תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
מה קורה?? יש לי בעיה קטנה... יש לי מחשב עם HDD המחולק ל-3 חלקים של 2GB בפורמט FAT. עם איזו תוכנה אני יכול לגבות את שלושת הפרטישנים, ולשחזר אותם דרך ה דוס או דרך ממשק אחר בבוט? (לא דרך מערכת הפעלה) ניסיתי NORTON GHOST, לא הצלחתי לעשות שחזור אוטומטי... תודה רבה מראש..
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פתרון לבעיה שקיימת בעסק שלי (שירותי שרטוט ממוחשב) הבעיה היא שכאשר פותחים קובץ שרטוט קיים ומשנים אותו - אין דרך לגשת לשרטוטים הישנים או לראות מה השינוי שנעשה. האם קיים תוכנה לפתרון הבעיה, ע"י יצירת עותקים זמניים בלוז קבוע? בחברה אחרת שעבדתי בה היה משהו דומה שיצר אימג' של ספריית העבודה כל שעה תודה לכל מי שיכול לעזור, נועם
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמאפשרת לגבות כונן שלם, נגיד לאחר התקנת WINDOWS ואח"כ לשחזר אותו ממעין דיסק הפעלה (ללא התקנת מערכת הפעלה מחדש), אני לא מחפש תוכנה שתיצור לי העתק על דיסק קשיח נוסף אלא לקובץ שיהיה ניתן לצרוב ולהפעיל מדוס. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות לתוכנה (חינמית / מסחרית) שמאפשרת גיבוי ושחזור מחיצות / כוננים באמצעות כתיבה לצורב DVD. באתר של סימנטק נאמר שהגרסה החדשה של Ghost תומכת בפונקציה כזו, אבל אין שם הורדה של גרסת נסיון... אז, האם מישהו מכיר עוד תוכנות שעושות את זה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן USB-WD Passport 1T מעוניין בתוכנת מחשב (ווינדוס 10) לגיבוי 1- שתגבה את המחשב בצורה אטוטומטית לכונן החיצוני שאחבר לו. 2-שתזהה כפילויות של קבצים הן במחשב עצמו והן בכונן החיצוני. אשמח לעזרתכם האדיבה והמהירה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לנהל גיבויים מתוזמנים על שרת יעודי באותה הרשת, ניסיתי את COBIAN שעובדת מעולה LOCAL וברשת עושה בעיות. עדיפות כמובן לתוכנה חינמית. מדובר על תוכנה לאירגון קטן שזקוק לגיבויים יומיים של הMY DOCUMENTS וכו'. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לגבות את מערכת ההפעלה והרג'יסטרי וגם תאפשר לי ליצור סוג של image של הכונן. אם אין תוכנה שמאפשרת לבחור בין האפשרויות אז שלפחות תעשה אחת מהן. אני מכיר את Norton Ghost, השאלה אם יש תוכנה יותר פשוטה שעונה על צרכיי. תודה לכל מי שעונה!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן אני צריך תוכנה שתגבה לי את כל המערכת הפעלה שלי (win 7) במצב הנוכחי שלה על קובץ ISO ואם אפשר גם לעשות מהקובץ דיסק התקנה שעולה מבוט ככה שאם אני מפרמט את המחשב אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות והמשחקים מחדש תודה מראש אליאור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לגיבוי של תיקייה מסויימת בכונן אחר בצורת "מראה", כל שינוי שיתקיים בתיקייה המקורית, שיתעדכן בתיקיית הגיבוי בכונן האחר. קיימת כזאת תוכנה? אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה בד=כדי שאוכל לגבות את אוסף ה DVD שלי אני מחפש תוכנה פשוטה וטובה כמן 321 STUDIOS בזמנו שלא תהיה יות מדיד מסובכת וכמובן מהירה בתודש מראש! פינק
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה לגיבוי תיקיות ספציפיות שאני אגדיר במחשב לדיסק חיצוני כל X זמן ושישמור על השמות תיקיות בעברית. ושתהיה חינמית. הורדתי fbackup זה לא שומר על התיקיות והקבצים בעברית. השתמשתי בגיבוי של ווינדוס זה מוסיף איזה utc כלשהו לקבצים. סה"כ רוצה שישמור על הקבצים as is כל X זמן. תודה
-
- 5 תגובות
- 8.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר הפירמוט האחרון שלי החלטתי שתוכנה לניטור לא תמיד עוזרת לכן אני שואל האים יש תוכנה שמגבה דריברים? לכל מקרה שהאינטרנט לא עובד וכדומה? קצת בעיה לעבוד ממחשב למחשב בחיפוש אחר דריברים.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת אני צריך תוכנה שבשעות שאני אגדיר לה תבדוק אילו קבצים השתנו בתיקייה אחת ותשנה אותם בתיקייה השנייה ברשת. אם אפשר שהיא תבצע העתקה יותר מקיפה כל כמה ימים זה גם יהיה טוב תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש כונן קשיח חיצוני ואין לי תוכנה לגיבוי המחשב. אשמח להמלצות. אפשרות גם לתוכנות לא חינמיות. תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לתוכנה כמו שמפורט בנושא, אשמח להמלצות ולינק
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם ! אני לא יודע אם זה המקום אבל האם יש למישהו תוכנה טובה לכיוון גיטרה, וכמו כן תוכנה שעוזרת ללמוד לנגן בגיטרה? אודה מאוד לכל העונים !
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לגילוי מ"ס IP, של דומיינים כמו co.il למשל, שנכנסים בגוגל למטמון אפשר לראות את מ"ס האי פי שלהם... אני צריך תוכנה שתגלה גל ip של דומיין.. תודה מראש.
-
יש לחבר שלי מחשב בעבודה שננעל לו והבעיה שהחשבון שננעל הוא אדמינסטרטור אבל הוא יכול להכנס דרך חשבון רגיל... הייתי רוצה לדעת אם יש תוכנה שיכולה לגלות לי את הסיסמא של האדמיניסטרטור...אשמח לעזרה...תודה...
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום יש לי אתר של המתנס שלי ושחכתי תסיסמא של החשבון אדמין והשחזור דרך המייל לא עובד כי המייל שנרשמתי איתו לא קיים עוד אני זוכר תיוזר ניים אבל אין לי מושג מה הייתה הסיסמא יש תוכנה שאולי תוכל לגלות תסיסמא של החשבון אולי? שמעתי על משהו כמו ברוט פורס אבל אני ממש חסר ידע בדברים האלה אז אני מאוד יודה למי שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה - עדיף חינמית, שיודעת לדגום שטח הרדיסקים בסביבת DOMAIN אני רוצה משהוא קטן שיותקן בשרת כלשהו ובעזרת הרשאות של ADMINISTRATOR יוכל להגיד לי / לשלוח לי מייל על מצב הדיסקים שלי בשרתים. חשוב לי שהתוכנה לא תתקין שום AGENT / Process / Service בשרתים עצמם. מישהו יכול להמליץ על משהו ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה/פלאגין , שמקריאה לבקשתי (ע"י לחיצה על החלק המבוקש בטקסט) את הטקסט שבעברית(ואנגלית כמובן). במידה וקיימת תוכנה כזו אז אשמח לקבל את השם שלה ובמידה ולא הייתי רוצה לקבל הערכה של כמה יעלה ליצור כזו? בברכה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אחים שלי אני חיב דחוף לינק לתוכנה שמדמה צריבה של קובץ בין תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר למחשב (לכניסת המיקרופון) גיטרה, ודרך תוכנה כלשהי לקבל את האפקט המתאים ביציאת הרמקולים (עדיף בזמן אמת) אם כן, אז מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך קישור\תוכנה לדרייבר של זיהוי כוננן SATA בהתקנת הווינדווס דרייבר,שאוכל להוריד אתו ע לדיסקט 1.44 ולהתקין אתו תוך כדי התקנת הווינדווס... לוח אם: GA-K8VT800PRO דיסק קשיח: WD 80G SATA אני משתגע עם הדבר הזה 3 ימים כבר (לסירוגין) אשמח לפתרון שנה טובה אלי
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-