עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Morphine,

שלום, נניח שאני נכנס לתאר מסויים וצופה בו ממש כמו ביוטיוב אבל אני רוצה לשמור את תוכן הצפייה ואין אפשרות להוריד, יש תוכנה שתעשה את זה כך שאוכל לראות את זה אחר כך בלי להיכנס לאתר מתי שארצה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. הורדתי באייפד את האפליקציה IMO שזה תוכנת מסרים ובין היתר MSN מסנג'ר. התחברתי דרכה מחוץ לבית. הגעתי הביתה ואני מנסה להתחבר למסנג'ר ואני לא מצליח. זה אומר לי שאי אפשר בגלל שהתחברתי לגרסה של מסנג'ר שלא מאפשרת להכנס למסנג'ר ביותר ממקום אחד. מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 19.03.2011 בשעה 12:31:01 בכל זאת?[br]פורסם בתאריך: 20.03.2011 בשעה 17:57:21טעות.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. איזה קודאק צריך להוריד כדי לראות כתוביות במדיה פלייר?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Titan123,

המצלמה ג'נרית, יש עליה מדבקה עם השם VEGA. יש דרייבר שאפשר להתקין והמצלמה תעבוד? עדיין לא הבנתי את הקטע עם המצלמות רשת האלה שאם הלך הדיסק אז נגמר הסיפור של המצלמה. הרי המצלמה מחוברת למחשב, אין משהו מספיק חכם שיכול לזהות אותה ולהפעיל אותה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by gshhar,

אני מנסה לפתוח את ה-ווינאמפ(2.9),אתמול היא נפתחה לי אבל עכשיו כשאני לוחץ לפתוח אותה(לא חשוב איפה) היא פשוט לא נפתחת. יש לציין ששאר התוכנות בסדר.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. לא יודע מה קרה למחשב או להארד דיסק או מה. מתי שנטען הווינדווס, הכוונה לפסים שעוברים, הם עברו אצלי איזה 30-40 פעמים עד שהווינדווס עלה. אין לי מושג מה הבעיה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע מה הפתרון? ד"א המעלות של המחשב טובות ככה שזה לא הבעיה. תודה מראש לעונים. *אני יריץ את ה error-checker של ההארד דיסק ויעדכן.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני מחפש באתר של מיקרוסופט ולא מוצא להורדה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני עובד עם vmware work station 8 ובכל התקנה של תחנות עבודה(xp או 7) אני מתחיל לחוות דיליי מטורף וירידה בביצועים כמה זמן לאחר סיום ההתקנה. כל כמה שניות המוכנה נכנסת למצב פריז\קיפאון ואז משתחררת וככה חוזר על עצמו. איך ניתן לפתור את הנושא ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לי לוח אם של msi ואני צריך בישבילו דרייברים הורדתי מהאתר שלהם איזה משהו אבל שהוא ירד היה רשום ביכלל שזה לנבידיה לא הבנתי כלום באתר שלהם הלוח אם שלי זה msi k9ngm תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by bazuka,

מישהו מכיר אולי תוכנה טובה בעברית לניהול מחסן? שאני יכול לעדכן את כל הפריטים שיש לי במחסן ואת הכמות וכל פעם שאני מוציא אז אני מוריד מהמלאי ולהיפך? התוכנה גם צריכה להנפיק חשבונית כלשהיא או משהו.... בנוסף אני צריך תוכנה לניהול תקציבים.... תקציב שנתי כולל. כמה הולך על זה וכמה על זה... משהו פשוט. לא מי יודע מה יש למישהו אולי? המון המון תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. האם יש עוד סוגי אופיס או רק השניים האלה ומה ההבדלים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by NuKe007,

על איזה אנטי וירוס אתם ממליצים לי?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Dr Hardware,

אני מתכנן לשים את האימיול על 10 אפלוד ולהגביל בעצם את כל האינטרנט ל1. וככה אני יוריד מהר ויעלה לאט כמובן שלא יהיה לי קרדיט אבל מה לעשות אני לא יכול להעלות כלום אצלי אל תשאלו

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. לא לתקן (DIVFIX) אלה תוכנה שמשפרת את התמונה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by dan_dekel,

אלה קבצים לסרטים למשל.... צריך לפתוי אותם באיזשהיא צורה, יש את nero שפותח תקבצים רק על דיסק ריק,אבל אם הם גדולים מידי, אי אפשר.... אז השאלה שלי, אם אתם מכירים תוכנה שתפתח את הקבצים ישירות לכונן הקשיח.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by zabadak,

הורדתי מספר קבצי MPEG ורצוני לחברם לסרט אחד. יש לי את VirtualDUB 1.47 אבל הוא מטפל רק ב AVI או שיש דרך נוספת ??? באיזו תוכנה הכי טוב להשתמש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by eranby1,

שום מה נעלם לי מהמחשב ה outlook express שאני עובד איתו באופן קבוע מה עושים??? חיפשתי בכל המקומות start>programs programs files control panet>add remove מה עושים??

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. כאשר מייצאים מ-outlook קובץ נתונים, ומייבאים אותו ל-outlook אחר, נוצרים 2 לוחות שנה, 2 רשימות אנשי קשר וכו', ללא אפשרות נראית לעין למחוק את לוח השנה הראשי והריק. מעבר לאי הנוחות שבעניין, כשמנסים לסנכרן את ה-outlook עם הנייד, הנייד מבצע סנכרון רק עם לוח השנה הריק. בתוכנה של הנייד אין אפשרות לשנות זאת, לכן השאלה היא איך באאוטלוק אפשר למחוק את לוח השנה הראשי, או לייבא ישירות אליו את לוח השנה השני?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. השבוע אחי התקשר אלי וסיפר לי שנעלם לו ככה פתאום כונן D מהמחשב, שמכיל בעקרון את כל מה שיש לנו על המחשב. אחרי כמה בירורים, הסתבר לי שהוא ניתק את המחשב מהחשמל בגלל שנתקע לו המחשב , יותר מפעם אחת... אני דיי מעריך שזאת הסיבה העיקרית לכך שנעלם הכונן. אני לא רואה סיבה שכונן יחסית חדש (שנה ~) יעשה בעיות כאלו. כוננים C,D יושבים על אותו כונן פיסי. לכונן C שלום. בכל מקרה, מותקן לי partition magic על המחשב, והנתונים שם הם : Drive C : size:233,319 used MB:23,158 unused MB:50,154 כלומר, גודל הכונן הפיסי הוא 233 GB אבל מתוכו רק כ70GB מוגדרים לכונן C. שאלתי היא, אם אצור פרטישן חדש על המקום הריק, האם יהיה אפשר איכשהוא לשחזר לתוכו את המידע או שדווקא הפעולה הזאת תמחק את מה שאולי ני…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. שלום חברים, אני מחפש תוכנה טובה שיודעת להצפין קבצים או תיקים ע"י קוד סודי. (עדיפות לחינמית אם יש) חשוב גם שהיא תדע להצפין אותם בהתקנים חיצוניים כמו דיסק קשיח או דיסק און קי. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום יש לי באקסל בתוך תא מספר מספרים מחוברים ב + . אני רוצה לסכום אותם בתא אחר. למשל בדוגמא המצורפת, אני צריך שסכום את התא הכחול [A1] יוצג בתא האדום [C1] בצורה אוטומטית. אני לא יכול להפריד את הערכים שבתוך התא הכחול (אקסל יודע לעשות את זה אבל הפתרון הזה לא מתאים לי) אשמח לפתרונות, אפילו יצירתיים כמו שימוש בקוד VB. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by nice,

אני מנסה ליצור חישוק בפוטושופ. הכוונה בחישוק היא עיגול עם חור במרכזו, צורת סופגניה. אפשר ביד אבל אני רוצה שזה יצא מדויק. למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם! כל פעם שאני מפעיל את הגוגל כרום דף הבית הופך ל-http://www.datecity.co.il/?site=mc3 - שזה אתר הכרויות לא קשור למציאות. בהגדרות דף הבית מופיע לי גוגל! ועדיין זה האתר הראשון שעולה כשאני מפעיל את הגוגל כרום! ניסיתי למחוק קוקיס ולאפס את כל ההגדרות (למחוק היסטוריה והכל...) אפילו התקנתי את הכרום מחדש, סרקתי את המחשב לוירוסים דרך AVG ו- ADVANSE SYSTEM CARE. כלום לא עוזר!!!! מה עושים?! אף פעם לא נכנסתי לאתר הזה...ראיתי את זה כבאנר אבל לא יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. FlashMX ו Photoshop7 לא נותנים לי לכתוב בעיברית הם הופכים את הכתב.. אז אני צריך תוכנה שהופכת ואז מעתיקים ממנה את הטקסט ההפוך לתוכנה הגרפית ואז זה בסדר.. תודה למי שעוזר לי

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. ניסיתי עם adaware ו spybot ושניהם לא מוצאים את הטולבר המעצבן.. כל הזמן קופצים לי פופאופים בנוסף לחרא הזה שתקוע בTASKBAR למשהו יש מושג איך להעיף את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.