עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by redti,

שלום, התקנתי משחק על המחשב ששוקל ג'יגה.. שאני בא להסרה זה רושם לי שגיאה שחסר את הקובץ INSTALL.LOG ועשיתי התקנה מלאה מהדיסק והמשחק פועל בלי בעיות. אתם מכירים אולי תוכנה שאפשר להתקין והיא תסיר לי את המשחק מהמחשב ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by omri_ro,

כזה כמו בXP שאפשר לבחור מה להסתיר מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  3. Started by m100,

שלום אני מחפש תוכנה להסתרת תיקיות . אני זוכר שבתוכנית techtv הזכירו תוכנה שמבצעת הסתרה. אודה לכם על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by BedB0y,

אהלן אני מחפש תוכנה טובה להסתרת תיקיות, אחת כזאת שאם היא נדפקת עדיין יש אופציה לשחזר את התיקיות (אם יש כזה דבר בכלל..) יש לי לאפטופ ואני מעוניין לשמור חלק מהדברים לעצמי במידה ויקרה לו משהו (טפו טפו טפו!) תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by predatorred,

שלום לכולם.! הכרטיס מסך שלי מחובר בשני החיבורים שלו ה dvi מחובר לטלויזית lcd והמסך של המחשב מחובר לחיבור רגיל.. הבעיה היא שאני לא יכול להפעיל את שניהם בו זמנית שכאילו המסך של המחשב יוצג בשניהם בו זמנית וכל פעם אני צריך להעביר או לטלויזיה או למחשב בדרך מסובכת משהו.. מה גם שאני מרגיש שאני מאבד איכות שזה מוצג בטלוזיה למרות שהיא מחוברת עם כבל hdmi למישהו יש תוכנה מסויימת או דרך לפיתרון נוח ויעיל..? תודה רבה לעונים..

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  6. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=516912.msg4418460#msg4418460 נראה לי שנדרש פה בכלל פתרון תוכנה: אשמח לעצה - עדיף משהו מוכח ומעשי. תודה!

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Started by oded6188,

יש לי מחשב עם כניסת וידאו, לכניסת וידאו הזאת מחוברת מצלמה בעזרת כבל. דרך תוכנה שנקראת RESOLUME, אני משדר על מקרן על מה שהמצלמה מצלמת. יש לי מחשב באולם נפרד, ואני רוצה להעביר את הסיגנל מהמחשב הראשון, שיגיע גם למחשב השני (ב LIVE). להעביר כבל לא בא בחשבון - כי זה מאוד דחוף. זה חייב להיות דרך הרשת (שקיימת כבר) בין 2 המחשבים יש למישהו אולי פיתרון מהיר?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  8. היי תוכנות להקלטת סאונד ממקור חיצוני (קלטת, לצורך העניין) יש בשפע. הבעיה שלי היא שאני מחפש תוכנה כזאת שתדע לזהות אוטומטית מעברי שירים (ע"י שקט של X שניות) ותחלק את ההקלטה לקבצים שונים, קובץ עבור כל שיר. האם קיימת תוכנה כזאת ? או לחלופין, האם קיימת תוכנה שיכולה לקחת קובץ WAV\MP3 מוכן אחד גדול, ולחלק אותו לקבצים קטנים, שוב, ע"י זיהוי שקט של X שניות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. על איזה תוכנה אתם ממליצים? תנו קישור אם אפשר תודה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  10. היי חברה, יש לי בבית 2 מחשבים אחד נייד שיש לו 3.11 ו- מחשב רגיל שיש לו XP אני צריך תוכנה פשוטה שבה אני יוכל להעביר קבצים עם חיבור כבל מדפסת...(אתם יודעים למה אני מיתכוון) תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  11. היי אני מתבאס כול פעם לשלוח קבצים גדולים (60 מגה ומעלה ) ולהתקל במהירות העברה איטית האם יש דרך להעביר קבצים במהירות גבוהה יותר?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by oded6188,

מישהו מכיר משהו? תודה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  13. אני רוצה להעביר קבצים מאוד גדולים (למעלה מ 500MB) מהמחשב שלי בבית למחשב שלי בעבודה. אני לא יכול להעביר את הקבצים בעזרת דרך מדיה מגנטית כי אסור לנו. אני חייב להעביר אותם דרך רשת האינטרנט. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל להוריד את הקבצים מהמחשב שלי בבית למחשב בעבודה בזמן שאני בעבודה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית שאני יוכל להעביר דרכה שיעור,כלומר שיראו את המסך שלי ויכלול צ'אט או משהו דומה. אני ישמח להצעות, תודה וסופש נעים 8)

15. Started by asafco12,

שלום. קיבלתי IPOD NANO מתה לחג ואני צריך את התוכנה שמעבריה שירים לIPOD. אשמח אם תעזרו לי למצוא אתר שממנו אוכל להוריד תוכנה זו. חג שמח וכשר.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם!!! לפני כמה חודשים חיפשתי תוכנה להעתקת קבצים אחד אחרי השני (שלא יהיה בו-זמנית כי זה מאט את המחשב בצורה קיצונית). קיבלתי כמה תשובות, ובדקתי את התוכנות ובסוף החלטתי להשתמש ב- TERA COPY. ככל שאני משתמש יותר בתוכנה הזו, אני מוצא חיסרון שמפריע לי יותר ויותר. החיסרון בתוכנה היא שלא ניתן להגדיר מראש מה התוכנה תעשה במצב מסויים (אם הקובץ קיים: לדלג/להעתיק עליו/לשנות שם כו'). בתוכנה TOTAL COMMANDER אפשר להגדיר זאת, אבל אבל לא ניתן לבצע "דלג רק על קובץ אחד" אלא "SKIP ALL" שבו משום מה הוא מדלג על כל הספריה. האם יש תוכנה כלשהי שבה אוכל להגדיר מראש מה יקרה אם...? תודה, מושיקו

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה כזו ולא הOXYGEN. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  18. יש לי כבל חיבור למחשב DKU - 5 של נוקיה 6100, ואני רוצה להעלות משחקים / תמונות / צלילים. בזמנו השתמשתי ב - Nokia PC Suite http://www.nokia.com/nokia/0,,72026,00.html אבל התוכנה הזו כל כך עוינת, היא ממש Spyware ( כל פעם מפעילה את עצמה בתחילת הפעלת Windows - אם מסירים אותה מה Startup, היא חוזרת ) והיא גם כבדה ומגעילה. יש תוכנה יותר נורמלית שעושה את אותם דברים בפשטות ובלי "Spyware" ?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by lazy-bones,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה לקלוט INPUT ולהקליט אותו למחשב???

20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו בכותרת [בדיסק זה פורמט של CDA] ולא על תיתנו לי את CDEX.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  21. ממלים על משהו? ולא אורגנית 3000... משהו יותר רציני... תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by RonCohen,

אולי אתם תוכלו לעזור לי כי לא ידעתי כל כך מה לחפש אני מחפש תוכנה שאפשר לי לחבר מצלמת אינטרנט למחשב ולראות את התמונות לייב מאותה מצלמה מכל מחשב המחובר בLAN לדוגמא: אני מחשב למחשב בסלון את המצלמת רשת ורוצה לבדוק שהכל בסדר בסלון אז אני נכנס לתוכנה ורואה מהמחשב שלי לא דרך הסלון

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by zoman,

בעיה מוזרה : שאני שם את הסרט וראה אותו במדיה פלייר הוא הפוך גם הכיתוב וגם הסרט ,האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן להפוך אותו או בצורה אחרת תודה :s05:

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by michael1987,

שלום... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להפיכה מ - mpg/mpeg ל - Avi וההיפך.... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  25. היי ושלום מקווה כי אני כותב בפורום הנכון. אני מחפש תוכנה להפיכת סרטים לתלת מימדיים. אשמח לקבל את המלצכם. תודה, דידו.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים