עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yoyo_shir,

שונאת את 7 הוא כבד... יש למישהו איזה קומבינה?

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  2. Started by eyalraz,

שלום אנשים. יש לי דיסק של מערכת הפעלהWinServer2008R2 שאני צריך להפוך לקובץ אימג' iso ב CD (ראו תמונה שצירפתי) על מנת להתקין מהביוס-דרך ה CD בתחנה אחרת... המלצה בבקשה על איך לעשות זאת עם תוכנה וכו..*אם אפשר גם הוראות בקצרה על השלבים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם . לאחרונה עידכנתי את הפלאש בפיירפוקס 13.0.1 , ומאז הפלאש קורס לעיתים תכופות , ולעיתים הדפדפן נתקע . עידכנתי שוב את הפלאש ועדיין יש אותם בעיות . מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ex_,

יש עוד כמה רעיונות בדרך, אם יהיה זמן... זה נעשה בעיקר בגלל הטקסט(התפוז המכאני) נראה לי מתאים לכל הרעיון [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by NaNdoS,

כמו שאמרתי... הכל טוב ויפה חוץ מזה שיש כפתור נוסף של האייסיקיו בטקס-בר (כאילו האייסיקיו זה חלון של אקספלורר) איך לעזאזל נפתרים מזה??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Green,

שלום יש לי מספר ICQ מאוד נדיר וואני חוזר מהלימודים יום חמישי ומגלה שאני לא יכול להיכנס בדקתי דרך חשבון אחר את המספר ומחקו את כל הפרטים שלי מם וכתוב ברוסית יש דרך להחזיר לעצמי את מספר? ואיך בכלל הציחו לגנוב לי אותו? תודה

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  7. זקוק לתוכנה אשר סורקת מדף רגיל או מספר, עם אפשרות לעריכה במחשב ולהכנסה לעבודה עם Word שמעתי על תוכנה בשם CTR משהו כזה התואילו בטובכם לעזור לי בבקשה? אני נואש בתודה מראש אנשים!!

8. בשתי התוכנות לא הצלחתי.... אני לא יודע גם איך לשנות את ההגדרות באף אחת מהתוכנות הנ"ל כך שיצרוב על דיסק של 800 מגה..... עשיתי חיפוש אבל לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי.. תודה רבה לעוזרים ! aaaaaa32

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, יש לי מצלמה ואני רוצה שתשמש כמעין מצלמה נסתרת אני שם אותה אצלי בחדר באמצעות איזו תוכנה אני יכול לתת לה פקודה שתקליט במשך כמה שעות ובלי שתראה סימן כלשהו כלומר שלא תהיה ב task bar או ב tray ושלתא תתפוס 400 מגה על 25 דקות הקלטה. תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by shaharZur,

שלום לכולם, יש לסבא שלי בעיה עם אופיס. הוא קנה אופיס מקורי (OFFICE PRO EDITION 2003) ויש לו בעיה אחרי כמה ימים שהוא התקין את האופיס והאופיס עבד כמו שצריך קפצה לו הודעה של אימות האופיס דרך הטלפון או האינטרנט אז כנראה סבא שלי יצא מזה וכעבור כמה שבועות המחשב לא עולה. כאשר המחשב מנסה לעלות אז אז יש הודעה NO SINGAL (משהו כזה) ואז המחשב עושה ריסט. אז הוא נכנס במצב בטוח וכאשר הוא נכנס לאופיס (WORD) קפצה לו עוד פעם ההודעה והוא הכניס את הסידיקי ואז היה רשום לו שהאימות הושלם בהצלחה (משהו כזה ) אבל זה לא עזר עדיין אי אפשר להיכנס במצב רגיל . אז ניסיתי למחוק את אופיס דרך מצב בטוח ולא היה אפשר, ניסיתי לשחזר מערכת וגם זה לא עבד. מה אתם חושבים שצריך לעשות??? הכל אצלו מקורי (אופיס והווינד…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by eldad82,

יש לי פיירפוקס 3 ומאז שהתקנתי אותו כל פעם שאני בוואלה הוא מקפיץ לי הודעה על סקריפט שרץ ואם אני רוצה לעצור אותו זה תוקע את הדפדפן ל כמה שניות מה הפתרון ?

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  12. (הרחיקו אותי מבפורום לשבועיים בגלל אי הבנה אם אחד המשתמשים...) כמו שהכותרת "אומרת" (חח ממתי כותרות מדברות בפורום הזה? ) הסבר מפורט יותר: בגלל שהפורום הזה הוא חיי ובלי לרשום הודעות ולהיות פעיל בו, אין לי חיים... אבל הרחיקו אותי לשבועיים (שהם היו השבועיים הכי משעממים בחיי :'() והחלטתי לעשות משהו מועיל שרציתי לעשות הרבה זמן - להכין חתימה לRegMan! (מי זה REGMAN???? לא משנה... :-\) טוב לעניין, הנה החתימה שעבדתי עליה יומים, לא ברצף... לא יודע, נראה לי שאפר לשפר את זה, בהרבה...

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

כל פעם שאני טוען עמוד מחדש, כמעט על כל עמוד באתר קופצת לי ההודעה שיש בתמונה, איך אני נפתר מזה, זה מתחיל לעצבן אותי. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  14. שלום! יש לי בעיה בגוגל שאני מחפש בגוגל דרך האתר אז זה אומר שהדף אינו נמצא(תמונה ראשונה) ושאני מחפש דרך הסרגל כלים אז הוא מביא לי בהתחלה פרסומות ואחרי זה את האתרים, ואי אפשר לעבור לתמונות.(תמונה שניה) אשמח לפיתרון במהרה. אריאל [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  15. יש תוסף שיכול לאפשר לי לפתוח המון לשוניות כמו בפירפוקס בלי שהתצוגה שלהם תיפגע והיה אפשר לדפדף ?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by yz101,

כל עוד המחשב היה מחובר לטלויזיה LCD דרך הD-SUB, הרזולוציה לא הייתה טובה, אבל המחשב עבד מצוין. ברגע שהעברתי אותו לכניסת הHDMI, קיבלתי סאונד, וגם תמונה טובה יותר, אבל המחשב עובד 5 שניות כמו שצריך ואז קופא ל3 שניות בערך. כשאני מסיר את מנהל ההתקן של כ.מסך זה לא קורה. כמובן שאין צליל והרזולוציה יורדת. זה רץ על ויסטה 32BIT. אני גם לא מוצא יותר מדי דרייברים בשביל הכרטיס שלי, דגש AGP. יש למישהו עצה?

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  17. יש לי מעבד 2500 בארטון וזיכרון 512 וכשאני צורב בVCD אז קידוד הסרט בנירו לוקח יותר משעה...!! מה לעשות כדי שיקח פחות זמן? תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  18. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by urich,

האם יש תוכנה שיודעת לשים וב קליפס (חלק מסוים באתר כוידגט או משהו בשולחן העבודה כמו ספארי במק. מי שלא מכיר את הפונקציה בבקשה אל תגיבו. http://www.apple.com/macosx/features/safari.html שכחתי לציין אני מחפש דבר כזה ל xp.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. איך אני מפעיל את התוכנה?

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לאחר שחיפשתי בגוגל, ולא מצאתי תשובה חד משמעית, רציתי לשאות האם ניתן להעביר מידע מהOL למשל קונטקטס, לוח שנה (מידע אשר קיים כרגע) לLIGHTNING ולהמשיך את העבודה איתו, האמת שהלוח שנה לא משנה, מה שמשנה זה הקונטקטים, מדובר במאות ואף אלפים. ושאלה נוספת היא האם אפשרי שכמה מחשבים ברשת אחת יראו את אותו לוח השנה בLIGHTNING תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  22. שלום כרגע, כל פעם שאני רוצה לכלול תמונה בתוך הודעה בפורומים כאן, אני באופן ידני הולך ל-tinypic.com, וידנית מלה את התמונה. מישהו מכיר אתר טוב שיש לו API, כך שאוכל לעשות את העלאת התמונה אוטומטית? תודה רבה card

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  23. האם התוכנה הנ"ל היא טובה?? ועוד שאלה או יותר נכון בקשה, מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה שמראה את טמפרטורת המעבד בזמן שאני בWINDOWS...?? תודה רבה! יום מעולה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by intel,

אני רוצה לפרמט ואני לא יודע איך אני מגבה את כל רשימת החברים בICQ. מישהו מוכן לעזור לי תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האתרים שלהם לא נותנים יותר אבל יש לי במחשב פלאש 7.0.19 ושוקוואיב 10.1.0.11 אני חושב שאולי יש גרסאות יותר חדשות ואני רוצה להוריד תהתקנה שלהן למחשב אני מחפש רקק פלאש כדי שהבאנרים והפונקציות באינטרנט יעלו טוב לא כל הפאק של פלאש כולל התוכנה שלהם .. לא אותו דבר לגבי שוקוואיב .

• 9 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.