיגעתי אותכם קצת. http://www.pictor.co.il/sty/115098/2276957.JPG
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשה EMULE שלי עובד, כשרק מפעילים אותו עוד לפני שהוא מתחבר לסרבר, הגלישה באקספלורר נעשית איטית כמו מודם 14.400 ניסיתי להתקין תוכנה אחרת, שידרגתי ירדתי בדרגה כלום!!! מה עושים?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אנטי וירוס והוא לא יכול כי יש אנטי וירוס ישן שבעצם כבר לא קיים אני מנסה למחוק אותו בלוח בקרה ומקבל שגיאה היתה לי פעם תוכנה ואני לא מוצא אותה שמוחקת בקלות וביעילות תוכנות/תיקיות וכל דבר ואני לא זוכר מה השם שלה מישהו מכיר תוכנה טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתשמש באתר של היי קיו שעובד על פלאש, יש לי את התוכנה בגרסא 11. שאני נכנס זה לא מראה לי עברית וגם נתקע, אני יודע שזה עובד טוב עם הגרסא 10 של הפלאש אבל שאני מנסה להתקין אותה זה אומר שזאת לא הגרסא הכי חדשה ושאני יוריד את הגרסא החדשה... בבקשה עזרה תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי בעיה מתימטית מסויימת ואני אשמח לפיתרון מצדכם. הבעיה שיש לי שני מסלולים על מערכת צירים דו מימדית, וחשוב לציין שאלה שני מסלולילים ולא פונקציות, כלומר עבוד כל x יכולים להיות הרבה ערכים של y. כל מסלול מחושב בנקודות מסויימות ולא בהכרח באותם ערכים של x, ואז את המסלול בונים ע"י חיבור הנקודות. העניין שאני רוצה לעשות הוא לחשב את השגיאה בין המסלול הראשון לבין המסלול השני, למשל ע"י גרף אחר שיתאר את ההפרש. האם ישנה דרך לעשות זאת ב Excel? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי שאני פותח task manager אני רואה שהקובץ ekrn.exe לוקח לי מלא זיכרון..וכך גם שאני גולש דרך firefox לוקח פי 2 זיכרון השאלה ממה זה ? למה הקובץ הזה קשור ? ואיך אני פותר את זה? תודה על המענה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום למישהו יש את הכרטיס קול הזה? כי לחבר שלי יש אותו וכשהוא התקין xp הכרטיס קול לא עבד, איך אתם סידרתם את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי כרגע גלריה של 7.5 גיג'ה (אל תשאלו) אבל יש לי פה ושם תמונות כפולות אני רוצה למצוא תוכנה שתחפש בגלריה שלי ותמצא כפולים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 מחשבים, נייח ונייד האם יש דרך כלשהי להשתמש באוטלוק בשניהם ושהו יהיה מסונכרן בין 2 המחשבים? (הם עובדים באותה רשת) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות תמונת מחזור לגן ילדים של אמא שלי (כ-15 ילדים). אין לי כלכך ידע וכישרון בעיצוב בפוטושופ, אז כך שאני יכין את הפרויקט לבד יורד מהפרק. (על אף שבתוכנה עצמה אני מבין) מה שרציתי לשאול, זה האם מישהו מכיר שלד של תמונת מחזור שאני יכול לערוך אותו לבד בפוטו שופ ? או כל דבר אחר שיכול לעזור לי לבנות תמונת מחזור לגן ילדים ? תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב חדש אחרי פירמוט ואני מחמש ממש ממש שונא את נורטון שזה הבררת מחדל שלי אז אם למישהו יש הצעה בשבילי היא תתקבל בברכה כי אני בבלבלות ואני לא יודע מה להתקין
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-