תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, נניח שאני נכנס לתאר מסויים וצופה בו ממש כמו ביוטיוב אבל אני רוצה לשמור את תוכן הצפייה ואין אפשרות להוריד, יש תוכנה שתעשה את זה כך שאוכל לראות את זה אחר כך בלי להיכנס לאתר מתי שארצה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן שהמחשב מחובר לרשת לאחר כמה זמן מופיע חלון עם כותרת: svchost.exe - Application Error בתוך החלון כתוב: The instruction at "0x596c17c2" referenced memory at "0x569c17c2". The memory could not be "written" ואז יש אופציה ל- OK או CANCLE.ו והמחשב נתקע. המחשב חדש, סיימתי להתקין את מערכת ההפעלה win xp pro sp3. הרצתי את memtest86+ והוא לא מצא בעיה בזיכרונות. התקלה מתרחשת כל פעם ודי מהר לאחר חיבור כבל הרשת. מפרט: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray Cooler Master Socket 775 Gigabyte GA-G31M-ES2C G31 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, Sapphire ATI Radeon 4350 512MB מה לבדוק?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מדובר על כרטיס ATI HD4870x2 ותוכנת Sony Vegas pro 10, בכל פעם שאני מנסה לרנדר וידאו בעזרת הGPU התוכנה קורסת והדרך היחידה בה ניתן לרנדר היא בעזרת ה CPU בלבד... אשמח לעזרה בנושא!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
השגיאה הזאת משגעת אותי כל הזמן אני לא יודע מה לעשות ? הינה. אם תעזרו לי אני אודה לכם מאוד .
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, בזמן שאני במחשב האיסיקיו נתן לי הודעה שהאיסיקיו בשימוש במחשב אחר . ומאז אני לא יכול להכנס עם הסיסמא הקבועה שלי. פרצו לי? חחחח יש אפשרות לשחזר סיסמא אם לא הזנתי כתובת EMAIL בפרטים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את ה-ווינאמפ(2.9),אתמול היא נפתחה לי אבל עכשיו כשאני לוחץ לפתוח אותה(לא חשוב איפה) היא פשוט לא נפתחת. יש לציין ששאר התוכנות בסדר.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי באימיול את הסרט Pituy.2002.DVDRip.DivX5.Israeli.Movie.Hebrew-pAn-mAn.avi ואני רואה רק מסך שחור כשהמדיה פלייר מנגנת את הסרט, (קורה גם כשאני מנסה להפעיל אותו עם הרד לייט) מה לעשות???? נניח שחסר לי קודאק למחשב, איך אני מגלה מהו הקודאק שהסרט צריך ומאיפה מורידים ????? בבקשה עזרו לי הורדתי מלא סרטים שלא הצלחתי לראות (יש לי את חבילת הקודאקים של נמו) והתייאשתי ומחקתי מלא סרטים....
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום למישהו יש את הכרטיס קול הזה? כי לחבר שלי יש אותו וכשהוא התקין xp הכרטיס קול לא עבד, איך אתם סידרתם את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם העכבר, איך אני גורם לו להיות מדוייק? ניסיתי הכל, לשחק עם הDPI, להעלות רגישות במשחק/בWindows או כל מיני קומבינציות בין שניהם, אבל אף אחד מאלה לא פתר את הבעיה, או שהעכבר מהיר מדי (ועדיין לא מדוייק) או שאיטי מדי (אם אני מאט אותו דרך הwindows). כעיקרון ככל שהDPI גבוה יותר כך העכבר אמור להיות מדוייק יותר וגם איטי יותר (סורק יותר נקודות לשניה) אבל שילוב של מהירות גבוהה+DPI גבוה לא גורמת לדיוק. יש עצות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה מתימטית מסויימת ואני אשמח לפיתרון מצדכם. הבעיה שיש לי שני מסלולים על מערכת צירים דו מימדית, וחשוב לציין שאלה שני מסלולילים ולא פונקציות, כלומר עבוד כל x יכולים להיות הרבה ערכים של y. כל מסלול מחושב בנקודות מסויימות ולא בהכרח באותם ערכים של x, ואז את המסלול בונים ע"י חיבור הנקודות. העניין שאני רוצה לעשות הוא לחשב את השגיאה בין המסלול הראשון לבין המסלול השני, למשל ע"י גרף אחר שיתאר את ההפרש. האם ישנה דרך לעשות זאת ב Excel? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אנא עיזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שתשב ברקע ותקפיץ התראה בצורה קולית ו או\וויזואלית בפסקי זמן קבועים, למשל ב: 18:27 18:57 19:27 19:57 וכו' (אם יש תוסף כזה לפיירפוקס אז עוד יותר טוב)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ברגע שאני נכנס אצל חבר שלי בבית לכל אתר , לא משנה באיזה דפדפן ולא משנה איזה אתר - זה משתנה לאתר כלשהו של וויאגרה ואני לא יודע מה לעשות , עובדים רק כמה אתרים ישראלים וזהו .. גוגל יוטיוב שום דבר לא עובד תודה מראש על העזרה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא יודע עם ידעתם אבל יש גרסת 64bit מקורית של פייירפוקס בגרסת הdeveloper. הורדתי אותה והוא טס לעומת ה32 שכל הזמן קורס לי, אבל השמחה שלי מהולה בעצב בעקבות בעיה בתוספים, למשל, פלאש והולה לא עובדים כלל. השאלה שלי אם אני יכול להנות משתי העולמות. מצד אחד מהירות ללא קריסות ומצד שני את התוספים שלי. אגב למי שמתעניין הורדתי מפה: https://www.mozilla.org/en-US/firefox/developer/all/ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ ISO שבתוכו יש סרט באיכות HD 1080p, אני רוצה להמיר אותו מ-ISO לקובץ וידאו. עם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה מאוד מוזרה עם וורד 2003 . כאשר אני מנסה לפתוח קובץ בדאבל קליק נפתח מסך הוורד אך ללא המסמך. רק כאשר אני לוחץ על קובץ>פתיחה, הקובץ נפתח. ביצעתי תיקון לכל האופיס דרך כלים..... לא עזר. סרקתי וירוסים וכל מיני מזיקים...המחשב נקי. אשמח לשמוע הצעות.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תמחשב הוא מבקש להתקין חומרה חדשה, sm bus controller . איך אני מסדר תבעיה הזאת? תודה מראש!!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל להעביר מקום מכונן אחד לכונן שני. אני מתכוון, יש לי שני כוננים C וD בD יש עוד מעט מקום פנוי ובC יש איזה 30 ואני רוצה להעביר כמה לD אז אני צריך תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי קובץ winrar נעול...ואני מחפש איך לפתוח מבלי לדעת את הסיסמא! אני לא יודע איך.... אולי למישהו יש תוכנה או איזו שהיא שיטה! אני אשמח לדעת אם כן בתודה Anas-Nanas
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד מילון אנגלי עברי ועברי אנגלי טוב (לא Babylon כי הוא דפוק)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשה EMULE שלי עובד, כשרק מפעילים אותו עוד לפני שהוא מתחבר לסרבר, הגלישה באקספלורר נעשית איטית כמו מודם 14.400 ניסיתי להתקין תוכנה אחרת, שידרגתי ירדתי בדרגה כלום!!! מה עושים?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 מחשבים, נייח ונייד האם יש דרך כלשהי להשתמש באוטלוק בשניהם ושהו יהיה מסונכרן בין 2 המחשבים? (הם עובדים באותה רשת) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-