תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי! אני מחפש שתי תוכנות אשמח אם תסייעו לי למצוא אותם: 1)ליצור מוזיקת טראנס. 2)תוכנה לעשיית פלייבקים להוריד את הקול של הזמר ולהשאיר רק את המנגינה . תודה!
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Partition Magic 8 וזה מה שרואים הנתונים של הדיסק קשיח שלי: http://img351.imageshack.us/img351/6469/untitledgv4.jpg אני רוצה ליצור מחיצה נוספת בגודל 240 MB . איזה מחיצה צריך ליצור(Logical או Extended או Primery?) ואם מישהו יודע ומבין בתוכנה הזאת או בכללי ביצירת מחיצות?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ליצור מסמך אשר מכיל תבנית בסיס אשר אמשיך לעדכן בכל תקופה מסויימת. חוץ מהחלקים הבסיסיים במסמך, צריכים גם להיות חלקים דינמיים אשר אוכל לבחור ע"י בחירה מטבלת קומבו. לדוגמא יש לי טבלה עם סעיפים א,ב,ג,ד - במידה ובחרתי א' ייתווספו לחלקים הבסיסיים במסמך מספר שורות במקומות שונים במסמך. אשמח מאוד לקבל פתרון, תודה.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש תכנה טובה שמאפשרת לצור מצגת תמונות לצפייה על נגן DVD רגיל (כלומר לא כונן למחשב)?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור סקינים לווינאמפ. אם יש מישהו שיודע ומוכן להסביר לי איך כעיקרון אני יוצר אותם בלי תוכנה מיוחדת אז אני אשמח אבל אם אי אפשר אז... יש מישהו שמכיר תוכנה ליצירת סקינים לווינאמפ ? (עדיף ל - 3 )
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! חזרתי לפני יומיים מארצות הברית וצילמתי בערך 15 ג'יגה בייט במצלמת וידאו של סוני DCR-DVD710 עכשיו אני מנסה לערוך סרט על הטיול עם החומר המצולם. ניסיתי לעשות זאת ב-Windows Movie Maker והגעתי למצב שאני שומע רק את הסאונד ולא רואה תמונה. באיזה תוכנה אני צריך להשתמש. ארד
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום - אבא שלי הוא צלם ורוצה ליצור סרטון מכ-1000 תמונות סטילס, חשוב שתוכל להציג אותם במהירות של כ20-25 פריים בשניה באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לעשות את זה? רצוי שתהיה חינמית.. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום. רציתי להתעסק בעניין של לחבר קטעים מסדרות וליצור סרטון אנימציה עם מוזיקה וכל זה. יש איזו תוכנה קלה? וגם איפה נמצא העורך של הווינדוס לדברים האלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתביא לי אפשרות לערוך עיתון כלשהו שקיים. שכאילו יהיו בה כל מני תבניו של עיתונים(ידיעות אחרונות וכאלה) ואני כאילו יוכל להזין כותרות, תמונות וכאלה . . . מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 7.6k צפיות
-
-
שלום כולם , אני מחפש תוכנה טובה ליצירת פונטים. יש המלצות ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה לתוכנה שיודעת ליצור פרוקסי כאילו בארה"ב הכוונה לשימוש באתרים אשר מציעים את השירותים שלהם רק לגולשים אשר נמצאים בארה"ב, בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
היי, אני צריך שם של תוכנה טובה ליצירת פתיחות מרשימות לסרטונים. תודה, נועם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מישהוא מכיר תוכנה שלא דורשת התקנה (רצה ישירות מהusb) שיכולה ליצור קובץ תמונה של דיסק? וד"א כמה זמן לוקח לעשות תמונה של דיסק של 700mb?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש דחוף תוכנה ליצירת קבצי PDF או לפחות איך היא נקראת :jump:
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
אני רוצה לצרוב סרט DVD כמו בדיוידי... ושם הסרט בפורמט VOB איך אני הופך קובץ AVI/MPG ל VOB? יש איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
הורדתי קובץ ISO אני מעוניין לפצל אותו ככה שאני ישתמש בחלק הראשון ולאחר מכן שהוא יסיים הוא יבקש את החלק השני, וככה להתקין אותו אפילו אם אפשר לפצל למספר חלקים שהוא יבקש קובץ אחד בכל פעם, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רק קובץ bin ואני מחפש תוכנה ליצירת קובץ cue מקובץbin .תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי יש לי סרטון באורך של 4 שניות ואני רוצה לעשות ממנו קובץ gif , איך אני עושה את זה , באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ? תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק DVD ובו משחק. כיצד אני יכול ליצור מהדיסק קובץ ISO (או כל פורמט image אחר) ? המטרה של כל העניין היא העברת הקובץ למחשב אחר שבו אין כונן DVD והתקנת המשחק עליו.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה טובה שהופכת קבצים של דיסק CD רום לקובץ ISO אחד גדול על המחשב! מה שקורה הוא שיש לי דיסק עם קבצים שונים והדסיק לא נותן לי להעתיק את הקבצים למחשב. בעבר כשהפכתי לISO זה הצליח להעתיק למחשב. תודה לעוזרים. דיידו
-
- 10 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש תוכנה שממירה את הכתוביות ב-DVD מקורי לקובץ כתוביות רגיל subrip sub או משהו כזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש תוכנה ליצירת מיקסים עם כל מיני אפקטים חמודים וכו.. המחשב שלו דיי חלש והוא לא מקצוען אז משהו כמו virtual dj רק עם יותר אפקטים יהיה טוב.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , האם יש דרך (תוכנה מסויימת או דרך ויינדוז) ליצור רשימה (בוורד או נוטפאד) של קבצים בתיקיה מסויימת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה ליצירת תמונת פסיפס מאוסף של תמונות. התוכנה לוקחת מלא תמונות ויוצרת מהן תמונה אחת גדולה שמורכבת מהתמונות הקטנות. יש לי את התוכנה Mosaic Creator אבל אני יכול ליצור שם תמונות רק עד גודל של 10MB, ואני צריך משהו יותר רציני מזה תודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-