תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להפוך מצגת תמונות ושירים ברקע לסרטון, כיצד אני עושה זאת?? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה למחשב או להארד דיסק או מה. מתי שנטען הווינדווס, הכוונה לפסים שעוברים, הם עברו אצלי איזה 30-40 פעמים עד שהווינדווס עלה. אין לי מושג מה הבעיה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע מה הפתרון? ד"א המעלות של המחשב טובות ככה שזה לא הבעיה. תודה מראש לעונים. *אני יריץ את ה error-checker של ההארד דיסק ויעדכן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי שני הארדיסקים,באחד מהם יש לי את c,d,e ובשני יש לי את f,g ורציתי לחבר את אפ ב ואפ ביחד,אני לא יודע אם אפשר לחבר בכלל כונן שהוא נטפס וכונן פאט. אין לי מושג בתוכנה הזאת ואני מאוד אשמח אם תעזרו לי כי קניתי אותה בהמון כסף!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר בקובץ VIDEO CLIP ,באורך 15 שנ'(ניתן להרצה גם ב:MV2 , MEDIA PLAYER . ברצוני לערוך את הסרט,כלומר: לטשטש דמויות. איך עושים זאת ? (אם ציינתם שם תכנה, נא לציין איך משיגים).
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
עד אתמול התוכנה עבדה כמו שצריך , היום משום מה בא לה להפסיק לעבוד והיא עושה לי תשגיאה שבתמונה שצירפתי. עכשיו אין לי מושג מה נדפק איתה לא נגעתי בכלום, ניסיתי הכל ואני כבר לא יודע מה לעשות .... אשמח אם תוכלו לעזור =) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט ואני צריך לשמור את כל המכתבים שלי
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כי שמעתי שכבר יש מובנה, ואם אין צורך להתקין האם צריך לאפשר\להפעיל אותו ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. לאחר שקראתי על האמולטור DosBox הורדתי אותו למחשב שלי,והצלחתי להפעיל משחק מאוד מאוד ישן SimCity 2000 לאחר שביצעתי פקודה פנימית של האמולטור Mount Drive:\subdirectory בהצלחה גדולה, הצלחתי לשחק במישחק. שאלתי היא : האם לאחר שאבצע את הפקודה הפנימית של האמולטור,עוד ועוד,כדי לשחק במישחקים, הפקודה הזו עלולה ,לקצר,את חיי הכונן הקשיח שלי ??? אשמח לתשובות בבקשה. Robitusinm
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, בטעות עשיתי 'יבא' לכל המועדפים והכרטיסיות מפיירפוקס לאינטרנט אקספלורר. איך אני מסיר את הכל בחזרה שיהיה חדש ונקי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לחזור שוב לעבוד בשרטוט 3D אחרי הרבה זמן שלא נגעתי בנושא ורציתי לדעת איזו תוכנה "נחשבת" כיום בתחום כמו שפוטושופ היא התוכנה לעריכת תמונות. בעבר שירטטתי בsolid edge ו- skech up ומאז עברו קצת מים מים בנהר ואשמח להיתעדכן. מלבד זאת אני רוצה פה ושם לשחרר חלק מהחלקים ליצור פיזי במחרטה/ הדפסה תלת מימדית (דבר ממש מעניין!)/ CNC וכו'.. אני כרגע מחפש תוכנה שתהיה יחסית ידידותית למשתמש, פשוטה ונוחה שלא אאלץ לחפש כפתור לעשיית EDGE או קיטום או משהו אחר במשך שעה מרוב כפתורים מבלבלים. שמעתי על SolidWorks, pro engineer והתוכנות שדיברתי עליהם מעלה ואז יצאתי עוד יותר מבולבל בנוגע להיצע השוק. אשמח קצת לסידור חוט המחשבה ולדעת קצת יותר על כל תוכנה, מה עדיף לשימוש היו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי את הוינדווס לייב הזה והמחשב אומר לי שאינו יכול להפעיל אותו.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול עוד הכל היה בסדר. היום, כל דפדפן שאני פותח מציג את האתר הזה. נו, אמרתי לעצמי, נלך לדף של "הסר תוכניות" בלוח הבקרה ונסיר אותו. אבל יש בעיה קטנה, הוא לא שם.... אגב, מיותר להגיד שלא הורדתי שום דבר?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלפתי מחשב לא מזמן (לאחר התייעצות כאן). המעבד הוא i7 950 הלוח הוא Gigabyte GA-X58A-UD5 6 גיגה זכרון. כרטיס מסך GT220 1gb. במחשב הקודם שהיה בן 6 שנים ביצעתי לכידה ממצלמת וידאו דיגיטלית באמצעות Firewire. במחשב החדש כשאני מבצע לכידה עם אותה תכנה (ניסיתי גם אחרות), באותה צורה בדיוק, האיכות אינה טובה - התמונה נראית כאילו עם עודף חדות וגרעון ובתנועות ידיים ישנם פסים לרוחב האיבר שבתנועה. התופעות האלו לא קרו במחשב הישן. איפה יכולה להיות הבעיה? אותן תוכנות, אותו ציוד ורק מחשב שונה...
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שתי תקיות שבהם בערך כ-100 סמיילים שונים בפורמט .GIF אני יודע איך להוסיף למסנג'ר בכל פעם פרצוף אחד. אבל בגלל שיש לי 100 סמיילים זה ייקח לי המון זמן, אז רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת בה אני אוכל להוסיף את כל הסמיילים למסנג'ר בבת אחת? עריכה: תקיון, כ-400 סמיילים :-X
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי IE9 ומשום מה שאני לוחץ על "הצג הורדות"אני לא רואה כלום כאילו הוא לא מגיב בעצם אני יחדד את זה עוד קצת.. אני לוחץ CTRL+J שאמור לפתוח את מנהל ההורדות ואני לא רואה כלום !...איך מחזירים את זה חזרה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את הדואל.. גם מפריטים שנמחקו אני רואה באינטרנט שבגימייל עצמו יש הכל. יש דרך לגרום לאוטלוק למשוך מחדש את הדואל מהגימייל ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליח לצפות ב CastUp בצורה נורמלית, תמיד יש בעיות... שלחתי כבר מספר מיילים לתמיכה שלהם... ובינתיים לא פתרו לי את הבעיה מדובר במחשב עם IE7 ומדיה פלייר 9, כמובן שיש לי גם את הקודקים של K-lite. כשאני מנסה להעביר ל Full Screen אז האקספלורר מתרסק לפעמים (אחרי מאמץ רב), אני מצליח להיכנס לפול סקרין... אבל אם אני יצא ויכנס אליו שוב, אז התמונה תעלם, ואני אשאר רק עם סאונד לפעמים, בלי קשר ל full screen, אין תמונה או סאונד. בעיה נורא מוזרה ניסיתי לאפס את ההגדרות של המדיה פלייר, אבל זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
טוב בפשטות אני מחפש דרייבר להתקן מצלמת הרשת הזאת לחלונות XP וכן מן הסתם שהפכתי כל אבל וכל מה שמצאתי לא הביא לי התקן פועל ומזוהה כראוי כל מה שאני צריך זה את הקובץ הפשוט הזה להוסיף בהוספת חומרה ולגמור עניין. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח ערוץ במירק ואני לא יודע איך לעשות את זה אני יודע שצריך לקבל L ואני לא יודע איך לקבל? ואיך אני עושה שמתי שאני מתחבר לערוץ שלי אני מקבל @ לבד?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום בשעה 8.00 בערב נדבקתי בוירוס - W32.Silly Dc . לא נותן לי לעדכן את האנטי וירוס, גם לא נותן למחוק ידנית. גם דרך האנטי וירוס שאני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שהוירוס נמחק ויש לעשות ריבוט. אבל זה לא עוזר. עשיתי גוסט ולאחר ניסתי לעדכן אנטי וירוס, ושוב נדבקתי. וכל חמש דקות עולה האנטי וירוס בהודעה שעלי לעשות ריסטרד כדי למחוק את הוירוס, כמובן שזה לא עוזר אשמח לקבל עיצה איך נפטרים מהחולה הרעה הזאת, בתודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של msi ואני צריך בישבילו דרייברים הורדתי מהאתר שלהם איזה משהו אבל שהוא ירד היה רשום ביכלל שזה לנבידיה לא הבנתי כלום באתר שלהם הלוח אם שלי זה msi k9ngm תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי WINDOWS 7, ולפני שבועיים התקנתי את הדפדפן המצויין של גוגל כרום. הוא עבד סבבה עד עכשיו, עד שיום בהיר אחד ללא כל שינוי במחשב כשהפעלתי את הדפדפן קיבלתי את ההודעה "אוי לא! GOOGLE CHROME קרס. להפעיל מחדש?" וגם כשאני לוחץ שיפתח מחדש הוא לא פותח.. חשבתי שזה סתם בעיה קטנה אז הסרתי את הדפדפן, הפעלתי מחדש את המחשב ואז התקנתי מחדש את הדפדפן.. אבל אותה הודעה! ע"פ המלצה של גוגל כיביתי את האנטי וירוס (Norton 360) כדי לבדוק האם הוא מתנגש - אך זה עדיין לא עובד. (גם הפקודה "הפעל כמנהל" לא מועילה) עשיתי סריקת וירוסים מלאה למחשב ולא שינה כלום. עשיתי גם סריקה במצב בטוח עם התוכנה SUPERAntiSpyware ולא עזר. עכשיו המצב הוא שהדפדפן בכלל לא עולה.. קודם הוא עלה ונתן את ההודעה, עכשיו …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה בבקשה הורדתי סרט מאימיול הכל תקין ירד לגמרי אני לא מצליח להפעיל אותו דרך מדיה פלייר 10 וגם דרך DIVX 6.4 החדש הוא לא עובד מה ניתן לעשות? יש לכם תוכנה שיכולה אולי להפעיל את הקידוד של הסרט הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, הייתי רוצה את עזרתכם בזיהוי והסרה של וירוס שיש לי במחשב. זה מתחיל לאחר שאני מאתחל WINDOWS ישר קופץ לי הודעה Services & Controller app szAppName: services.exe szAppVer:5.1.2600.0 szModName:services.exe szModVer:5.1.2600.0 offset:000065ee ובפירוט: Temp\WER2.tmp.dir00\services.exe.mdmp Temp\WER2.tmp.dir00\appcompat.txt לאחר שאני מריץ HIJACK THIS הוא נותן לי: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 10:20:11 AM, on 10/7/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב חדש אחרי פירמוט ואני מחמש ממש ממש שונא את נורטון שזה הבררת מחדל שלי אז אם למישהו יש הצעה בשבילי היא תתקבל בברכה כי אני בבלבלות ואני לא יודע מה להתקין
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-