עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by verynoti,

איזה תוכנה טובה יש לעריכת תרגומים? יש את זאת subtitleworkshop אבל משום מה היא נתקעת אצלי

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  2. http://www.bittorrent.com/ סוף סוף יצא 4.0 הרשמי... אותי מעניין האם הוא הצליח לשפר את האלגוריתם הורדה מול AZAREUS, אם כן, זה ממש יהיה שיפור... אם לא, עדיין ישנן כמה פרוקיטים פופולרים שמתבססים על זה כמו BITTORNADO ואחרים, ככה שהשיפורים יורגשו בשבועות הקרובים בטח בכל הקהילה... עיקר השיפורים הם ממשק חדש של כמה הורדות בו"ז ושליטה ב UPLOAD SPEED http://www.exeem.com/ וגם למי שרוצה, יצא EXEEM 0.22 BETA... אין לי מושג מה חדש בזה...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קניתי מחשב ניייד שיש בו WINDOWS 7 באנגלית. אני מעוניין שמערכת ההפעלה תהיה בעברית (כמובן בלי לפרמט את המחשב ולהתקין בו מערכת הפעלה חדשה בעברית). האם יש איזה תוכנה או קובץ שיכולים לבצע את המעבר מאנגלית לעברית?

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. Started by dj_horse,

שלום, לכל המבינים בתוכנה, אני השתמשתי באופציה בתוכנה של ניקוי קבצים מהמחשב. הבנתי שמדובר בכל מיני קבצים שאינם רצויים וקבצי זבל שאין בהם שימוש. הרבה מהקבצים שנמחקו היו של אינטרנט אקספלורר (למרות שאיני משתמש בדפדפן זה), והיה קובץ מסוים שנמחק שראיתי שכתוב בעברית. בעיקרון החשש שלי שהתוכנה מוחקת לי קבצים של אופיס של לימודים (WORD,EXCEL ועוד), בנוסף לקבצים טכניים של המחשב עצמו. הייתי רוצה לדעת איך התכונה הזאת של ccleaner עובדת וכי הניקוי קבצים והעדכונים השוטפים התוכנה עושה על המחשב והמעקבים לא פוגעים לי בקבצים אישיים? תודה.

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. כשאני מנסה לעדכן באופן ידני או שהאנטי וירוס מנסה לעדכן אוטומטי אני מקבל את ההודעה: Sever Connection Failure ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים ואפילו ניסיתי גירסא שונה וזה עדיין עושה את זה ואני חייב לעדכן! מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by iyehuda,

בעבר מישהו אמר לי TCP 1214 ניסיתי ולא עזר אולי צריך גם UDP דרך אגב יש לי מודם ECI 270 שפתחתי אותו לראוטר לאמיול אני כן מצליח אבל כל יום אני צריך לשנות IP ( לא כל כך מפריע )

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by ed76,

לאחרונה הורדתי סרט בארכיב tar . אחרי שפתחתי את הארכיב נוצר לי קובץ עם סיומת bin . שום תוכנה לא מזהה אותו ניסיונות לשנות לו את השם לסיומת avi, mpeg לא הצליחו. משהו יודע מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by puvsc,

לי יש כרגע eset smart scurity ... יש השגות לגביו?

9. Started by omnius,

מה היא עושה? האם זה עולה כסף? (not free=bad) האם היא מושכת וירוסים תולעות עורכי דין וכדומה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bariko,

שלום רב, במחשב הישן שלי עם מערכת הפעלה WINDOWS XP היה מותקן נרו6 כעת רכשתי מחשב חדש עם ויסטה פרמיום, וכאשר ניסיתי להתקין את הנרו, התקבלה הודעה שגירסה זו של נרו לא מתאימה לווינדוס הזה. האומנם? אם אכן זה נכון, אז מה כן יתאים? נרו 7 או הגרסה העדכנית ביותר, נרו 8? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shlomishlomi,

ממ יש לי שירים במחשב שאין להם שמות או חסרים להם פרטים (כמו תמונת העטיפה או שנת יציאה וכו') ורציתי לדעת האם יש תוכנה חינמית שיכולה לטפל לי בבאלגן שיש לי בסיפריית המוזיקה ולסדר לי הכל? ממ יש מצב ללינק להורדה? אפילו רק השם יעזור.. ועוד משהו אם השתמשתם בתוכנה ספרו לי איך היא הייתה ומה התוכנה המומלצת ביותר (גם לא חינמית)?<

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by xxdragonxx,

משהו מוזר בסאונד במחשב או שזה ברמקולים לא יודע פעם בשביל להגביר תקול הייתי מסובב את השחוק הזה של הרמקולים של הקרייטיב וזה היה עולה עכשיו כשאני מסובב אותם זה לא מגביר אלה קובע מאיזה רמקול יצא קול.. והעוצמה נשלטת על ידי ה "בקרת עוצמה" בתפריט למטה איך משנים את זה??

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by Gnome,

תגידו לי מהו לדעתכם דפדפן האינטרנט הטוב ביותר. אני מצטער שחכתי דפדפן כלשהו. אז אם שכחתי תכתבו לי בתוכן. תודה מראש GNOME

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Kurt,

יש לי איזה 200GB ב-FLAC שאני רוצה לארגן אותם לפי תגיות של אלבומים/אמנים וכו' בלי יותר מדי התעסקות הניהול ספריות של ווינאמפ ומדיה פלייר על הפנים, אני רוצה משהו יותר ייעודי, אולי גם שיתחבר לשרתים וישלים לי את כל הפרטים לבד כולל תמונת אלבום וכו'

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Big_Guy7,

אני משתמש בדפדפן של פיירפוקס, ואין לי מושג למה, אבל כשהפייפוקס פתוח, הרבה פעמים קורה שהוא נתקע, אני בודק במנהל המשימות ואני רואה שהפיירפוקס לוקח מה CPU 90-100% יכול להיות שזה בגלל שהמחשב ישן? (זה לא המחשב שלי..) מפרט: פנטיום 4 1.5GHZ 512RAM 40HD עובד על XP תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by Stingray,

יחס העלאה\הורדה.

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by Xilver,

עיצבתי חצי עיצוב אבל לא שמרתי אותו בכלל... המחשב החליט להתקע לי והייתי חייב לעשות ריסטרט. עכשיו אין עיצוב בכלל! יש דרך להחזיר אותו? חייבת להיות :'(

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  18. http://www.youtube.com/watch?v=ScuNdc9Li5Q אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה. ואל תשכחו לתת בלייק

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Peri228,

פעם בכמה זמן , הדפדפן ( MyIE2 ) נפתח מעצמו באתר הזה ( הכניסה לא מומלצת ) - http://www.angelfire.com/cantina/katana/problem.htm . הוא מנסה להתקין לי רכיב כלשהו במחשב , ומבקש את האישור שלי .. כמובן שאני לא מאשר , ואחרי שאני סוגר את הדפדפן , אני לא מצליח להכנס לאף אתר. האינטרנט עצמו ממשיך לעבוד, האייסיקיו מחובר , אבל האינטרנט והאאוטלוק מושבתים . מישהו מכיר את הבעיה , ואיך אני נפתר ממנה? חיפוש בגוגל לא הניב שום תוצאה , אותו דבר לגבי חיפוש במאגרי המידע של Symantec ..

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח גרפי (Tablets) כמתנה למישהי שמציירת הרבה ומאד רוצה להתחיל לצייר במחשב. 1) האם יש דגמים שמומלץ להתחיל איתם במחיר שפוי (עד 800 ש"ח)? 2) היכן יש תצוגה של מס' דגמים? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. קיבלתי מחשב חדש (קונרו) ושמתי לב שהכבלים של הספק עלו על המאוורר של המעבד והוא הפסיק לעבוד הזזתי את הכבלים משם בזמן שהמחשב היה דלוק ולאחר מכן כיביתי את המחשב והוצאתי את הכרטיס זיכרון רק כדי לראות אותו,החזרתי אותו ולאחר מכן כל פעם שהמחשב עולה לוקח לווינדוס איזה 2 דק' במקום 20 שניות לעלות מה יכולה להיות הבעיה? פירמטתי את המחששב פעמיים אחרי זה ולא השתנה כלום תודה

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  22. היי ושלום לכולם אני מנסה להתקין את WIN98 על ארדיסק חדש שפירמטתי ע"י PARTITIONMAGIK ל- FAT 32 אך תוכנית ההתקנה ניתקעת לאחר תעינת האשף (יש לציין שמעולם האשפים של WIN :AR15: :AR15:לא היו משהו אם הם עושים כבר משהו זה נס :saint: )

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי צורב דיוידי של NEC 3520a ורציתי לדעת באיזה תוכנה אני אמור להשתמש (עדיף של נרו) בשביל להתחיל לצרוב איתו? אני משתמש בנרו 5 והוא כל כך ישן עד שהוא לא מסוגל לזהות את הצורב דיוידי, יש גירסא של נרו שאתם ממליצים עליה שתעבוד טוב עם הצורב? אה ועוד שאלה שלגמרי לא קשורה... כשמתקינים את הווינאמפ, מה אומר הקריין בקובץ דמו הזה שמגיע עם התוכנה?!

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by 114508534,

יש לי E-MULE גרסאת 2.1 של LIONETWORK וכשאני מכבה את התוכנה ומנסה להתנתק מהאינטרנט זה לא מתנתק וכאשר אני לוחץ לכבות את המחשב זה זה כותב שזה שומר שינויים אחרונים וזהו זה לא מכבה את המחשב . וכאשר אני לא מדליק את ה E-MULE זה מכבה את המחשב נורמלי בבקשה תעזרו לי. :-[

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by JVT,

אחת לחברת מחשבים ניידים ואחת לחברת רכבי שטח. ניסיתי לעצב 2 מודעות, כל אחת לקחה בערך 20 דק' אבל אין לי מושג אם זה טוב או לא.. http://img505.imageshack.us/img505/7905/alienwarearea51m15xhh0.jpg http://img340.imageshack.us/img340/4929/atvcommercialql1.jpg * הטלפונים לא אמיתיים, סתם חרבשתי שם.. אה ובמודעה השניה שכחתי את ה-@ באימייל. רציתי רק חוות דעת והצעת מחיר לעיצוב מודעה בגודל 6", למי שמתעסק בזה. תודה =]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.