עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה חיברתי ב USB מדפסת HP feskjet 3650 מערכת הפעלה Vista 64bit ultimate הווינדוס מזהה אותה לבד ומוריד את הדרייבר המתאים אבל מתי הוא מנסה להתקין הוא נתקל בבעיה: http://img215.imageshack.us/img215/9094/printkn4.jpg נכנסתי לאתר החברה HP לחפש אולי דרייבר אחר אבל שם כתוב להשתמש בדרייבר שיש בויסטה עצמה ואין דרייבר חלופי. מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by Asaf.Y,

שלום, התקנתי עוד הרדיסק במחשב,אבל אני לא זוכר איך להעביר אותו לשימוש,כי כרגע הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי.." אודה לכם אם מישהו יוכל לעזור לי בזה..

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

שוטטתי לי במחשב, ונתקלתי בתיקיה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Report, שם יושבים להם קבצי ה-LOG של ה-AV שלי - Kaspersky. משום מה אלו לא קבצים קטנים כלכך... יש מה לעשות נגד זה?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by Boomer,

יש אפשרות להוסיף לחצנים חדשים ב-Toolbar של האקספלורר או לשנות לינקים לכאלו קיימים? אני צריך את זה כי התקנתי את ה-Messenger החדש אבל ב-Toolbar יש לינק עם Icon רק ל-Messenger הישן. אז איפה זה נמצא (איזה תיקייה או איפה ב-Registry) כדי שאני אוכל לשנות את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by oren99,

הרבה זמן אני לא משתמש באימיול (רק ביטורנט) אבל יש תכנים בעברית שלא ניתן להשיג בשום מקום אחר. מה המוד הכי טוב כיום? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by s_b54,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם מישהו מקיר תוכנה שאיתה אפשר ליצור התקנה למשחקים שהכנתי תודה_b54

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  7. Started by Goadzilla,

hi i put a picture as backround in a word document i see the backound in the computer an in the document but when im print it the document come out with the body text and without the backround how can i print the document with the bacround thx in advanced

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  8. Started by Avi952,

מדובר בגירסה 14 כמובן. הוא כל פעם נתקע בשגיאות האלה במהלך ההתקנה. מסנג'ר: "hr:0x80004005" ואימייל: "microsoft visual studio runtime: 0x80004004" אשמח לקבל פיתרון בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  9. היה לי PROXOMITRON אבל הפסקתי להשתמש בו כי הוא עושה יותר מדי בעיות - האם יש המלצה למשהוא טוב יותר ?

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by yuvalm2,

אני משתמש ב-IE8, וראיתי בכתבה באתר שניתן לשלוח דרכו SMSים. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

שלום לכולם, יש לי אוסף מאוד גדול של טריילרים והייתי רוצה לשנות אותם מהפורמט המקורי שלהם (MOV) לאמפג כדי שאני אוכל ליצרוב אותם על וידאו דיסק, הבעיה היא שכאשר אני משנה אותם גם יחס הצפיה משתנה וזה יוצא מגעיל, יש תוכנה שתעסה את זה ותשמור על יחס הצפיה (גם אם הוא לא יהיה דיגיטאלי). תודה רבה!!!, יאיר.

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by Styx,

בתוכנה יש אפשרות לכתוב את מה שאני רוצה בתכנה(לקוח פרטים מיילל פרטים עם משרה וכו') ואז בליחצת כפתור אפשר להעביר את למייל הבעייה שכל פעם שאני מנסה לעשות את הפעולה מופיעה השגיאה הבאה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. היי, צריך הצעות וקישורים כמובן לאנטי וירוס עם פירוול שאתם הכי ממליצים לי!!! צריך אחד חינמי...

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  14. איך שחבר שלי מתחבר לאינטרנט אתרים פורנוגרפים משתלטים לו על המחשב. מרוב ההצפה על האתרים המחשב נתקע. הוא הריץ אנטי וירוס אבל הוא לא מצא כלום. זה בטח אזשהו תולעת. יש אזשהו תוכנה שיכולה לתקן את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  15. לאחר שהמחשב החל להיתקע לי וכמה תוכנות spyware פתאום לא עלו לי הבנתי שנדבקתי במשהו. המקאפי גילה סוס טרויאני בשם DNSchanger אך הוא איננו מצליח להסיר אותו ורק שם בהסגר ולאחר מכן נדבק מחדש. ניסיתי עם עוד כמה סוגי אנטי וירוס שונים שגם הם גילו אותו (בוריאציות שונות) אך אינן מצליחות להסיר אותו. הקבצים שנדבקו הם קבצי מערכת חשובים ולא ניתן למחוק אותם. מה עוד אני יכול לעשות? אני שוקל פשוט לפרמט את המחשב ולהתחיל הכל מחדש.

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  16. היי,הורדתי סרט ששוקל 706 מ"ב וכשאני מתחיל לצרוב את הסרט ( על דיסק של 700 מ"ב ) אז קופצת לי ההודעה הזאת : http://www.siz.co.il/codes.php?i=tocxtn32mixy.jpg יש אפשרות לצרוב את הסרט על דיסק של 700 מ"ב למרות שהוא שוקל 705 מ"ב ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by wooper,

היי אני משתמש ב truecrypt להצפין תיקייה בכך שבשביל לראות את תכולת התיקייה נדרש סיסמא מה שאני מחפש פתרון זה שהתיקייה גלויה לעין ואפשר למחוק אותה בקליק פשוט בעכבר התיקייה מכילה בעיקר קבצי וורד איך אני מסתיר את התיקייה או מגן עליה ממחיקה? אל תציעו את האפשרות ההסתרה של ווינדוס כי היא פשוט לא יעילה לטעמי תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  18. שלום לכם הייתי מעוניין לדעת מהם המושגים הבאים בתוכנה - ביטורנט: seeders, seeds tracker peers אגב, במקרה אני חבר ב- EliteTorrents, והייתי רוצה לדעת מה זה Share Ratio ואיך אחד גבוה תורם לי. עוד דבר - האם ב- EliteTorrents יכולים להעיף אותי בגלל שאני לא מוריד הרבה \ מעלה הרבה (אגב, איך מעלים דברים??), או שפשוט לא עושה login? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היקנתי מסנג'ר החדש.אני רואה רשימה חברים שלי.משוחח עם מישהו במסנג'ר. ביקשתי שיעביר לי תמונה או קובץ קטן.התוכנה מסנג'ר סורקת ובודקת אבטחה וירוסים על העברה קבצים.וחוסמת לי העברה קבצים. איך מבטלים את אבטחה של מסנג'ר? אני לא רוצה מסנג'ר יסרוק לי קבצים ויחסום לי העברה קבצים. זה חשוב לי העברה קבצים ללימודים שלי דרך תוכנה מסנג'ר שלי. כי כל החברים שלי מחוברים במסנג'ר.שאלתי חברים שלי והם לא יודעים איך עושים? אני צריך עזרה.איך עושים? בברכה מיכאל

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by Psy,

נתקלתי במספר אנשים שנתקלו בתופעה הזאת, יש לי את הגרסה האחרונה המעודכנת של הכרום, מזה זמן שהפעלת סרטונים על מסך מלא מקרטעים. מלבד התופעה הזאת גם CHECKBOX נעלמו וצריך לנחש איפה לסמן בתיבת הסימון.... הייתי עובר בשמחה לFF אבל הוא איטי להחריד לעומת הכרום. ניסיתי לשנות הגדרות שפה לאנגלית, עדיין אותה בעיה. מישהו נתקל בבעיה ויודע אם יש לה פיתרון ? (לא כולם חווים אותה)

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  21. אני צריך תוכנה שבעקרון תראה בכמה אנחנו מנצלים תספק כח שבמחשב. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  22. בתור אוהד של אימיול, אני מוריד הרבה מאד דברים דרך התוכנה הזאת אבל זה לא עובר לי את ה 15 קיי בייחד (כל הקבצים) ההגדרות הם: שליחה על 10 קיי וקבלה בלי הגבלה אבל זה עובד ממש לאט, לפעמים אני משאיר את התוכנה עובדת שבועות בלי ריסט או בלי הפעלה מחדש של התוכנה וזה עדיין נשאר איטי, מה אני יכול לעשות? כרגע אני מוריד 15 דברים וזה על 6 קיי והתוכנה כבר עובדת שלושה ימים ברצף!

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Aviv C,

מישהו מכיר פקודה בדוס שפותחת קובץ טקסט בדוס עצמו (לא בכתבן או בפנקס רשימות)?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אז ככה אני דרך טופס רוצה לקבל משהו בחזרה בתוך שדה...הבעיה שאני מקבל את זה... השאילתה מחזירה רק רשומה אחת... אפשר עזרה?? צריכים תמונות??..תגידו של מה..

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. הורדתי את הדריוור מהאתר של החברה אבל שאני מנסה להתקין הוא אומר לי שהוא צריך שיהיה מותקן הדריוור המקורי שמקבלים עם הכרטיס אבל איבדתי את הדיסק שקיבלתי איתו....והXP לא מוצא אותו... מישהו יכול למצוא לי איזה img שלו או משהו כזה? כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live! Model: CT4830 תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.