עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. טוב, אז ככה.. התכוונתי לשאול בדיון על זה על keyboard shortcuts של Word שאתם מכירים ואכן פתחתי דיון כזה, אבל אז עלה במוחי רעיון מקורי במיוחד: חיפוש בגוגל.. אז בקיצור, במקום סתם למחוק את הדיון החלטתי - זאת מתוך אזרחות טובה - לעשות חסד עם הפורום ולפרסם פה את הרשימה (לפחות לינק לרשימה - זה ארוך מאוד). אני חושב שתמצאו את הפונקציות האלה יעילות מאוד אם אתם משתמשים ב-Microsoft Word לעתים תכופות וממש לא אוהבים להרים את היד מהמקלדת אל העכבר כל פעם שאתם רוצים לשנות משהו. אז בקיצור - להלן כדקלמן ולהלדקלמנן הרשימה: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290938 המשך שימוש נעים Vega

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  2. אני לוקח ת'מחשב שלי לבצפר ואני רוצב בדרך לשמוע mp3... אפשר לסדר איכשהו שהווינאמפ יפעל במצב stand by לחיסכון בבטריה??

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  3. שלום, התקשתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי. עריכה : התבלבלתי. הייתי צריך לפתוח את הדיון בפורום אחר וזה מה שאני אעשה... אבקש למחוק את הדיון ואבקש את סליחתכם גם כן. תודה.

4. Started by kobibo,

איך תוכנת האנטי וירוס של Mcafee 9.0 ? למישהו כבר יצא להתקין אותה ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by Asafalfa,

היי אנשים... לפני מספר ימים התקנתי במחשב שמותקן עליו WIN2000 את כל האינטרנט ואת כל האפדייט אפשרי אחר ,הבעיה היא שהתקנתי באנגלית .... איך אני יכול לשנות את זה לעברית (שהכל יראה בעברית ויהיה כתוב בעברית ) בOUTLOOK...

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  6. שלום, מישהו יודע איך אני יכול לצרוב קובץ WMP כך שאוכל לראות אותו בדי וי די? אני זוכר שפעם צרבתי עם ECDC קובץ AVI ויכלתי לראות אותו בדי וי די. איך אני יכול לעשות את זה עם קובץ WMP? אני חייב צורב די וי די לכך? תודה...

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  7. Started by kikkler,

לאחרונה אני לא מצליח לפתוח לינקים בטאבים חדשים, ובמקום זה מקבל טאבים ריקים (מסומנים כ- untitled) שאי אפשר לסגור אותם. (אם זה לא ברור, זה קורא כאשר מסמנים לינק, כפתור ימני -> open in new tab). כרגע הגרסה החדשה ביותר של tabbrowser extensions מותקנת, אבל זה קורה גם כשמסירים אותה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by starter,

שלום לכולם ותודה מראש הבעיה שלי היא שהיה לי הרבה מעוד מידע חשוב באווטלוק (זה שבא אם האופיס) ובטעות מחקתי אותו :-[ לפני כמה ימים העברתי גיבוי אל האינקרדי-מייל את כל המידע + הספר כתובות הבעיה היא שאני לא זוכר איך עשיתי את זה באינקרדימייל יש בעיה אז אני לא מישתמש בו איך אני יכול לעשות יצוא של כל המידע(מיילים) + ספר כתובות מהאינקרדי-מייל בחזרה לאווטלוק ? ??? תודה לעונים, חן.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  9. יש לי מספר קבצי התקנה, אין לי מושג איפה אני ממקם כל קובץ ומה עושים אנשים שיכולים לעזור בנושא מוזמנים להשאיר כאן הודעה או ליצור איתי קשר במסרים\איסי וכו... עריכה: לא משנה הסתדרתי (:

10. היי, לאחרונה נתקלתי בתוכנה אשר מגבה לך את המידע של הכונן הקשיח, שימו לב, --- על קלטת DV של מצלמה דיגיטאלית -- . החברה טוענת שהיא מסוגלת לגבות עד 10.9 גיגה על שעה של קלטת, לפי מה שהבנתי זה לא אמין כל כך, לא ברמה של דיסקט, קצת יותר, גם תלוי ביחס הדחיסה, אבל שווה משחק למי שיש לו מצלמה דיגיטאלית עם קלטות שהוא לא משתמש בהם. [url=]http://www.coolatoola.com תהנו!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by yefet,

להורדה ftp://ftp2.jp.nero.com/nero6601.exe

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by yaviny,

יש לי נייד של ELONEX ולא מצאתי באתר שלהם תכנה מיוחדת לנ"ל כשהיה עליו WIN 98 היתה תצוגה של הנ"ל אבל אחרי שהותקן XP זה נעלם. מישהוא יודע האם כלול ב XP ואיך לגרום שיופיע או אולי יש תכנה שלא של יצרן המחשב שתדע לתת תצוגה של מצב הסוללה = % טעינה של הסוללה תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by squid,

אני מחפש תוכנה יעילה, שיודעת להתמודד עם קבצי WMV שיושבים על שרת שמשדר ב RTSP. הקבצים הם בין 150 ל 200 מגה. ואני מאמין שזה שרת VIDEO של מיקרוסופט. בדקתי את HIDOWNLOAD, שנתקעת, ומורידה חצי מהקבצים דפוקים, ואת COSOFT STREAM DOWNLOADER שחותכת לי 10 דקות מהסוף. בנוסף בדקתי את WEB STREAM RECORDER, שעד עכשיו עבדה מצויין, אבל אין בה אפשרות של BATCH. בבקשה, אם יש מישהו שיש לו ניסיון עם תוכנה שעובדת טוב, או שאולי יכול להגיד לי אם אני עושה משהו לא טוב, אני מאוד אעריך את זה. רק מידע מקצועי בבקשה. תודה, Squid

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  14. Started by idofr,

היי אנשים אני צריך המלצה על תוכנה שתעשה לי הדיימה של מקינטוש אבל שלא תיהיה גדולה מידי או מפריעה כמו רוב התוכנות מהסוג הזה אתם יודעים משו פשוט וקל לתפעול בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by Armageddon,

I installed NOD32 2.12.3 trial today since I wasn't pleased with NAV and it all seems fine except that I can't get the program to update the virus definitions, I get the following error: 27/10/2006 15:09:29 Update Error occurred while updating program modules (Cannot replace the current file.) Does anyone have any idea how to solve this issue?

16. Started by siin,

Symantec Fax Starter Edition קיים לאחר התקנת אופיס איך משתמשים ומפעילים את השרות הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by Electric Boom,

צריך רק ת'שם. אני צריך אחת שיודעת לקחת קול,לשרטט גרף שלו,ושתיתן כל מיני משחקים עם הגרף הזה,בייחוד אפקט המראה(גרף הפוך לגרף נתון,ביחס לציר הX במקרה הזה,לא משנה...) תודה, אייל

18. Started by Impreza,

שאפשר בעזרתה לבנות מקצבים, סגנון מצילות ואפשר להקליט את זה.. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מיזמן ניתקלתי בתוכנה שניקראת "WinMPG Video Convert" והיא מציעה להפוך כל פורמט של סרט מסויים לפורמט שבו אתם רוצים. התוכנה לא מסובכת ביכלל, להיפך היא מאד קלה ופשוטה. למרות זאת יש לי כמה שאלות לגבייה: 1) התוכנה מציעה את האופצייה AVI To MPG1 ואת האופצייה AVI To VCD. אם אנני טועה MPG1 = VCD הלא כך? בבקשה הסבירו לי את העיניין. 2) אם אני רוצה להפוך קובץ יחיד של סרט מסויים שתופס 700MB (לצורך העיניין הסרט Immortel) שיהיה קריא לDVD של דוד שלי אבל אני רוצה שהוא לא יתפוס יותר שטח מהמקורי (שיעלה על דיסק אחד) איך אני עושה זאת? *יש אופצייה של " Size NoChange " האם זאת האופצייה הנכונה? (יש אותה רק ב AVI To MPG1 משום מה ואין אותה ל )AVI To VCD 3) האם מישהו ישתמש ב…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by assaf990,

מה היא? איך משתמשים בה? ???

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  21. רציתי לדעת אם למישהו מכם יש ניסיון בשימוש עם התוכנה הנ"ל? אני משתמש במחשב נייד בלימודים בבית ספר, וגם חבר שלי.. רק שחבר שלי "שוחה" בתוכנה הזאת (ובשאר אפליקציות של אופיס) ואני די מדשדש מאחור בכל הנוגע לאווטלוק. ראיתי שהוא מאורגן ממש ממש טוב והאווטלוק מאוד נוח לארגון העבודה עם כל השיעורים והמבחן וכל מיני תזכורות ופיצ'פקס שכאלה. בקיצור, רציתי לדעת איפה אני מתחיל בכלל בתוכנה הזאת? כרגע אני עדיין תקוע בלתכנת 48 "reoccuring events" בשביל המערכת שעות שלי בלימודים.. החבר שלי ארגן את זה ככה שזה נראה כמו מערכת שעות, זאת אומרת שזה בקופסאות של 45 דקות כל אחת, וקופסא בשביל כל שיעור. רציתי לדעת אם קיימת דרך מהירה יותר להגדיר את מערכת השעות שלי, ולעשות שהתצוגה של ה-calender שלי לא יהיה…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. כל צירוף שאני מנסה לחפש באתר של איסיקיו או דרך האיסיקיו שלי שהוא בעברית הוא פשוט לא מוצא לו כלום מישהו יודע מה קרה? למה איסיקיו החליטו לא לתת לחפש אנשים עם שמות בעברית? :'(

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. לאחרונה עברתי ל- Microsoft Outlook 2003, לאחר שנים של שימוש ב- Outlook Express הישן והטוב. כאשר אני מקבל עכשיו מיילים שמצורפת אליהם תמונה, אני לא רואה תצוגה מקדימה של התמונה למטה כמו שהיה לי ב- Outlook Express. חיפשתי באפשרויות אך לא מצאתי את האופציה הזו...?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by noaw,

ובכן, יש לי בעיה- רציתי למחוק לצמיתות דואר באחת התיקיות שלי בתוכנה, ובטעות סימנתי את התיקיה. לחצתי במהירות (בלי לשים לב) על 'כן', ורק אז שמתי לב שמחקתי אותה לצמיתות (אינה נמצאת בסל המחזור). מצאתי את קובץ ה-dbx של התיקיה, אך ביבוא oe לא מזהה אותה. ניסיתי להוריד מיני תוכנות שישחזרו את ההודעות, אך מכיוון שאלו גרסות ניסיון, אני יכולה לשחזר רק 10 מההודעות. מה עליי לעשות? כיצד אוכל להשיב את תוכן התיקיה? בתודה מראש לעוזרים, נעה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Crash5,

יש לי אוסף גדול של קבצי MP3 בהרד-דיסק ובדיסקים רבים. אני מחפש תוכנה, שתבנה לי מאגר נתונים של השירים שיש ברשותי וכאשר אחפש שיר מסויים, התוכנה תכוון אותי אל המקום בו השיר מאוכסן. חשוב לי מאוד שהתוכנה תתמוך בקבצים עם שמות בעברית. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.