תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
טוב אני רוצה להתחיל ללמוד גראפיקה ולעשות דברים מגניבים כמו כולם בפורום. השאלה היא ממה להתחיל ללמוד, אך להתחיל ומה עושים. וגם איזה תוכנות צריך ואיזה מידע צריך אני אשמח מאוד אם תענו על שאלותי. תודה :D :D :D :D :D
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מכיר הרבה אנשים שמותקן להם vobsub ו bsplayer על המחשב וה vobsub מזהה להם את הכתוביות עם ה bsplayer. אני לא יודע למה , אצלי זה כמעט אף פעם לא עובד (כמעט אף פעם - אחרי שאני מפרמט את המחשב או שופך איזה גוסט). כמובן שאני יודע שצריך ששמות הכתובית והסרט יהיו באותה התיקיה עם אותו שם קובץ , ואני התעסקתי עם החרא הזה מלא , וה vobsub עובד עם כל התוכנות חוץ מ bsplayer........! בבקשה , מישהו יכול להגיד לי מה לא בסדר אצלי?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע לפני קניית מחשב ובאתר של Avid מצוין במערכת מומלצת לשימוש כרטיס קואדרו 560 ומעלה. בתקציב שלי נכנס הקואדרו 570 והשאלה שלי היא האם זה באמת עושה את ההבדל לעומת כרטיסי מסך לא ייעודים לגרפיקה של Nvidia ? אשמח לכל מענה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני בשלבי התאמה של הפיירפוקס לכרום, פשוט נמאס מהצריכת משאבים המוגזמת של השועל. כמה שאלות: 1. לא מצאתי דרך ליצור מצב כשפותחים טאב חדש יפתח לי העמוד בית שלי ולא הSPEED DIAL של גוגל. 2. בנוסף, האם יש דרך לסגור טאבים עם דאבל קליק ולא עם הX שעל הטאב? בדומה לTAB MIX PLUS? 3. האם יש CURRENCY CONVERTER טוב שמתאים לישראל? חיפשתי פתרונות ברשת ולא ממש מצאתי פתרונות... המון תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה לצרף 2 תמונות אחת ליד השנייה, להדביק אותם בגלל שאני עובד עם 2 מסכים והייתי רוצה שבכל מסך תהיה לי תמונה שונה, אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות לבחור תמונת מסך שונה לכל צג אבל אני מעדיף בלי להתקין כלום. צירפתי לינק ל-2 התמונות, אשמח אם מישהו יוכל להדביק לי אותם ביחד, הרזולוציה שלהם היא בדיוק כמו שאני צריך (יש לי 2 מסכים עם 1920x1080) אם אפשר אז שהתמונה 47193-1920x1080 תהיה בצד שמאל. http://www.megaupload.com/?d=48UM7KB3 תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי MATROSHKA ... MKV ואני רוצה להמיר אותם ל-AVI . עם איזו תוכנה אפשר לעשות את זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם של msi ואני צריך בישבילו דרייברים הורדתי מהאתר שלהם איזה משהו אבל שהוא ירד היה רשום ביכלל שזה לנבידיה לא הבנתי כלום באתר שלהם הלוח אם שלי זה msi k9ngm תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! כל פעם שאני מפעיל את הגוגל כרום דף הבית הופך ל-http://www.datecity.co.il/?site=mc3 - שזה אתר הכרויות לא קשור למציאות. בהגדרות דף הבית מופיע לי גוגל! ועדיין זה האתר הראשון שעולה כשאני מפעיל את הגוגל כרום! ניסיתי למחוק קוקיס ולאפס את כל ההגדרות (למחוק היסטוריה והכל...) אפילו התקנתי את הכרום מחדש, סרקתי את המחשב לוירוסים דרך AVG ו- ADVANSE SYSTEM CARE. כלום לא עוזר!!!! מה עושים?! אף פעם לא נכנסתי לאתר הזה...ראיתי את זה כבאנר אבל לא יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי הרדיסק שנידפק וקשה לקרוא ממנו את החומר לכן אני רוצה להעביר ממנו הכככללל לארדיסק אחר ואמרו לי שהדרך הטובה ביותר היא התוכנה SpinRite v6.0 ואני לא יודע להשתמש בה אז אם מישהו מנוסה ועבד איתה פעם אז בבקשה עזרו לי איך אני עושה COPY מהארדיסק הדפוק אל הארדיסק החדש?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה או plugin שמוצאים את ה- BPM של כל שיר מתוך רשימת שירים? אני לא מחפש משהו שמוצא את bpm "מקומי" תוך כדי השמעה אלא כזה שמוצא (מנחש) את ה- bpm של כל השיר (בהנחה שהוא לא משתנה משמעותית)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש דבר כזה מעצבן בצריבות שבטח נתקלתם - שמות קובץ ארוכים. נרו לא מאפשרת לי לצרוב דיסק עד אשר אני מסדר את כל שמות הקבצים הארוכים ומוחק מהם תווים עד שיהיה בגודל המתאים ורק אז אפשר לצרוב. נורא חשוב לי ששמות הקבצים ישארו השמות המקוריים כיוון שלרוב אני צורב שירים וחשוב לי שייצרב כל שם הקובץ המלא ולא רק חלק. האם אפשר איכשהו לאפשר צריבת קבצים ארוכים והאם זה בסדר? ולמה בכלל אי אפשר לצרוב בדיסקים שמות ארוכים ועל ההארדיסק אפשר שיהיו שמות ארוכים??
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל לעצב חתימות ועכשיו אני יודע שיש כל מיני עיצובים כאלה שדורשים עבודה אם ניק(אם לא קוראים לזה ככה אז תתקנו אותי בשם ) ורציתי לדעת איך עובדים אם הדבר הזה בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השבוע אחי התקשר אלי וסיפר לי שנעלם לו ככה פתאום כונן D מהמחשב, שמכיל בעקרון את כל מה שיש לנו על המחשב. אחרי כמה בירורים, הסתבר לי שהוא ניתק את המחשב מהחשמל בגלל שנתקע לו המחשב , יותר מפעם אחת... אני דיי מעריך שזאת הסיבה העיקרית לכך שנעלם הכונן. אני לא רואה סיבה שכונן יחסית חדש (שנה ~) יעשה בעיות כאלו. כוננים C,D יושבים על אותו כונן פיסי. לכונן C שלום. בכל מקרה, מותקן לי partition magic על המחשב, והנתונים שם הם : Drive C : size:233,319 used MB:23,158 unused MB:50,154 כלומר, גודל הכונן הפיסי הוא 233 GB אבל מתוכו רק כ70GB מוגדרים לכונן C. שאלתי היא, אם אצור פרטישן חדש על המקום הריק, האם יהיה אפשר איכשהוא לשחזר לתוכו את המידע או שדווקא הפעולה הזאת תמחק את מה שאולי ני…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איזה תוכנות מומלצות במחשב כדאי לקנות רשיון אנטי וירוס יש לי של בזק MCAFEE אם מומלץ אחר תגידו לי תוכנה לעדכון דרייברים ואם יש לכם עוד רעיונות תגידו לי
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אלה קבצים לסרטים למשל.... צריך לפתוי אותם באיזשהיא צורה, יש את nero שפותח תקבצים רק על דיסק ריק,אבל אם הם גדולים מידי, אי אפשר.... אז השאלה שלי, אם אתם מכירים תוכנה שתפתח את הקבצים ישירות לכונן הקשיח.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי , הורדתי סדרה בפורמט mkv וה-bsplayer לא מצליח לנגן אותו אלא שומעים רק את האודיו . הקובץ תקין מאחר ובנגן אחר הוא עובד תקין . הסיבה שאני מנגן דרך bsplayer היא מאחר והוא מוצא כתוביות בעברית אוטומטית באינטרנט ולא מצאתי את כתובית הסדרה ידנית באינטרנט . האם אתם יודעים מה צריך לעשות כדי שבפורמט mkv ינוגן בצורה תקינה ב-bsplayer ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה טובה שיודעת להצפין קבצים או תיקים ע"י קוד סודי. (עדיפות לחינמית אם יש) חשוב גם שהיא תדע להצפין אותם בהתקנים חיצוניים כמו דיסק קשיח או דיסק און קי. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! הורדתי את גירסה 7.0.1.321 של קספרסקי אינטרנט סקיוריטי אבל שאני מנסה להתקין יש לי את השגיאה 1719... אני חושב שזה בגלל שיש לי את Windows XP64Bit... גם בגירסה 6.0.0.300 היה לי את אותה הודעת שיגאה אבל חבר הביא לי hotfix לwindows xp 64 bit והכל עבד כשורה אפשר בבקשה עזרה בהתקנה ?! תודה
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן התקנת directx בווינדוס 7 אני נתקל בבעיה שמוצגת בתמונה המצורפת, אשמח לעזרה בכדי לפתור את הבעיה תודה מראש, גל
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני שומר את המועדפים והסיסמאות השמורות שיש לי בכרום ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את ה-ווינאמפ(2.9),אתמול היא נפתחה לי אבל עכשיו כשאני לוחץ לפתוח אותה(לא חשוב איפה) היא פשוט לא נפתחת. יש לציין ששאר התוכנות בסדר.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכי חשוב לי זה עטיפת הדיסק עצמו = והיכולת להכין ע"ג העטיפה הציבעונית גם רשימת שירים האם נכון שאפשר לעשות את זה בנרו? או תוכנה ידידותית ויעודית יותר? יש תוכנה שנותנת טמפלייטים מוכנים עם תמונה? או כאלו שאפשר להוסיף תמונה? וגם = אם אני רוצה שגם הדיסק עצמו יהיה ציבעוני = איך עושים את זה? ( יש מדבקות מוכנות?) מי עוזר לי עם האינפורמצייה ה"בסיסית" בודאי לחלק מיכם....? פשוט אף פעם לא עשיתי את זה THX
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. חיברתי אתמול לראשונה את המחשב לטלוויזיה עם HDMI בשביל לראות סרטים, ויש לי בעיה מוזרה שאחרי איזה 40-50 דקות (לא קבוע) הסרט נתקע ואיתו כל המחשב. אי אפשר להזיז את העכבר וללחוץ על שום כפתור, רק RESET מציל את המצב. אני משתמש בBS PLAYER והכרטיס מסך שלי GTX460. החבילת קודקים שניסיתי הייתה גם של הBSPLAYER וגם K-LITE (כל חבילה הותקנה בנפרד ולא במקביל אחת לשנייה). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-