תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי אנטי וירוס AVEST... קיצור אתמול בלילה פתאום הוא צפצף והופיע WORM VIRUS... ניסיתי למחוק וכל פעם שמחקתי זה כותב לי שהוא קובץ שרק קוראים אני לוחץ OK וזה מופיע לי עוד פעם.. נכנסתי לתיקייה וניסיתי למחוק את זה לבד..וזה כותב לי מה שיש בתמונה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני מוחק את הוירוס הזה ולמה הוא גורם?ואם יש בעיה אם זה בתיקיית הווינדוס? תודה... הקובץ של הוירוס: הERROR שיוצא אם פותחים את הקובץ: התמונה של הוירוס: התמונה שזה קובץ לקריאה בלבד.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
יש לי Craeative live 5.1 ואני שומע מצוין עם 4 רמקולים הורדתי BSPLAYER 1.02 BUILD 812 ואני שומע רק בשניים למה ?????
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
ב AVG הוא לא מצליח להתחבר לשרת וב S&D בשביל ההתקנה הוא צריך להתחבר לשרת ואני לא מצליח בנוסף לזה בלי קשר.. בימים האחרונים יש לי איטיות משוועת בגלישה כל עמוד כמו פה ב באתר לוקח 2-3 דקות תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
טוב אמרתי לעצמי בוא ננסה את VIM בדקתי קצת בוויקיפדיה ראיתי תמונות (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/2/28/Vim.png/300px-Vim.png) וואלה נראה נחמד הורדתי מהאתר גרסא 7 וגיליתי שזה בכלל לא נראה כמו בתמונות הורדתי קובץ בשם GVIM70.EXE אולי יש גרסא אחרת עם ממשק נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
באיזה תוכנה כדאי להשתמש על מנת לזהות את סוג הקידוד של סרטי וידאו( אני מתכוון לתוכנה שיודעת לזהות את כל הסוגים,כולל:mpeg-1,mpeg-2,mpeg-4,avi,וכו')?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש למחשב שלי פיירוול טוב וקל.. וכמובן עדיפות לאיכות. אני משתמש כרגע באנטי וירוס kaspersky anti virus personal ואני מרוצה ממנו עד לשמיים. לכן רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על kaspersky anti hacker לעומת פיירוולים אחרים. כי אני מאוד מרוצה מ- kaspersky, ואם גם הפיירוול טוב, אני אמשיך איתם. כמובן שאני מעדיף את הטוב ביותר לכן אם יש פיירוול יותר טוב אנא כיתבו אותו. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בזמן האחרון המסנגר נתקע לי כלומר " not respond" אבל המחשב עובד כשורה , איך אני יכול לדעת מה הבעיה ? תודה עריכה: זה היה אוברקלוק לא יציב
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני רוצה בבקשה התקנה לסורק שלי שהוא umax astra 2000p בתודה מראש מתן.[br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 12:17:43 בבקשה תעזרו לי בזה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם אפשר להגדיר לו רשימת אתרים מותרים בהם הוא לא יחסום הודעות מוקפצות?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרבה זמן לא הייתי פה.... אני מחפש תוכנה לגיבוי, שמאפשרת לשלוח את הקובץ גיבוי לאימייל שלי ב GMAIL... הכוונה היא לא לגבות את האימיילים, אלה גיבוי לקבצים מסוימים במחשב, ושליחה של הקובץ גיבוי למייל, ולא שמירה שלו על ההארד דיסק. מישהו מכיר משהו כזה? חיפשתי נואשות כבר כמה ימים, ואני לא מוצא כלום. תודה. שלומי.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:44:27, on 26/04/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyware\TPSrv.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyware\pavsrv51.exe C:\Program Files\Panda Software\Panda Titanium 2006 Antivirus + Antispyw…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על דיסק קשיח סאמסונג חיצוני 200 גיגה שהו בתוך קופסא וחיבור IDE יש עליו מלא חומר האם יש דרך להציל ,לא ביצעתי שום פעולה מרגע ההודעה. תודה לעונים. אשמח לתשובה יש לי הרבה חומר חשוב שם
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
התוכנה לא מוכנה להמיג סרטים על כל המסך, היא מראה מסך שחור. כמו כן היא רושמת הודעת שגיאה בתחילת הפעלה OVERLAY FAILD לעומת זאת הRADLIGHT עובדת מצוין, מלבד בעייה אחת: היא לא משמיעה קול בסרטי XVID. (גם בBSPLAYER אותה בעיה). למה?
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח לאחות את הכונן קשיח(D), אפילו גם לא לנתח! את C וE הוא מנתח/מאחה ללא בעיה, אך כשאני מנסה לעשות ניתוח לD דרך האיחוי של הוואינדוס, הוא כותב לי את הדבר הבא: למי שלא רואה את התמונה, הנה לינק: http://img82.imageshack.us/my.php?image=dsgdf5ng.jpg אוקי. עכשיו יש להזכיר שעשיתי התחל, הפעלה, ורשמתי את הפקודה CHKDSK /F, זה נכנס לדוס, שאל Y/N, נתתי לו Y, הריץ שניה משהו, ונסגר החלון. הפעלתי מחדש את המחשב, ולא עזר! גם ניסתי CHKDSK : D /F. או משהו בסגנון. ואין, פשוט לא עוזר! אני לא מבין מאיפה זה נחת עליי, אבל לפני הפירמוט האחרון שעשיתי כל המחשב התחרבש לעזעזאל הכל ממש נדפק, כל המערכת הפעלה, לא הייתה גישה להיכנס לD בכלל. מה נדפק פה?! ולא, אין קשר לזה שהוואינדו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על אנטי וירוס חינמי וטוב שלא מעמיס על המערכת שמתאים לויסתה 64-BIT
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בבית 2 מחשבים אחד נייד שיש לו 3.11 ו- מחשב רגיל שיש לו XP אני צריך תוכנה פשוטה שבה אני יוכל להעביר קבצים עם חיבור כבל מדפסת...(אתם יודעים למה אני מיתכוון) תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס הכי מומלץ לקנות?[br]פורסם בתאריך: 10.02.2008 בשעה 20:47:44 KASPERSKY נראה טוב על פי הדברים שקראתי עליו ברשת. יש למישהו נסיון איתו?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי משתמש ב-VLC/BSPLAER/WMC ודומיה. אבל הבעיה איתם, שמדי פעם אני כבר לא יכול לשנות את הבהירות של הסרטים, והם נראים ממש כהים ואני לא מצליח לראות בהם כלום! התקנה מחדש לא עוזרת, נראה שזה תמיד הולך לבד. נמאס לי מזה, אז אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים, שתומכת בפורמים ידועים. יש המלצות? כמובן שאפשר לשנות בה את בהירות הסרט K-LITE MEGA PACK מותקנת אגב.
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יצא כבר פוטושופ 9 בעברית? אם כן,האם הוא הרבה יותר טוב מ8?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך עזרה קטנה ב-illustrator ... לצייר את הדבר הבא: אפשרי גם ב-photoshop ואח"כ להעביר ל-illustrator גירסה CS2 (אם זה משנה :-P ) תודה רבה !!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינני משוכנע אם זהו הפורום המדויק לשאלתי, אבל לא מצאתי פורום בעיות טכניות תחת "משחקים".. בכל מקרה, היום התחברתי לסטים, אחרי שבוע וקצת שלא שיחקתי כדי לשחק סקיירים. הוא לא אפשר לי לשחק, אז חיפשתי באינטרנט ועשיתי עדכון Cache ו - validate. בכל מקרה, אחרי זה הסטים התחיל להוריד לי עדכון חדש למשחק. => 1.5.24.0.5 , חשבתי לעצמי, יופי, כנראה בגלל זה המשחק לא עבד. בכל מקרה אחרי התקנת העדכון - הפעלתי את המשחק רק שעכשיו הוא סובל מהמון המון גליצ'ים, המסך מפוקסל בצורה בלתי שחיקה. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שזה אכן בעיה ידועה ככל הנראה עם הפאטץ' הזה, רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר את המצב ואם כן, מה עשיתם בנידון? האם לעשות גלגול לאחור של עדכונים? (זה אפשרי?) האם פשוט לחכות שיתקנו את זה…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, קניתי מודם פקס 56K שמחובר לקו טלפון. איזה תוכנה הכי טובה ופשוטה כדי לשלוח פקסים (גם למספר אנשים בבת אחת) וכן גם לקבל פקס למחשב ? ניסיתי להתקין WinFax Pro 10 אבל התוכנה עשתה לי הרבה בעיות בהגדרות.. על WinXP Pro. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סידרה שאני רוצה להמיר אותה כדי לראות במכשיר הנייד שלי, אבל התוכנת המהרה של Iaudio לא מזהה את הסרט!, ורק VLC מזהה אותה בתור DX50 התקנתי כבר את K-lite עד החבילת מגה וזה לא עזר בכלום, מאיפה אפשר להוריד את הקודקים ש VLC משתמש בהם, ומישהו יודע מה אפשר לעשות, כי לפי מה שהבנתי Dx50 זה בסה"כ Divx5.0 אז למה שהתקנתי את הגירסה האחרונה 6.8.0 זה לא עבד עדיין, וגם היה רשום בכל מני מקומות שקראתי Fourcc
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך עזרה במציאת תוכנו של האייסי כמה תוכנות כי אני לא מוצא קישורים טובים בגוגל טוב תוכנה ראשונה:Fake UIN תוכנה שנייה: recover תודה מראשצ לעוזרים...!!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-