עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RAZIEL98,

שלום אני רוצה להתחיל לעצב חתימות ועכשיו אני יודע שיש כל מיני עיצובים כאלה שדורשים עבודה אם ניק(אם לא קוראים לזה ככה אז תתקנו אותי בשם ) ורציתי לדעת איך עובדים אם הדבר הזה בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Joli,

בלי שהאיכות תירד... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by acls,

כותרת

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. לדוגמא מופיע לי "? XXX XXXX XXX" במקום "XXX XXXX XXX ?" (בעברית) יש איזה תוכנה שהופכת את זה או משהו לעשות בנידון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by zabadak,

הורדתי מספר קבצי MPEG ורצוני לחברם לסרט אחד. יש לי את VirtualDUB 1.47 אבל הוא מטפל רק ב AVI או שיש דרך נוספת ??? באיזו תוכנה הכי טוב להשתמש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Boomerang,

מישהו מכיר תוכנה או plugin שמוצאים את ה- BPM של כל שיר מתוך רשימת שירים? אני לא מחפש משהו שמוצא את bpm "מקומי" תוך כדי השמעה אלא כזה שמוצא (מנחש) את ה- bpm של כל השיר (בהנחה שהוא לא משתנה משמעותית)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by RayZ,

היה לי סתם משעמם, אז פתחתי פוטושופ, והתחלתי לעצב. בסוף יצא שעיצבתי את הדבר הבא: HWzone - לוגו ;D איך יצא?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. השבוע אחי התקשר אלי וסיפר לי שנעלם לו ככה פתאום כונן D מהמחשב, שמכיל בעקרון את כל מה שיש לנו על המחשב. אחרי כמה בירורים, הסתבר לי שהוא ניתק את המחשב מהחשמל בגלל שנתקע לו המחשב , יותר מפעם אחת... אני דיי מעריך שזאת הסיבה העיקרית לכך שנעלם הכונן. אני לא רואה סיבה שכונן יחסית חדש (שנה ~) יעשה בעיות כאלו. כוננים C,D יושבים על אותו כונן פיסי. לכונן C שלום. בכל מקרה, מותקן לי partition magic על המחשב, והנתונים שם הם : Drive C : size:233,319 used MB:23,158 unused MB:50,154 כלומר, גודל הכונן הפיסי הוא 233 GB אבל מתוכו רק כ70GB מוגדרים לכונן C. שאלתי היא, אם אצור פרטישן חדש על המקום הריק, האם יהיה אפשר איכשהוא לשחזר לתוכו את המידע או שדווקא הפעולה הזאת תמחק את מה שאולי ני…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. שלום יש לי באקסל בתוך תא מספר מספרים מחוברים ב + . אני רוצה לסכום אותם בתא אחר. למשל בדוגמא המצורפת, אני צריך שסכום את התא הכחול [A1] יוצג בתא האדום [C1] בצורה אוטומטית. אני לא יכול להפריד את הערכים שבתוך התא הכחול (אקסל יודע לעשות את זה אבל הפתרון הזה לא מתאים לי) אשמח לפתרונות, אפילו יצירתיים כמו שימוש בקוד VB. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי בעיה שייצוא קבצים לא מניב קבצים עובדים...

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by avihy,

הדפדפן Internet Explorer 7 בעברית יצא. להורדה:http://download.microsoft.com/download/5/8/7/587bbf05-6132-4a49-a81d-765082ce8246/IE7-WindowsXP-x86-heb.exe תמונה:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by tzachi23,

אני לא יודע אם זה קשור לווינדוס 7 או לא אבל האופיס לא נותן לפתוח קבצים, אחרי שאני שומר קובץ וורד ואני מנסה לפתוח אותו הוא נותן לי הודעה: "אירעה בעיה בשליחת הפקודה לתכנית" ופשוט הקובץ לא נפתח. כבר התקנתי 3 גרסאות שונות של אופיס שהורדתי וכל גרסא התקנתי ומחקתי פעמיים ותמיד זה עשה את אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה שיש לה פיתרון?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. איזה תוכנות מומלצות במחשב כדאי לקנות רשיון אנטי וירוס יש לי של בזק MCAFEE אם מומלץ אחר תגידו לי תוכנה לעדכון דרייברים ואם יש לכם עוד רעיונות תגידו לי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by a04,

שלום, אני כותב מילון ב-WORD, רק שבמהלך העבודה נתקלתי בבעייה: אתם מכירים שבכותרת של כל עמוד במילון, מופיעים הערכים שבראש כל עמוד ובסוף כל עמוד, כגון: א-אבא... איך עושים את זה ב-WORD? ניסיתי לעשות זאת ע"י שדות בשילוב מאקרו, אך לא הצלחתי. אודה מאוד למי שיכול למצוא לי את הפיתרון לבעייה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Outpost PRO זה הפירוול וכל שאר הפירוולים שנסיתי גם הם האטו את האינטרנט. (חוץ משל הXP שהיה בסדר) האם אני צריך אינטרנט? יש לי פירוול על המודם ואני מחובר ברשת אללחטוית. 2) הרשיון של קספרסקי פרסונל פרו נגמר, לאיזה אנטי וירוס כדאי להחליף שיתן אותם ביצועים והגנה מפני וירוסים? או שיש אפשרות לחדש את הרישיון, כי התוכנה לא מסכימה להתעדכן. 3)Spyware Doctor- מאז שהתקנתי את הפירוול אופוסט, שאני עושה Update בתוכנה אני מקבל שגיאה - Access voilation adress (XXXXXX). Read address (xxxxx) האיקסים זה מין כמה מספרים ואותיות. מה בעיה? תודה מראש לעוזרים זה די דחוף המחשב שלי כרגע "פתוח" למזיקים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. פשוטה ורגילה כמו המיקסרים הישנים, שיהא אפשר לחתוך ממיקום מדוייק ולהדביק בדיוק מקסימלי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by gtabak_37,

בזמן התקנת directx בווינדוס 7 אני נתקל בבעיה שמוצגת בתמונה המצורפת, אשמח לעזרה בכדי לפתור את הבעיה תודה מראש, גל

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כשאני מנסה להכנס לאתר דרך דפדפן קרום הוא לפעמים מעלה את האתר, לפעמים מראה את הקוד הזה (תמונה מצורפת) ופעם אחת עשה מסך כחול. (כל פעם קוד אחר בהתאם לעמוד) חשבתי שזה קשור למערכת, אז פרמטתי. מאז אין יותר מסך כחול אבל הדפדפן קורס כל כמה לחיצות על האתר ומראה את הקוד. זה קורה רק באתר של HWZONE. איך מסדרים את זה? זה מעיק להכנס לאתר דרך IETAB.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ManA,

יש לי הרבה קבצים ואני רוצה להוסיף להם סיות של RAR איך אני יכל לעשות אתזה ? (אם זה עוזר אז השם של הקובץ נגמר בRZR...)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by JHONLEV,

יש לי שתי זכרונות של RAM במחשב כל אחד 512.(DDR?) עכשיו אחד של חבקה טובה והשני לא. עכשיו יש לי בעיה במחשב , הוא כל הזמו עושה ריסטארטים, בזיגזאג אמרו לי שזה כביכול בעיה של הDDR ... והם אמרו שיש תוכנה שבודקת, מהי? ואיך קוראים לה? זה דחוף מאד

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by dan_dekel,

אלה קבצים לסרטים למשל.... צריך לפתוי אותם באיזשהיא צורה, יש את nero שפותח תקבצים רק על דיסק ריק,אבל אם הם גדולים מידי, אי אפשר.... אז השאלה שלי, אם אתם מכירים תוכנה שתפתח את הקבצים ישירות לכונן הקשיח.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה XP, עבדתי עם מנהל ההורדות פלאשגט. בכל פעם כאשר רציתי להוריד קובץ, הייתי מצביע עליו עם העכבר, בוחר באופצייה "הורד באמצעות פלאש-גט", וגמרנו. כעת יש לי מחשב חדש עם ויסטה. התקנתי שוב את פלאש-גט, אבל כאשר אני מבקש להוריד קובץ מסוים, הוא לא מוריד את הקובץ עצמו, אלא קובץ קטן של 5KB שזה כנראה דף אינטרנט, או השד יודע מה. (ראה תצלום) השאלה, מה הבעיה בתוכנה, ואיך צריך לסדר את זה, בכדי שהקובץ עצמו שבחרתי יהיה זה שאכן יורד? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Astrix-D,

שזה לא יופיע בהגדרות דרייבר,איך אני עושה את זה?(למחוק את התוכנה).

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש שילוב של אנטי וירוס ופיירוואל שגם יעשו את העבודה טוב וגם לא יציקו למשתמש, התוכנות מיועדות לרוץ על המחשב של סבתי שלא תדע מה לעשות בכל פעם שיקפוץ לה חלון של תוכנות האבטחה. מבחינת הפיירוואל, כבר פסלתי את של קספרסקי ואת זון-אלארם, איזה אפשרויות יש לי? מבחינת AV, אני כבר הרבה זמן משתמש רק בקספקרסקי ואני לא יכול להשוות אותו לשום AV אחר מבחינת ה"הצקה", אשמח לעזרה בעניין הזה. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by approx,

איך אני שומר את המועדפים והסיסמאות השמורות שיש לי בכרום ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים