תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת, האם הגירסה החינמית של AVG כוללת פיירוול? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני מתקין ווינדוס 7.. איך אני מתקין את החייגן של 012 בוינדוס ?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לשמור אתר מסויים ו"להדפיס" אותו לקובץ תמונה, יש לי רק אפשרות כרגע לXPS - דבר שלא מאפשר לי לערוך אותו. האם יש דרך בדומה לXP להדפיס לתמונה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכווווווווווולם !!! יש לי בעייה קצת מוזרה . יש לי מדפסת משולבת - HP 5500 , ולפני כמה ימים התוכנות שבאות ביחד עם ההתקנה , תוכנות שאחראיות לכך שאני אוכל לשלוח פקס מהמחשב ואו לסרוק מסמכים למחשב הפסיקו לפעול . אין לי רוגלות ולא וירוסים ובכול זאת לא הצלחתי להפעיל אותן . חשוב לציין שפעולות שלא זקוקות למחשב כמו משלוח פקס או העתקת מסמכים עובדים טוב כך שזה לא המדפסת עצמה. ועכשיו לבעייה האמיתית ... נכנעתי לבסוף וניסיתי להסיר את המדפסת מתוך הוספה\הסרה ופשוט כול פעם שאני מגיע לשלב שבו הוא כאילו מתחיל להסיר המחשב או נתקע או מוציא מסך כחול. התקשרתי לתמיכה של HP ובהדרכתם ניסינו להסיר את המדפסת דרך קובץ אצווה אך שוב ברגע שהוא מגיע למחצית הדרך המחשב מוציא מסך כחול. לבסוף בתמיכה אמר…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היה לי סתם משעמם, אז פתחתי פוטושופ, והתחלתי לעצב. בסוף יצא שעיצבתי את הדבר הבא: HWzone - לוגו ;D איך יצא?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה הזאת ממש ממש מטרידה אותי,קאזה לא מוצאת לי כלום ! והבעיה אצלי ספציפית כי אצל אנשים אחרים הוא מוצא,ניסית להורידאת התוכנהו לתהקין מחדש לא עזר עדכנית לא עזר מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כאמור לפי הכותרת מערכת ההפעלה במחיצה אחת וה-FF מותקן באחרת. בכל זאת שאני נכנס ל-Aplicatyion Data יש לי כמעט 100M של זיכרון מטמון של ה-FF...למה זה שם? בישביל זה התקנתי הרי ב-D ולא ב-C... איך אני יכול להעביר את זה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
נפתר,על ידי דרייברים של atheros
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה טובה שהופכת קבצים של דיסק CD רום לקובץ ISO אחד גדול על המחשב! מה שקורה הוא שיש לי דיסק עם קבצים שונים והדסיק לא נותן לי להעתיק את הקבצים למחשב. בעבר כשהפכתי לISO זה הצליח להעתיק למחשב. תודה לעוזרים. דיידו
-
- 10 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום יש לכם המלצה לאנטי וירוס שלא יאט את המחשב? אני שואל כי היה לי את הAVG החינמי. והוא ממש האט לי את המחשב. סכ"ה מחשב עם ליבה כפולה ו2 ג'יגה. הסרתי אותו וזה מרגיש כמו מחשב חדש ממש. הרבה יותר מהיר בלי הAVG. ממש מהיר! אבל צריך גם אבטחה מינימלית. אז...יש המלצה על אנטי וירוס שלא יאט את המערכת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדשה כאן ויש לי שאלה בפרימייר האם יש איזשהו אפקט בפרימייר שנותן כמו הבזק של אור על הוידאו?תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן דרך להתקין את הסרגל כלים על הכרום ואני לא מוצא ,יש למישהו מושג איך בכל זאת אפשר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילה לפעול אצלי תוכנה מעצבנת שאני לא יודע את מקורה, שמה או איך לסגור אותה או להסיר אותה: לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לסגור אותה. התוכנה בעצם מציגה את מה שקורה באינטרנט (logged off, connecting, chacking password, connected)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע עם Norton 2005 אני יודע אני יודע ואני רוצה להחליף אותו למשהו אחר חינמי וטוב יותר,ובקשר לפירוול אני דיי סגור על sygate? אילו הצעות יש לכם בשביל פירוול חינמי וטוב ואנטיוירוס טוב וגם חינמי?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
פירמטתי פרמוט מהיר כונן שהיה לי בו מלא שירים.עם איזה תוכנה אני יכול לשחזר אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום ניסיתי פחות או יותר למצוא את התשובה לשאלתי שהיא למה בדיוק יש את הdeamon tool למה צריך אותו ומה הוא נותן תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח (WDC WD800JB-00JJC0) שקניתי והתקנתי לבד עכשיו אני רוצה לעשות מחיצה (דרך PartitionMagic) אני לוחץ על לעשות מחיצה זה לא נותן לי לעשות מחיצה עם יותר מ7 MB עכשיו שמתי לב שיש לכונן מחיצה של 7 MB נעולה עכשיו יכול להיות שצריך את זה או שאם אני ימחוק את המחיצה יכול לקרות משהו ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר האחרון (כי משחקים לא עולים) אני מסיר את הדרייבר הישן מוחק תיקיות ואח"כ מתקין את הדרריבר האחרון (יש לי ראדון 9700) והמסך משתגע.....מרוח עם חורים פריקי לאאלה למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? כי הדרייבר פותר המון באגים במשחקים
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אתמול אחרי ריסטרט של המחשב פתאום אני מקבל LOW ID באימיול בדקתי אם הפורטים פתוחים בפיירוול וראיתי שהכל מוגדר כמו שצריך (לפני הריסטרט גם הכל היה כמו שצריך) בקיצור אני לא מבין איפה הבעיה יש למישהו רעיון? יש פורטים מועדפים שמומלץ לפתוח?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל את האנטי וירוס שמותקן במחשבי (nav 2002) או כל אחד מנספחיה (LiveUpdate, FireWall...), התוכנה עולה ל-5 שניות ואז נעלמת. תופעה מוזרה שנמשכה בכך שלא הצלחתי להסיר את התוכנה. התקנתי nav 2003, הפעלתי את התוכנה ו...אותו דבר, עולה ל-5 שניות ונעלמת. מוזר. הורדתי אנטיוירוס panda שכולם משבחים אותו ו...אותו דבר. מוזר מאוד. כנ"ל בתוכנה נוספת שהורדתי שאת שמה אינני זוכר (משהו כמו afg). חשוב לציין: - תוך התקנת האנטי וירוסים השונים מתבצעת סריקת וירוסים במערכת שלא מעלה דבר. - שאר התוכנות במחשב מופעלות ללא קושי ואין תופעות אחרות. האם אתם חושבים שחטפתי וירוס שמתנכל לאנטי וירוסים? האם אתם חושבים שסריקת און-ליין בעזרת HouseCall יכולה לעזור? לפרמט? תודה על העז…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש עם הנוד32 שיש לי מהמחשב הישן גם במחשב החדש על מערכת 64ביט או שאני צריך גרסה אחרת של הנוד?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן, חבר עזר לי עם פירמוט המחשב עכשיו מותקן לי windows 7 ultimate מאיזשהי סיבה מספר דברים לא פועלים כראוי/שונים ממה שהיכרתי קודם ובינהם: 1. כפי שכבר ציינתי בכותרת - תצוגת הaero לא עובדת לי, אין לי מושג מאיפה אמורים להפעיל אותה, הלכתי לpersonalize ובחרתי כל theme אפשרי.. 2. בתפריט "התחל" שלי אין כפתורי sleep ו-hibernate, עם זאת התווסף לי כפתור log off שהוא לא מועיל לי במיוחד. 3. פחות קשור לענייני ווינדוז - התלבש לי על המחשב מן וירוס כתוצאה מהתקנת daemon tools, העונה לשם istartsurf, הצלחתי להעיף כל זכר ממנו במהלך גלישה בכרום, אבל ב-add/remove programs אני לא מצליח להסיר אתו, אשמח לעזרה בנידון. אני לא בטוח שאני מדייק כרגע אבל במהלך ההתקנה חבר שלי משום מה החליט למחוק…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי רשת ממזמן אבל חשבתי שנפתרה לי הבעיה...אז כנראה שלא :-[ רשום צריך לפתוח פורטים...אבל אני לא יודע איך עושים את זה. מישהו יודע איך אני פותח פורטים? אני יודה לו מאד תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ה WINDOWS EXPLORER שלי הוא גרסה 7 כאשר אני פותח עוד חלונות אקספלורר באינטרנט הם נפתחים כלשוניות תחת חלון אחד וזה מרגיז איך נפטרים מזה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-