עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יכול להיות שיש התנגשות בין כרטיס קול OnBoard של לוח Gigabyte GA-X58-UD3r וכרטיס מסך ATI HD4800? בהגדרות של כרטיס הקול אי אפשר לבצע הקלטה. כל ההתקנים הנכנסים (מיק, ליין אין וכו'...) באפור. אי אפשר ליגוע בהם. במנהל ההתקנים אני רואה שמותקן בהתקני הקול משהו של ATI.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by chenrp,

שלום, יש ברשותי דיסק המכיל תוכנה. יש לי רישיון לתוכנה והכל חוקי. אבל... הדיסק בפורמט DVD. אני מעוניין להתקין את התוכנה במחשב ללא כונן DVD, והתוכנה תמיד צריכה את הדיסק המקורי לשם פעולה תקינה. חשבתי שאוכל להעתיק את תוכן הדיסק למחשב הזה דרך רשת מקומית. העתקתי אך התוכנה לא מזהה את הקבצים בתור דיסק. האם אפשר ליצור קובץ IMAGE מהדיסק הזה ולהפעיל את הIMAGE הזה דרך DEMON TOOLS? ניסיתי דרך ANYDVD והתוכנה הזו אומרת שהדיסק לא מוכן...? אשמח לעזרה מכם. תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by davidcohen,

שלום , לפני שבוע התקנתי דרייבר לכרטיס מסך (7600GT) ויש לי בעיה עם החיבור של המחשב למסך הטלויזיה. לפני ההתקנה של הדרייבר היו לי שניי אפשרויות : 1. לחבר את המחשב לטלויזה בצורה שגם במסך המחשב וגם בטלויזיה יראו אותו דבר 2. שיהיו שני מסכים נפרדים ולמסך הטלויזה אני מיבא את חלון הסרט (בכך שאני גורר את החלון מחוץ למסך המחשב) עכשיו , לאחר ההתקנה של הדרייבר, אני יכול לעשות שבשני המסכים יראו אותו דבר, או שהוא חוצה אותו ומראה חצי מהמסך במחשב וחצי מהמסך בטלויזיה... איך אני מחזיר את זה לאפשרות הקודמת שיהיו שני מסכים נפרדים ? מצורפת תמונה של האפשרויות שקיימות עכשיו [attachment deleted by admin]

4. Started by Gnome,

כל הזמן אני רואה ICQ גרסה ביתה או ICQ גרסה אלפא. אף פעם לא ראיתי גרסה סופית. אז רציתי לדעת אם יש כזה דבר!!

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  5. *** אזהרה! אם יש לכם כמה חלונות פתוחים של אקספלורר, אל תפתחו את הלינק שלמטה! *** האתר seret.co.il מצליח להוכיח את עצמו כמרשם בטוח לריסוק הדפדפן. למי שבכל זאת מעוניין לבדוק, כנסו לאתר ותלחצו על אחד מהלינקים. רובם מרסקים את הדפדפן מיידית, למשל "פורומים" או "פרסם באתר" (...yeah right). תחת WinXP הריסוק אפילו לא מלווה בהודעת שגיאה... כל החלונות פשוט נסגרים במקום, בלי שאלות ובלי היסוסים. משום מה בדפדפנים אחרים אין את הבעיה הזאת, אבל יש טון של בעיות אחרות. מעניין איזה וובסטר כושל בונה אתר מסחרי שלא מאפשר צפיה באף אחד מהדפדפנים הנפוצים? ??? Prog. עריכה: איות בכותרת

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. הוא מראה לי את הבעיה הבאה: עריכה: אחרי חיפוש בגוגל הבנתי שזה נגן וידאו חינמי וגם חיפשת בהגדרות של האימיול וראיתי שאפשר לשנות את הנגן הזה אז שמתי את המדיה פלייר 11 הרגיל אפשר לנעול\למחוק וסליחה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  7. שלום אני זוכר שלפני הרבה מאד שנים הצלחתי לסרוק דף רגיל בסורק והוא יצא כמלל בWORD בזמן האחרון אני מנסה למצוא את האופציה הזאת ולא מצליח, אני אפילו חושב אם באמת הצלחתי בעבר (זה היה ממש מזמן) העיניין הוא שהיום אני צריך לסרוק רשימה של נתונים שיכנסו לתוך אקסל במקום שאצטרך להקליד את כל הנתונים ולחשב.. אשמח לדעת אם מישהו ניסה או מכיר תוכנת סריקה כלשהי שיודעת לבצע את המהלך הזה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין להתקין RECOVERY CONSOLE אך משום מה הוא לא נותן לי באומרו כי יש לי גרסה מותקנת מתקדמת יותא מאשר מצויה על הדיסק כנראה בגלל sP2 מותקן איך אני פותר את הבעיה ?האם ניתן להוריד בנפרד את הקובץ לSP2

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. איך מעבירים את המידע של תוכנת הדואר thunderbird ל-outlook 07? תודה

• 0 תגובות
    • 411 צפיות
  10. Started by zigdon24,

בטעות מחקתי את דרייבר כרטיס המסך. יש לי ווינדוס 7 64 ביט ולא מצאתי דרייבר לכרטיס מסך מובנה אלא רק ל32 ביט . תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by יניב קופר,

מה עושים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  12. Started by gggilad13,

כשאני מנסה להתחבר בווינדוס ויסטה למסנג'ר אני מקבל את ההודעה הבאה: ניסיתי להפעיל גם מסנג'ר LIVE וגם MSN ובשניהם אותו הדבר. כיביתי גם את הפיירוול של הווינדוס אבל גם זה לא עוזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  13. כל פעם שאני מנסה לפתוח את הIE לוקח לו כמה עשרות שניות טובות כדי להפתח... וגם שאני מנסה לפתוח חלונות חדשים בIE לוקח לו מלא זמן ולפעמים הוא גם נתקע! הורדתי ADAWARE והעפתי את כל הSPYWARE שהיו לי ועדיין קיימת הבעייה.. :'( למישהו יש פיתרון אחר?? תודה מראש תומר

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by shahar001,

שלום לכולם, כבר למעלה משבוע אני מנסה לפתור תבעיה הזו.... ניסיתי להתקין בערך את כל הגירסאות הקיימות של התוכנה הזו, כולל הוורקסטיישין ובכל פעם ניתקעת ההתקנה איך שאני פותח אותה במצב הזה: http://imageshack.us/photo/my-images/254/errorkig.jpg/ מי שיפתור לי תבעיה- גאון! תודה ושבוע טוב, שחר.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by pssheba,

שלום, ברצוני להתקין בדפדפן "גוגל כרום" סרגל בשם: Google Tool Bar בכתובת: http://goo.gl/3Ttm2 הורדתי והתקנתי תוסף בשם: Edit This Cookie. התבקשתי לבחור מתפריט מקש ימין :Edit Cookies. עד כאן ההסבר היה מובן. ההסבר שקיבלתי מנקודה זו ואילך לא מובן לי . התבקשתי לשנות ל Free. מה ?!! אח"כ התבקשתי להעתיק ולהדביק את הקטע: ID=03fd476a699d6487:U=88e8716486ff1e5d:FF=0:LD=en:CR=2:TM=1322688084:LM=1322688085:S=McEsyvcXKMiVfGds איפה להדביק ?! ולבסוף לשמור את השינויים. איך שומרים על שינויים ?! אם מישהו שהצליח להתקין את הסרגל יטה לי חסד ולהסביר לי כיצד עושים זאת זאת אכיר לו טובה על כך. תודה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by Bearzz,

שלום, אז יש לי כמה בעיות, ראשית עם Bittornado, מתי שאני מנסה להוריד משהו - ה"רמזור" לא הופך לירוק ונשאר תקוע על צהוב, עד כמה שאני יודע, אין לי Firewall פעיל, אך בכל זאת הוא מראה לי את זה, והוא מוריד מאוד לאט, למרות שהוא מוריד, האם יש אפשרות לבדוק אם אני בכל זאת מאחורי Firewall? של הספקית או משהו כזה (מחובר דרך בזק בינ"ל, עם מודם Alcatel Speed TouchPro - FW מבוטל). ומעבר לכך, כל פעם שאני מנסה לפתוח את Winamp הוא עושה לי כזה הבהוב (בלינק), ואז נסגר במהרה, אין אפשרות לגעת בו, זה אחרי שהתקנתי אותו מחדש, לפני כן הוא פעל, אבל כל פעם שרציתי לנגן משהו שלא בML הוא היה מתרסק, מחכה לעזרה... תודות.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. אני מפעיל את תוכנת ה-Asus Probe לבדיקת המחשב באופן רציף. התוכנה היום השתגעה לגמרי אני מקבל כל הזמן קריאות אזעקה כגון: במסך ה-Voltage Monitor ה-12V פתאום ירד מאד ועלה מאד. כנ"ל גם ה-5V וה-3.3V פתאום אני מקבל הודעה שהמאוורר של ה-CPU ירד מ-3,000 בנורמל ל-846. המאוורר השני Power Fun הפך ללא זמין ליום והיום בבוקר חזר סתם כך. הנה פתאום בזמן הכתיבה ה-Power Fun ירד ל-מינוס 27000 וחזר לעצמו ואז ל-850 סל"ד וחזר לעצמו. מה קורה כאן. המחשב מתנהג כרגיל לחלוטין. טמפרטורת המעבד 35-38 מעלות נורמלי לגמרי. טמפרטורת הזכרונות 31 מעלות תקים גם כן. האם משהו בחומרה לא תקין באמת, או שקריאות התוכנה לא נכונות. אם קיימת בעייה האם בעיית מארז? ספק כוח? לוח אם? לא יודע לאיזה כיוון לחשוב. תודה על כל מי…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  18. איך אני משנה את הכותרת של הדיסקה בעזרת נרו אקספרס???

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by shaygutman,

כיצד מוסיפים דרייבר של כרטיס רשת לGHOST BOOT DISK תודה מראש לעונים שי

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by lompy,

האם קיימת תוכנה שיכולה להקליט סדרה של לחיצות לדוגמה לפתוח דפדפן ,להיכנס לאתר מסוים,להזין בו סיסמה,ללחוץ אישור וכו. ואחרי זה ליצור קיצור (איקון או כפתור) שיפעיל את כל זה בלחיצה אחת בלבד מבלי שאני העשה את כל התהליך כל פעם מחדש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kong5,

שלום! יש לי צורב DVD, ודיסק DVD שצרבו עליו רק מחצית מהמקום שיש עליו. השאלה עם יש אפשרות לצרוב על החלק הפנוי בעזרת תוכנת נרו? ועם זה בכלל אפשרי בכל תוכנה אחרת. תודה!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשים. אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות לסרטים??? אם מישהו מכיר אז שיגיד לי. בתודה מראש אלדד כהן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yotam360,

יש לאבא שלי MIO 169 ואני מחפש לו תוכנה לניווט כביש ושטח איזה תוכנה הכי כדאי (ושיהיה בעיברית) והכי עדכנית של ארץ ישראל?? אני מכיר את ה-DestinatorApps ו-NAVNGO (או משהו כזה)

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by weissby,

איזה פורמט של תמונה (תמונה רגילה..לא אנימציות) הוא הכי איכותי?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  25. בשום דפדפן. יש לי firefox, chrome ו explorer ופשוט כלום לא נטען. wtf?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.