עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gt6,

מישהו יכול לשים לי פה קישור להורדת nod32 גרסה 2.5 עם קראק בבקשה או לתת לי אתר להוריד בו בבקשה ממכם.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by tulz,

האנטי-וירוס שאני משתמש חדש אצלו,הNOD32 לא עולה עם הווינדוס. כלומר הסמל http://img228.imageshack.us/img228/8618/18hx1.jpg מופיע רק שאני לוחץ על NOD32 Control Center. מה לעשות כדי שהסמל יעלה עם הווינדוס. נ.ב: האנטי וירוס מעודכן וסרוק,חומת האש של הווינדוס טוענת שהוא פועל ומעודכן והוא על הגדרות Max.

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  3. איך אני מעיף אותו וגורם לו לא לפעול כאשר ווינדוס עולה או בכלל ! אני מעוניין להפעיל פעם בחודש לבדיקה כללית....שלא יישב לי עכשיו על הזכרון איזה סרביסים אני מבטל ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by dopp,

שלום, יש לי גרסת ESET NOD32 גרסה 3.0.672.0 בעבר היה מתעדכן מצוין מול האתר של ESET. היום מצוין שתאריך עדכון אחרון הוא1/1/1601 (כנראה בגלל CRACK). האם ה-AV מתעדכן או קפא על שמריו ושומר לי על המחשב עם גרסת וירוסים ישנה?... תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  5. ברור ש NOD יותר טובה אבל בכל זאת גם AVG היא תוכנת הגנה אז מה עושים במקרה כזה? שאני סורק עם NOD הכל בסדר שאני סורק עם AVG יש כמה וירוסים...

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  6. הבעיה התחילה מאז שקיבלתי את המחשב, שהגיע יחד עם האנטי וירוס ESET NOD32. הסרתי אותו והתקנתי במקומו את האנטי וירוס של AVIRA (איתו אני רגיל לעבוד). אני לא זוכר אם החסימה הייתה גם לפני ההסרה, אבל כרגע יש לי בעיה באינטרנט עם כמה אתרים שדורשים הרשמה (אתרים כמו וואלה-מייל, פייסבוק וכו'). אני מקבל הודעת שגיאה שהאתר שאני מנסה לגשת אליו אינו מאובטח או משהו כזה. ניתן לבחור ב "הכנס אותי בכל זאת", אבל משום מה האופצייה הזו לא פועלת (כשאני לוחץ לא קורה כלום). בנוסף נחסמו גם תוכנות מסרים מיידים. ניסיתי למחוק את כל העקבות של ה NOD שאולי התפספסו בהסרה הראשונה ואפילו השתמשתי בתוכנה NOD32 REMOVER TOOL אך ללא הועיל. חשבתי על התקנה חדשה של ה NOD ואז לנסות להסיר שוב, מה דעתכם? (אם אני עושה את ז…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by dudi89,

שלום, יש לי את ESET Smart Seccurity שזה בעצם NOD32 החדש בעיקרון הוא בא עם firewall ואני רוצה להתקין גם firewall אחר COMODO Firewall ושאני מתחיל להתקין רשום שאסור שיהיה פרסונל פייראול חוץ ממנו האם ניתן להתקין את ה comodo בנוסף לפירראול של הנוד 32 ?! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by hwassaf,

הורדתי אמול את ה Trial, אבל הוא לא רוצה להעדכן לי... הוא כותב שהוא מעודכן אבל תאריך החתימות הוא 30 ל9 2009... זה תקלה זמנית ? והתקנתי פעמיים כבר וזה נשאר...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by The-Magician,

היה לי את האנטי וירוס 6 ואת הסמארט סקיורטי 6 ניסיתי לעדכן את התוכנה דרך התוכנה וזה לא היה מעדכן לי.. מחקתי את התוכנה (את שתיהם ) ובאתי להתקין מחדש, האנטי וירוס מתקין לי אבל הסמארט סקיורטי עושה לי שגיאה ולא נותן לי להתקין אותו זה השגיאה: service eset service (ekm) could not be stopped. verify that you have sufficient privileges stop system services מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by iveco,

הסתכלתי ב AV TEST בבדיקות שנעשו בווינדוס XP וראיתי שהפנדה החינמי קיבל 5-5 בכל הקטגוריות הרבה מעל ה NOD32 השאלה היא כזאת : זה אתר בכלל אמין ? יכול להיות שאנטי וירוס חינמי עושה ל NOD32 בית ספר ? http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-xp/ אם אתם ממליצים להסיר את הנוד 32 לטובת הפנדה החינמי על פי התוצאות האלה ? עוד שאלה : בבדיקה רשום CLOUD גירסה 3 הישנה , אם אני אתקין את הגירסה החדשה אני אקבל ביצועים טובים יותר ? או שעדיף להישאר בגירסה הישנה שבה נעשתה הבדיקה ? הגירסה החדשה היא VER 15 .

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by -Tal-,

אהלן יש לי NOD32 SMART SECUTIRY 4, רציתי לדעת איפה אני מגדיר ב FIREWALL לאיזה תוכנות תהיה גישה לאינטרנט ולאיזה לא. תודה!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by amig2,

כותרת.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  13. Started by DrowNz,

אהלן ויום טוב. רציתי קצת לשמוע תגובות ממשתמשים בנוגע ל 2 האנטיווירוסים המעולים הללו, איזה מהם אתם חושבים\יודים שטוב יותר? אני השתמשתי ב Kaspersky עד אתמול, כרגע החלפתי ל NOD32 ואני חייב להגיד שהוא קל מאוד, המחשב שלי עובד בצורה חלקה כאשר אני מריץ סריקה, לא בדומה לקאספרסקי. אם הביצועים ביניהים זהים פחות או יותר, עדיף לי להשאר עם NOD32 היות והוא לא משתמש בהרבה משאבי מערכת כאמור, אבל יש איזה פרטים כדי שאני אדע לגביהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לדעת מה יותר טוב ולמה nod32 or norton antivirus חשוב לי הסיבה גם תודה

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by 11moshiko11,

ניסיתי להתקין את NOD32 ואז הוא רושם לי: (106) error occured while extracting archive file. ניסיתי להוריד גרסאות שונות אבל הוא רשם אותו דבר. נכנסתי ל REGEDIT ומחקתי משם את כל NOD32 אבל עדיין לא עובד ורושם אותו דבר. יכול להיות שזה קורה בגלל ה TEMP2? אמרו לי להתקין את האנטי וירוס הזה ולהוריד אותו...

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by davidcohen,

שלום, יצאה כבר הגירסה העיסקית החדשה של NOD32 ? אם לא אז מתי היא יוצאת ? תודה

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה עם NOD32 - הוא פשוט חוסם לי את האינטרנט יש לי שני מחשבים בבית שבהם מותקן ה nod 32 smart security ורק במחשב אחד הוא חוסם את האינטרנט ובמחשב השני הכל תקין, הבעיה היא בטוח ה nod32 מכיוון שכשאני מוחק אותו האינטרנט פועל בסדר גמור איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש עריכה : זה בסדר מצאתי את התשובה פשוט צריך להגדיר שם את הfirewall על automatic filtering mode והכל עובד בסדר צירפתי תמונה למי שלא הבין ורוצה לעשות את זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  18. האנטיוירוס לא מפסיק להודיע לי שיש לי וירוס גם אם אני לוחץ על כפתור השמדת הוירוס הוא ממשיך בכל פעם להודיע לי על הוירוס הנ"ל. מה לעשות למישהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. Started by es88,

יש לי עותק חוקי של תוכנה. עם סיריאל. אבל לא התקנתי את הדיסק, אלא הורדתי את הגרסה היותר החדשה של התוכנה (אמור לעבוד גם לפי מה שרשום) ועוד לא הצלחתי לעדכן את התוכנת (Database Updated), זה רושם Virus signature database updated failed. חיפשתי פתרונות ולא מצאתי, סיריאל חוקי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nikf,

בצורה מכוונת החברה מונעת את העידכון לגרסאות "פרוצות" יש למשהו רעיון לעקוף את זה ? או המלצה על אנטיוירוס אחר ? ניסיתי לעבור לקספרסקי ללא הצלחה וביט דיפנדר לא רע אך מאט לי את המחשב.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by iem,

מתאריך (כותרת) האנטי וירוס לא מתעדכן... כל הנסיונות לבדוק הרשאות בפיירוול וכו' נמצאו כמותרות, לא נעשה שינוי זה או אחר באף הגדרה, העדכונים של התוכנה בעבר היו יומיומים ומשום מה כעת (מיום תחילת השנה הנוכחית) ,הוא לא מתעדכן כלל ! נתתי לו אופציה לבחור server אוטומטית, ולמרות זאת הוא מראה לי כאילו העדכון האחרון הוא העדכני אבל בפועל הוא לא מעדכן... מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by GAGO,

יש לי את הnod32 והייתי מרוצה ממנו עד שהוא החליט לא להתעדכן יותר זה מה שהוא רושם לי "virus signature database could not be updated" מישהו יודע איך אפשר לפתו את זה?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by yotam360,

האנטיוירוס פועל בדקתי ב-task manager , אך אין שום איקון בצד שמראה את זה. מה יכולה להיות הבעיה? http://img254.imageshack.us/my.php?image=91190826cs0.jpg

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. Started by nadav1379,

יש לי את האנטי וירוס NOD32 גירסה 3.0.684.0 ויש לי בעיה שהיא לא פועלת אוטומטית אם הפעלת המחשב התוכנה לא מופיעה ליד השעון למטה שאני מדליק את המחשב ואני צריך להפעיל אותה לבד דרך האיקון שלה איך אני עושה שהיא תיפתח אם הפעלת המחשב באופן אוטומטי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים