עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Peri228,

עברתי על עשרת העמודים האחרונים , וגם ביצעתי שלל חיפושים , ועדיין לא מצאתי תשובה מפורטת לבעיה הזו -איך אני ממיר קבצי AVI ל DVD , יוצר להם תפריט נורמלי וצורב אותם כך שאני אוכל לצפות בהם ב DVD בסלון ? מהמסע שלי בארכיון של הזון (ומשיטוט נוסף באתרים כמו DigitalFaq ו Doom9 ), הבנתי שאני יכול לבחור בדרך הפשוטה (והפחות איכותית), ולהשתמש בתוכנה שתעשה לי את כל העבודה - ההמרה , יצירת התפריט והצריבה . אבל , מה אם אני מעוניין בקצת איכות? ראיתי איזכור ל CCE בתור תוכנת קידוד מוצלחת , אבל הקובץ הראשון שניסיתי להמיר (כל ההגדרות דיפולט), שקל 350 מגה והפך ל 1.6 ג'יגה . בנפח הזה , אני בקושי מכניס 700 מגה לדיסק DVD .. איך אני שומר על איכות , ובכל זאת מצליח להכניס מספר שעות מכובד לדיסק שלי? וב…

2. Started by Kukishin,

הורדתי את הוינדווס לייב הזה והמחשב אומר לי שאינו יכול להפעיל אותו.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by amitbl,

האאוטלוק במחשב הביתי מסתנכרן עם שלושה אימיילים שונים (חשבון Gmail, Zahav.net.il, BGUMail). אני רוצה להגדיר את אותם החשבונות בדיוק על המחשב הנייד שלי. העניין הוא שאני רוצה שאם אני פותח את האאוטלוק במחשב הנייד ומקבל אימייל, שאני אקבל אותו אח"כ גם במחשב הביתי, וההפך. שיהיה מעין "שיתוף"תיבת הדואר הנכנס. שמה שאני מקבל פה יופיע גם שם, ומה שאני מוחק שם נמחק גם פה. אני בטוח שיש אפשרות כזו לסנכרן בין אאוטלוקים במחשבים שונים שמוגדרים על אותם החשבונות, אבל אני לא מצליח לעשות את זה. מישהו יכול במקרה לעזור לי עם זה?

4. Started by nadav1379,

אני רוצה לפתוח ערוץ במירק ואני לא יודע איך לעשות את זה אני יודע שצריך לקבל L ואני לא יודע איך לקבל? ואיך אני עושה שמתי שאני מתחבר לערוץ שלי אני מקבל @ לבד?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional. כאשר ה-Windows עולה, יש מסך עם רקע בצבע ירוק-כחול (אני לא יודע איך קוראים לצבע הזה) שבו כתוב בחלון קטן ש-Windows מגדיר הגדרות שונות של אתחול ואבטחת רשת ומחבר את המשתמש למערכת באופן אוטומאטי. אני רוצה לשנות את הרקע של המסך הזה לרקע של Welcome ב-Windows XP. צירפתי את הקובץ Bitmap של המסך Welcome. אני לא מתמצא בעיצוב, ואודה מאוד למישהו בעל יכולות עיצוב שיוסיף לי ל-Bitmap כיתוב Welcome כמו ב-Windows XP. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by AmitDanan,

רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שבודקת שהספק כשיר מבחינת חלוקת חשמל וכדומה תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by stingeR-,

אתמול גלשתי באינטרנט , ופתאום , אחרי שסגרתי את האקספלורר , דף הבית שלי השתנה לזה , וזה פותח לי פופאפים שהאקספלורר נפתח וכן הלאה , שאני משנה את אתר הבית החזרה למה שהיה , הוא משנה בחזרה לזה , ואין לי שום דרך להסיר את זה! ניסיתי SPYWARE וניסיתי הכל כמעט , איך אני מעיף את הדבר הזה!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, הפילו עלי עבודה כזאת ואני מחפש את התוכנה הכי טובה לזה... בנתיים יש לי את זה סוני ואגס 10 וגוגל פיקסה, האם יש תוכנות יותר טובות או נוחות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by RayZ,

היה לי סתם משעמם, אז פתחתי פוטושופ, והתחלתי לעצב. בסוף יצא שעיצבתי את הדבר הבא: HWzone - לוגו ;D איך יצא?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי יש תוכנה שמאפשרת החלפת מקשים במקלדת ? נגיד לעשות שכשאני ילחץ על G המחשב יקלוט לחיצה על R או כל מקש אחר ... תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Outpost PRO זה הפירוול וכל שאר הפירוולים שנסיתי גם הם האטו את האינטרנט. (חוץ משל הXP שהיה בסדר) האם אני צריך אינטרנט? יש לי פירוול על המודם ואני מחובר ברשת אללחטוית. 2) הרשיון של קספרסקי פרסונל פרו נגמר, לאיזה אנטי וירוס כדאי להחליף שיתן אותם ביצועים והגנה מפני וירוסים? או שיש אפשרות לחדש את הרישיון, כי התוכנה לא מסכימה להתעדכן. 3)Spyware Doctor- מאז שהתקנתי את הפירוול אופוסט, שאני עושה Update בתוכנה אני מקבל שגיאה - Access voilation adress (XXXXXX). Read address (xxxxx) האיקסים זה מין כמה מספרים ואותיות. מה בעיה? תודה מראש לעוזרים זה די דחוף המחשב שלי כרגע "פתוח" למזיקים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by eladbu,

מחפש תוכנה קטנה ומומלצת להפיכת DVD ל AVI אני יודע שיש 20 אלף תוכנות בגוגל אבל אני מחפש משהו מומלץ! בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם מבקש עזרה בבקשה הורדתי סרט מאימיול הכל תקין ירד לגמרי אני לא מצליח להפעיל אותו דרך מדיה פלייר 10 וגם דרך DIVX 6.4 החדש הוא לא עובד מה ניתן לעשות? יש לכם תוכנה שיכולה אולי להפעיל את הקידוד של הסרט הזה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by n1tz,

שלום ! לפני כמה שבועות הייתי שומע רדיו במדיה פלייר בלי בעיות, פשוט מתחבר לתחנה ומתחיל להשמיע. אבל פתאום, בלי שום סיבה ובלי שום משחק בהגדרות, המדיה פלייר פשוט לא מסכים להשמיע רדיו... כשאני מנסה להתחבר לתחנה כלשהי אני מקבל את ההודעה הבאה : Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play. עזרה בבקשה...

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

יש לי דיסק משחק ואני רוצה לעשות דיסק וירטואלי שיהיה בפנים את התוכן שלו כאילו שהדיסק הזה תמיד ישאר בפנים הורדתי את התוכנות הבאות: CloneCD Deamon Tools ISO Buster Ultra ISO Magic ISO בשתי תוכנות האחרונות ניסיתי ליצור קובץ אימג' דיסק בשביל להכניס לדמון טולס אבל הבעיה היא שהדיסק מעל 300 מגה וגירסאת החינם שלהם לא נותנת ליצור מתיקיה גדולה כל כך ה ISO BUSTER אני לא יודע לעבוד איתה ואני לא יודע אם היא מסוגלת ליצור קובץ אימג' מתיקיה של 700 מגה.. וה CloneCD לא נותן לי אף אופציה כזאת רק צריבה לצורב.. מה עושים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום אני מחפש המון זמן driver למצלמה הזאת ולא מוצא אשמח לעזרה למערכת הפעלה xp

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת באיזה קודים אני צריך להשתמש כדי להעלות תמונות לפורומים שונים התמונה הספציפית שאני רוצה להעלות היא הסוג GIF הנה מה שאני רוצה להעלות אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. יש לי בעיה שייצוא קבצים לא מניב קבצים עובדים...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by civic_ex,

אני מוריד מהיוטיוב עם התוכנה Freemake Video Converter סרטון לפורמט AVI ואז מכניס דיסק וצורב עם נרו על דיוידי DVD-ROM(ISO) ואז מכניס למערכת והיא לא קוראת לי את הסרטון מה אני עושה לא בסדר? כי דיסקים שצרבתי בעבר לפני שנים כן עובדים לי בפורמט AVI נ.ב וגם שאני מכניס דיסק און קי עם סרטון AVI המערכת לא קוראת לי ניסיתי לפרמט על כל האפשרויות NTFS-FAT-FAT32

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. כל פעם אני נכנס להעדפות ומסמן אנגלית, אבל בפעם הבאה שאני נכנס לדפדפן זה חוזר לעברית. מישהו יודע איך משאירים את זה על אנגלית לצמיתות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אם ברצוני לשמור בפוטושופ תמונה הכי איכותי שאפשר אז: צריך פשוט לבחור בנתונים הכי גבוהים שאפשר? quality:12 format options: progressive scans: אין לי מושג מה זה אומר אבל גם בזה צריך לבחור 5? (הכי גבוה כאילו..) size: כנ"ל.. אז מה שצריך לעשות בקיצור? הגורם שהכי משפיע שאפשר להבחין בו מיד זה הנתון של הquality רק לא שמתי לב בהבדל אם מתעסקים עם שאר הנתונים.. =\

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by noodle,

שלום רב, אני מחפש תוכנה טובה לנעילת תיקיות. ראיתי שיש מגוון תוכנות בחיפוש בגוגל אני מחפש המלצה כלשהי על תוכנה שמישהו משתמש בה, אשמח אם לתוכנה תהיה אפשרות להציג הודעות ועוד לגבי התיקיות הנעולות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. על המחשב שלי יש 4 תוכנות של Symantec: אנטי וירוס, Norton Utilities, Norton Internet Security, Symantec Ghost ו -Norton CleanSweep. היום כשניסיתי לבצע LiveUpdate של התוכנות הופיע לי ברשימת התוכנות לעדכון רק Ghost ו - LiveReg - כתוכנות של Symantec שנמצאות על המחשב שלי. גם העדכון בוצע רק לתוכנות אלו. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by DaTHE,

שלום רב, אני משתמש בDeluge כדי להוריד טורנט כבר די הרבה זמן, אך בזמן האחרון אחרי זמן משתנה (לא קבוע) המערכת הפעלה סוגרת את התוכנה בטענה שהיא לא מגיבה. ניסיתי מחיקה והתנקה מחדש... מה אפשרי לעשות? רוב תודות!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היי יש לי IE9 ומשום מה שאני לוחץ על "הצג הורדות"אני לא רואה כלום כאילו הוא לא מגיב בעצם אני יחדד את זה עוד קצת.. אני לוחץ CTRL+J שאמור לפתוח את מנהל ההורדות ואני לא רואה כלום !...איך מחזירים את זה חזרה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים