תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי שני אנטי וירוסים במחשב האחד NOD32 והשני MICROSOFT SECURITY ESSENTIAL. שניהם מעודכנים על דרך קבע האנטי וירוס של מיקרוסופט מתריע מפני BACKDOOR:WIN32/CYCBOT.B וכן VIRTOOL:WIN32/OBFUSCATOR.JM עכשיו הנוד 32 לא אומר כלום על שום וירוסים ושום דבר במחשב מבחינתו הכל בסדר. ניסיתי למחוק את שני אלו עם האנטי וירוס של מיקרוסופט ועדיין הם חוזרים כנראה (לפי מיקרוסופט)ולא עוזרת המחיקה והגלישה נעצרת ואי אפשר לגלוש שאלתי היא מה לעשות עם שני אלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול למצוא סטיק/ממיר כזה שיתחבר למחשב נייד דרך USB 2/3 או אפילו type-c. חשוב שזה יהיה עם התקן כזה שמחובר לאנטנה ולא דרך אינטרנט (כדוגמת קודי). המחשב בשימוש של אבא שלי והוא בנאדם מאוד מאוד מבוגר וללא אינטרנט במקום בו הוא משתמש במחשב. אני מחפש משהו שלאחר שהמחשב עולה (WINDOWS 10) הוא רק יצטרך ללחוץ על קיצור דרך שאשים על שולחן העבודה ובכך לצפות בשידורים (עדיף ממיר/סטיק עם שלט). תודה רבה לכל מי שיענה, יעזור, יציע ויסביר, אני פשוט לא מבין בזה. (אין בעיה גם לרכוש דרך אתרים בחו"ל!) כמובן אשמח למשהו במחיר מאוד מינימלי אבל עם איכות טובה מאוד. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק מהאינטרנט ב-COPY ו-PAST אבל הוא מעתיק לי את הטקסט הפוך הפכתי את הכתב בדף האינטרנט שייה הפוך העתקתי וגם זה לא עוזר. מה אני עושה? ??? חייב עזרה :smiley4:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מוזרה אני לא מצליח לרשום בעברית בתוך הודעות הדואר, לוח השנה וגם בתוך הערות של אנשי הקשר (כל מה שקשור למקום טקסט) מה מוזר בתופעה שאני כן מצליח לרשום בעברית רק בכותרות כמו בנושא, כותרת וכדומה, ואם אני מעתיק טקסט בעברית ממקום אחר לתוך ה outlook זה מקבל, אבל שוב לא ניתן לרשום בעברית בעזרת המקלדת... נראה שהוא מסרב לחלוטין לקבל את פריסת המקשים שלי. ניסיתי את כל הפתרונות כולל חפירות מעמיקות בפורומים, החל משינוי קידוד ל unicode, ביטול תוספים, בדיקה שפריסה של המקשים תקינה תיקון מחדש של ה Outlook, הקלדה באמצעות מקלדת וירטואליתושום דבר לא פתר את הבעיה... אני עובד עם office 2007 sp2 על windows xp sp3, שניהם בעברית ומעודכנים עד לעדכון האחרון, העברית עובדת מצויין בכל הת…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע אם יש איזה תוכנה או אופציה בwindows שעושה את הגלילה חלקה? יענו שתהיה תנועה אחידה ולא קפיצה מדובר בעיקר בדפדפן ובword תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש עם התוכנה VidCoder וצרבתי כמה סרטים עם כתוביות עכשיו, חלקם יצאו בסדר וחלקם יצאו בג'יבריש. אם מישהו יכול להגיד לי איך לסדר את זה, אודה לו מאוד
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למישהו יש את הכרטיס קול הזה? כי לחבר שלי יש אותו וכשהוא התקין xp הכרטיס קול לא עבד, איך אתם סידרתם את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל לערוך מסמכים עם תמונות לצורך עריכת חוברות\ברושורים או עבודות הגשה כאלה ואחרות. עד עכשיו אני עובד עם וורד אבל היא מוציאה ממני כל טיפת סבלנות ! כל דבר מפריע לתוכנה המפגרת הזאת מוסיף מלל היא מעוותת לי את כל סדר מיקום התמונות במקום שהם יירדו באופן שווה למטה.(אולייי בגלל זה הם עשו את הסימן חזור אחורה?) על כל פנים אם אתם תוכלו להמליץ על תוכנה יעילה אני אשמח !
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה המפורסמת שאומרת לך בדיוק חלק חלק מה יש לך במחשב, דגם חברה והכל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אולי מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה זה קובץ בעל סיומת rmvb מה עושים איתו ?! ==אם זה לא המקום לשאול סליחה אני חדש פה=== בבקשה תפנו אותי למקום המתאים אם זה לא המקום....
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזו תוכנה עדיפה Daemoon או alcohol 120%
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי סרט בAVI המחשב מזהה אותו כוידיאו קליפ ,ומנסה לפתוח אותו דרך המדיה פלייר ,ולא מצליח בשל אי מציאת קודק מתאים ,אשמח לקישור ,תוכנה ,רעיון איך לפתוח את הסרט ???
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בתוכנה HTTrack Website Copier. הבעיה עם התוכנה הזו שהיא עושה יותר מידי טוב את העבודה כלומר היא מורידה את כל מה שיש באתר שרוצים להעתיק ולכן לוקח לה לפעמים כמה ימיםלסרוק אתר מסויים וכתוצאה מכך יורד לי למחשב סתם "זבל". יוצא שמתוך מה שירד אני צריך אולי 5%. אני מחפש תוכנה שיודעת להעתיק אך ורק קבצים בעלי סיומת ספציפית.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השבוע אחי התקשר אלי וסיפר לי שנעלם לו ככה פתאום כונן D מהמחשב, שמכיל בעקרון את כל מה שיש לנו על המחשב. אחרי כמה בירורים, הסתבר לי שהוא ניתק את המחשב מהחשמל בגלל שנתקע לו המחשב , יותר מפעם אחת... אני דיי מעריך שזאת הסיבה העיקרית לכך שנעלם הכונן. אני לא רואה סיבה שכונן יחסית חדש (שנה ~) יעשה בעיות כאלו. כוננים C,D יושבים על אותו כונן פיסי. לכונן C שלום. בכל מקרה, מותקן לי partition magic על המחשב, והנתונים שם הם : Drive C : size:233,319 used MB:23,158 unused MB:50,154 כלומר, גודל הכונן הפיסי הוא 233 GB אבל מתוכו רק כ70GB מוגדרים לכונן C. שאלתי היא, אם אצור פרטישן חדש על המקום הריק, האם יהיה אפשר איכשהוא לשחזר לתוכו את המידע או שדווקא הפעולה הזאת תמחק את מה שאולי ני…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי נהיה איטי אנשים אני חייב שתמליצו לי כל תוכנות כדי שהוא יזוז קצת עכשיו הורדתי kaspersky במקום הAVG AVG- מוצא וירוסים ולא מוחק איזה אנטיוירוס מעפן יאאלה אנשים אני מחכה להמלצות אני חייב את המחשב בימים האלה של תקופת הבגרויות והמתכונות אזז יאאאלה מחכה
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי קובץ winrar נעול...ואני מחפש איך לפתוח מבלי לדעת את הסיסמא! אני לא יודע איך.... אולי למישהו יש תוכנה או איזו שהיא שיטה! אני אשמח לדעת אם כן בתודה Anas-Nanas
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
^ לדוגמא האתר של נועה מחשבים: www.noacomp.co.il התפריט מצד ימין לא במקום כמו ב-IE תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדכון עצבני ועכשווי בתגובה מס' 4 (אני עובד עם תוכנת דואר של IncrediMail Xe, אבל זה קרה לי כבר בעבר עם Outlook...) שלחתי למישהו מכתב בעברית, בפונטים של ARIAL. כשהוא החזיר לי תשובה, קבלתי את זה בצורת ריבועים מוזרים, כבר קרה לי פעם בעבר מתישהוא, אבל איך מסדרים את זה אם בכלל? עשיתי "העתק-הדבק" של חלק מההודעה: §× ¦ . ¦ ¦¢ ©.. © . ¦ ¤ © ×× : !?!? ¦¨ × ! × ×©... ¤. × ×¨×. ??? ??? : יש פתרון? מה עושים? (כמובן שהודעתי לו שאני לא רואה כלום, אבל יש מה לעשות בכ"ז לפתרון הבעיה?) עריכה: אצלי זה מופיע בצורת ריבועים, כשהעלתי לפורום זה קיבל צורת מספרים... (בטח איזה סקריפט או משהו בהגדרות של הפורום)
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צילמתי עם המצלמה מלא תמונות באיכות גבוה, ואני רוצה להוריד את הרזולוציה של כל התמונות באופן גורף. איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה להמיר סרט מפורמט DIVX ל - VCD לסרט יש קובץ תרגום הניתן להוספה בצפיה בסרט. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את התרגום לסרט באופן מוחלט כדי שכאשר אני אמיר את הסרט התרגום יהיה בפנים. יש דרך?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש תוכנת Office מ 2010 ומעלה חינמית, לא משנה הגירסהיש חיה כזאת? רק של מיקרוסופט.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים מחפש תוכנה (יחסית פשוטה להפעלה בלי הרבה אפשרויות מיותרות) למציאת כל הקבצים באותה הסיומת שאבחר. למשל: אם ארצה את כל התמונות שקיימות בכונן X אוכל להכניס או לבחור מרשימה JPG,JPEG,GIF וכו' וכו' אותו דבר לגבי וידאו. כמובן שתדע גם להעתיק\להעביר אותם יחד למיקום Y. יש למישהו ניסיון עם אחת כזו? חיפשתי קצת ולא מצאתי משהו ידידותי. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-