עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dr.j,

הי לכם, אני טכנאי מתלמד. שמעתי שיש תוכנה שמגבה את כל הדרייברים של המחשב ואז שמתקינים ווינדוס חדש (או על הקיים) התוכנה מנפיקה את הדרייברים הטובים שהיו, וככה לא צריך להתקין מחדש את כל ההתקנים. מישהו מכיר או שמע? איפה אפשר לארגן כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. כפי שהבנתם, ה-CD שלי עושה רעש כשהוא קורא מדיסק... אני משתמש בו בד"כ ע"מ לצפות בסרטים במחשב ומפריע לי מאוד רעשי הרקע שהוא עושה. רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שאוכל להגדיר למשל שהכונן יקרא למשל רק במהירות של x4 וכך אוכל לצפות בסרט ללא בעיות והרעשים יפחתו.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by moris,

היי! אני מחפש תוכנה כדי להאט משמעותית קובץ מלל או שיר כלשהו! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by sofix4,

יש תוכנה שמאמצת את המעבד למאמץ מלא כדי שאוכל לראות עד כמה הוא מתחמם? [שתי ליבות]

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד שמותקן עליו VISTA . הוא די חדש של גיגבייט עם מעבד T7250 2GHZ ו 2 גיגה זכרון . התקנתי לו מזמן שוב את כל המערכת אבל הוא לא הכי מהיר, נראה לי באמת שבגלל הויסטה הוא לא מנצל את כל היכולות שלו. ובכלל אם אני עובד על הסוללה במצב "חיסכון בצריכת חשמל" יש האטה משמעותית. השאלה אם אני יתקין תוכנה כמו Advanced System Optimizer זה יעזור? האם תוכנות כאלה מומלצות ? והאם יש משהו חשוב שכדאי לדעת לפני שמתקינים כזאת תוכנה? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eladbu,

האם קיימת תוכנה להאצת הזכרונות?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by 1tanai,

האם אתם מכירים תוכנה שהאיצה לכם את מהירות האינטרנט למרות ההגבלה של המהירות,תוכנה שלא כולם מכירים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מחפש כזה דבר כי מתי שאני משחק משחק מולטיפלייר ובמחשב השני מישהו גולש אז הפינג קופץ לשמיים אני מחפש תוכנה שברגע שאני לוחץ על כפתור או רושם משהו אז היא מחלקת את המהירות בין שתי המחשבים וברגע שאני לוחץ שוב אז המהירות לא מתחלקת האם יש כזה דבר לינק \ שם מאוד יעזרו !

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by bbnbbn,

אני מחפש תוכנה להגבלת גלישה (בחינם...) שתסנן אתרים ותראה אתרים רק שאני רוצה ...מיועד להתקנה על מחשב של ילדים .. תוכנה שגם אולי תצליח לסנן גם ICQ אבל לא חייב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. שלום רב. התוכלו בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה שמגבילה את הגישה לאתרי סקס אלימות וכדומה? ותוכנת Fire Wall טובה שתחליף את ה Fire Wall של XP SP2? תודה מראש L.A

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. אני מחפש המלצה לתוכנה מאוד ספציפית. שמגבילה תוכנות שפועלות ברקע למהירות שאחליט (הורדה\העלאה). ובנוסף רציתי לדעת אם ברשת אלחוטי, אפשר להגביל מחשב מסויים למהירות הורדה מסויימת? אני עד היום הכרתי רק את התוכנה NetLimiter רציתי לדעת אם ממליצים עליה? או שיש חזקות יותר בשוק? הכי חשוב תוכנה ככה קלה למערכת שתעבוד כמו שצריך בלי קריסות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני צריך תוכנה להגביל מהירות שימוש בפס בתוכנות מסוימות כמו NET LIMITER , רק יותר טובה , חינמית עדיף יותר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. אני צריך תוכנה שתראה לי מה הווליום שאני משנה מהמקלדת כי עכשיו אני לא רואה כמה נשאר לי להגביר ולהנמיך וזה מרגיז... אז אם למישהו יש תוכנה ורצוי שהיא תהיה חינמית תביאו כאן שמות, לינקים והמלצות. תודה!

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by RanN19,

יש תוכנה שמגבירה את הרמקולים ב-v6!! פעם היית לי אותה ועכשיו אני לא מוצא אתץ זה בשום מקום... משהו יכול להביא לי את התוכנה עם הסבר

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום חברים, אני לפעמים רוצה לראות הרצאות באינטרנט, אבל הווליום של הקלטה נמוך מידי. האם יש דרך להגביר את הווליום של המחשב מעבר להגבלות שלו? או אולי איזשהו פתרון מתוחכם לעקיפת הבעיה? g0vner

• 4 תגובות
    • 24.2k צפיות
  16. Started by kobibo,

הורדתי סרט לילדים מדובב ופס בקול נשמע מאוד מאוד חלש (המוזיקה דווקא נשמעת טוב רק הדיבור) גם בנגן ה DVD וגם במחשב. רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שבאמצעותה יהיה ניתן להגביר רק את פס הקול.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by alex15,

אני מחפש איזושהי תוכנה ידידותית למשתמש שמייבאת דואר אלקטרוני למחשב (כמו OUTLOOK) שאפשר להוריד וגם כאשר התוכנה לא פתוחה שיראה לי שיש הודעות חדשות.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by 1tanai,

איפה יש תוכנה כזאת

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by tomer_et,

מכירים תוכנה לשינוי גודל מחיצה בדיסק חוץ מ - PartitionMagic?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by שניצל,

יש לי מסך 22 אינץ' רחב, וסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני רוצה להיות מסוגל לשבת על המיטה (2-3 מטר מהמסך) ולהיות מסוגל לקרוא את מה שכתוב על המסך (בעיקר בשביל שאני אוכל לראות איזה סרט אני בוחר בנגן הסרטים שלי, אבל גם שאני אהיה מסוגל סתם לגלוש). ניסיתי לשנות לרזולוציה של 800X600, אבל: א. זה עדיין לא מספיק גדול. ב. זה די מכוער. ג. זה הורס את כל הפואנטה של לראות סרטי HD ומסך רחב. יש למישהו הצעות?

21. Started by MarioPolo,

שלום רב! כתבתי כותביות לאתר מסויים, ואחרי כמה זמן ראיתי את הכתוביות שלי באתר אחר ושמי בכלל לא מופיע שם. ואני יודע בוודאות שזה הכתוביות שאני יצרתי כי לפני זה הם פשוט לא היו. מה אוכל לעשות? והאם יש דרך להגן על מה שאני יוצר? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by Rafi921,

שלום אני מחפש תוכנה שמשחזרת את המחשב למצב שלפני הפעלת המחשב שאפשר איתה להגן על חשבון אחד (לא על כל חשבונות המשתמשים) תודה לעוזרים

23. Started by saar3,

שלום!! תגידו יש תוכנה שאם אני מוריד סרט בנפרד ותרגום בנפרד היא תהפוך תסרט לסרט עם תרגום מובנה,כאילו שאני ישים תדיסק בדי וי די הוא יפעיל אותו כאילו הסרט עם תרגום מובנה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by Jenia24,

יש איזה תוכנה מומלצת ועדיף חינמית להדבקת כתוביות + מדריך או הסבר קצר יהיה טוב. ועוד שאלה קטנה יש לי DVDוDVX811וApex ורציתי לשאול אם יש דרך אחרת חוץ מלהדביק כתוביות שהDVD יקרא את הכתוביות

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by Psycho17,

ערב טוב אנשים. אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות לסרטים??? אם מישהו מכיר אז שיגיד לי. בתודה מראש אלדד כהן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים