תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שב-KaZaA ניתן למצוא יפה יפה המון Mp3ים... וגם ב-EMule לא חסר... אבל פעם, כש-AudioGalaxy היה קיים, הייתי משתמש רק בו כדי להוריד טראקים נדירים (למשל אם חיפשתי איזה מיקס ספציפי של איזה טראק מסויים, ברוב המקרים הוא היה קיים רק ב-AudioGalaxy) אז רציתי לדעת, אם למשל אני מחפש רמיקס ספציפי של טראק מסויים, ולא מצליח למצוא אותו לא ב-KaZaA ולא ב-EMule... קיימת תוכנה שבה אולכל למצוא אותו? אולי תוכנה מסויימת שנועדה רק לשיתוך Mp3 או משהו בסגנון? תודה מראש. :saint:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בDVDX כדי להמיר DVD לAVI, השאלה היא מהם ההגדרות הטובות ביותר מביחנת רזולוציה וFPS, כך שסרט של שעה ו50 דקות יקודד ל895MB. כמעט בכל הגדרה שניסיתי הסרט יוצא יותר מ-1GB. כמו כן, מה קובע את רוחב בסרט על המסך, הFPS או הרזולוציה?? וגם כאשר בוחרים במקודד של DIVX, מה הKBPS המומלץ? בקיצור ההגדרות המומלצות ביותר לדעתכם לקבלת סרט באיכות כמה שיותר טובה שלא עובר את ה900MB.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה האופציה שסימנתי באדום בתמונה הבאה עושה... תודה
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
גרסה 1.2 של התוכנה הפופולרית זמינה להורדה, לחצו כאן ונעבור לעידכונים: We are proud to announce that Spybot-S&D 1.2 is ready for the public! Over the past two month, we've been working hard to add some nice new features as well as to make the whole thing easier for newbies. Here's a short list of the most important changes: Introduced Easy mode for newbies, Advanced mode for pros Improved detections to avoid false positives (MD5 checksums) Improved detection mechanisms for morphing files (dynamic checksums) Added new Immunize section as a preventive measure against spyware Improved help (including description of each page, quick help & help buttons on each pa…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
התכנה לא עובדת אצלי טוב (SN שגוי) והכרטיס והדרייבר (TI200, 41.09) לא פורשים את התמונה על כל המסך. אני מחפש תכנה שתעזור לי לראות סרטים מהמחשב בטלביזיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
איך אני יודע שאני לא מוחק קבצים חיוניים כי שמעתי ממישהו שהוא מחק דברים חיוניים והוא היה צריך לפרמט את המחשב מחדש,אחרי שהתוכנה סורקת היא נותנת הודעה למשל: 100 new objects אז איך אני יודע שהיא לא מתכוונת לקבצים חיוניים? או שהיא רק מחפשת זבל,פרסומות וכו'?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
השאלה מתייחסת גם לממשק המשתמש של התוכנות שאיתן אתם עובדים וגם לזה של מערכת ההפעלה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה כשאני מפעיל קובץ אודיו :smilyDJ: בקאזא לפני שאני מסיים להוריד אותו אפשר לשמוע את החלק שהורדתי וכשמפעילים קובץ וידאו :lsvader: לפני שמסימים להוריד אותו התוכנה לא מצליחה להציג אותו ומופיעה הודעה של שגיאה ואז התוכנה נסגרת? נב: יש לי קאזא לייט 2 תודה.
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
יעני אני מתכון אני נכנס לאיזה משחק ומתחיל להרוג אנשים אז זה מצלם, או שאני עובד רגיל בוינדוס וזה מי מכיר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה להכנס לצאט מסויים ואני לא מצליח להכנס, כנראה בגלל שאין לי JVM . 1) מה זה? 2)האם זה מגיע מובנה בוינדוס ואני רק צריך להתקין? 3)אשמח לקבל לינק (ניכנסתי לאתר של SUN אבל די הסתבכתי וחששתי שאני לא יוריד את ה-VM הנכון, שלו אני זקוק) אני מקווה שאני בפורום הנכון?! תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פתחתי היסטורי שלי עם מישהו, רציתי למחוק הודעה אחת, ובטעות לחצתי על Delete All... :-\ כל ההיסטורי שלי איתו נמחק. אבל הוא לא נמחק טוטאלית, כי אם פותחים את ה-System Notice, ונכנסים שם למעלה ל-Deleted Items, כל ההודעות נמצאות שם. אז הקבצים עצמם של השיחות לא נמחקו לי מההארד דיסק. יש דרך לשחזר את כל ההודעות האלה לתוך ההיסטורי שלי עם אותו אדם??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מנהלים, זה לא וורז... נכנסתי לאתר של EJAY והורדתי את התוכנה, אבל יש בעיה בהתקנה, אז אני מחפש את התוכנה "בנרות..." בבקשה, PLZ, למי שיש או יודע מאיפה להשיג EJAY HIPHOP 4... אני אפילו יביא לאדם פנטיום 3 800...
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows Media Player 9 בעברית ומערכת הפעלה WinXP Pro Corp SP1 באנגלית. כשאני מפעיל סרט על מסך מלא (במדיה פלייר 9), רואים בהתחלה במסך מלא, אך עם פסים של ה-Controllers מלמעלה ולמטה (הכפתורים של ה-play, pause וכו'...) לאחר כשתי שניות שאני לא נוגע בעכבר, ה-Controllers נעלמים ואז רואים באמת במסך מלא. אך הבעיה היא שכל תזוזה, אפילו תזוזה ממש קלה של העכבר, גורמת ל-Controllers לחזור ואז שוב הסרט לא במסך מלא... רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר שלא יראו את ה-Controllers במסך מלא.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום אני מנסה לשמור קבצים ב word אך מקבל הודעת שגיאה שהדיסק מלא איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב אז ככה.... לא יודע למה אבל עד עכשיו הייתי דיי חסיד של קאזה ובחרתי לא להתעניין בכלל בתוכנות השיתוף האחרות. אבל בזמן האחרון אני רואה הרבה ת'רדים על eMule והחלטתי לנסות. הורדתי את התוכנה ו... אני לא יודע מה לעשות. עשיתי חיפוש בפורום אבל יצאתי יותר מבולבל ממה שנכנסתי... ולכן אני רוצה לשאול כמה שאלות בסיסיות: 1. מה אני עושה בשביל להתחיל להשתמש בתוכנה? הורדתי את גירסת ה - פלוס והיו שם שני סרברים, שלא הצלחתי להתחבר אליהם. מאיפה אני מוצא עוד סרברים? הבנתי שצריך לחפש בפורום של eMule. איפה זה? 2. עוד הבנתי שמהירות ההורדה מאוד תלויה בהגדרות של התוכנה (מהירות העלאת קבצים וכו') - מישהו יכול להגיד לי מה ההגדרות האופטימליות בשבילי - אני גולש ב - ADSL 0.5. אני יודע שה…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כאשר אני רוצה ליצור מחיצה חדשה בעלת קיבולת של 10 גיגה הכי הרבה שאני יכול ליצור זאת מחיצה בעלת קיבולת של 2 גיגה למרות שקיימים 15 גיגה פנויים בכונן. מה לעשות?ואיך? ראו תמונה: http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/3398244.JPG
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שמעו בעייה מוזרה: אתמול קידדתי סרט DVD מיובא לAVI, הורדתי לו כתוביות, אבל מה?? הDVD היה 29.97 FPS, הקידוד 23.97 (דרך אגב, למה?), הכתוביות שהורדתי 23.97 FPS. לאחר סנכרון ה2 דקות הראשונות וה-2 דקות האחרונות מתואמות. אבל כל האמצע לא! אחרי 2 דקות מתחילים כבר להרגיש שהכתוביות מופיעות אחרי הסאונד, כלומר ה-FPS של הכתוביות גבוה מהFPS של הסרט!! אמרתי לעצמי אולי הכתוביות לא באמת בקצב של 23.97, בוא נשנה אותם. לאחר השינוי, אותה בעייה בדיוק. כלומר הקובץ המקורי אכן היה 23.97. מה שאומר שהFPS של הסרט הוא מתחת 23.97, למרות שכל תוכנה שהשתמשתי אמרה לי שהוא 23.97. אני כבר לא יודע מה לעשות, ניסיתי הכל. יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אתמול בפעם הראשונה בחיי קיבלתי הודעת שגיאה כזאת (בכל מיני אתרי שאני רגיל להיכנס): "הגדרות האבטחה הנוכחיות אינן מתירות הפעלת פקדי Activex בדף זה. כתוצאה מכך ייתכן שהדף לא יוצג כראוי." - מה לעזאזל רוצה ממני המחשב , ואיך אני אמור לתקן זאת? פפפללייזז עזרו לי.... :-[
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
-
הורדתי מקודד XVID וכשאני מנסה לפתוח את הסרט הוא רושם unknown format (xvid) איזה מקודד אני צריך אז? חרשתי על האתר www.divx-digest.com מישהו יכול לתת לי לינק וגם כשאני מנסה להפעיל את הסרט הצלצול אי אפשר לשים סאונד אחרי שתקנתי נימו זה עבד אבל היה פתאום מלא בעיות בתמונה טשטוש וירוק כזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום הייתה לי פעם תוכנה שנתנה פרטים על סרט,ובין היתר איך הוא מקודד מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ברח לי השם שלה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התוכנה היא WINMX - אין בה פירסומות אפשר להיכנס דרכה להרבה רשתות שיתוף קבדים ולכן אפשר למצוא הכל - NO SPYWARE. לינק הורדה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על קישור שנפתח בדף חדש או כשאני פותח חלון חדש בדפדפן (לחיצה ימנית פתח חלון חדש) הדף החדש לא נטען והדפדפן נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-