תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לפתוח את ה-ווינאמפ(2.9),אתמול היא נפתחה לי אבל עכשיו כשאני לוחץ לפתוח אותה(לא חשוב איפה) היא פשוט לא נפתחת. יש לציין ששאר התוכנות בסדר.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 מחשבים, נייח ונייד האם יש דרך כלשהי להשתמש באוטלוק בשניהם ושהו יהיה מסונכרן בין 2 המחשבים? (הם עובדים באותה רשת) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להמיר סרט מפורמט DIVX ל - VCD לסרט יש קובץ תרגום הניתן להוספה בצפיה בסרט. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את התרגום לסרט באופן מוחלט כדי שכאשר אני אמיר את הסרט התרגום יהיה בפנים. יש דרך?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש כבר כמה שנים בתוכנה AZUEREUS שמבוססת על ג'אוה, התוכנה מאוד נוחה באופן השימוש שלה אבל מכבידה מאוד על הזכרון והמעבד. האם קיימות כבר כיום (די הייתי מקובע על התוכנה הזאת כבר זמן מכובד) שעושות עבודה טובה אבל יותר קלילות על המחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הורדתי באימיול את הסרט Pituy.2002.DVDRip.DivX5.Israeli.Movie.Hebrew-pAn-mAn.avi ואני רואה רק מסך שחור כשהמדיה פלייר מנגנת את הסרט, (קורה גם כשאני מנסה להפעיל אותו עם הרד לייט) מה לעשות???? נניח שחסר לי קודאק למחשב, איך אני מגלה מהו הקודאק שהסרט צריך ומאיפה מורידים ????? בבקשה עזרו לי הורדתי מלא סרטים שלא הצלחתי לראות (יש לי את חבילת הקודאקים של נמו) והתייאשתי ומחקתי מלא סרטים....
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשה EMULE שלי עובד, כשרק מפעילים אותו עוד לפני שהוא מתחבר לסרבר, הגלישה באקספלורר נעשית איטית כמו מודם 14.400 ניסיתי להתקין תוכנה אחרת, שידרגתי ירדתי בדרגה כלום!!! מה עושים?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Nothing left to say, the title speaks for itself.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המצלמה ג'נרית, יש עליה מדבקה עם השם VEGA. יש דרייבר שאפשר להתקין והמצלמה תעבוד? עדיין לא הבנתי את הקטע עם המצלמות רשת האלה שאם הלך הדיסק אז נגמר הסיפור של המצלמה. הרי המצלמה מחוברת למחשב, אין משהו מספיק חכם שיכול לזהות אותה ולהפעיל אותה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צילמתי עם המצלמה מלא תמונות באיכות גבוה, ואני רוצה להוריד את הרזולוציה של כל התמונות באופן גורף. איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ וידאו באורך 4 דקות ששוקל 380 מגה. אני צריך להעלות אותו לאינטרנט, לכן הוא חייב להיות קטן הרבה יותר. ניסיתי לקבץ אותו ב-divx בעזרת virtualdub, אך גם בהגדרה של 300 kbps הקובץ עדיין שקל 45 מגה. הסתכלתי במאפיינים של שני הקבצים (הדחוס והמקורי) ובשניהם היה כתוב שהסאונד הוא לא דחוס, ועם קצב דגימה של 48,000. בזמן הדחיסה ראיתי שכתוב בתוכנה שקובץ האודיו תופס את רוב המקום. ניסיתי למצוא את האופציה להוריד את איכות הסאונד, אך לא מצאתי. למישהו יש מושג איך עושים את זה? בתודה מראש, עדי.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי סרט בAVI המחשב מזהה אותו כוידיאו קליפ ,ומנסה לפתוח אותו דרך המדיה פלייר ,ולא מצליח בשל אי מציאת קודק מתאים ,אשמח לקישור ,תוכנה ,רעיון איך לפתוח את הסרט ???
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה טובה שיודעת להצפין קבצים או תיקים ע"י קוד סודי. (עדיפות לחינמית אם יש) חשוב גם שהיא תדע להצפין אותם בהתקנים חיצוניים כמו דיסק קשיח או דיסק און קי. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדכון עצבני ועכשווי בתגובה מס' 4 (אני עובד עם תוכנת דואר של IncrediMail Xe, אבל זה קרה לי כבר בעבר עם Outlook...) שלחתי למישהו מכתב בעברית, בפונטים של ARIAL. כשהוא החזיר לי תשובה, קבלתי את זה בצורת ריבועים מוזרים, כבר קרה לי פעם בעבר מתישהוא, אבל איך מסדרים את זה אם בכלל? עשיתי "העתק-הדבק" של חלק מההודעה: §× ¦ . ¦ ¦¢ ©.. © . ¦ ¤ © ×× : !?!? ¦¨ × ! × ×©... ¤. × ×¨×. ??? ??? : יש פתרון? מה עושים? (כמובן שהודעתי לו שאני לא רואה כלום, אבל יש מה לעשות בכ"ז לפתרון הבעיה?) עריכה: אצלי זה מופיע בצורת ריבועים, כשהעלתי לפורום זה קיבל צורת מספרים... (בטח איזה סקריפט או משהו בהגדרות של הפורום)
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לאחרונה, יותר מדי פעמים שסקייפ נכנס למצב לא זמין (כאשר לא נוגעים במחשב כמה דקות), כאשר אני מזיז את העכבר, הסקייפ לא חוזר למצב אונליין. כל מה שאני יכול לעשות זה להזיז את העכבר עד שאני אלחץ על משהו ואז המחשב יתקע. רק ריסט ע"י הכפתור במחשב מגיב. מחקתי את הסקייפ, התקנתי גירסא הכי חדשה. עדיין כלום לא עוזר. זה התחיל רק לאחרונה, ויש לי את הסקייפ כבר הרבה זמן.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. לאחר שקראתי על האמולטור DosBox הורדתי אותו למחשב שלי,והצלחתי להפעיל משחק מאוד מאוד ישן SimCity 2000 לאחר שביצעתי פקודה פנימית של האמולטור Mount Drive:\subdirectory בהצלחה גדולה, הצלחתי לשחק במישחק. שאלתי היא : האם לאחר שאבצע את הפקודה הפנימית של האמולטור,עוד ועוד,כדי לשחק במישחקים, הפקודה הזו עלולה ,לקצר,את חיי הכונן הקשיח שלי ??? אשמח לתשובות בבקשה. Robitusinm
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לצפות בסרט ותרגום בנפרד ישנה בעיה למרות שתם זמנם של הכתוביות הם ממשיכות להופיע עד שיש צורך בהופעת כתוביות אחרות הסבר : אם הכתובית "שלום" צריכה להופיע בזמן 00:03:333 ולהיעלם בזמן 00:05:333 והכתובית הבאה אחריה צריכה להתחיל ב 00:06:333 אז במקום שהכתובית "שלום" בזמן 00:05:333 היא נעלמת רק כאשר הכתובית הבאה צריכה להופיע 00:06:333 הדבר קורה רק כאשר אני ממקם את הכתוביות מתחת לסרט יש לציין שהמחשב חדש , ובמחשב הקודם לא הייתה ועדיין אין את הבעיה הזו (win xp) האם מישהו נתקל בבעיה כזו ? מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בתודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חיצונית לWORD לכתיבת נוסחאות, בדומה לMathType אבל במידת האפשר אם יש, שתיהיה FREEWARE תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום בשעה 8.00 בערב נדבקתי בוירוס - W32.Silly Dc . לא נותן לי לעדכן את האנטי וירוס, גם לא נותן למחוק ידנית. גם דרך האנטי וירוס שאני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שהוירוס נמחק ויש לעשות ריבוט. אבל זה לא עוזר. עשיתי גוסט ולאחר ניסתי לעדכן אנטי וירוס, ושוב נדבקתי. וכל חמש דקות עולה האנטי וירוס בהודעה שעלי לעשות ריסטרד כדי למחוק את הוירוס, כמובן שזה לא עוזר אשמח לקבל עיצה איך נפטרים מהחולה הרעה הזאת, בתודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. עד היום השתמשתי ב LH Codecs Pack 3.0. יש חבילה יותר טובה? יש לציין שאני מעדיף חבילה כמה שיותר פשוטה, בלי להתעסק עם הגדרות ושתעמיס כמה שפחות על המערכת. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלה קבצים לסרטים למשל.... צריך לפתוי אותם באיזשהיא צורה, יש את nero שפותח תקבצים רק על דיסק ריק,אבל אם הם גדולים מידי, אי אפשר.... אז השאלה שלי, אם אתם מכירים תוכנה שתפתח את הקבצים ישירות לכונן הקשיח.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שהמהירות הורדה ביוטורנט בזמן האחרון מאוד איטית... בהורדות ישירות אני מצליח לקבל MAX (לדוגמא באתר FileFlyer) אבל דרך טורנטים אני לא... בדקתי אם הפורט פתוח בראוטר והוא פתוח בדקתי אם יש הרבה סידרים לטורנט ויש הרבה מה הבעיה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא לתקן (DIVFIX) אלה תוכנה שמשפרת את התמונה?
-
יש לי קובץ winrar נעול...ואני מחפש איך לפתוח מבלי לדעת את הסיסמא! אני לא יודע איך.... אולי למישהו יש תוכנה או איזו שהיא שיטה! אני אשמח לדעת אם כן בתודה Anas-Nanas
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-