עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Niryad,

ומה זה GATOR, CYDOOR?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by doorman,

יש לי שלושה מחשבים עם אאוטלוקים שמחוברים ברשת. השאלה שלי היא האם אפשר שהשלושה יתקשרו בנהם מבלי להעמיד שרת Exchange, הכוונה היא שיוכלו לקבוע פגישות אחד לשני, שרשימת אנשי הקשר תהיה משותפת ונגישה לכולם וכמובן לשלוח הודעות אחד לשני... מה אתם אומרים, אפשרי ? תודה רבה על העזרה The Doorman

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by matan_18,

משיהו יודע איך עושים שאני יראה עיברית בתוכנה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Niryad,

הורדתי סרט מהאינטרנט (סרט חוקי) יש תמונה אין קול!! HELP!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זה לא שאני מנסה ליפרוץ למחשבים או משהוא כזה פשוט יש לי דוד בחיפה שיש לו אינטרנט מהיר ומביאים לו מלא תמונות משחקים וכו. והוא לא יודע דבר במחשבים אז אמרתי לו שאני יתקין לו תוכנה שהוא ישלך לי את הקבצים דרכה,אבל הוא היתעצבן ואמר לי שהוא לא רוצה שום תוכנה ושאין לא כוח להעביר שום קובץ,ועם יש תוכנה שנימצאת רק אצלי ושאני לא יצטרך להתקין אותה אצלו ואני יוכל להוריד ממנו את הקבצים זה יהיה טוב אז השאלה שלי האם יש תוכנה כזו ואני חוזר זה לא למטרות זדוניות תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by chilan,

:hat:איך אני יכול לבדוק את רמת הביצועים של המחשב !!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by asilic,

הי הימרתי 2 קבצי DIVX ל 2 קבצי MPEG2 בעזרת התוכנה VIRTUALDUB וצירפתי תרגום בעברית עכשיו קבלתי 2 קבצי MPEG2 שכל אחד שוקל כ 1.2 גיגה אני רוצה לחבר את הקבצים ואח"כ לחתוך אותם ל 3 דיסקים בנפח של 800 מגה כל אחד פה מתעוררת הבעיה כאשר אני מחבר את הקובץ בעזרת TMPGENC אני מקבל קובץ של כ 2.4 גיגה אבל שאני מנסה להריץ את הסרט לסופו אני לא מצליח הוא מגיע על לחצי בערך וכל הזמן הBAR זז קצת ולא מאפשר לי להגיע לסופו ולכן אני לא מצליח לחתוך את הקובץ אני מקבל הודעת שגיאה CANNOT READ FROM THE INPUT FILE בתוכנה BBMPG מבקש את עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

??

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. לאחרונה שמתי לב למשהו מאוד מאוד מוזר ומעניין: התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR כדי להקליט מהטלוויזיה למחשב בפורמט SVCD והכל עובד פיקס, אני מקליט, שומר והאיכות מצויינת. הבעיה היא שכשאני פותח את הקבצים שהקלטתי בתוכנה Media Player שבאה עם ה-Windows, ישנו סמל קטן שזה התיאור שלו: הוא נמצא בצד ימין למעלה של הוידאו, הוא בנוי מתשעה ריבועים לבנים/שחורים (בהתאם לרקע שמאחוריהם) כאשר בתוך הריבוע הימני העליון ביותר יש ריבוע נוסף, קטן יותר בצבע שחור/לבן (בצבע המנוגד לצבע הריבוע הגדול יותר שבו הוא נמצא). מה שמוזר ומעניין פה, זה שהסמל מופיע רק כאשר אני פותח את הוידאו ב-Media Player. כאשר אני פותח את הוידאו ב-PowerDVD אין את הסמל! כאילו לא היה שם מעולם! שמתי לב שזה כך גם בכל הקליפים שיש…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  10. אני מעוניין להעביר את תכולתו של דיסק ישן שאין בו חלונות עם גירסת דוס ישנה במחשב 486, לדיסק חדש כך שיהיה אפשר לעבוד איתו כמו עם הישן (תוכנות חישוב משרדי). הדיסק החדש פורמט, כך נאמר לי, עם גירסת דוס של חלונות 98. חיברתי את שני הדיסקים למחשב אחד ועשיתי פעולת העתקה של כל הקבצים מהישן לחדש. כאשר נשאלתי אם לעלות על COMMAND.COM לא אישרתי מה שבכל מקרה, כנראה, לא היה מתבצע בגלל שאלו קבצי מערכת. בתום ההעתקה הפעלתי את הדיסק החדש אבל קיבלתי הודעת INCORRECT DOS VERSION ובהפעלת התוכנות נעלמה העברית. ניסיתי לעשות SYS מהדיסק הישן לדיסק החדש וקיבלתי הודעת INVALID PATH OR SYSTEM NOT FOUND. ניסיתי להתחכם ולהעביר את הדוס הישן ממחשב אחר לדיסקט וממנו לדיסק החדש ושוב קיבלתי הודעה שזה לא דיסקט מ…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by tomer_et,

מכירים תוכנה לשינוי גודל מחיצה בדיסק חוץ מ - PartitionMagic?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by Vega,

שלום, אני רוצה להתקין ווינדווס 98 על מחשב שקיבלתי, ואין לי מאיפה להשיג fdisk, מכיוון שהboot disk של windows xp לא כולל את התוכנה (למיטב ידיעתי). אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר שממנו אוכל להוריד את התוכנה, או אם תשלחו לי במייל (oavinoam@hotmail.com) אגב, יש לי PM7 אבל אני צריך את אף-דיסק ספציפית --Vega

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by waizman,

היום אחרי משחק אנריל 2003 פתאום שום חלון לא נפתח (לא אקספלורר ולא של WINDOWS), והוצגה הודעת שגיאה של האקספלורר/מחשב שלי/כל תיקייה אחרת שהיה רשום בה explorer.exe ו- flt.dll חיפשתי את ה DLL ומצאתי תיקייה בשם flt ב program files. שיניתי את שמה ל flt_8 ופתאום הכל עובד... מה הולך פה??

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by Sweet_Tooth,

יש לי קטע וידיאו של 25FPS ויש לי בנפרד את האודיו שלו ב 23.975 FPS אז איך אני יכול להתאים את שניהם זה לזה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. פרמטתי את המחשב לפני שבוע התקנתי את איכס-פי מחדש התקנתי כמה תוכנות חינמיות, בין התוכנות התקנתי את DIVX5.2 החדש. הלכתי לעדכן את הוינדוס מבאגים (הורדתי כל מני עידכונים) ואז הגיע תור הWMP9 החדש, התקנתי אותו (הSERIES) ואז עשיתי רסט כרגיל ומה אני מגלה!?! רבק כל הסרטים שבפורמט AVI לא עובדים! איזה S!!! :AR15: :AR15: :AR15: עזרה!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by srolik,

יש לי XP PRO ובאינטרנט אקספלורר הוא מוציא לי כל הזמן את הודעת השגיאה הבאה : A RUNTIME ERORR HAS ACCORRED DO YOU WHISH TO DEBUG ? אם תסבירו איך אני שם פה תמונה מהמחשב אני יוכל להראות לכם את ההודעה בקיצור איך אני יכול להפסיק את זה , אחרי ההודעה הוא לא מציג את הנתונים באותו דף שהיה אמור להיפתח

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  17. יש לי במחשב כמה תמונות וכאשר לוחצים על סוג קובץ כלשהו (מקש ימני) שמתאים לתוכנה זה נותן כל מיני אופציות נוחות... אך כאשר אני לוחץ על אותה האופציה שום דבר פשוט לא קורה... מישהו יכול לעזור לי... איך אפשר לגרום לזה לעבוד? תמונה:

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by Dr.Cossack,

Hello, I've been trying to install the phpBBHeb101 forum in my website but I just don't know what to fill in these text boxes : Database server name / DNS : Database name : Database username : Database Password : If someone can help me out here it would be awesome. Thanks.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  19. יש לי בעיה עם קידוד של סרטים. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (WIN XP PRO). התקנתי גם את הגרסה האחרונה של NIMO, שעד לפני שפירמטתי את המחשב קידדה לי מצויין את כל סוגי הקבצים ויכולתי לצפות בכולם. עכשיו יש לי מספר קבצים שאני פשוט לא יכול לראות (ויכולתי לראות לפני הפרמוט). כשניסיתי לבדוק ב - GSPOT מה הבעיה הופיע לי שהמקודדים הדרושים נמצאים על המחשב ולא צריכה להיות בעיה אבל כשנכנסתי ובדקתי לעומק ראיתי את ההודעה הבאה: DirectShow is apparently able to play the file as well' though it has selected a different codec: the ffdshow mpeg-4 video decoder, whose primary 4cc (xvid) does not match the file's 4cc (mp43). This because the codec claims to be able…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אז ככה זה קובץ mpeg של 430MB (דקות 43) ואני צריך להפוך אותו ל MPEG2 ואז לחצות אותו לשני קבצים אחד וידיאו בפומט MPEG2 והשני אודיו בפורמט WAV ושניהם צריכים להיות בגבול ה 650 מ''ב (שניהם ביחד) אני צריך עזרה בקשר לתוכנה שבה אוכל לעשות דבר כזה וגם את כל השלבים בתודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by udi,

יש אתרים כמו הפורום הזה למשל שכל פעם שאני נכנס אלהם התוכנה אומרת לי שהיא צריכה לעשות DEBUG האם אני רוצה לעשות או לא וכאשר אני רושם כן אז היא מגיעה למי שמכיר תיכנות אז כמו כתיבת תוכנה שבה אני אמור לשנות משהוא אבל לא רשום מה לשנות מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

האם אפשר לראות VCD על הפלייסטישן 2? אם כן אז איך בדיוק עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by Kfir,

אני מחפש מין תוכנה קטנה ופשוטה שתתפקד כיומן ממחושב מתוך ה SYSTEMTRAY. יש למישהו מושג עם קיימת תוכנה כזו? תודה... vourtex@bezeqint.net

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם .. נגמרה לי תקופת הניסיון של השלושים יום ואני לא יכול להפעיל את התוכנה יותר... על מנת להמשיך להשתמש בה יש לי שתי אפשרויות או לקנות או שיש לי אפשרות לעשות Relicense כשאני לוחץ על האפשרות של ה Relicense הוא מבקש ממני קובץ שאמור להיות אצלי במחשב, קובץ גיבוי של הרישיון תוכנה שלי... בקיצור מה אני עושה במקרה כזה .. יש לי אפשרות למצוא קובץ כזה או מה? והאם יש לי אפשרויות אחרות?

25. יש לי דיסק שמחולק ל - 3 מחיצות כשאני מנסה לשנות את הגודל של אחת מהן עם PartitionMagic אני מקבל הודעת שגיאה והפעולה אפילו לא מתחילה. בהתחלה עבדתי עם PartitionMagic Pro ואחרי שלא הצלחתי לשנות את הגודל החלפתי את הגרסה והתקנתי את PartitionMagic 8.0. גם שם קיבלתי הודעת שגיאה שלא אמרה לי הרבה - error #11019. אני רוצה לציין שלא נראה לי שיש בעיה בתוכנה כי הצלחתי בעזרתה לאחד שתי מחיצות בדיסק אחר. יש לכם רעיון למה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים