עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל לתת קצת חיים לוינדואס XP PRO שלי אני לא מדבר על רקעים וכאלה! אני מחפש תוכנה שעושה פיידים על חלונות בגרירה או שמכניסה ומוציאה חלונות לא בדרך המסורתית! אני יודע שיש כזה משהו שמגיע עם הדרייברים של נ-וידיה אבל נו מה לעשות אני תקוע עם 9800 פרו! ידוע לי כי יש תוכנה של ATI שתומכת הזה אבל יש שם עוד ים של דברים שאני לא צריך! האם יש תוכנת צד שלישי שזה ייעודה? ועוד שאלה אני מחפש שיופיע לי מזג האוויר בשורת המשימות או משהו ועדיף כמובן בחינם!יש?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by triple_maxim188,

קניתי מחשב חדש אני רוצה להתקין פאירוול יש לי אנטיוירוס של נורטון איזה פאירוול היתם ממליצים לי

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  3. יש לי וינדוס xp אינטרנט אקספלורר 7 כל הדריברים שלי מותקנים הסרטים פעם פעלו..יש קודקים והכל..קויק טיימ ווינדוס מדיה פליר 11 והבעיה היא כמו בנושא שהזכרתי כבר למעלה...מבקש עזרה דחוף תודההה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by orendia,

שלום, אני צריך תוכנה שמחפשת שם או חלק משם בתוך תיקייה ועד לרמת קובץ למשל יש לי קובץ מסוג DAT ובתוכו ישנו רשומות של מספרים לדוגמה 123456 ואני מריץ חיפוש על כל המחשב על מספר 123456 אני רוצה שהתוכנה תמצא לי את הקובץ שבו מופיע המספר הזה (קובץ DAT),בדקתי את זה עם קבצי WORD וזה עובד על ידי החיפוש הסטנדרטי של מערכת ההפעלה אבל לא על קבצי DAT אשמח להצעות..

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by golanWAN0,

אני צריך עזרה בלבחור אחת משתי התוכנות האלו. 1.Ad-Aware SE Professional v1.05 2.Ad-Aware v6.0 Professional אם אתם מבינים תיעצו לי מה לבחור???????

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ברשותי הגרסא האחרונה של פיירפוקס(הבעיה הייתה גם בגרסאות קודמות, בגרסא זו היא מורגשת יותר). הבעיה היא שכל פעם שאני נכנס לאתר שיש בו פלאש , אפילו לא אתר שמבוסס כולו על פלאש אלא בעל מספר טבלאות של פלאש כמו למשל ONE או WALLA לפתע ה-CPU עולה ל50%. בדקתי ב-TASK MANAGER ועולה כי הפיירפוקס הוא כמובן זה שזולל את הCPU אך לא התהליך עצמו של הפיירפוקס אלא תהליך אחר שנקרא plugin-container.exe. זה תהליך שבתיאור שלו הוא פלאגין לפיירפוקס (הוא לא מופיע ברשימת הפלאגינים בפיירפוקס). ניסתי לעשות DISABLE לפלאגין של פלאש וזה באמת פתר את הבעיה (רק חבל שהפלאש לא עובד בלי הפלאגין שלו... ). יש לציין שבגרסאות הקודמות של פיירפוקס התהליך עצמו של השועל הוא זה שזלל CPU ולא היה קיים כלל תהליך של plugin-…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום חברים, יש לי תוכנה עבודה שלא נפתחת על מסך מלא, בעבר כן הייתה לי אפשרות,מאז שהעתקתי אותה להארד דיסק אחר היא נפתחת על חצי מסך.יש פתרון כלשהו ואו יש איזה קובץ שאני צריך לחפש ? תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by omer0777,

שלום הורדתי icq 6 ושאני נכנס לרשום משהו זה נתקע לי אני לא יודע מה לעשות אני ישמח עם יעזרו לי תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. סרקתי היום את האינטרנט במשך כמה שעות, ניסיתי המון תוכנות, ביניהם: zip repair tool rar recovery ועוד... יש לי קובץ ost במשקל של 500 מגה +- , הקובץ פגום (אך ניתן לפתיחה בוודאות). כשבאתי לפתוח אותו עם הדמו של advanced zip repair זה רשם שאפשר לפתוח ואני צריך לרכוש את המלא. אשמח לעזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  10. שלום רב, סוף סוף לאחר שקיבלתי את הרישיון הנוסף ל-YOUR UNINSTALLER 2008 ,אני מתכוון להתחיל לעשות קצת סדר במחשב. אבל לפני זה רציתי לשאול- האם בכל הסרה של תוכנה/מקודד/פילטר ,חייבים לאתחל את המחשב, או שרק לגבי תוכנות מסוימות? איך אני בעצם אמור לדעת, מתי צריך ריסטרט, ומתי לא חייב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני עומד לרכוש מחשב כאשר הפעילות הכי מאמצת ממנו היא שימוש בתכנת ה-autocad. מה חשוב מבחינת החמרה מעבר ל-1GB זיכרון ומעבד מהיר (amd s939 3000+). האם צריך כרטיס מסך טוב או שמספיק ה-FX5200?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  12. לא יודע אם זה קשור לפורום אבל היתי רוצה לדעת אם יש תוכנה כזאת שרושמת [LOG] או משהו כול דבר שעושים במחשב. כי אמא שלי ואחותי מתעסקים לי במחשב. :cwm10:

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by tam703,

אהלן, יש לי בעיה ואני לא יודע מה לעשות בנידון... אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by toretto,

כשאני מנסה לפתוח דף עם סרט כמו בוואללה חדשות הוא מוציא לי הודעת שגיאה וקורס יש לי את כל העדכונים של הווינדוס sp3 וכרגע אני עם מדיהפלייר 9 ניסיתי גם את 11 אבל הבעיה נשארה. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  15. Started by 888,

כשאני מעלה את הווינדווס ונפתחים כל החלונות, האנטי וירוס לא נפתח כמו תמיד אלא נפתח חלון עם הודעה שאני חייב לעשות אימות שבאנגלית זה verify אם אני לא עושה את האימות הזה, אני לא יכול להפעיל את האנטי וירוס כשאני לוחץ על הכפתור של האימות, הוא מפנה אותי לאתר של חברת mcafee ושם אני רשום באתר אבל לא יודע איך לעשות את האימות או עידכונים שונים

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by Jenia24,

זה המערכת שלי P-3 866 512 Sdram FX5200. עכשיו כשאני מנסה להתקין דרייבר אני מקבל את ההודעה הזאת הגרסא של הדרייבר: 94.24

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  17. Started by איסתרא בלגינא,

חזרתי הביתה עם שמונה דיסקים חדשים בעברית (קיבלתי העלאה במשכורת, אז חגגתי קצת) ואני ממיר אותם ל- mp3 כדי לשמוע גם באוטו ובנגן (ה- iHP-120 הוותיק שלי). אך אבוי, CDex שבה אני משתמש מסתבכת עם העברית ב- FreeDB. עד עכשיו, רק בדיסק אחד היא הצליחה להציג את העברית, בשלושה אחרים היא מציעה לי אנגלית או סימני שאלה. סימני השאלה היו כנראה עברית במקור, אבל לא מגיעים אלי כעברית. כנראה בעיית קידוד, אבל אני לא יודע אם ב- CDex, ב- FreeDB, אצל מי שהעלה אותם או במערכת ההפעלה שלי (XP, עם כל העדכונים, עם עברית גם ליישומים שלא תומכים ביוניקוד). כרגע אני מתקן ידנית את שמות הקבצים ואת ה- id3, אבל אני אצטרך לעשות את זה כל החג... יש לכם רעיון טוב יותר?

18. שלום: יש לי בעייה, מותקן אצלי Klite Codec Pack Mega 9.0.6 עם נגן המדיה MPC-HC שאני משתמש בו כנגן העיקרי שלי. כל הגדרות הקודאקים למיניהם הן ברירת מחדל. בזמן האחרון התחילה עם MPC-HC בעייה, שכאשר התקן שמע ברירת המחדל שמוגדר הוא הרמקולים, אין קול בסרטונים ב-MPC-HC, ואילו כאשר התקן שמע ברירת המחדל שמוגדר הן אוזניות Microsoft LifeChat LX-3000 שלי, שהן בחיבור USB, שומעים איתן כמו שצריך ב-MPC-HC. כלומר עם האוזניות שלי יש קול ב-MPC-HC, ועם הרמקולים אין. עשיתי התקנה מחדש ועדכון מחדש של KLCP, מבלי לשנות את ההגדרות בהתקנה, וזה לא עזר. מה הבעייה ואיך פותרים אותה?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום, יש לי בעיה מוזרה ביותר ב- Internet Explorer שהחלה שלשום. כשאני מנסה להכנס לאתר אחד ספציפי, הוא רושם למטה done אבל לא נכנס לאתר. עד שלשום הייתי נכנס לאתר לעיתים תכופות ללא בעיה. כשמנסים להכנס ממחשב אחר בבית לאותו אתר אין בעיה. ניסיתי למחוק את כל הקבצים הזמניים של הדפדפן ואת ה- cookies, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה טובה שאיתה אפשר לצרוב מוזיקה עדיף גם שתהיה חינמית.. *בבקשה לא להמליץ על NERO תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  21. אוטומטית ל-GMAIL.... יש חיה כזו?? עכשיו להגיד לאנשים את הכתובת החדשה זה לא פתרון שאני רוצה... תודה רבה למי שעוזר!!

22. Started by NOSTREDAMUS,

שבת שלום ושנה טובה. לאחרונה הורד.... קניתי את התוכנה אדיו קלינינג לאבס, יש לומר שאני התרשמתי מהאיכות שלה לנקות סאונד אבל יש בעייה אחת קטנה! התוכנה שומרת את הפרוייקטים בקבצי VIP ואני מעוניין לשמור את הקבצים ב- MP3..... הכיצד ? :-\ בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. אני משתמש ב-ICQ 2003a ותמיד אני על Invisible בזמן האחרון אנשים (שלא הכנסתי אותם ל-visible list) יכולים לראות אותי כשאני על מצב invisible איך זה?

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by acoca_net,

שלום רב. התקנתי את התוכנה Ulead Movie Factory 6 ובסוף ההתקנה יש לי שגיאה וההתקנה נסגרת. "A fatal error has occurred while installing" מה לעשות? תודה מראש אורי.

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  25. Started by a-gold,

כשאני רוצה למחוק תמונה מהתוכנה זה שולח אותה לסל מיחזור... איך אני מוחק בלי שזה ימחק תתמונה מהמחשב?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.