עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

אני מחפש נגן DVD עם התכונות הבאות: * אפשרות לתכנות המקשים * OSD (שכולל זמן שנותר/כולל של הסרט) די חרשתי את הרשת ביומיים האחרונים ולא מצאתי, אולי מHWZONE תבוא הגאולה ... נ.ב אה, ושתהיה גם קלה ופשוטה להפעלה...

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by roi_besor,

על איזו תוכנה אתם הכי ממליצים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. שלום. הבנתי שאם אני רוצה לצפות בסרט תלת מימד אני יכול לצפות בסרטים מהסוג הזה גם ללא מסך תלת מימד. אבל צריך תוכנה מסוימת. האם זה נכון? ואם כן באיזו תוכנה צריך להשתמש?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by erashel,

אני מחפש את תוכנה חדשה לצפייה בסרטים, כרגע אני BSPLAYER אבל שמתי לב שהתמונה לא כ"כ איכותית לעומת תוכנות אחרות אבל אני מאד אוהב את האפשרות להוריד ישר כתוביות דרך התוכנה. חיפשתי כמה תוכנות כמו VLC, GOM אבל אין שם אפשרות להוריד כתוביות, האם יש עוד תוכנה שיש בה אפשרות כזאת והאיכות תמונה שלה יותר טובה מBS. ד"א לגבי הBS, מי שמשתמש באיזה RENDER אתם משתמשים? ניסיתי לשנות כמה אבל הרוב מבטלים את הAERO כל הזמן חוץ מEVR שהוא נראה בהיר ולא טוב.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by שבע-שנים,

שלום, הדבר ראשון שאני רוצה לשאול הוא האם קיים Plugin לWindows Media Player שמאפשר הוספת כתוביות? אם התשובה היא לא אז הייתי רוצה שתמליצו לי על תוכנות לצפייה בסרטים מלבד RadLight (שמעתי שיש בתוכנה סוג של spyware) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים עם סיומת AVI יש לכם המלצות או לינקים שיכולים לעזור לי? דרך אגב יש לי במחשב גם את ה Windows media player וגם DivX player אז אולי אפשר לראות את זה דרכם... בתודה Anas-Nanas

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. מישהוא מכיר תוכנה שיכולה להציג קבצי VOB עם התרגום. (קבצים שנוצרים לאחר RIP של סרט DVD). ולמי שחושב שזה לא חוקי, אז זה DVD שקיבלתי מתנה ואני רוצה לשמור אותו גם במחשב. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Dilbert Marker,

עשיתי פה חיפוש, מצאתי את הת'רד הזה שזה בעצם מה שאני רוצה. רק ששם הבנתי שיש לו רק את קבצי הVOB, ולי יש את כל הקבצים (VOB, IFO, BUP). אז אם יש את כל המידע בדיוק כמו בדיסק DVD זה הגיוני שיש תוכנה שתפעיל את זה עם התפריט והכתוביות כמו שצריך. נכון?

9. Started by MATOK,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שניתן לפתוח קבצי VCR ולצפות בהם, או לחלופין תוכנה שממירה קבצי VCR לקבצים ידועים כמו: mpeg,avi,vcd וכו'. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. Started by Wolf-Net,

שלום, רכשתי לפני שנה את הממיר הנייד USB DVB-T QUE. התוכנה שמצורפת בעברית רק שיש בעיות עם התוכנה המסך קופא לי ולא מגיב לפעמים , גם הרבה רעשים של ציפצוף כזה. ניסיתי לחפש כבר דרכים לסדר ולתקן אין דרייבר שמתקן את זה אפילו. בפורמים רשמו שיש תוכנות חינמיות ודי פשוטות להפעלה. ניסתי : DVB viewer VLC אבל לא מצאתי מדריך מסודר איך לעבוד איתם כי אני לא הצלחתי לתפעל אותם. האם מישהו יכול לעזור לי או נתקל בבעיות אילו.

11. Started by tzolerguy,

היי מצאתי את העמוד הבא שבו אפשר לצפות בשידורי טלויזיה אבל דרך הדפדפן... http://mygol.net/showthread.php?t=793 האם אתם מכירים תוכנה / דרך כלשהי שבעזרתה אוכל לצפות בשידור אבל לא דרך הדפדפן כי ככה כל פעם שאני משהו במחשב הוא ישר יוצא לי ממצב של מסך מלא. ואני עובד עם 2 מסכים אחד לטלויזיה אחד שעליו אני עובד.. אז המטרה היא שהשידור יהיה פצוח על מסך מלא באחד המסכים ואני יכול לעבוד רגיל במסך השני. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sxs,

יש לי כונן DVD ורציתי לדעת מה התוכנה הטובה ביותר לשימוש

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by Snufkin,

לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אם כן אני אשמח לדעת איזה נגן סרטים טוב יש למחשב שתומך גם בהוספת כתוביות (מאחר והחברים שלי קצת עילגים ולא מבינים אנגלית). לדיסקים שצרובים בפורמט SCVD ו- DIVX

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by HaVoC_850,

הרסו את הBSPLAYER ודחפו לו את התוכנת SAVE הזאת אני לא יודע מה היא עושה בדיוק אבל אני מעדיף לא להתעסק איתה יש לכם אולי הצעה לתחליף לתוכנה המעולה הזאת במקרה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by בלוסטון,

אין לי תוכנה לצפיית סרטים ... אתם יכולים להמליץ לי איזה תוכנה טובה??

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by מר מקלדת,

נרו 5.5 לא מאפשר לצרוב עם הצורב החדש שלי. כרגע אני משתמש ב-CDXPBURNER PRO 3. תוכנה חינמית אבל כבדה, לא נראה לי מאפשרת סימולציה ולא מאפשרת העתקת דיסק כמו נרו. מישהו מכיר תוכנה חינמית לצריבה אחרת? (נרו עולה כסף)

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by SEFi,

מה התוכנה הטובה ביותר לצריבת מוזיקה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  18. שלום הורדתי סרטים והם ירדו במספר חלקים לדוגמא: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO VTS_01_0.BUP VTS_01_0.IFO VTS_01_1 VTS_01_2 באיזה תוכנה וכיצד ניתן לראות אותו רצוף ללא הפעלה ידנית של הקבצים וכיצד ניתן לצרוב אותו לצפיה בDVD

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  19. Started by zeroone,

שלום יש לי צורב DVD באיזה תוכנת העתקה/צריבה הייתם ממליצים להשתמש? האם תוכנה להסבה/המרה בין פורמטים שונים תהיה שונה?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by avip,

שלום לכולם!!! מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת? יש לי צורב DVD של PIONEER דגם A-06 תודה אבי

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by עידו עמית,

???קניתי דוד של nec ואני רוצה לצרוב סרטים שהורדתי דרך האינטרנט (פורמט divx או xdiv ) את זה אני יכול לעשות דרך נרו אבל אני רוצה שיהיה תרגום(כתוביוץ) בסרט. אבל אני לא רוצה "להטביע" אותם דרך virtual dub אני רוצה שהם יהיו שם ויהיה אפשר לשלוט בהם דרך התפריט כמו בד.ו.ד אמיתי מישהו מכיר תוכנה כזאת ואיפה אני יכול להשיג אותה? ??? תודה מראש, עידו ???

22. Started by Titan777,

מישהו יכול לתת קצת מידע באופן כללי והמלצה לתוכנה מתאימה? מדובר בlightscribe החדש של אסוס תודה!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  23. אני רוצה לצרוב דיסק MP3 שיכלול כמות גדולה של שירים. הבעיה היא שבנרו אני יכול לסדר את השירים לפי הסדר הבא: אורך השיר, שם השיר, מספר השיר וכו'. אותי זה מעצבן, כי סדר השירים לפי האפשרויות האלה לא יוצא איך שאני מעוניין שיהיה, אז אני עכשיו מחפש תוכנה שבה אני אוכל לסדר את השירים ידנית, ולא רק לפי קטגוריה מסויימת. ניסיתי בנרו אגב לסדר את השירים ידנית, אבל הם לא זזים מהמקום שלהם! אז משער שאי אפשר בתוכנת נרו.

• 13 תגובות
    • 6.5k צפיות
  24. Started by ZXY1,

מחפש תוכנה לצריבת יתר עדיף חינמית כמה אפשר לצרוב יותר? ואיך מגדירים את התוכנה שתצרוב יותר? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by peralon,

יש לי מכשיר DVD DIVX אני רוצה לצרוב סרטים מהמחשב אבל אין לי סרטים עם תרגום מובנה יש לי כתוביות לסרט וסרט ונגן הDVD לא נראה לי יכול לקרוא את הSUB עם הסרט יש איזשהי תוכנה שתצרוב את הכתוביות SUB על קובץ הAVI\MPG וככה אני אוכל לצרוב ולראות עם כתוביות בDVD? תודה עריכה : ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי מדריך אפשר למחוק את הת'ראד תודה וסליחה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים