עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עקב דברים שקראתי אודות חוסר יציבות מבחינת אבטחה בתוכנת אדובי רידר, החלטתי לעבור לפוקסיט רידר (Foxit Reader), שהיא תוכנה קטנה בהרבה מזאת של אדובי, ואפשר גם להורידה כזיפ ללא התקנה. אולם התברר לי שפוקסיט איננה מסוגלת לקרוא את כל קבצי ה-PDF הקיימים באינטרנט (בהפעלת מספר קבצי PDF, ה-Windows 7 שלי הודיע כי פוקסיט הפסיק להגיב (במובן שמקביל בחלונות XP להודעה המפורסמת "תוכנית זו נתקלה בבעיה ועלייה להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות" אשר מציעה לדווח למיקרוסופט על השגיאה), ובקיצור: קריסה. מהי הסיבה לבעייה? למה פוקסיט קורס לפעמים בעת הפעלת קבצי PDF מסוימים.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום חברים, אני מחפש תוכנה טובה שיודעת להצפין קבצים או תיקים ע"י קוד סודי. (עדיפות לחינמית אם יש) חשוב גם שהיא תדע להצפין אותם בהתקנים חיצוניים כמו דיסק קשיח או דיסק און קי. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. אני מנסה להתקין אנטי וירוס והוא לא יכול כי יש אנטי וירוס ישן שבעצם כבר לא קיים אני מנסה למחוק אותו בלוח בקרה ומקבל שגיאה היתה לי פעם תוכנה ואני לא מוצא אותה שמוחקת בקלות וביעילות תוכנות/תיקיות וכל דבר ואני לא זוכר מה השם שלה מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by amit_R,

ניסיון ראשון שלי עם עזרה קצת ממדריכים:] (ששמרתי לא עשיתי גיבוי לקובץ שאפשר יהיה לארוך ולשנות אחרי זה שמרתי ישר כתמונה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Or ei,

אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות בה מיקסים וכל מיני דברים יעני לLIVE למסיבות .... מישהו מכיר משהו איכותי ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. סתם ..אין הפתעה אבל אם אתם כבר פה אז תגידו לי באיזה תוכנות אתם משתמשים לניקוי ערכים לא ננחוצים מהרג'יסטרי? אני הייתי משתמש ב JV16 POWER TOOLS ... ובSYSTEM MECHANIC 4 PRO התוכנה השניה גם מסירה קבצים לא נחוצים מהמחשב והיה בה מלא אפשרויות חוץ מניקוי ברג'יסטר..אחלה תוכנות.. אבל עברו 30 יום ונגמר הטריאל (ולא מצאתי סיריאל נורמלי ;D) תביאו שמות של תוכנות שינקו הכל יעשו תמחשב ריק חח תודה עריכת המודר: לא עובד פה. הכותרת נערכה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by דודי הסטלן,

בלי שום שינוי כזה או אחר אני מנסה לצרוב או שירים או סתם תמונות או סרטים ופתאום יש לי הודעת שגיאה בתוכנה NERO מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה? **עריכה: מכיוון שמשום מה אני לא יכול להעלות לכאן את התמונה עם הודעת השגיאה, הודעת השגיאה היא "THE DRIVE IS USED BY ANOTHER APPLICATION", וזה בא בדיוק אחרי שאני בוחר את הקבצים לצריבה ולפני שהצריבה מתחילה. תמונה בכל זאת מצטער ששיגעתי אותכם קצת. http://www.pictor.co.il/sty/115098/2276957.JPG

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. ^ שלום. חרשתי את הרשת ולא מצאתי. עכשיו תורכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום! לא מזמן התחלתי להתקל בבעיות של מחסור זיכרון קשה. יש ברשותי WIN7, אנטיוירוס NOD32 מעודכן. כמו שניתן לראות בסקרין המצורף הגורם למחסור לא ניראה. על המחשב יש רק יוזר אחד. סריקה מקיפה עם האנטיווירוס העלתה חרס [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Vibeee,

היי שאני פותח task manager אני רואה שהקובץ ekrn.exe לוקח לי מלא זיכרון..וכך גם שאני גולש דרך firefox לוקח פי 2 זיכרון השאלה ממה זה ? למה הקובץ הזה קשור ? ואיך אני פותר את זה? תודה על המענה !!!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. מערכת ההפעלה היא XP

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מנסה לצרף 2 תמונות אחת ליד השנייה, להדביק אותם בגלל שאני עובד עם 2 מסכים והייתי רוצה שבכל מסך תהיה לי תמונה שונה, אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות לבחור תמונת מסך שונה לכל צג אבל אני מעדיף בלי להתקין כלום. צירפתי לינק ל-2 התמונות, אשמח אם מישהו יוכל להדביק לי אותם ביחד, הרזולוציה שלהם היא בדיוק כמו שאני צריך (יש לי 2 מסכים עם 1920x1080) אם אפשר אז שהתמונה 47193-1920x1080 תהיה בצד שמאל. http://www.megaupload.com/?d=48UM7KB3 תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by magafaim,

שלום, אני רוצה להתשמש באתר של היי קיו שעובד על פלאש, יש לי את התוכנה בגרסא 11. שאני נכנס זה לא מראה לי עברית וגם נתקע, אני יודע שזה עובד טוב עם הגרסא 10 של הפלאש אבל שאני מנסה להתקין אותה זה אומר שזאת לא הגרסא הכי חדשה ושאני יוריד את הגרסא החדשה... בבקשה עזרה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by esaly,

היי, אני בשלבי התאמה של הפיירפוקס לכרום, פשוט נמאס מהצריכת משאבים המוגזמת של השועל. כמה שאלות: 1. לא מצאתי דרך ליצור מצב כשפותחים טאב חדש יפתח לי העמוד בית שלי ולא הSPEED DIAL של גוגל. 2. בנוסף, האם יש דרך לסגור טאבים עם דאבל קליק ולא עם הX שעל הטאב? בדומה לTAB MIX PLUS? 3. האם יש CURRENCY CONVERTER טוב שמתאים לישראל? חיפשתי פתרונות ברשת ולא ממש מצאתי פתרונות... המון תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, לא ברור לי על מה לחצתי, אבל ה FF נפתח לי על כל המסך ואני רואה את הטאבים רק כאשר אני מזיז את הסמן לקצה העליון של המסך. איך מחזירים את המצב לקדמותו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. לא יודע מה קרה למחשב או להארד דיסק או מה. מתי שנטען הווינדווס, הכוונה לפסים שעוברים, הם עברו אצלי איזה 30-40 פעמים עד שהווינדווס עלה. אין לי מושג מה הבעיה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע מה הפתרון? ד"א המעלות של המחשב טובות ככה שזה לא הבעיה. תודה מראש לעונים. *אני יריץ את ה error-checker של ההארד דיסק ויעדכן.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מתלבט אם לרכוש חלונות 7 עם המחשב החדש. כאשר היתרונות הם: ידידותיות, 64 ביט. יותר ראם. מאידך אני עובד היום על xp עם אדובי cs2 ושמעתי שיש בעיה של התאמה בין cs2 לחלונות 7. יתרונות: אמינות, קיים, מוכח, בהקשר הזה הוסיף שיש לי אפשרות לעבוד בcs3. אולם חשובה לי תאימות בין המחשבים. האם התועלת רבה על הנזק במעבר לחלונות 7 בנוסף ל500 ש"ח שהוא עולה? אודה לתגובתכם.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by magus972,

יש לי את הכרטיס קול CREATIVE AUDIGY GAMER כשמתקינים את הדריבים של הכרטיס קול הוא מוסיף תוכנה מעצבנת שעולה עם הוינדוס ועושה מנגינה ממש מעצבנת בכל פעם מחדש עכשיו ... (דרך אגב אני עובד עם WIN XP) כשאני נכנס לMSCONFIG זאת התוכנה היחידה שעולות עם הWINDOWS ומשויכות לCREATIVE: ADGJDET היא אומרת למישהו משהו ? אני לא רוצה להוריד אותה ואחר כך לגלות שהכרטיס קול לא עובד הקיצר רעיונות למישהו איך אני מעיף את המנגינה המעצבנת ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by CaRTeR,

לפני הרבה זמן ראיתי תתוכנה אצל דוד שלי (הוא לא הוריד אותה ) ומאז אני מחפש אותה זו תוכנה שעוקבת אחרי רוב המטוסים בעולם אם למישהו יש מושג או מידע לגבי שיעזור לי. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני חייב לדעת, תודה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by iakovl,

יש לי בעיה יש לי כרגע גלריה של 7.5 גיג'ה (אל תשאלו) אבל יש לי פה ושם תמונות כפולות אני רוצה למצוא תוכנה שתחפש בגלריה שלי ותמצא כפולים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by DJPOWER,

לאיי סי קיו 5 תודה מראש לעונים יונתן 8)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הי , הורדתי סדרה בפורמט mkv וה-bsplayer לא מצליח לנגן אותו אלא שומעים רק את האודיו . הקובץ תקין מאחר ובנגן אחר הוא עובד תקין . הסיבה שאני מנגן דרך bsplayer היא מאחר והוא מוצא כתוביות בעברית אוטומטית באינטרנט ולא מצאתי את כתובית הסדרה ידנית באינטרנט . האם אתם יודעים מה צריך לעשות כדי שבפורמט mkv ינוגן בצורה תקינה ב-bsplayer ? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לעשות תמונת מחזור לגן ילדים של אמא שלי (כ-15 ילדים). אין לי כלכך ידע וכישרון בעיצוב בפוטושופ, אז כך שאני יכין את הפרויקט לבד יורד מהפרק. (על אף שבתוכנה עצמה אני מבין) מה שרציתי לשאול, זה האם מישהו מכיר שלד של תמונת מחזור שאני יכול לערוך אותו לבד בפוטו שופ ? או כל דבר אחר שיכול לעזור לי לבנות תמונת מחזור לגן ילדים ? תודה, עידו.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים