תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה שלא תאפשר לצרוב את הדיסקים שאני מכין מצאתי כמה כבר אבל הם לא תומכות בDVD רק בCD ראיתי כבר שמישהו פה ביקש לCD אבל היא לא עובדת על דיוידי תודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי לכולם. כפי שהכותרת אומרת - אני זקוק לתוכנה שיודעת לעשות מעברים יפים באופן אוטומטי בין שירים. השימוש הוא למטרות סרטונים שאני עורך, הזקוקים למספר רב של שירים. שיעברו אחד אחרי השני בצורה חלקה.
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז ככה ..... חיפשתי תוכנה שמסוגלת להקליט ולשדר LIVE את מה שקורא דרך מצלמות זה מה שמצאתי Active WebCam http://www.pysoft.com/ActiveWebCamMainpage.htm#pop התוכנה מסוגלת להקליט בזמן מסוים לשלוח אימיל עים תמונות ממה שהוקלט להעלות לשרת ועוד הרבה אפשרויות יש לה MOTION DETECTIVE שזה הכי חשוב לי מישהו מכיר עוד תוכות כאלה ?
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיקח סנפשוטס מכל פעילות בגוגל כרום. אני כרגע עם Refog, אבל היא לוקחת סנפשוט רק כשפותחים חלון/טאב חדש. איזה תוכנות יודעות לעשות את העבודה? יש משהו חינמי שפועל טוב? גם הצעות לתוכנות בתשלום באות בחשבון... מה שמצאתי בינתיים: http://www.any-employee-monitor.com תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי באיזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדי לראות את השימוש שהיה ב CPU בזמן שאני משחק או צופה בסרט במסך מלא? כלומר, תוכנה ששומרת לקובץ את השימוש במעבד לאורך זמן, שאפשר להסתכל בנתונים לאחר המשחק/צפייה בסרט. (ולא בזמן אמת) (אם יש משהו שגם מראה טמפרטורה - עוד יותר טוב....) תודה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני רוצה בבקשה תוכנה לבדיקת החום בכל!! הרכיבים של המחשב תודה
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי באתר בו אני צריך לחפש דף בודד, אך אינני מוצא אותו, אני יודע בערך מה שמו של הדף, בערך, אך בכל זאת אינני מוצא אותו. היש תכנה שבה אני אקליד: www. 123456789.com, ואני אקבל את כל הדפים באתר? בתודה מראש, אמיר.
-
כרגע אין ברשותי אינטרנט וזו בעיה . כי אתר YMAP או EMAP מאודדדד עזרו לי בדרכים (במקום GPS) יש איזה תוכנה של מפות הארץ משהו טוב בסגנון אתר YMAP כזה . שנותנים נקודת ציון ויעד והוא מראה את הדרך המהירה ביותר ועם פירוט ? פנה שמאלה עוד כך וכך ק"מ ברחוב זה וזה קח ימינה ...וכו' ? עם כן מה שמה ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה וחינמית לעשית מצגות. אני מחפש תוכנה לעשית מצגות שאחר כך אפשר לצרוב את המצגת על דיסק ולהפעיל בטלוויזיה ו powerpoint לפני מה שאני יודע היא לא יכולה לפעול על טלוויזיה!? בבקשה זה די דחוף תודה לעוזרים!!!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
האם יש תוכנה או אתר שבו אני מקליד את הid של רכיב חומרה (device manager) והיא מוצאת לי את השם של הרכיב? גוגל יש, אבל זה לוקח הרבה זמן לחפור בכל מני אתרים שגוגל מוצא כדי למצוא קישור לדרייב לחומרה ישנה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי סוס טרויאני או וירוס במחשב שאני לא מצליח להסיר אפשר המלצה לתוכנה שתוכל למצוא לי אותו ? אלו התוכנות שעשיתי איתם כבר סריקות: kaspersky internet security 6 nod32 spyware doctor ad aware spyeraser spybot אני יודע שיש את התוכנות spy sweeper , zone alarmאבל הם לא תומכות במערכת הפעלה שלי (xp 64 bit) יש גם את התוכנה hijack this אבל היא מוצאת הרבה דברים ואני לא יודע איזה למחוק אם מישהו פה מבין בה ויכול לעזור תגידו לי אני יכול להעלות את הרשימה של הדברים שהיא מוצאת תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום האם מישהו מכיר תוכנה אשר ניתן לחפש באמצעותה את כתובת הדוא"ל של אדם כלשהוא? כלומר, להקליד את השם והמשפחה והיא מחפשת כתובת דוא"ל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הצטברו לי מעל 300 שעות של סרטוני GOPRO עם האופנוע בחו''ל (MP4) אני מחפש תוכנה שתדע להצביע על סאונדים "חריגים" כמו צפירה, דיבור, בשביל שאוכל אחר כך לערוך ולמחוק את כל הלא הרלוונטים מבחינתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולא מוצא את הסיריאלים של ה xp והנורטון בעיקר וקיימות מספר תוכנות נוספות עם סיריאלים חוקים (מחשב נייד מהעבודה) מחפש תוכנה טובה למציאת הסיריאלים במחשב תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה לידיעת פרטים על קובץ WMV ניסיתי עם GSPOT לא נותן פרטים כלל גם לא ב MPC הקובץ מנוגן אבל לצורך המרה ל DVD יש לתקן את הרזולוציה ללא לפגוע ביחס רוחב לגובה וגם מה ה FRAMF RAIT 25 HZ או 29.97
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שאתה מביא לה כמה מספרים והיא יכולה להראות לך את כל הצירופים האפשריים? אם כן , אני צריך תודה.
-
- 19 תגובות
- 22.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיכולה למצוא קבצי וידיאו כפולים מסוג- MOV / AVI / MKV / FLV / MP4 לפי 10 פריימים ראשונים בסרטון ותוכל לסמן באופן אוטמטי את הכפולים שבינהם לצורך מחיקה(נניח, הישנים יותר) המלצות? (WIN 7 64) תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים מחפש תוכנה (יחסית פשוטה להפעלה בלי הרבה אפשרויות מיותרות) למציאת כל הקבצים באותה הסיומת שאבחר. למשל: אם ארצה את כל התמונות שקיימות בכונן X אוכל להכניס או לבחור מרשימה JPG,JPEG,GIF וכו' וכו' אותו דבר לגבי וידאו. כמובן שתדע גם להעתיק\להעביר אותם יחד למיקום Y. יש למישהו ניסיון עם אחת כזו? חיפשתי קצת ולא מצאתי משהו ידידותי. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
החברים המטומטמים שלי מחפשים שירים ברוסית אולי תביאו לינק לתוכנה? (אם יש...) :AR15:
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי מצלמה CANON A75 ויש ליתוכנה להורדת תמונות וכדומה מן המצלמה למחשב עכשיו לשאלה האם אני יכול להוריד משהו מהמחשב למצלמה ואייך ואם יש תוכנה תביאו לי בבקשה דרך אג''ב הכרטיס שקיבלתי עם המצלמה 256 מגה ובחוברת שלו רשום שניתן לאחסן שירים ודומה חוץ מתמונות שוב בעזרת איזה תוכנה ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה כאשר אני מסיים לצלם ב מצלמת WEB שלי אני יוכל להריץ את הסרט שצילמתי אחורה בדיוק כמו שאני מפעיל ברגיל זאת אומרת שהסרט ינגן פשוט אחורה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי יש בבית של אמי מצלמות רשת שאני יכול לצפות דרך הפלאפון אני נות ip וסיסמא ונכנס.. יש תוכנה כזו שהיא גם למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום.....
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-