תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עקב עובר קלוק לכרטיס מסך שהגזמתי לא מעט ושמרתי את האוברקלוק ל START UP של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מוציא לי שגעה FATAL ERROR שהמערכת לא יכולה לעלות. הכרטיס לא נשרף. אין לי BUCK UP לווינדוס וכשניסיתי לעשות REPAIR מהדיסק הוא לא עזר בכלום. הוא לא נכנס לשום מצב של הווינדוס גם לא ל SAFE MODE וגם לא לפעם האחרונה שהוא עבד. האם אפשר לעשות עם זה משהו? יש תוכנות שיכולות להחזיר למצב הקודם של המערכת?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יד איזה תוכנה שאפשר לתת בה עדיפות לחלקים ראשונים של הקובץ(לא חלקי ZIP וכד!)? הכוונה לחלקים האלה של 32,64,512KB או 1,2,4 מגה. כי יותר נוח שמורידים איזה וידאו לראות אותו תוך כדי שזה יורד.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אם לא אז לפחות נגן DVD רגיל חינמי תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 10:51:02 תודה, מצאתי במאגר...[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 11:30:29טוב אז עכשיו אני צריך תוכנה שתעשה את הדי וי די region free משהו כמו anydvd. יש כזו חינמית?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן..., חיפשתי בגוגל לגבי הנושא הזה ולא מצאתי תשובה ..בתקווה שמישהו כאן מתעסק עם אקסל... יש לי 2 גליונות באקסל שמתוכם אני צריך להוציא רק את הערכים שמופיעים גם בגליון 1 וגם בגליון 2... או להגדיר לו שרק אם 5 מהמספרים חופפים ... אז שיסמן לי את התא שבו נוצרת חפיפה.... ניסיתי ע"י הפונקציה COUNT IF אבל זה לא עובד כמו שצריך. עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל יש לי רשת ואני יודע שזה בגלל זה.. צריך להגדיר את הPRXOY לא? http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=110 הלכתי לפי זה אבל על מה אני צריך לשים שם לא הבנתי ומה אני אמור לרשום בProxy Host לא הבנתי,מישהו מכון להסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
האימיול לא מוריד קבצים מעל 4GB מה עושים? שני המחיצות שלי הם NTFS. ההודעה המדוייקת היא:" לא יכל להוסיף קישור - הקובץ גדול מגודל הנתמך ע"י פרוטוקול אי-דונקי (>=4ג"ב)" הגירסא של האימיול שלי היא [LIONETWORK V5.3] EMULE V0.46A
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ב WINDOWS 7 לא מצליח לראות את ה TIMELINE. התקנתי מחדש את עדכוני WINDOWS LIVE לתוכנה זו וגם אז לא רואים את זה או את ה STORY LINE. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי.. התקנתי סקייפ על מחשב עם מערכת WIN98 ואנשים שאני מתקשר אליהם לא מצליחים לשמוע אותי. זה מוזר כי חוץ מזה שהמיקרופון עובד, גם בתא ניסיון של סקייפ, שאתה מקליט את עצמך ואז משמיעים לך, זה עובד. אבל כשאני מדבר עם מישהו זה לא... אני שומע אותו טוב והוא לא שומע אותי.. אני יודע שיש כל מני בעיות עם 98 בסקייפ, אבל הבנתי שזה אמור לעבוד.. מישהו מכיר את הנושא? וגם, תפריטים בעיברית לתוכנה ב98, מישהו יודע?... תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. אני מתנצל מראש אם זה לא שייך לפה.... רציתי לדעת לגביי פיירפוקס משהו קטן. שאני רואה למשל באתר של ערוץ 10 תוכניות גם במסך מלא אני לא רואה לרוחב אני רואה רק קובייה באמצע. יש לי מסך 15.6 ואני רוצה לראות את השידורים של ערוץ 10 על כל המסך משהו יודע איך מגדירים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש איזה תסוף שעושה שהיה אפשר לשמור סיסמאות באתרים כמו נענע לדוגמא שבדר"כ אי אפשר.. תודה :]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
באינטרנט אקספלורר כשאני לוחץ על לינק לקובץ הפסיק להופיע לי החלון ששואל אם לפתוח או לשמור את הקובץ ובמקום נפתח ישר חלון ששואל איפה לשמור את הקובץ מה צריך לעשות בשביל שזה יחזור לשאול אותי אם לפתוח או לשמור?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב לחבר סרט שהוא XVID עם כתוביות שהוא יוכל לראות את זה בדיוידי שלו שלא תומך ב DIVX אז אני עושה בנרו VIDEO IMAGE אבל לאן אני מכניס את ה SUBTITLES ?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המשך...... ושהיא לא תיתן להתקין אותה אטו במילים אחרות האם יש דרך למנוע התקנת משחק מסויים????
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי הגדרות ל- outlook 2013 על מנת שיסונכרן מול תיבת הדואר של gmail נעזרתי במדריך שיש ב- HELP של gmail התוצאה היא סינכרון חד כיווני, כלומר outlook מקבל את כל המיילים אבל אם אני מבצע מחיקה למייל באוטלוק אז הוא לא נמחק בתיבת הדואר ב- gmail. אשמח לעזרה בנושא תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1004285133&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה לייטסכרייב יש לי צורב מתאים ודיסקים מתאימים איך אני עושה זאת? אם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אם אפשר לעזור תודה.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אולי מישהו מכיר תוכנה שאני מכניס לה תמונה והיא פשוט תשים סימונים עליה שזה יהיה כמו פאזל כדי שאני אוכל להדפיס ולחתוך? זה ממה חשוב תודה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
סתם לדוגמה אם אני לוחץ CTRL+C, אז שיציג לי על המסך CTRL+C. מצאתי תוכנה כזאת למאק, אבל לא ראיתי כזאת לווינדוס...
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה המקום הנכון. הג'ימייל מסרב להיכנס דרך המחשב. הצלחתי להיכנס מהפלאפון ולעדכן מספר טלפון בחשבון המייל. כשאני מנסה עכשיו להיכנס לחשבון, בכל פעם אני מקבל את הבקשה הבאה (מחקתי פרטים מזהים): http://www.up2me.co.il/imgs/17721764.png איך פותרים את הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
חלק מ- BLAS של Intel ניתן להפוך ל- multi-threaded, דבר אשר ישפר את חלק ממהירות החישובים שלכם (אלגברה לינארית). קראו ונצלו את הריבוי הטבעי: http://www.mathworks.com/support/solutions/data/1-34HE9M.html?1-34HE9M
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש בדפדפן CHROME שיש תיבות דו שיח בטפסים שיש למלא פרטים אישיים אז בתיבת המייל אף פעם לא מופיע המייל הקבוע שלי שאותו אני מכניס ואני כל פעם צריך להקליד אותו ידנית. בפיירפוקס למשל מספיק שפעם אחת הקלדתי את המייל שלי באיזה טופס, הוא כל הזמן יקפיץ לי אותו בטפסים חדשים בלי שאני אצטרך להקליד מחדש את המייל. איך גורמים לכרום גם לשמור את המייל שלי? אני משתמש בתוכנה ROBOFORM לשמירה ומילוי סיסמאות בדפדפנים. האם יש התנגשות בין התוכנה ל-CHROME ?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
דרוש לי אישזהו כלי שבעזרתו אני יכול לעשות שליפה על כל שרת הדואר (Exchange 2000) ולראות את התיבות שאליהם כל משתמש רשאי לגשת. הסיבה שאני לא עושה את זה ב דרך הממשק של AD היא שיש לי כמות גדולה של תיבות ואני רוצה לקבל דו"ח שיציג לי את ההרשאות של כל המשתמשים.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס Eset Anti Virus בשם תיקייה שלי לדוגמא "תוכנות" שם יש כמה קבצים פריצה של תוכנות. אני פותח אנטי וירוס ניכנס ניכנס "הגדרות" אני רואה מילה "חרגות" אני לא הבנתי. בתמונה איזה מיהם ליבחור "החרגות לביצועים" או "החרגות לאיתור" שלא ימחק לי תיקייה קבצים פריצה שלי ? אני רוצה שאנטי וירוס בזמן סריקה יבחר תיקייה שלי בשם "תוכנות" בתוכו גם קבצים פריצה לא יסיר ולא ימחק אותם. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-